Åhh fyy vilken helg !

Denna helg blev då ingen vila direkt måste jag säga,har flyttat till sangis på min lediga helg och allt ät klart..till och med städat ettan så är bara att lämna tillbaka nycklarna imorgon ! Puh suck .. men skönt att det var borta nu ! :)
En till sak som for från mina axlar.. måste iaf säga att min och jimmys lägenhet eller hans lägenhet blev otroligt fin nu med allt ! Bara en massa små saker kvar så är denna lägenhet som ett slott ;) haha.. men jag känner mig sjukt sliten av denna helg.. skulle kunna somna här sittandes vid datorn !
Har även en massa funderingar om andra saker som spökar i hjärnan, men de ska jag ta itu med snart :))
Min älskade hund dante ligger bakom mig med sitt nya grisöron,han bara växer så de knakar.. låg här för ett tag sen och tittade på ett videoklipp när Dante precis hade kommit till mig.. haha började stört gråta,inte för att jag var ledsen utan hur lycklig han har gjort mig att han är den han är och för att han älskar mig villkorslöst och hur mycket denna lilla hund har gjort mig glad och fått mig skratta när dagar har varit gråa och ledsamna ! Om han bara kunde förstå hur mycket matte älskar han ♥ Han må vara en hund,men för mig är han mitt allt,min bästa vän.. allt !
Lägger upp lite bilder :
Älskar dig jimmy ♥
Seeyaaa

LIVE as if you only have today!

Då tog man steget eller tummen ur att faktiskt skriva ett litet inlägg här på bloggen ! Jobbar för det mesta, är med min underbara hund Dante,packar mina lådor till min älskade pojkvän som i helgen blir min sambo.. känns lite skumt men samtidigt så skönt ! Äntligen i mitt liv så verkar saker ha ljusnat så otroligt mkt.. ni kommer aldrig förstå men jag har aldrig känt mig så här levande.. jag är hel inombords (nästan).. för en gångs skull så får jag det jag vill ha i mitt liv och jag är så förväntansfull över hur framtiden kommer se ut.
Har inte så mkt just nu på hjärtat än att säga min rubrik på detta inlägg och att jag lever :P
Du var den som räddade mig <3 kärlek till dig !

RSS 2.0