Att älska någon som du!



Har jag någonsin sagt hur mkt jag älskar dig?
Då säger jag det en gång till så du hör det..






Hussni





ny vecka igen..

Vaknade halv tio o sen dess har man fixat o donat här hemma o hunnit ta en promenad med hjärtat innan de började regna ännu mer.. Ätit lite mat o såå pluggat! Ska ta o plugga klart ett helt arbetsområde imorgon tänkte jag.. jag vet inte varför men de känns som en inre stress att allting ska vara klart på en gång fast jag har all tid i världen innan denna sista kurs ska vara klar innan man tar "sommarlov" ... men de blir nog bra :)

Har lektion ons-tors och så måste jag o annelie göra klart sista arbetsområdet till psykologi B så man kan få bort den en gång för alla :D haha..

Känns skönt iaf att mina två senaste kurser har gått bra o att jag har fått MVG på allt.. får se hur dessa andra två blir :) Hade inte så mkt att skriva om jag ska vara ärlig.. detta blogg inlägg kändes mest onödig :P


haha fint att alla bilder jag lägger upp är på mig själv :D
nåja de blir så när ingen annan vill vara med på bild o när man inte har ngn kamera :/

Seeyaaaa

snart iväg ..



Så här ser jag ut idag




seeyaaa

Helgen

Varit hos mor o far hela helgen o de har varit sååå skönt.. hållt på att måla på en byrå som jag tagit hem..
Har ställt den i köket.. ska bli intressant o se vad hussni tycker när han kommer hem.. är kanske inte världens bästa på att måla men blev nöjd för att vara första gången :) Målade även en hylla som jag ska ha ovanför byrån där jag har skrivit "Vårat hem Vårat slott" och byrån står de "carpe diem" och "kärlek utan gränser" ..

Visste inte vad jag skulle skriva haha :D Nåja här kommer en massa bilder sen helgen o så hann jag knäppa andra kort från ett fotoalbum mamma hade.. Enjoy ;)









Så här blev resultatet.. va tycks? :D



Här kommer lite andra bilder:)


Detta är jag vid 3 års ålder :)


Pappa i samma ålder som jag var bilden ovan :)


Dålig kvalla,men detta är mamma när hon väntade min syster i första
månaden, hon var bara 16-17 år här :)




Mamma i lite äldre dar :D


Min underbara mormor som gick bort för ngr år sen :/



Nåja detta var nog allt :) Men bilder säger mer än ord så varsågod .. hhaha


seeyaaa

Fredag 21/5 Baby loves to dance in the dark!

Nyss åkte älsklingen i väg med bandet då dom ska o spela i Bollnäs.. fan jag saknar han redan.. har knappt hunnit umgås med han denna veckan.. nåja de blir nog bra :) Vet ju iaf var jag har han o mkt jag älskar han o han mig hihi :D

Ska själv åka snart mot sangis o vara där över helgen medans han är borta.. tycker inte om nämligen att vara själv i en stor lägenhet plus att jag har en massa projekt jag ska börja med hemma hos mina föräldrar :) Ska bli kul plus att jag hinner även plugga o tänka på mig själv..

Har varit o gått strand promenaden idag fram o tillbaka.. riktigt härligt fast de blåste svin kallt tyckte jag ..
Sen suttit o pratat med amanda ett bra tag o så kom lea gumman förbipasserande här utanför oss medans hussni väntade på att dom skulle hämta han.. så man hann ju snossa litegrann på lilla lovisa.. hon är sååå söt så herregud!


näee om man kanske skulle göra sig i ordning innan pappa ringer.. Men alla får ha en bra helg för de ska jag :)






kärlek


måndag den 17/5

Har vaknat mer eller mindre varje minut sen sju eller åtta tiden då en stor lastbil eller något har stått utanför vårat sovrums fönster.. så klev upp vid nio o då ringde dom från sommarjobbet o sa vilka veckor jag ska jobba o att dom skulle ringa när jag ska hämta schemat så de kändes väldigt skönt.. kommer i stort sett jobba hela juli månad men de ska man inte klaga över :D

Efter de så har jag städat här hemma,kokat kaffe o ätit 2 smörgåsar.. hade tänkt börja diska men då började de dundera på i himmelen.. och eftersom jag är livrädd för åska så vill jag inte stå o diska under vattnet även om risken skulle vara minimal att den skulle slå ner just då vid mig.. men njaa ! Disken får vara ett tag..

Ska även till sangis idag o sova över då jag ska till happis imorgon för att börja med förberedelserna tills jag ska få ta bort tandställningen som jag kommer få ta bort i slutet av maj.. jag kommer seriöst börja grina som en unge av lycka när dom tar bort den.. har nämligen haft tandställningen nu i 6 år o de känns som att nu kommer jag äntligen bli vuxen :D haha.. ja jisses!

Tänkte även ta o tvätta hemma hos mor o far plus plugga lite på Social omsorgs kursen.. har redan gjort klart 2 områden som jag tänkte lämna i veckan då vi har lektion.. Har tsm med annelie nu bara 1 område kvar i psykologi b vilket känns skönt så man slipper den.. vi ska göra en fördjupning i en psykisk sjukdom typ.. kommer inte ihåg vilken vi har valt men de finns ju en hel del att välja mellan! Sen så blir de prov på de..

Har ganska lång tid på social omsorg så de känns skönt att inte stressa.. men tänkte att under tiden jag är hemma hos mor o far så kan jag plugga plus att de blir nog att vara där i helgen oxå när hussni ska till Bollnäs o spela..

Nåja om man kanske skulle göra nå nytta,kanske fixa till sig så man slipper se ut som en grottmänniska :P


seeyaaa

meet me half way


Bilder säger mer än ord!



