Söndag ...

Igår va man o jobbade o de gick jätte bra ,bara att man blev helt färdig i kroppen efter allt spring,plockande och påfyllning i baren! Men dom är verkligen super nöjd med mig o fick även servera mat ochså igår till några gäster vilket var super kul...
Min chef ola sa också att jag ska få gå en serverings o dryckes kusr snart med ngr tjejer o de ska också bli roligt!
Trivs som fisken i vattnet på Grand hotell o alla är så snälla men dock finns de dom med viss humor haha;)

Har ont i hela kroppen idag men de betyder bara att jag jobbade som ett svin igår för de var så mycket folk!
Erik var så söt i morse och kom med en kopp kaffe på sängen:) Gullunge.. men den var lite för varm så jag sa att jag kunde dricka den i vardagsrummet.. :) Idag blir de nog bara att ta de lugnt o mysa med älsklingen...


Saknar dig annelie gumman:) Vi ses snart maja o sara.. så jag längtar!


Älskar dig erik hjärtat<3

Seeyaaa

Fredag..skönt!

Idag har köket blivit klart o de blev sån skillnad.. är super nöjd:) Har även varit till Gbg idag på ikea o köpt en byrå till hallen,golv lampa till vardagsrummet och en massa andra saker:) Har även byggt byrån själv med lite hjälp av erik så de inte skulle bli fel haha.. tog sin tid men men :) De blev ju en byrå till slut efter många om och men!

Har nyss ätit varmkorv me bröd o ser en film nu.. imorgon ska jag o jobba från 21-04 o sen blir de äntligen mera arbete:)
Jipppiiii.....;)

Saknar dig redan annelie gumman.. :) saknar även mina föräldrar...

Snart kommer maja o sara....:)
  Älskar dig så mycket älskling.. du är så underbar hjärtat!


Seeyaaa

Ny dag..

Har igentligen ingen ork att skriva i denna blogg nå mera känns de som.. skaffade mig en dagbok igår som jag har börjat skriva ner saker som tankar om hela mitt liv som jag inte vill dela med mig här! Här skriver jag mest om saker jag gör på dagarna till mina vänner nu när man bor så långt ifrån dom!:) Men ska försöka skriva mera o inte bara med min dagbok..

Nå väl.. annelie for igår o sa att jag inte skulle gråta men nog blev man allt ledsen sen när man sa hej då o gick från henne!
Fan att de ska vara så jobbigt o säga hej då till ngn.. Speciellt när man bor nu så långt borta! Men tur nog så vet jag att hon alltid finns nära även om jag skulle så bo på andra sidan jordklotet!:) Var så tyst imorse när hon inte var här.. Men men!
Antar att hon har haft de roligt här för jag tycker vi har haft jätte skoj...haha..! Har aldrig sprungit så mycket på knalle land som när hon var här.. men de är ett bra ställe så man ska inte klaga!:)

Snart kommer maja o sara o de ska bli super kul de med.. längtar! :) Inte länge kvar nu...
Annars har jag inte gjort så mycket idag.. varit o lämat tbx en film o målaren har hållt på med köket sen imorse så imorgon blir de klart! Får dock vänta lite på dom nya skåpluckorna men de ser så mycket bättre redan nu!Ska kanske imorgon på Ikea men får se om vi orkar de haha... de var allt jag hade att skriva...


saknar mamma o pappa!

Seeyaaa

ont i magen!

Sjkukt ont i magen så jag vet inte vad jag ska ta mig till.. blir trött o hängig av de! Måste fara på apoteket o se om de finns nå dunder piller som gör så de slutar verka...! Annars har vi varit nere på knalle idag o ätit en smörgås o anneli o erik har shoppat medans man själv är lus pank nu! Roligt.. nej!

Imorgon far hon hem o de känns ledsamt ... Vill att hon ska stanna men kommer juh hem på ett tag o hälsar på mina föräldrar som jag saknar så mycket så de gör ont i hjärtat mitt! De har varit så himla roligt att hon kom hit o gjort mig så glad!:) Har annars tvättat idag o diskat .. erik skulle laga mat idag men de blir tydligen o äta ute på Galaxy som ligger nära oss:) Är inte så värst sugen på Svullo mat när magen känns som en fucking ballong...:( Måste verkligen ta tag i min träning för jag känner mig lat, Fet o ful just nu.. Blääääää!

