till er alla från mig !


Happy fucking new years eve !

Hoppas alla där ute får ett bra avslut på 2011 utan tårar, en massa fylla,bråk m.. utan ett glatt nyår som man kan minnas och vara glad över ! Dock kan man ju inte spå hur kvällen blir, men drick med måtta :) !

Själv har jag inga planer på vad som händer detta nyår,vilket känns konstigt.. men Gott nytt år iaf :P !


Berättelsen om "Förkrossad Kärlek" Skriven av mig NINA !

Hittade en gammal novell hemma som jag har skrivit som jag var tvungen dela av mig för blev så paff att jag har skrivit denna vid 13 års ålder :D
Förkrossad Kärlek !

Anders svor och kastade fimpen. Hur fan kunde dom vara så korkade? Hur kunde dom tro något sådant, att Anders av alla skulle kunna ha gjort det?

Patetiska människor var de i Anders ögon. Aldrig skulle han lita på sina vänner något mera och den ilskan han hade inom sig över vad de hade gjort och sagt ledde till såna tankar att Anders inte kunde kontrollera sig.

Förlåt mig, min älskade .. ska aldrig i mitt liv vara med dessa människor igen. Förlåt för de som har sårat dig och ditt hjärta sa Anders. Anders tog ett lugnt andetag och kände sin kropp sakta skaka av nervositeten av att se sin älskade i ögonen. Anders gick omkring i sina tankar och tänkte i sin ensamhet att, tänk om hans älskade aldrig skulle förlåta honom utan lyssnade på dessa patetiska människorna ?

Sanningen var de enda rätta och han vände sig om och sprang det snabbaste han kunde för att inte låta sin älskade gå. Han tog alla sina sista spar pengar och köpte den finaste buketten av rosor röd som blod , med ett kort där de stod " Ska aldrig låta dig gå, älskar dig alldeles för mycket / Anders "

Han gick försiktigt till sin älskades dörr och tryckte på ring klockan, men ingen öppnade. Anders hann knappt vända sig om så stod hon där med blicken ner i marken. Anders tyckte hon var den vackraste i hela världen.

Hon tittade upp från marken och hennes ögon var röda med tårar rinnandes ner för hennes kinder. Förtvivlat tittade Anders på henne och bara på en ynklig sekund rasade hela hans värld samman för flickan som var hans älskade vände ryggen och stängde dörren. Där stod han ensam och sårad.


Skriven : Nina Larsson och fick betyget VG :P

SeeyaaaEn ny bild skapelse på mig !

Har ibland så lite och göra att jag sitter hemma på kvällarna och gör om dom bilderna som jag har på datorn,synd bara att de är så lite samt att man inte har någon kamera så man kan foto efter promenaderna,livet i allmänhet !
Kanske tomten är snäll i år så man kanske får en haha..

Detta är en bild på mig som jag bara har lagt lite värme på och skuggat.. tyckte ögonen blev lite läskiga men fina !
Seeyaaa

Idag känner jag mig så här !

Hade en jätte rolig kväll igår trots allt, men idag har de varit minddre roligt..
fy tusan så trött och seg jag har varit .. mest sovit och gått ut korta promenader med Dante gubben!
Jag och min älskling kom på igår när vi kom hem att vi både hade varit vaken i ett dygn.. kl fem på morgonen var vi hemma ! :D ! Sen så fick man en massa svar på frågor man hade igår och de var skönt. För var verkligen super ledsen igår efter jobbet så började stört böla vid köks bordet.. men var skönt att gråta ut pga att man har inte gråtit på ett år :D
imorgon blir de sov morgon, sen umgås med bästa Pernilla och hennes Pelle så hundarna får busa av sig ! Sen städa och fixa till här hemma litegrann !
Nåja ha en fin lördag alla <3
Seeyaaa

Detta skit väder !

Alltså jag hatar snö, slask och allt som har till med vintern.. de är mörkt ute,kallt.. vem tycker igentligen om detta?
Må hända att barnen tycker om vintern när dom får leka och allt sånt.. men de är ju då en sak ! Då är ju saken den att man har inga barn förutom min hund som heller för den delen inte trivs i detta slask ! Tycker så himla synd om honom där han måste gå i allt de blöta och varje gång torka han torr och hur han kurar ihop sig bredvid en när man kommer in för att få värme.. näee fy tusan !
Sen till de andra, känner inte av någon slags julstämning överhuvudtaget.. var igår med pappa på konsum och skulle handla mjölk då pappa frågar vad de är för datum idag.. jag sa att jag tror de är den 13 december, åh nej.. de är ju LUCIA :D Alltså antingen är man dagvild eller så har man bara slutat bry sig om denna månad ! Sen så ska man även jobba julafton 7-16 och delad tur på juldagen 7-21 ! Men de ger ju pengar samt är man ju ingen "julfantast" ! Dock hade de varit trevligt att få vara ledig denna jul med tanke på att de eventuellt hade blivit ens första riktiga jul med människor omkring sig som man mår bra av.. men jag får fira de sen !:D
Den 22 december blir de  utgång på hemvändarfesten , antingen ensam eller med pojkvännen mm .. Får jag inte med någon så går jag själv,bara för att ! Sen den 23 blir de att spela bingolotto på uppesittarkvällen.. Så lär ju vara död på julafton när man ska kliva upp 05.30 ! Är dock ledig på nyår och de känns mega bra, hoppas på ett riktigt bra nyårsafton med tanke på att de flesta andra nyår har varit dåliga, men hur ska detta nyår kunna gå dåligt med tanke på att hela detta år har varit super bra ? ;P Sen så verkar de lösa sig ordentligt med jobb till årskiftet och de gillar jag skarpt.. Sitta hemma arbetslös är något jag inte har behövt göra de senaste året !
Vad ska man mera säga, jo jag känner mig allt bitter,trött och hemsk när jag hela tiden känner mig deppig,svullen, ögonfransar som lossnar,yrsel,huvudvärk,muskelsvaghet i kroppen.. Väntar ännu på att min läkare ska ringa,vilket hon ännu inte har gjort.. fast jag sover ibland rätt så många timmar så känner jag mig så trött att jag inte ens orkar kliva upp.. aldrig utvilad helt enkelt. Jag undrar ibland vars jag försvann ? Är de så här jag ska behöva må, att ständigt känna mig irriterad över allt fast de egentligen inte är en sån stor sak? Tur att man inte har någon man umgås med för då skulle man störa sig riktigt ordentligt ifall de gjorde något eller sa något.. är som en vandrande tids bomb som kan explodera när som helst. Tur att jimmy och dom som är i min närhet förstår varför och inte tar åt sig, och att man faktiskt har en pojkvän som förstår en som inte bara stänger dörren framför näsan på en . Men han får stå ut med mina humörsvängningar.. haha undra hur man skulle bli ifall man var gravid:P Åh fy då.. haha !
De bästa min pojkvän sa en gång till mig när jag var jätte ledsen, som värmde mitt hjärta var : "Spelar ingen roll Nina hur du är och jag vill aldrig att du ska förändras för mig eller någon annan, jag älskar dig för den du är " !

De var de snällaste jag hade fått höra av någon, jag ville så gärna bara krama om honom och aldrig släppa de taget .. men jag kunde inte ! Men jag hoppas han vet att de värmde väldigt mkt och är något jag aldrig glömmer ! Älskar dig Jimmy av hela mitt hjärta,om du bara kunde förstå hur mkt ♥
haha nu blev jag lite känslosam här, nu måste jag göra nå nytta !

KÄRLEK

Seeyaaa

RSS 2.0