ingen dator..

Annelies dator har pajjat så kan tyvärr inte uppdatera här så ofta nu för tiden,ni som läser min såkallade blogg:)
så nu vet ni de.. Idag har man klivit upp klockan halv nio,ringde till maja o hon kom förbi mig med lollo o typ en timme efter kom mor o far på kaffereå;D pappa hjälpte mig hänga upp ngr tavlor o så for vi ner på staden en snabb sväng med mamma o pappa dör mamma skulle på ett möte på Ams o jag skulle skriva in mig igen.. Dyster som satan att vara utan jobb igen pga massa skit.. orkar inte ta de här! kan bara säga så här: Tycker ni att jag är arrogant? Näee tänk för de är jag inte!
Nå väl,iaf.. For på gallerian vid två tiden med maja o annelie o sen så åkte annelie till risön för att käka mat, jag o maja joina hussni o janne på vikingen o tog en pizza som man knappt orkade äta.. men god var den! Lärde mig även spela på jacken eller vad de nu heter..la i 26 kr o hann komma upp i 100kr innan jag spelade bort skiten.. haha roligt men aldrig mer igen:D

Sen efter de så for jag till maja o hann vara där i typ 10 minuter så gick vi alla till mig o annelie,tog en kaffe o nu är klockan halv tio så blir o slå på en film o bara känna lugnet :) Förresten så är mitt rum klart o är super nöjd än så länge :) Så tack för allt lilla lisbeth.. du är så snäll :) De är min "andra morsa" tihi..

Snart kommer även malin o sara upp o kan säga att sååååå jag längtar att få se dom igen .. whiii de bara pirrar i kroppen på mig ;D kom på att skriva ytterligare en sak nu.. fyller ju 20 år nästa helg den 11 april på påskafton o så har jag då bokat bord på vikingen för ca 8 stycken brudar.. ja men iaf,var ju på vikingen idag o pratade med en kompis som jobbar där o sa de.. Lite tur att jag sa de för hon som har tagit i mot min bokning visste tydligen inte att de skulle vara stängt där.. så tänk om vi hade farit dit klockan 18 o så hade de varit stängt.. lite bittert de hade varit då.. så nu måste jag planera om hela skiten :(

Nu blir de o mysa o se film.. seeyaaa

Vilken helg...

Sitterr just nu hemma hos maja efter att ha tagit mig en promenad hit i morse..
Gårdagen var väldigt seg o turbulent där på morgonkvisten men som iaf löste sig .. tror jag !
Men man får väl skylla sig själv när man gör vissa snedsteg i fyllan o inte tänker lika långt som näsan räcker!
Känns som att jag aldrig mera i mitt liv ska dricka en droppe alkohol.. men vem fan ljuger jag till?
De kommer ju ändå att hända.. blir nyktert nu tills ja fyller år o sen blir de nyktert därefter..!

Blir att dra ner på staden nu iaf med maja baja o sen blir de o träna o förhoppningsvis myspysa sen ikväll :)
 De var allt.. Love /nina



snart helg..nice

Igår gick vi brudar o la oss i sängen o både maja o annelie somnade först medans man själv låg o stirra i väggen o var livrädd o helt plötsligt då man slappnar av o ska försöka sova så smäller de till i sovrummet som att de var någon som föll ner från taket på golvet vid sängen o mitt hjärta höll på att hoppa ur kroppen o snälla vänner som man har tyckte jag skulle vara tyst o att dom ville sova.. så där låg man vettskrämd o började gråta såhar fått sova tänt med lampan på o de var inge kul de heller för hatar att försöka sova då de är ljust! Men till slut i´gick de..