Imorgon skulle dom komma o fixa iköket så förhoppningsvis blir de fint:)


Nå väl har inte så mycket att skriva
seeyaaa...


Skriver mera sen

har inte tid o skriva om allt jag gör just nu när gumman är här:) De händer saker hela tiden o de är så kul..
Vill verkligen inte att hon ska åka hem på onsdag.. ska nog avboka hennes biljett haaha.. hon är fast för alltid här:)
Ska o jobba snart iaf... !

Rolig kväll igår på länge .. :)




Älskar dig mitt hjärta... Föralltid vi två!:)

Bilder



Bilden ovan är före klippningen.. kanske inte syns så bra hur de såg ut innan!
Var lite längre o mycket mörkare!




Efter frissan: Är jätte nöjd med de hon gjorde:) Jag själv tycker att de blev en stor förändring...


Vad tycker ni:)?

idag kommer anneli:)

kan inte fatta att de är sant att gumman kommer till oss idag:) Känns såå himla roligt!

Var igår på möte o middag på jobbet men for hem tidigt pga att jag var inte sugen på fest plus att jag var grymt trött!
Annars har de väl inte hänt något speciellt.. Har städat litegrann i morse o ska snart bege mig i duschen!



Saknar maja,sara mamma o pappa.. och annelie men hon kommer idag hihi:)



Seeyaaa

Imorgon..

kommer gumman o de ska bli så roligt:) har saknat hon så... Känns inte verkligt ! :;)

Var ut i fredags o de var väl sådär hade kunnat vara roligare! Igår så tog vi bara lugnt ,åt skräp mat o såg film och hade riktigt mysigt.. och idag ska jag klockan tre på möte o sen på kräftskiva och de ska bli roligt men de blir inte att dricka så mycket!
Känner mig innte alls sugen för de när man var o drack i fredags.. har inte så mycket att skriva förutom att jag älskar erik så mycket,familjen,väännerna:)



Jaa imorgon är du här stumpan sååååå jag längtar!:)

Seeyaaa

Fest igår!

Var o festa igår o de var helt okey...
Vet inte vad jag ska skriva nå mera..
'





Seeyaaa

äntligen:)

Idag har jag varit hos frissan o de blev så underbart fint o jag är så himla nöjd med färgen o klippningen att jag igentligen inte behöver skriva nå mer!Ska ladda upp en bild sen så ni får se hur fint de blev.. Har även fått lön idag o de känns bra fast de kanske inte var så många miljoner! Men de är juh iaf mer än vad jag har haft på senaste..haha

Vet inte vad man ska hitta på idag.. känner mig väldigt trött o vet inte varför??Hmm..
Nå väl de blir säkert något bra.. skönt o ta de lungt på helgerna ändå när Erik är ledig och anneli kommer ju snart så då tänkte jag man kunde passa på o gå ut:)

Har vaä igentligen inte så mycket att skriva förutom att jag är SVINNÖJD över håret!:)


LOve u baby...

seeyaaa

Jiihaaa

Skulle ha varit nere o ätit lunch me emma men de blev inte tyvärr men de gör inget! Så nu är jag hemma efter en timme på stan o jag vill verkligen jobba nu.. blir rast o ro lös o bara sitta o utmattad av att göra saker hela tiden för att tiden ska gå fortare.. Fattar inte dom som bara sitter hemma el dom som klagar på att dom inte vill jobba!! Fan mycket bättre att göra ngt på dagarna än bara sitta o titta...Tidigare hade man iaf skolan o gå till varje dag o sen jobba på kvällarna eller helgerna!
Men som tur är så får jag mera arbete snart:) Så jag längtar!!

Sitter även nu o funderar på vad vi ska äta!!?? Är typ tomt i både kyl o frys snart o  vet faktiskt inte vad jag ska göra för mat innan erik kommer?? OCh känner mig inte nog kry i kroppen för att gå ner till ica o sen hela vägen hem med kassar som väger ton! :( Netto ligger alldeles bredvid oss men de är typ en piss affär.. men man kanske skulle gå dit iaf o se om man skulle hitta något vettigt i mat väg!

Imorgon är de äntligen fredag o då ska jag  fara till Nikita hår salong och bli fin i håret!:) Alltihop kommer gå på 810 kr men jag tycker de är värt de.. sen blir de snåla igen! Var igår o handla lite inrednings prylar till lgh med erik o de blev jätte fint bara de lilla vi köpte!

