Lyssna och njut, Hussni - Leap of faith



Här är en låt med Hussni, mkt bra måste jag säga =)
Seeyaaa

Don’t let the colours scare you

Hade tänkt ta en skööön och lååååång sovmorgon! Tror ni det blev så ? Nej det kan jag säga.. Vaknade klockan sju av panik och flög upp i sängen.. lät som att jag hade en båtpropeller i min lägenhet.. en jävligt stor en kan jag lova! Sjukt less att höra detta borrande o bankande varje dag.. Det är nämligen så att dom håller på i mitt hus att göra nya badrum.. förstår ju att dom gör ju bara sitt jobb men ändå !

Blev iaf att man kollade på "vakna med the vocie" eller vad det nu heter.. gick i duschen,fixade mig och städade till litegrann hemma ! Sen blev det vid tolv att fara ner på stan med annelie och ta en kaffe.. just nu sitter jag på skolan och har dragit ut en massa papper som jag behöver för att kunna plugga idag.. så får man göra ibland när man inte har en dator pga att allting inte står i skolböckerna ! Väntar även på att tesse gumman ska sluta jobba så vi kan umgås och fördriva tiden med precis ingenting för det är så det är.. haha hon är lika ensam som jag :D

Sen dom andra dagarna denna vecka så blir det nog ev en tripp till ikea och köpa en soffa,plugga,tvätta och umgås med Tesselolita och hoppas på att man får sig ett arbetspass.. Fick även en förfrågan idag på cafet jag har jobbat tidigare på om jag skulle vilja jobba extra på helgerna.. visst det kan jag göra men dock så går allt annat före.. så man får väl se om dom ringer någon dag :D Haha..

Näee nu ska jag snabb nörda här på internet medans man kan ;) Ha det fint allihopa !

Seeyaaa


Fan va fin låt :)

Tove styrke



I want a perfect moment
I want to go tonight
I want see the star shoot out of
a pitch black sky
I want to start a fire
I wanna burn tonight
I want a world in motion
I want to see the signs
Race through my mind
All I want now is a white light moment
Come with me tonight
Monochrome city the color’s fading
Watching the world in your eyes
Take me around the planet,
take me through space and time
Paint me a perfect picture and
make shure you cross the line
Don’t let the colours scare you,
it’s just a state of mind
We´ll stay out of sight
All I want now is a white light moment
Come with me tonight
Monochrome city the color’s fading
Watching the world in your eyes
I want a perfect moment
I want to go tonight
I want see the star shoot out of
a pitch black sky
I want a world in motion
I want to see the signs
Race through my mind
All I want now is a white light moment
Come with me tonight
Monochrome city the color’s fading
Watching the world in your eyes


Long time !

Ett tag sen jag skrev nu här,hade jag som sakt haft en dator så hade jag uppdaterat hela tiden! Sitter på skolan nu iaf.. var tänkt att jag skulle ha lektion men fick veta att den var inställd och att vi inte har några mera lektioner i denna kurs.. så det blir bara nu att renskriva ao 4 och 6 och så göra provet den 17/12 ! Sen tar jag jullov :D

I lördags så var jag iaf på min kusins bröllop.. det var så himla roligt samt så var dom otroligt fina ! Önskar er all lycka i framtiden :) Hemresan med min andra kusin och hennes man var ju väldigt rolig måste jag säga,var även i bilen jag blev full,riktigt full haha.. men vi tog oss hem iaf :D Så mitt mående igår var ju inte det bästa .. brukar aldrig må dåligt dan efter men det gjorde jag kan jag lova :D Blir lugna puckar hädanefter.. haha!

Vad gör jag annars då? Jag pluggar och står i, umgås med mina vänner samt familjen och försöker inreda min lägenhet så gott jag kan och försöker hålla en bra budget över det :D haha.. kommer nog bli fint så småningom.. har ju även lovat att lägga upp bilder på resultatet :) Var i Fredags iaf och köpte 2 tavlor,en röd matta,2 julstjärnor i vitt,2 lack sidobord,tvättkorg mm :) Bara en soffa nu som fattas för sen idag så ska jag förbi tesse och hämta min expedithylla jag ska köpa av henne :) Så man får lite mer saker hemma :D

Händer annars inget speciellt,försöker bara vara och leva.. Det går framåt iaf.. haha tror jag eller? Äsch då .. har ingen aning om jag ska vara ärlig.. Fått lite jobb också nu under julafton och det känns ju kul så man får ngt annat att göra en stund :) Nära och bra har jag till jobbet,endast 2 minuter bort.. så ska inte klaga !