Sen imorse så fick man iaf en timmes extra sovmorgon o hade de inte varit för ngn Cp granne som började borra klockan halv tio så hade man kanske fått sova en liten stund till men då hade man väl bara fått ångest över att ha sovit bort hela dagen så man annars kliver upp klockan åtta eller halv nio varje dag! Så gick i duschen,fixade till oss så for vi ner på stan o käkade frukost alla tre o tog en promenad runt stan,men kallt var de då solen gick i moln.. Sen så sa vi hej då till maja då hon skulle på promenad med en kompis o jag o annelie åkte till min mamma o drack kaffe o hämtade lite saker som jag behövde till mitt rum.. Sen så begav vi oss till stan igen o snålåt hos annelies farmor! Umgåtts en stund med hussni även då han väntade på sin mamma o nu ligger jag hemma i sängen o vilar mig..

Rummet blir nog även klart idag så i helgen blir de o fixa o trixa litegrann.. var även idag till återvinningen för att se om min byrå var kvar som jag tänkte köpa men icke de.. så måste kolla vidare..hmm! Ska bli roligt o inreda.. :)

Snart fyller man även 20 år o de ska bli skönt.. Har planerat att man ska samla ihop ett tjejgäng,gå ut o äta,bowla o gå ut o svänga sina lurviga på hotellet!Hade god lust att fira min födelsedag på en annan ort men då börsen tryter så får de bli på detta vis o tror de kommer ändå bli kull.. bara man får vara med sina nära så klagar jag inte! :) Skrivit även en önskelista idag till mamma som man gjorde när man var liten o inget utav de fick jag... haha de var typ en dator,bil,mobil m.m .. mest som skämt dock.. så blir nog bara pengar o ett smycke till mitt Thomas sabo armband :) Är inte så himla brydd uti presenter.. Man börjar ju bli gammal såå ;D

Detta var nog allt jag hade o skriva.. Onödig fakta som vanligt ;D
Seeyaaa

Sitter hemma i lgh

Ja nu är man i lägenheten o ser äntligen "sitt rum" bli färdigt o gud vad fint de kommer bli:)
Ser redan resultat fast ena väggen bara är klar..så i helgen blir de att fixa gärnet då annelie gumman är
borta på semester från kalix:) Blir ju även inte ensam så jag har ju tur som får vara med en söt en ;)

Har väl inte gjort så mycket idag,varit med tjejerna,slappat i risön o gått runt staden.. o ätit i risön :)
Ska även hämta min säng från mamma o pappa,får se om de blir nu i helgen eller till veckan ..ska även fixa mig en byrå
till rummet o en spegel som är stoooor :)

hmm,hade väl inte så mycket att skriva än att jag mår bra o är lycklig vad livet ger mig just nu.. Även om de finns mörka stunder då man bara vill lägga sig ner o gråta.. men tänker varför? Tjänar inget på de direkt.. ! Bättre att se ljuset hela tiden o ha tro ,hopp o kärlek.. That´s the shit.. :)


Seeyaaa

Tapetsera!

Snart blir rummet klart.. whiiii :)

Livet..

Sitter i risön nu o väntar på att maten ska bli klar,ska bli intressant för annelies mamma håller på att testa ett nytt recept som hon hade hittat.. tror de kommer bli riktigt gott :) åh gott ska de bli när man är hungrig..
Har iaf idag varit ute på isen med maja o annelie o var sin hund hade vi.. Jag hade jasper o ofta han lyssnar på mig haha ;D Ja ojoj..

Blir nog att sova över här i risön då man inte vågar sova i lägenheten då de är något skumt.. !
Känns trist men vad ska man göra då man är så himla rädd.. haha .. Igentligen ingenting o skratta över precis!
Blir ensam hela helgen då annelie ska följa med sina föräldrar till sthlm o mina föräldrar kommer vara hundvakt åt assa :) tihi.. ska bara ta de lugnt o bara vara! Får se vad som händer.. Säkert något bra skulle jag tro om min plan blir som den blir:)


nåväl,de var allt för idag.. Känner mig lite vilsen o kluven bara !

Seeyaaa

Spöken,andar va fan de nu är..