Hungrig som en varg o trött .....

Seeyaaa

Skatte pengarna:)

Idag har ja fått tillbaka på skatten o de var behövligt nog för att jag får lön på fredag men men haha:)
Har även hunnit fynda en brun lång kofta från Gina, En basic tröja som är svart o ett bälte som tyvärr var trasigt såg jag nyss så den måste jag fara tillbaka med! Har även handlat lite ingredienser till middan jag ska göra idag.. Ska göra Min egen speciella köttfärssås o spaghetti o alla brukar gilla det!:) För ja är så bra ....

Längtar som bara den tills fredag då jag får fara o göra mig fin i håret o så längtar jag tills söndag då jag ska få fara på kräftskiva!:) Mitt liv är underbart plus att jag längtar till måndag då gumman kommer:) Var igår med erik till doktorn o han måste nog troligen opereras i knäet för de lutar som att de är minisken som spökar! Men de behöver heller inte vara de för jag har varit på samma operation o då trodde dom att jag hade problem minisken men de var tydligen bara en inlammation med var o blod som irriterade som dom sög bort från knäet! :) Förhoppningsvis så blir de bra.. :) Positiv måste man vara..

pratat även med mamma o hon hade skickat spegeln till mig igår så förhoppningsvis får jag den imorgon:) tack så mycket för de lilla mamma o pappa:)saknar er så mycket...


Nu är jag mycket hungrig.. Men får inte äta först vid klockan halv fem::(

Älskar mitt hjärta Erik så mycket!

Seeyaaa

.......

Vet igentligen inte vad jag ska skriva men tänkte jag skulle fördriva tiden till erik kommer hem o snor datorn! Därför är de lika bra och använda den så mycket som möjligt! Har iaf blivit klar med tvätten o disken.. Känner mig dock väldigt trött i skallen idag.. har ingen aning om varför?? kanske för att jag är hungrig o behöver mat haha.. har bara ätit frukost ännu så de kan ju vara de!Ska snart med erik o se vad de är för fel på hans knä.. hoppas bara de inte är något allvarligt.. han verkar rädd för att han inte skulle kunna utöva hans sporter ifall dom skulle behöva operera! De kan juh hända att han har samma sak som jag har haft i mitt knä när jag blev opererad men då är de bara att försöka träna upp de igen! Så jag tror de kommer bli bra...:)

Nästa måndag så kommer annelie gumman o hälsar på o de ska bli så himla roligt..Hon stannar i en vecka o man får hoppas att den veckan går väldigt sakta! Dumt att säga kanske att "Hoppas jag inte jobbar mycket den veckan"!
Men chefen min sa att de blir först den 23 augusti jag får mera arbete..Då ska jag stå på schemat också!


Nu kom erik puss o hej

Tvättdag:)

Skulle igentligen gå ut o gå i morse men somnade om igen så de får jag ta sen efter tvätten!:)
Idag händer de nog inte så hemsktmycket... Vet att erik kommer hem vid två el halv tre tiden för han ska till vårdcentralen o kolla sitt ben för de är nå knas med det! Känns skönt att man får lön i veckan så man inte behöver vända på varje krona!

Måste bara berätta något roligt.. Här för ngn dag sedan när jag o erik låg o sov så föll sängen ihop och erik hamnade i golvet o jag på honom haha.. Lite rädda vi blev! De hände typ klockan fem på morgonen o kan säga att de var inte de bästa sättet o vakna på.. de var nämligen benet på sängen som vek sig!;) Men de är bara de att de benet har varit trasigt så vi väntade bara på att de skulle vika sig när som helst!

Har igår suttit även o kollat på ikeas hemsida på möbler/saker som jag vill köpa hit för de är inte så värst mycket vi har här ännu i lägenheten! Vill ha de lite mer trevligare än så stelt!

Nå väl.. ska snart diska o se tv:) Uppdatera mera maja o annelie! haha..

Seeyaaa

Just wanna try u on!

Nu måste jag verkligen komma igång med att börja träna igen! känner mig som en soff potatis nu mera..
Vågen visar tydligt o klart att jag har gått upp runt 5 kg o de ska bort nu! har nämligen tagit mig en långtur där jag har joggat,gått, joggat o gått.. o skönt var de! Just nu så vill jag väga 50 kg igen för de var en bra vikt tyckte jag för mig när jag är annars så kort! Andra får tycka vad dom vill att de är för lite men just nu vill jag de.. inte bli lika Strikt på mat o träning igen men bara så att jag mår bra! :)

Nå väl.. väntar på erik o har nyss duschat o skönt var de! Var på festen i lördags o det var jätte roligt så nu vet ni de..