Nu ska jag börja plugga och skicka in nått arbete till min lärare.. Annars fastnar jag bara här !



Slänger upp ett par gamla bilder :D Hade inget annat ..

Seeyaaa


Nötskal ?

Sitter på skolan och har nyss renskrivit samt skickat in arbetet till min lärare,endast 3 arbetsområden kvar i omvårdnaden.. skönt.. duktiga lilla jag :D Slänger upp 2 bilder sen igår bara för att jag har så lite att göra ibland..
men nu ska jag iaf kila ner gallerian och ta en kaffe eller nått gott,ifall pengarna räcker :D haha..




Ha det fint alla!

Seeyaaa


Sorry!

Förlåt för en dålig uppdatering,har inte tillgång till internet o statistiken minskar.. blää va tråkigt ! :/
Hoppas alla har det super fint som läser detta och att jag lovar att snart börja blogga mera.. samt lägga upp bilder
från min vardag samt lägenheten!
Seeyaaa
Om man dör i sina drömmar,vad ska det betyda ?

Kärlek!

Snodde lite bilder från sara då vi var och hälsade på henne och kent igår..

Sen så vill jag skriva att jag är såååå glad och stolt över att min bästa tjejkompis nr 2 ska bli mamma ! Älskar dig maja <3 Älskar er allihopa mina flickor :)


Sara gravid,maja gravid och så jag icke gravid hahaha :D







Bild bomb.. enjoy :)


Seeyaaa


Snurrar mig fram i yrväder..

Sitter nu hos maja gumman,har varit till kalixbo och felanmält vissa saker i den nya lägenheten,samt frågat lite om den andra.. Är såå sjukt mycket som ska göras denna vecka att jag vill bara just nu krypa under täcket och hoppas att denna vecka och allt är över.. sen när allt har börjat få sin rundgång i livet så kanske man kan slappna av..

Mår annars bra i den nya lägenheten,men ensamheten är ju den värsta.. men om jag bara klarar av det så kommer allt gå bra.. Ensam är starkast brukar man ju säga ! Det enda som hörs mellan mina väggar är mina tankar och tv ljudet.. Håller seriöst på att tappa förståndet ibland.. haha :D Så fort jag blir klar med allt så ska jag slänga upp ngr bilder på hur den ser ut.. är dock nöjd med den än så länge ! Har en massa saker på skolan också som jag samtidigt pluggar på.. Fick iaf veta att provet jag gjorde så fick jag 27 rätt av 32 men dock inte fått veta betyget! Kändes konstigt att veta att jag fick så bra ändå fast jag var helt borta i mina egna tankar när jag satt och gjorde det..

Men men,man lär sig av livets gåta.. Bara suga in allt som är dåligt och ta imot det och se det positivt.. ! Jag hoppas  verkligen att framtiden ser ljus ut,önskar ibland att jag kunde ha en tidsmaskin där jag antingen skulle kunna åka tillbaka och ändra på allt som har varit i min väg samt åka till framtiden och se hur det blir för mig.. men samtidigt vill jag inte ha en uppslagsbok som talar om för mig i förväg hur allting kommer bli..

Men jag klarar av det,jag klarar av nästan allt som kommer i min väg även om det handlar om mig själv eller andra!

Bara hålla tummarna,jag ler ju iaf.. det måste ju vara ett tecken på ett steg fram i rätt rikting och inte tio steg bak?

 

Seeyaaa


Ensam

Fy vad jag har börjat känna ensamheten krypa i min kropp,men det är lugnt .. jag fixar det !





Visst gör jag det ?





Seeyaaa

mina kära blogg läsare!