Alltså herregud säger jag bara.. de är något väsen i våran lägenhet som vill oss illa!
Vaknade igår av ett stort blåmärke på höger handled o på den vänstra hade jag tre finger avtryck av ngn konstig anledning.. För hade inget på kvällen då jag gick o la mig plus att jag hade inget då jag var o duschade på kvällen!
När jag vaknade igår o såg de jag såg började jag gråta o hamnade i chock o samma annelie.. tog kort även för att ha som bevis o idag är de helt borta!

Var inte hemma igår i lägenheten men maja o annelie var där med båda hundarna, dom hade varit o hyrt film o under filmens gång så hade alla lamporna som var på i lägenheten gått sönder o allt blev bäcksvart.. Dom hade testat tända men alla lamporna hade gått sönder.. Annelie hade gått till sitt sovrum o skulle se om hon kunde tända en lampa där men de gick inte o assa hade stått o rest ragg o skällt åt något i hallen.. Inga säkringar hade gått o hos grannarna lös lamporna för fullt.. Detta är dock inte de första som har hänt i lägenheten!

De har varit allt från knackningar på dörrar,någon som rivit på väggarna o dörrarna,någon som dragit på elementen fram o tillbaka.. man har vaknat upp med småa rivsår på kroppen m.m..

Kalla oss knäppa eller något men de jag skriver är sant.. Dom som inte tror mig/oss ska isåf få komma o se själva vad som händer där!

well well,de var allt.. kan lägga upp ngn bild sen på hur handleden såg ut!

Seeyaaa

This is me!

Lägger upp en ego bild på mig själv sen igår då man var nykter innan hortellet!




..............

Sitter hemma nu i lägenheten efter att ha varit hemma hos mamma o pappa halva dagen o den andra halvan hos en annan!
Har färgat mammas hår idag o lite roligt jag har haft de åt henne.. hon har varit alldeles vithårig dom senaste 2 åren o ville nu färga de.. Så färgade hennes hår som skulle ha blivit rödbrun som blev ljusrosa! Lite jag skrattade o mamma också o tur så hade hon en till hårfärgsförpackning o då blev resultatet mycket mycket bättre :) Så har haft de väldigt roligt hemma..
Sen så har man fått chili con carne o gud så gott de var :) Längesen man åt de..

Läste mitt inlägg som jag skrev typ halv sex imorse o var ganska så himla nere då men känner mig bättre nu istället efter att ha pratat om de som hände .. Att känslor man har i kroppen kan spela ett spratt med en! Känner mig alldeles utmattad i kroppen o så fort jag slappnar av så gör de ont.. speciellt när jag ska slutna mina ögon! Så hoppas allting blir till de positiva o tur att man är den man är.. Allting kommer bli bra!

Vi möts när jag är ledsen, du finns alltid där.

Du vet om min innersta längtan och alla sorger jag bär.

Men aldrig du skulle skvallra, inte säga ett knyst.

För du min älskade kudde, är alltid tyst.

 

Dikt jag hittade på internet!

Seeyaaa


Orka..

Vilken kväll säger jag,skulle fan ha stannat hemma under täcket o gömt mig istället för att ha gått ut i detta mörker hotell där de bara fylls med ångest o smärta.. varför utsätter man sig själv för sån skit hela tiden?Detta har jag inge svar på,antar att de är för att man är typ dum i skallen eller tror att man ska få ngn form av nöje av att träffa människor.. Äsch inte vet jag!
Orkar inte tänka en enda sekund snart då jag på bara en timme eller två har varit vaken i 1 dygn .. jag slår av !

Detta inlägg känns som bara väldigt meningslöst o skriva då jag inte får något utav de..


skit samma,hoppas ni hade kul ..


Seeyaaa




Fest fast nyktert:)

Sitter hemma nu med brudarna o har nyss fixat till mig o kvällen lyder såhär:
Har gratis inträde på hotellet plus att de blir att vara nykter.. :)
Ska bli ruskigt roligt med brudarna,träffa lite folk,få lite nöje ,musik o dans:)

Känns skönt att ha något annat o tänka på då jag har känt mig lite kluven idag..
Men allting kommer bli bra ,de ska jag se till...Känslor är ibland jobbiga men samtidigt underbara!


