...

vad har man gjort denna dag ? Man klev upp klockan tio o satt sig vid datorn o började plugga, kokade kaffe och väckte älsklingen o tog mig sen ett härligt bad o så kom janne förbi på en snabb kaffe :) Pappa kom vid två tiden o hämtade mig o hussni då vi for till dom o bjöd på middag.. det blev iaf lasagnette med grekisk sallad o vitlöksås till :) Mycket gott men dock väldigt mättande.. haha gjorde ju även dubbel sats så blev ganska mkt mat över :) Satt där ett tag efter matkoman o jyrade på.. sen kom hussnis mamma o lämnade bilen till oss då vi måste ha den :) Var ju tänkt att hussni skulle till hpda o träna då han ska till örebro på lördag o spela :) Jag själv kommer vara i sangis hela helgen o mysa på hemma hos föräldrarna o så givetvis plugga :)

Känner mig otroligt taggad o lika bra att plugga bort denna kurs så snabbt som möjligt då de säkert kommer komma en svacka då man inte kommer vara lika motiverad.. är skönt även att jag ligger tre arbetsområden före alla andra o har blivit klar med de tredje sen igår :) så ska bara skriva ut de o lämna in de på fredag då jag har lektion från 9-11.30 .


Nåja de var allt för denna gång.. ska spela rockband nu hos amanda o niklas haha :D


Seeyaaa

Lite att göra ;)






Hihi så söta katter ;)



I helgen blev de att  vi hade en tjejkväll o humöret var på topp hela kvällen o var en av dom bästa kvällarna plus att sara,alexandra o kent kom förbi en sväng o dom måste ju ha fått skavsår så som jag babblade haha :D!
Dock så var de inge folk på hotellet men de gjorde mig ingenting.. Plus att de var skumt folk ute! Man träffade ngr iaf som man kände igen.. Hann ju iaf dansa i 5 minuter med den enda tjejen som var nykter på stället som var Malin :D haha men de funkade iaf.. For dock ganska tidigt från hotellet o var en aning smått berusad men på ett bra sätt.. Blev att vi allihopa samt våra killar for till annelie och åt mat.. Vilket var otroligt gott:) Kanske därför man var i så bra form dagen efter..  vem vet ?

Hade dock på mig fel skor men ändå rätt då jag hade tänkt ha på mig pumps men iaf dom skorna jag hade har inga mönster o när vi gick ut mot bilen så sa jag till Hussni o roger att skulle inte förvåna mig att jag ramlar..  o mitt i allt så ramlar jag.. Gjorde illa mig i vänster arm så har knappt kunna röra den ordenligt . Tror jag slog till den ganska hårt men de är såna smällar man får ta när man ska vara fin :D Kan ju inte direkt komma med gympaskor eller foppatofflorna :D

Igår tog vi de lugnt, hussni åkte till Hpda en snabb sväng, jag till mina föräldrar o så gick jag över till Eva och fick en massa kort på Hussni som jag har fixat o trixat med här hemma :) Så nu hänger vi både här o där.. Han är ju så himla fin !♥ Efter de åkte vi hem igen,for till niklas och amanda då amanda fyllde år.. Killarna satt mest o nörda "Rockband"  men man fick skratta iaf.. Så var hemma kring halv ett tiden ,gick o la oss o så började vi skratta efter ett tag då hussnis mage började kurra för att han var hungrig så klev upp igen o åt någon macka framför tvn o sen så somnade vi.

Idag klev man upp kl tio,gick i duschen o fixade mig lite innan jag skulle till Äldreboendet här på näsbygården o fråga om praktikplats o så intervjuvade jag en äldre kvinna om hur hon ser på sitt åldrande :) Var mkt kul men samtidigt lite smått nervöst  .. vet inte riktigt varför men när jag väl satt där så insåg jag hur mkt jag saknar min mormor och morfar.. Dom är ju så mysiga äldre! :)

Sen så gick jag hem o älsklingen hjälpte mig att skriva klart arbetsområdet på datorn medans jag läste upp åt han.. Han skriver nämligen lite fortare än jag ;) Så tack min underbara för hjälpen ytterligare en gång! Sen imorgon har jag oxå min första lektion kl 13.00 vilket känns spännande.. ska bli kul o se vem som är i samma grupp o om de är någon man känner! Känns så skönt att ha fått börja göra något på sin fritid.. Allting är nästan för perfekt ! nåja de var väl allt för denna gång..

Kommer bilder sen oxå sen i helgen ,väntar bara på att annelie gumman ska ladda upp dom så man får sno dom ;)

Seeyaaa

Rubrik saknas..

Klev upp just efter tio o så kom amanda o niklas förbi på kaffe,Gick i duschen o fixade mig då vi skulle ner på stan!
For på Chili o investerade mig ett par byxor för 180 kr som igentligen hade kostat 600 kr ;) Väldigt nice..
Sen så for vi och åt lunch på vikingen, jag var dock den nyttigaste som åt soppa o alla andra åt pizza ;) De såg väldigt gott ut men min soppa var dååå Super god . Har varit o storhandlat mat o en massa nyttigheter då vi ska börja ändra kosten här hemma så blev lite dyrare än vanligt :D Men nu klarar man sig ett tag..