Sitter nu i den gamla lägenheten och har lånat hussnis dator,ska snart kila iväg till min lägenhet.. konstigt att säga att man har en egen lägenhet,har inte riktigt fattat det ännu.. skrämmande med lärorikt! Dock tråkigt utan dator och musik.. måste skaffa det snart känner jag :)

Vad ska jag annars skriva? Det har varit en lugn och skön helg,dock haft ganska mkt i fredags med att plugga och ringa runt till olika saker.. jobbigt,men nu är det gjort! Sen så har jag tänkt på livet i allmänhet.. inte kommit underfund med något ännu.. måste bara ta tag i mina saker som är runt omkring mig och börja leva igen!


I veckan blir det att plugga,hjälpa hussni att flytta,städa lägenheten mm.. hmm.. nåja måste göras! Sen fundera över hur jag ska fixa soffa mm till lägenheten.. hade varit grymt skönt att få fixat lägenheten direkt ! Men nu ska jag gå till mig och ringa marcus samt marion om dom skulle komma förbi :)

 

seeyaaa


Written in the stars!

Sitter på skolan och ska plugga klart ett arbetsområde i den nya kursen "omvårdnad" .. Sovit första natten även i min nya lägenhet,kändes konstigt att veta att jag är själv nu på riktigt.. vet att allting kommer gå bra och att jag vänjer mig vid det.. Höll på hela dagen igår att få den hyffsat klar.. är nöjd med resultatet.. :) Nästa helg blir det att städa ut den gamla lägenhet,var ju inte riktigt tänkt att det skulle gå så fort .. men den måste ju ändå bort hursomhelst även om jag och mitt ex får betala hyran där tills någon annan tar den.. Blev så tjorvigt att jag inte fick ha båda två fast det var så dom sa.. därför måste lägenheten vara tom och antar att hussni heller inte vill bo där själv i en halvt tom lägenhet .. det enda jobbiga är väl att han inte har hunnit titta på en lägenhet när vi trodde att vi skulle få ha den till den sista och så pga att jag tog den nya.. men jag måste ju ha någonstans att bo jag med istället för i en kappsäck och vandra runt från folk till folk och känna mig hemlös och förvirrad.

Därför är det nu skönt att få börja om på nytt,tänka på mig och göra allt jag vill.. kunna börja leva igen så att säga! Det enda som saknas nu i min nya är en soffa,soffbord,tvbänk samt en stor matta.. Hade tänkt fara på ikea iveckan men min underbara vän tesse tyckte jag skulle vänta med det eftersom att jag eventuellt skulle få hennes ;) Så snälla vänner man har.. kan inte fatta! När ngt händer i ens liv så ser man verkligen hur mkt man uppskattar och älskar sina vänner,för dom finns alltid där och hjälper en.. Sen att dom vet att jag finns för dom med om det ngn gång skulle vara nått !

Sen till en annan sak,lite små läskigt och sitta själv nere på folkan i en tom lokal och bara höra tagentbordet .. haha :D Nåja nu ska jag göra nå nytta och plugga.. blir väl typ det hela helgen.. :)

Sen så får ni ursäkta att jag inte kommer kunna uppdatera så speciellt mkt här då jag inte har skaffat mig en dator med internet :D Någon som vill ge det till mig i julklapp,så tar jag gärna i mot det :D?


Seeyaaa


Lägenheten ,fick en smula tillbaka !

GLädjen spreds sig i min kropp när tjejen på kalixbo ringde och sa att jag fick lägenheten och att jag får skriva under papper imorgon samt hämta ut nycklarna.. Trodde jag skulle börja gråta av glädje,kände riktigt hur varm jag blev i kroppen och kände en sån känsla att kanske detta blir bra för mig,sen så har jag tänkt en massa hur jag ska göra i lägenheten mm . Idag har jag verkligen älskat att vara mig,tänk att bara få en lägenhet kan få en såå lycklig.. Nu slipper jag tänka på det och kunna ta en dag i taget och slippa känna mig hemlös råtta med bara en kapp säck med kläder. Om ni bara kunde förstå min känsla.. ja jisses !