Så håll utkik ni som ska på hotellet ,för pratar ni med mig så är jag nykter ;D


De var allt..
Seeyaaa


Du är allt!

God Morgon !

Sitter på sängen just nu o har nyss ätit frukost o snart blir de o träna igen.. har ännu världens träningsvärk sen i förrgår;D
Lite otränad man är kanske.. men de kommer nog snabbt igång :) Sen efter träningen blir de att fara hem o duscha,fixa till
sig o se vad som händer idag!:) Eventuellt en kaffe på stan o sen umgås lite med maja o malin skulle jag tro..
Hoppas kvällen också bjuder på något roligt o mysigt..;) Men de blir nog bra..

Ännu har dom inte varit här o lagt golvet så de ska bli intressant om dom får tummen ur o göra de..
Sen blir de riva tapeter o måla lister.. Kommer nog bli fint när de är klart! Just nu ser de umgefär ut som ett förråd här hemma med saker överallt men de får man ta..finns som inte så mycket man kan göra! :)

Blir även less över mitt jobb,varit sjuk o sen så finns de typ inga tider alls denna vecka för mig o jobba ..:(
Men men,ska fundera på detta en stund hur de blir.. :)


De var allt..
 Seeyaaa

I storön

Kom hit för ca 40 minuter sen med malin gumman o tar de bara lugnt:)
Ska väl tillbaka sen senare antar jag.. Har idag vaknat klockan nio o vid elva tiden gick
jag till musikskolan o träffade en sötnos och vid halv tolv gick jag till frisörskolan o blev klippt i håret av en
jätte duktig tjej som gick andra året:) Är super nöjd,fick en liten förändring iaf..tihi.. kostade även bara 190kr o de var
inte illa pinkat! ;D Sen kom annelie o hämta mig så for vi o plockade upp maja o stack på gallerian o tog en kaffe..
Har även investerat mig en parfym som jag typ ha velat ha i ett halvår nu sen den kom o äntligen är den miiin..
Så jag har längtat o äntligen köpte jag den ;D varit för snål tidigare.. haha..

For hem sen med tjejerna o lagat lite mat o så frågade malin mig om jag ville följa med henne till storön o javisst sa jag :)Måste ju passa på o vara med henne innan hon åker igen.. ! :( Tagit även bort alla sakerna i mitt rum idag då dom ska o lägga in nytt golv imorgon åt mig.. blir att riva ner tapeterna imorgon istället! Är alldeles för sprallig o glad i kroppen för att lägga min energi på de just nu... Så imorgon får de bli ,Så de så!

Får se sen vad kvällen har att erbjuda för nå roligt.. hmm? är sugen på B4 o sitta med tjejerna o snacka skit typ.. !:)

Well well,de var väl allt jag hade på hjärtat!
Seeyaaa

Ny vecka

Vaknade klockan nio idag av annelies mamma som kom insmygandes här hemma då hon ska kakla i köket:)
Klev upp,kokade kaffe o gick sen i duschen vilket kanske var lite onödigt då jag ska och träna sen.. men skit samma!;D
Får se hur mycket de blir o jobba i veckan då de inte var så mycket,men i april jobbar jag typ varje dag så kan inte klaga!
Klarar mig utmärkt på de jag får så.. har som sakt inga utgifter förutom hyran till annelie:) Väntar bara på att jag ska få min bil av pappa någon gång o då har man en till utgift..tihi! Hoppas snart iaf.. annars så köper jag en egen inom kort!

Får se sen vad denna dag har att erbjuda för nå roligt.. ska väl hinna vara med malin o maja litegrann idag också hade jag tänkt :) Ska även fara o lämna tillbaka ett par byxor jag köpte i fredags på Hansens som jag inte vill ha kvar.. Dom är super fina men inte så som jag vill ha dom.. Daaa jag i ett nötskal alltså!

låten här spelas hela tiden hemma haha.. men bra är den:)

Group 1 Crew- Forgive me

[Chorus:]
Lord, though I walk through the Valley of the Shadow of Death
I’m not scared, because You’re holding my breath,
I only fear that I don’t have enough time left,
To tell the world that there’s no time left.

