Tjoohoo..

Idag har man vaknat kl halv elva.. Får dåligt samvete av att sova länge o känner mig dum när ens söta var vaken före :)
Tycker de är pinsamt av ngn konstig anledning.. Fixade till mig litegrann o så åkte jag med bilen till ams o försäkringskassan o åkte förbi en snabb sväng till maja :) Åkte sen hem till underbar o började planera vad man skulle äta så överasskade honom med tända ljus o fin uppdukning o en super god kycklinglasagne .. made by myself:D De var då väldigt uppskattat så de gjorde mig väldigt glad.. Sen efter de så drack vi lite kaffe o gick ner till tvättstugan där de blev två maskiner! Sen så låg jag på soffan en stund o vilade .. for förbi maja baja så man hann träffa lilla sara :)Kul kul..

Sen har jag bara varit hemma med söt o sett begravningen på michael jacksson.. Har aldrig haft han som idol men man har ju alltid hört hans musik o han är ju väldigt duktig på de han gjorde.. Han är ju musiken! Känns konstig att han har blivit en ängel nu fast man visste att dagen skulle komma .. Blev ledsen o rörd när jag såg cermonin..  men den var väldigt vacker o som sakt han kommer alltid finnas kvar i dom som älskade honom o han kommer leva kvar i musikens värld:)

Sen vid nio tiden så blev jag sugen på godis ,hihi.. lite onyttig men äsch då:) Men var igentligen inte så sugen på de utan var mest sugen på mitt efterlängtade snus :D Men nu ska jag se top model o sen gå o sussa brevid min underbaraste :)

Seeyaaa

Jobbiga borrläten..

Sitter hemma i lägenheten o har fått hjälp av mor o far idag med att sätta upp 2 hyllor i vardagsrummet o en väldigt jobbig spegel i hallen som äntligen kom på plats.. plus att Hussni - mitt hjärta har varit så snäll o hjälpt till:)
Jag lever som en prinsessa i hans närhet,är inte van vid detta.. han gör allting här hemma o ser hela tiden till att jag mår bra o gör massa små saker som få en att känna sig som en ängel :) I just love u.. tihi!

Äntligen har lägenheten börjat se ut som ett hem o känner mig mkt stolt över den .. Och finare kommer den bli :)
Känns skönt att vi båda har samma smak o vill ha de fint .. Tror att jag lever i en dröm ibland för är bara så himla lycklig!
Har den finaste o snällaste killen,fin lägenhet o ett jobb o allting har bara blivit POFF på en gång.. Känns helt sjukt från att ha börjat från noll till att stiga så högt upp i skyn igen.. Känns helt otroligt!

Har varit ledig idag o imorgon och på onsdag är de back to work.. känns bra att jobba men samtidigt är de en stor omställning när man i ngr månader varit en dagdrivare som jag kallar de för:) Men vinden vänder som sakt o de är bara till en början man känner sig trött o slut! men jag har iaf något o längta hem till o de är ju bra..  hihi!

Imorgon ska jag sova tills jag vaknar o inte ställa klockan som jag gjorde idag, ska till Ams o avskriva mig o sen kanske hinna umgås med ngr vänner o så försöka klura ut vad man ska äta för nå gott till middag o mysa med min söta:)
Ska även tvätta från kl 16-20 så man får nå rent på sig :D

Nå väl hade inte så mkt att skriva här.. Well well!

P.s: Förlåt mina grannar ifall de låtit hemskt här idag.. Dålig borr o hårda vägar :D

Seeyaaa

I Love u..Världens bästa du!

RSS 2.0