Sitter nu hos min underbara maja och ska sova här i natt,har kollat en massa på ikea och lagt upp en budget på saker jag ska köpa.. blir att jag bara har kvar 1000kr efter det jag har köpt,men hellre lever jag fattigt en stund tills jag får pengar igen.. vill ha ett komplett hem med nytt omkring mig ! Gamla minnen kan vara jobbiga även om jag tar med mig en massa saker från den gamla boet.. sen s¨å är den nya lägenheten bara ett hus ifrån haha :D Fult ändå.. men de går bra,trivs på mitt område sen ocå att jag har så nära till jobbet och så bussen ner till stan :)

Sen så kanske jag får nya tapeter som hyresvärden står för,hoppas det.. för isåf skulle min kompis mamma hjälpa mig med det då hon är duktig på att tapetsera ! :) SÅ var faktiskt in på colorama och kikade vad dom hade att erbjuda,hittade 2 stycken snygga tapeter.. om jag får det så blir det en fondvägg i rött med guld dekorationer i och resten går i begie/guld tror jag ;) Kommer bli great..

Sen så skulle pappa och kanske ngn till han känner komma och hjälpa mig att flytta.. Sen så blir det att jag sover över i Sangis till torsdag och då blir det ikea med pappa ! Sen till lägenheten och skruva,skruva haha :D Sen så får jag även hjälp av mina underbara vänner som finns i mitt liv,ni ger mig så mkt energi.. älskar er allihopa !

Tack alla som finns vid min sida och uppmuntrar mig varje dag till att skratta och må bra samt alla jag har fått sova hos som marion,tesse och maja :) TACK !!!!!

Bilden tagen från : weheartit.com

Seeyaa



Gubben i lådan !



Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten.
Varit död i minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.


Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.


Blivigt lämnad i staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.


Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.


Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.


Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.





Seeyaaa


Kommer sakna dig !

Ytterligare en människa man måste flytta isär från.. hmm ! Kommer sakna dig.. tihi ;) Love u gumman !



Seeyaaa


Kan inte skina om inte du skiner !

Visste inte vad jag skulle skriva för rubrik så den får gå :P Kom nyss hem efter att ha varit i gång hela dagen, SJUK som fan ! Mår piss men trotsar det och är igång även om det kan ta slut på mig.. men men ! Har en hel del denna vecka.. Får besked imorgon när jag kan hämta nyckeln till lägenheten, så då blir det väl att flytta dit direkt och så blir det en sväng till ikea och köpa nå saker.. något nytt ! Ut med det gamla och in med det nya .. Sen så måste jag ta och boka in att studera för denna vecka börjar en ny kurs.. känner mig inte mentalt beredd på allt detta.. men jag är stark så jag fixar detta :)

Många som ger mig positiv feedback att jag verrkar klara allt så himla bra,som sakt jag måste ju göra det för mitt eget bästa,våga leva mitt liv ! Klart det är tufft som fan.. men det ska ju få vara det oxå !

Annars så har jag i morse varit till gamla lgh och hussni,fixat disken med han,dammsugit och packat nå mer saker och så kom Boogie (Marcus) förbi dit så jag hann sminka mig,så umgicks med han till tre.. kul som vanligt med han :) Sen efter det så åkte jag till kalix frisörerna och såg på när marion gumman klippte sig och hon blev sååååå läcker och så frågade jag om mitt hår ifall jag vågar göra det kopparfärg.. hmm fick ju ett svar som jag visste.. GÖR DET INTE!! Hmm får se.. trivs ju i mitt blonda hår men samtidigt vill jag ju göra en förändring med det yttre !

Sen så har vi tagit en kaffe på gallerian och pratat om hur jag ska göra i den nya lägenheten.. Tror jag ska köra med färgerna rött,svart,vitt och lite djurmönster.. lite svårt att förklara men om jag får som jag har tänkt så kommer detta bli GRYMT! ;)

Nu ska jag ta mig en äcklig pizza slice från pizzan i helgen bara för att jag är för lat att laga mat och för att jag måste äta.. ÅNGEST !

Helt sjukt oxå hur kilon kan försvinna när man separerar... gått ner nu ca 3,5 kg på ca 2 veckor.. Från 57 kg till mellan 53,5-54 kg ! Känns skönt men samtidigt farligt när jag har så lätt att bli destruktiv med det .. När man har haft ätstörningar ! Men de kommer tillbaka :D Intalar mig själv varje dag att jag är fin som jag är..

Nåja nu ska jag ta på mig pyjamasen,ta fram skolböckerna och gosa ner mig under täcket :)



Seeyaaa


RSS 2.0