[Spoken:]
Father, I’m going through some heavy things.
Seems like this world ain’t getting any better.
The more we try to get closer to You,
The farther we run from Your throne.

[Rap:]
I spend so many nights wondering when will it end?
When will the day come, when happiness begins?
I’m running the race, but it seems so hard to win.
I’m sick of mourning, my stomach throwing up in the morning.
I’m calling for help and watching it melt away.
My heart has been put on display, and put away,
And many ways, many times I told myself it was okay.
And anger was the price that was paid!

While these fading dreams just scream to bring them Home
The burden was too heavy and I kept running from the throne.
I can’t take it any longer!
I can taste my spirit hunger!
God please help me to get Home!

[Chorus:]
Lord, though I walk through the Valley of the Shadow of Death
I’m not scared, ’cause You’re holding my breath,
I only fear that I don’t have enough time left,
To tell the world that there’s no time left.
Lord, please!

[Rap:]
I’ve come to terms that I’m burning both sides of the rope
And I’m hoping that this self control will kick in before I’m choking
Off this sin that’s destroying every fiber I got.
I need the Lord in every way, I’ll never make it.
I’m not
Going back to the way I was before Christ in my life!
I couldn’t do it, I’d lose it, there’s no point to the fight!
And I’m writing this song for the people who don’t belong
I pray away the pain you feel from all the things that went wrong.
Inside the life filled with anger and disappointment
‘cause daddy treated you weaker than all the other kids.
And it’s annoying, and I feel for’em!
All of you who wanna give up, you feel stuck!
I feel the same way, Lord help us stay up!
You couldn’t pay me to abandon the idea of true Hope!
That I could make it through this life to a place where there’s no
Crying, I’m dying to find You with open arms when I go
Knowing You love me, You’re waiting to give rest to my soul.
OH!

[Chorus:]
Lord, though I walk through the Valley of the Shadow of Death
I’m not scared, ’cause You’re holding my breath,
I only fear that I don’t have enough time left,
To tell the world that there’s no time left.
Lord, please!

[Sing:]
Lord, I don’t know what I’m struggling for.
There’s got to be more, than this life I know.
But still I’m here fighting to never give up.
I find strength in Your love.
And You will see me through!

[Chorus:](to fade out)
Lord, though I walk through the Valley of the Shadow of Death
I’m not scared, ‘cause You’re holding my breath,
I only fear that I don’t have enough time left,
To tell the world that there’s no time left.
Lord, please!

De var allt..
Seeyaaa


Säger bara så här..

HUVUDVÄRK HUVUDVÄRK HUVUDVÄRK

Bläääääääääääää.....

Tjena fan!

Sitter hemma nu o har nyss ätit skräp pizza med maja på trocadero o känns lite onödigt så här i slutet men men..
Har väl inte gjort så mycket idag,annelie kom o hämta upp mig vid halv tolv ,då jag hade nyss klivit upp haha..
For med henne runt stan i en kvart innan hon skulle o jobba o sen begav jag mig hem för att duscha o fixa lite här hemma!
Sen så kom maja gumman förbi o sen har vi bara tagit de lugnt.. sminkat henne litegrann o så:)

Sitter nu o väntar på att annelie ska sluta jobba snart så man kan korka..;D Näee men får se på den delen.. känner mig inte så motiverad till de! Känner mig inte på humör för de..! Har ännu huvudvärk sen  imorse då man alltid stressar hit o dit!
Väntar även på malin.. tihi!


Får väl se hur denna kväll slutar,men den slutar väl bra antar jag...

Seeyaa

Fredag igen!