Sitter nu hemma o är rastlös o lyssnar på när underbar sjunger , hihih.. Han tycker inte om när jag kallar han för hjärtat,sötnosen inför folk ;D Men de skiter jag i.. han vill bli kallad GUD .. visst ellerhur ? :D Kan inte rå för men han är bara så söt så måste säga de åt han.. Längtar som fan till lördag o de ska bli så kul :) FÅr man fixa till sig ordentligt o bara ha en massa roligt med sina nära o kära :)


Blir väl snart kanske att fara till Sangis en snabb sväng och sen blir de till niklas o amanda för ska färga håret på henne o sånt.. Imorgon ska jag passa på att städa här hemma o skriva klart arbetet på datorn o sen nästa vecka skriva ut de o börja på ett nytt område! Livet är allt för härligt ibland..


Ha de fint alla...

Seeyaaa




Jag LÄNGTAR TILL SOMMAREN
OBS : FULA BILDER MEN VAFAN :D

Härliga liv:)

TÄnkte göra en liten update här i bloggen när de har varit torka :D
Livet är bra som vanligt, ibland lite för bra.. visst de är ju motgångar oxå men har märkt att
sånt gör en starkare :) Jag har ju som sakt allt jag velat ha.. Plus att nu har jag börjat plugga till undersköterska även sen den 9/2 o min första lekton är på tisdag nästa vecka :) Längtar redan o har även gjort klart 2 arbetsområden haha så är lite i förväg ... Men de är ju alltid bra :)


I helgen på lördag blir de brudkväll här hemma i lägenheten.. ska bli riktigt roligt måste jag säga!
Hoppas nu bara att alla kommer (SARA OM DU LÄSER DETTA OCH ÄR LEDIG I HELGEN SÅ ÄR DE BARA ATT KOMMA FÖRBI O FESTA ;)
Hussni blir dock hemma men de spelar ingen roll om han är med oss brudar om han vill de  :P..
Mitt i allt kanske han blir less o går över till Roger o spelar X-box haha :D Men de ska bli kul..
Dock så vill jag köpa något nytt som man kan ha på sig så ska nog fara ner på stan imorgon med hjärtat o se ifall man hittar något intressant ;) Har varit överallt denna vecka med hussni o samma förra.. knappt varit hemma men de är skönt o hitta på en massa saker tillsammans o sen bara mysa när man kommer hem ;) Älskar dig ♥





Älsklingen har ju även börjat träna så nu blir de även göra en hälsolista på mat man ska äta plus att man ska nog själv börja träna snart så man blir fit 2010 ;) Man har ju varit lite bekväm tillsammans.. hehe kärlekskilon :D



De vara allt..
Seeyaaa

Onsdag- en speciell dag

Idag klev man upp vid nio tiden,fixade till mig litegrann o tog mig en promenad till maja o johan för skulle ner på stan med maja o umgås plus att jag har hämtat min handlingsplan nu när jag ska börja plugga :) Var o drack kaffe nere på gallerian,gick o strosade i affärer tills de blev att åka hem med bussen ..

När jag kom hem så gick hussni i duschen för pappa var tvungen att hämta oss då hussni skulle ha bilen till hpda o träna . For till sangis o jyrade ett tag med mor o far innan han skulle åka vidare.. Tog o började läsa lite i boken om vård o omsorg o kollade på första arbetsområdet o visste knappt vad jag skulle göra så ringde till lea o fick lite tips o så kom annelie förbi en sväng o hjälpte mig på traven.. hon är min nya lärare haha :D

Efter att hon hade förklarat om hur de skulle vara o vad dom sökte efter så försvann dumheten o sen har de varit i full rulle.. har faktiskt börjat lite i förväg.. är i princip klar snart med arbetsområde 1 haha :D Men de är så kul o spännande.. Känns skönt att man har tagit tag i saken o verkligen gör ngt med sitt liv o framtid! Detta känns mkt bra måste jag säga..

Imorgon har jag inget planerat.. bara ta en lugn hemma dag med älsklingen tänkte jag o försöka städa lite!
På fredag blir de att fara till tandläkaren o investera block o pennor .. hihi åå så kul :)HAHAHA


GRATTIS ÄLSKLING PÅ DIN FÖDELSEDAG!
ÄLSKAR DIG ♥




Seeyaaaa

Tisdag

Sitter o väntar på att mina föräldrar ska komma.. För mamma skulle till af o jag ska till folkan o kolla upp
lite utbildningar.. Känns som att de skulle vara den enda utvägen just nu att bli ngt annat än de man är idag!
Har funderat o kollat länge på behandlings assistent o för att bli de måste jag först plugga ett år till undersköterska
o sen 2 år vidare till behandlings assistent. Kolla kan man ju göra iaf.. :)

Ska ta o fixa till mig litegrann nu så man känner sig som en människa.. SKa färga håret på majabaja idag även :)
Har färgat snart allas hår .. Först annelies,sen malin o nu maja :) Plus att malin färgade mitt hår.. haha :D


Nåja ha en bra dag i snöyran!


Seeyaaa

RSS 2.0