Saknar er flickor.. saknar min familj o eriks familj!


seeyaaa

Parteeey

idag ska man på fest o de ska bli kul o träffa mera människor:) Har även hunnit vara nere på knalleland o kollat om man hittade nå snygga party kläder men inte de.. så nu sitter jag på soffan o funderar på vad jag ska ta på mig för nå tråkiga kläder man har i garderoben??Nå väl de fixar sig säkert...

Erik är iaf i Örebro o är domare i paintball o nu spö regnar de ute så de heter duga haha.. stackarn hoppas de inte regnar där! ska snart gå i duschen o fixa mig i ordning..

Dagens dans låt måste vara väl ändå vara denna...parteeey säger jag bara!

080808 är de idag:)

Igår var jag o jobbade o de var skit mycket att göra men de var som sakt ändå väldigt roligt för jag satt mig ner o pratade med Boney M som skrev autograf till mamma för jag berättade att hon var ett stort fan o hon skulle bli så glad ifall hon fick de:) hur trevliga som helst.. Dom sa att jag skulle säga till min mamma att hon ska vara lycklig att ha mig för jag var så snäll, söt o modig.. jag var så nervös när jocke sa att jag skulle gå in till dom i restaurangen innan dom skulle spela men de gick bra .. haha bara att nervositeten släppte efteråt så jag började skaka! Fick även själv kort på dom o autograf..Ett minne för livet!;) Fick dricks också typ 400 kr:)Chi ching...

Somnade först klockan halv sju i morse o vaknade igen klockan ett o var jävligt trött! Annars har jag o baby bara myst o druckit lite vin o sett en film! Vi har även varit o ätit på stan o tagit en kaffe.. har varit en rolig dag med Erik!
Har även fått en paket av mor o far o blev så glad att jag nästan började gråta.. Erik fick en kudde, jag en fleccepläd, kökshanduk,ett jätte fint halsband o en hel påse med klubbor i alla smaker plus 500 kr...:) tack för de mamma o pappa älskar er så himla mycket o saknar er så! De roliga var att jag visste inget haha...


De var nog allt.. eller ??? hmmm ja jus de ska på fest imorgon till Emma o de ska bli så roligt!
Ska även på kräftskiva med jobbet plus möte:) super roligt.. fan vad jag älskar mitt liv!

saknar er flickor.. Seeyaaa

Den 15 augusti ska jag...

Gå till frissan o göra ljusa slingor i mitt hår:) Hoppas de blir bra.. var nämligen nere på stan idag o tänkte köpa slingor men gick sen istället o fråga om råd på en Salong hur jag skulle göra..pga att jag är rädd att få oranget i håret o då tänkte jag vafan? bokar en tid i stället o gör de seriöst hos frissan! Kostar 450 kr o de tyckte jag inte var så himla farligt pga av att en klippning kostar 360 :) Får se om jag klipper mig samtidigt då också...

Annars har jag köpt mig ett par jeans byxor o nya tandborstar:) de var behövligt.. plus att mamma o pappa ska skicka ner min spegel som jag fick av eriks föräldrar i present för ett år sen så ja inte behöver köpa en ny plus att den enda spegeln vi har är i toan o den ser jag ingenting i pga att jag är så liten haha:)

Ska annars o jobba ikväll från 21-04.00 o de ska bli kul.. ska nog servera Boney M Men de får jag veta sen! Ska fråga om jag får ta en autograf till mamma haha.. för hon har gillat dom tidigare så tänkte att de hade juh varit roligt o ge de till henne:)
Daddy cooool:)


Nå väl nu ska jag invänta erik o sen äta o bara ta de lugnt inna man börjar jobba!
Snart kommer du gumman.. lääääängtar!