Ja idag har man fått lite pengar o de gjorde ju susen :) Aldrig fel med lite cash..$$!
Så nu ligger man här i sin säng o funderar på vad som händer.. känner mig inte så upplagd till något
om jag ska vara ärlig! Känns trist o bo i denna kommun om de inte hade varit för alla mina underbara
vänner/familj så vet jag inte om jag hade pallat en enda dag i detta samhälle! Visst,jag låter negativ nu men
så här har väl alla kännt mer eller mindre om sin "hemstad".. Mende ärväl mycket vad man gör de till!

Roligt att malin gumman har kommit hem tycker jag.. känns riktigt bra att se henne o inte prata i telefonen hela tiden!;D
Ska väl snart fara till huset o se vad dom gör där.. :) Ska nog gå för annelie ligger o sover o orkar inte väcka henne eller stressa henne så tror jag ska ta mig en promenad när de ändå är fint väder o inte så jävla kallt ;)

De var allt.. Seeyaaa

Malin is home !

Japp,klockan halv två ringde de på mobilen då man hade somnat på soffan i väntan på att malin skulle ringa:)
Söt som hon är var hon typ helt speedad o ramlade i trappan hel lång så vi började as garva i trappuppgången..
Sen så satt vi vid fläkten o pratade ett tag o vid tre tiden gick jag o la mig i sängen bredvid annelie o assa!
Söt som annelie är så har hon pratat konstant i sömnen o även fått en spark av henne också..haha;D

Själv har man sovit dåligt ,har ingen aning om varför.. Drömt underbara drömmar o samtidigt hemska av de lilla jag har sovit! Så nu sitter man i köket med malin o ska väl strax fara o fika o sen träna! Känner att dessa tabletter gör mig illamående .. Bläää!


Nå väl.. de var nog allt..

Du är Fin
Seeyaaa

Malin is coming home!

Sovit 12 timmar i natt o säger bara herregud sååå skönt de har varit... mm;)
Var även o träna igår så idag har man världens jävla träningsvärk..
Sitter iaf hemma på soffan o tar de lugnt.. annelie ligger på andra o ser en film
som jag inte har följt med i.. haha ovanligt av mig!

Vid ett eller halv två inatt kommer malin gumman hit till mig o annelie :)
Så måste försöka hålla sig sysselsatt tills dess känner jag för annars kommer
jag somna här sittandes:D Ska o träna imorgon igen,hämta bilen o hitta på nå kul
o sen på lördag blir de att jobba.. får se hur de går men tror de kommer gåfint:)

Hmm har inte så mycket på hjärtat.. tihi.. vill göra nå kul!

Seeyaaa..


Du är fin min sköna böna tihi;D

4 timmars sömn!

Sovit endast fyra timmar men känner mig ändå super pigg, legat med datorn i famnen på soffan o hörde annelie vid tre tiden gå o spy på toaletten..herregud trodde mitt hjärta skulle gå sönder! Min stackars lilla gumma.. så stängde datorn o la mig i sängen med henne o strykte henne i håret o sen somnade jag..så klockan var väl iaf halv fyra-fyra tiden då jag somnade!
Sen vid nio klev jag upp,gick i duschen för att vakna,slog igång en tvätt o torkat lite här o där,gjort frukost.. varit med pappa på apoteket o hämta ut min medicin så nu får man hoppas detta skit försvinner! Hatar allt som heter medicin,tabletter o dessa tabletter är verkligen motbjudande.. Dom är stora,gula o kryss i med en text på.. haha !

Ska iaf kl ett pågymmet då ja o gumman ska på Intro på dom nya maskinerna så snart blir de att börja lyfta lite skrot!;D
Sen blir de väl att umgås med killarna antar jag.. man kan ju inte låta bli:)tihi..

Gissa om man har blivit facebook nörd nu mitt i allt.. fattar ännu inte riktigt hur den skiten funkar men man lär ju sig eftersom!:)

De var nog allt.. kanske skriver sen!

Seeyaaa


Änglar kan uppenbaras i många olika skepnader ..