Måste faktiskt säga att denna kväll var en av de bästa då vi tjejer flummade till oss med en charad att var o en av oss fick bestämma en sak som man skulle göra o så ta bild bevis :D Det var mkt kul iaf .. alla bilderna kom ju inte upp då dom blev för spårade... ;P Sen runt halv tolv åkte vi på hotellet o där var de sjukkkkkt med folk.. var som en jävla myrstack alltså.. Stod för de mesta den kvällen o dansade med brudarna o helt plötsligt sprängs ena högtalaren bredvid oss o de luktar som bränt gummi eller kablar som brinner.. säger de till djn men han verkade så dum i skallen att han brydde sig inte.. högfärdig jävel som spelade dyng musik från helvetet.. kändes som i slutet att man var på ett rejv party!!!

Nåja den var bra iaf.. hade kunnat säga resten som hände men orkar inte.. !!


Nåja orkar inte skriva nå mer.. seeyaaa






ERROR.


When it's good, then it's good, it's so good, 'till it goes bad









seeyaaa
haha fan va flummig låt :D

Lördag 8 mars

Ikväll blir de att grilla o äta gott tillsammans med hussni,annelie o roger plus att vi ska se ngr filmer :)
Ska bli mkt kul måste jag säga.. För en gångs skull göra ngt tillsammans allihopa.. är ett tag sen sist!

Har iaf tagit en lång sovmorgon..kanske t.o.m för lång.. men kändes att de behövdes.. Har även hunnit vara nere på gallerian o druckit kaffe med kenny o hussni.. hade velat hitta på ngt under tiden man väntar till att man ska grilla o sånt.. men de får väl bli bra att sitta här hemma o dega ;D

Har inte så mkt att skriva.. ha en bra lördag !

Seeyaaa

30 SAKER KILLAR MÅSTE VETA OM TJEJER:) stämmer mkt bra detta..

30 SAKER KILLAR MÅSTE VETA OM TJEJER:
Det här skrevs av en kille med många års erfarenhet

1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne. Hon går runt i bara underkläder precis som dig.


2. VAR ALDRIG OTROGEN. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. JAG LOVAR. Hon kommer få reda på det till slut och då ligger du risigt till!


3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick. Och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.


4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.


5. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.


6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.


7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.


8. -Om du INTE har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det. -Om du HAR sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.


9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant. De flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp!


10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.


11. -De flesta av tjejerna bryr sig inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar (igen!). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål. -Behöver du verkligen dina pengar så mycket?! Var en man, betala åt henne.


12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän:-Ett gosedjur -En av dina tröjor -En väldigt tjusig ring(Även om det inte är ett så seriöst förhållande)


13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.


14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom.


15. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.


16. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dig" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka.


17. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.


18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner - Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar, och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dig.


19. Flirta aldrig med deras morsor. Det är bara knäppt.


20. Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt, och det får henne att känna sig jättelessen, så var förstående.


21. Om du inte tycker om sättet hon kör på - Kör själv


22. Om ni har blivit ett officiellt par, och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.


23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.


24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.


25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas, var väldigt försiktig.


26. Memorera hennes födelsedag för guds skull! Glömmer du den - Ditt liv kommer bli förstört.


27. Duscha inte hel i Cologne, men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.


28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade.


29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.


30. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta killar skulle mörda för att få sånn kontroll, och det kan förstöras på en nanosekund

på senaste

dom senaste 2 veckorna kanske har jag gått o nynnat på denna låt som är svin gammal.. jag själv tycker den är bra o lyssnade mkt på roxette när jag var liten.. men här får ni den låten som inte försvinner från min skalle :)


Fredag igen då.. I guess !

är en stund sen jag uppdaterade på denna blogg men har inte haft tid o heller inte orkat skriva..
Vad kan man säga,dagarna går o dagarna kommer.. inget speciellt intressant som händer förutom att man pluggar o försöker komma sig någonstans i livet.. en bättre väg så att säga så man någon gång kan börja leva normalt!

Kan väl börja med att skriva om dagen.. klev upp tidigt o belv hämtad av annelie då hon o jag skulle till folkan o skriva psykologi a provet.. var skit nervös innan jag gick in i själva lokalen men skakade av mig de o skrev så pennan glödde.. fick skrivkramp o trodde där ett tag att allt jag hade skrivit flöt ihop i en enda smörja.. men efter att jag skärpte till mig så blev resultatet oerhört bra :) Satt från nio till just efter halv tolv o är såååå sjukt nöjd över mina prestationer.. Du är världens bästa nina haha.. :D Lite beröm måste man få ge..

Sen efter provet sprang jag ner till cafet o jobbade extra tfrån 12-16 o sen direkt hem.. hussni hade redan fixat middagen så de blev en powernap på de.. kan säga att de behövde jag då denna dag har i stort sett varit upp o ner förutom då jag hade gjort klart provet.. kändes som att jag skulle få hjärnblödning o hjärtat slog ett extra hårt slag för varje andetag jag drog.. fan så jobbigt.. så att bara få vila o känna att man lever var mkt guldvärt..

Sen vid halv åtta skulle vi fara o träna.. hann träna kanske i 25 minuter så släcktes allting ner så fick gå ner till andra gymmet där killarna var :D nåja nu ligger man i sängen o ska försöka sova.. ska ta en lååååång sovmorgon imorgon.

Här bjuder jag på en låt som spelas för fulla muggar.. lady gaga.. lite jag hade velat fara o se henne i sthlm ikväll!
Nåja får bli ngn annan gång om hon kommer :)Enjoy..





God natt puss till er från mig..

seeyaaa

RSS 2.0