Skrev nyss denna dikt då jag inte kan sova,hoppas ni tycker den är fin:
Som en stjärna föll ner om natten,skakade hela världen och fick den att lysa
Du fina varelse som föll,tog tag i min själ för att bidra till något vackert..
Du slöt dina armar runt min kropp o sa att du var min ängel ..
En ängel som kom för att göra ett uppdrag på våran jord o sprida goda ord
Du är min ängel som hjälper mig hitta balans i livet som jag inte trodde fanns.


Jag tror änglar är en symbol av godhet och lika vit som den finaste snö och
dom utstrålar lycka för mig och tar bort mörker
och allting som känns kallt och dystert!:)

Tror jag måste börja skriva lite dikter igen :)

Nå väl god natt..

mäktigt stolt..

Har äntligen tagit bort min fjortis lunar efter alla dessa år men har ju dcok aldrig varit så bra på att vara där men de känns riktigt skönt måste jag säga:) Så nu är de dom mer "vuxna sakerna" som jag har kvar haha.. Shit alltså..klockan är halv ett o skulle ha gått o lagt mig för ett tag sen men är man lika tjurig som jag o vill lära mig nå nytt så sitter jag fast i skiten! ;D

var väl igentligen de jag skulle skriva att min lunar är borta.. tihi!:)
hoppas alla ni sover gott som gör de nu eller ni som läser får sova så gott:)eller nå...??


Seeyaaaaaaa

Facebook

Hmm ja nu sitter man o nördar facebook som aldrig förr o de är pga av annelies fel så nu kommer jag vara besatt av denna sida också:)thanks for that baby..tihi

Sitter hemma på soffan nu o annelie har gått o lagt sig för en stund sen o datorn segar typ..:(
Imorgon ska gumman o jobba,jag ska med pappa på apoteket o sen ringa jobbet o höra en sak o sen ska jag på sporthallen klockan ett på intro på dom nya maskinerna dom har där så man inte står där o ser dum ut;)
Måste verkligen komma igång med träningen på riktigt nu så man inte ser ut som en köttbulle o de är som sakt bara jag som kan göra något åt de .. åh jaaa jag vet att jag inte är tjock men de är för min egen skull jag vill se bra ut o känna mig i bra form:) Sådär.. nu fick jag de sakt ..

Dagen har varit bra som vanligt o antar de är för att  jag trivs så bra med de sällskapet som finns vid min sida ;)
De gör mig lycklig,glad o utan bekymmer..allting känns så himla bra såå åhh..jag vet inte vad!:) Tadaaa..

Helgen har även varit super fin o mysig o vill att alla dagarna mina är på de viset:) ...Mycket man vill skriva här men som jag inte orkar dela med mig.. tihi! Hemlig ?? Kanske...;D

Ngn bild sen helgen på mig o gumman.. vad skulle livet vara utan dig?



De var allt för ikväll..
Seeyaaa

Hej hopp gummisnopp!

Hmm,vad har man gjort idag.. inte ett skit o skönt har de varit kan jag säga!
Bara tagit de lugnt,sett film o ätit känns de som haha.. Gårdagen var väldigt rolig måste jag säga!;D
orkar inte skriva så mycket utförligt vad som var roligt..:)Tihi.. var iaf hos grabbarna grus med annelie gumman!

Imorgon ska jag hämta ut min medicin så man får bort denna dumma infektionen ikroppen.. bara jag inte börjar må ännu sämre med den skiten. Nåväl, antar att de är sportlov i veckan o ska nog jobba när ja känner mig i form för de var ngn beställling på ca 8 stycken den 4-6 mars:) Den 5 mars kommer även lilla malin hem o de ska bli väldigt roligt att få träffa henne.. känns som hundra år sen men de var ju ganska så nyligt hon åkte!:)tihi..

Snart fyller man även 20 år o tycker de känns hel skumt att fylla de..haha fråga mig inte varför..kanske för att man har alltid sett sig så himla liten :)

nå väl,ska se en film strax o bara mysa på som vanligt..

Älskar alla mina underbara vänner/familj..

Seeyaaa

RSS 2.0