Seeyaaa

Tidsfördriv innan jag måste diska:)

Smeknamn: Nina, Naina,Baby
Piercningar: nej
Tatueringar:Nej men är sugen på en:)
Längd: 1,57 cm.. liten jag vet:)
Skostorlek: 36-37
Hårfärg: Är riktig blondin men är nu brunett
Önskar du att du bodde någon annanstans:Nej trivs i Borås:)
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra att du är attraktiv: Ingen aning! Erik tycker de iaf:)
Dricker du: Ibland ;)
Använder du droger: Nej fan!
Röker du: När jag är o festar så kan de bli o röka!
Vilket shampoo använder du: Loreal
Vilken parfym använder du: ingen speciell
Vad är du rädd för: mycket
Gillar du att tvätta: Nej, men tycker om att ha rena kläder :)

Din första:

Operation: När jag var sex år
Första priset: När jag åkte skidor
Första sporten du började med: Har ingen aning men skidor har jag åkt!
Första husdjuret: Katt
Första semestern: Till Finland o sen Italien

Just nu:

Äter du: inget, Har nyss ätit frukost
Dricker du: jucie
Ska du: ingenstans
Lyssnar du på: På Ztv
Väntar du på:  Erik:)
Tittar du på: Skärmen
Har på du på dig:Brunt linne o eriks proto shorts:)

Din framtid:

Barn: 0-1
Giftemål: Hoppas det
Karriär: Restaurangchef:)

Har du någonsin:

Kysst en främling: hmm näeee
Tappat bort glasögon/linser: Nej
Brutit ett ben: Nej
Rymt hemifrån: Ja, ngn gång!
Röntgats: Ja
Gråtit när någon dött: Mmmm

Senaste:

Film du hyrde:Kommer inte ihåg!
Film du köpte: Erik köper filmerna:)
Film du såg: Dark Knight på bio!
Låten du hade på hjärnan: katy perry
Låten du laddade ner: Ingen aning, laddar inte ner musik, de är ju olagligt
Personen du ringde: Mamma
Tv program du tittade på: Historia skit
Personen du tänkte på: Mamma o pappa, sara, maja , annelie o erik:)

För eller emot:

Långdistansförhållanden: Funkar om man bara vill de så jag är FÖR
Utnyttja någon: Emot
Självmord: Emot
Att använda droger: Emot
Sex före äktenskap: FÖR
Köra onykter: Emot
Förhållanden: För.

Favorit:

Mat: Kina mat
Låt: Just nu I kissed a girl
Sak att göra: Tidigare träna varje dag men nu vet jag inte!
Dryck: Vatten, jucie,vin, cider, kaffe
Bil: Min Gamla volvo 242:)haha skojjar bara.. en ny audi A6

Har du nånsin:

Ljugit för någon: Ngn gång mest små
Varit i slagsmål: Inte de
Blivit arresterad: Nej, inte de!
Skurit dig själv:NÄee
Genomgått en allvarlig operation:JA
Gånger du varit kär: Erik bara:)
Gånger ditt hjärta brustit: Aldrig
Hjärtan brustit på grund av dig: Hoppas på aldrig!!
Personer från grundskolan du har kontakt med: Maja gumman

Senaste:

Tidning du läste: Solo
Personen du fick mail av: Ingen
Personen du fick brev av: Kommer inte ihåg
Personen du fick sms av: Sofia o pappa
Saken du köpte: plattången i morse

Övrigt:

Vad har du gjort idag: Vaknat, Handlat
Var det kul: njaaa
Hur tidigt stiger du upp: vid 10 om inte erik ringer o väcker mig
Gillar du att slåss: haha näee
Vad ska du göra ikväll: Mysa med älsklingen
Är du seriös: Ibland
Var har du ont: I magen hela tiden!
Använder du hårspray:  händer ibland
Kan du stå på händer: nej

Favorit:

Serie: alla reality
Håkan Hellström eller The Ark: Ingen.
Salt eller socker: Salt för jag är redan söt som socker:)
Gillar du ketchup: inte så mycket
Är du glad nu: Alltid glad:)
Var du glad igår: dum fråga jaa de var jag:)
Känner du nån som jobbar på sjukhus: nej
Stockholm är: en bra shopping stad!
Kan du sjunga: hahaha... nej
Mer värt än guld: Vänner och familj o erik:)
Spaghetti eller makaroner: Spelar inte roll
Ett land jag helst vill besöka: Hmm vet inte!
Ska bli skoj:när annelie kommer
Ska inte bli skoj: när hon far hem igen!:(
Sparar till: inget just nu!

onsdag ... imorgon jobba!;)

ja imorgon ska man o jobba igen o de ska bli kul:) har idag varit på apoteket o köpt plåster o så gick jag in på netto o hittade mig en ny platt tång för bara 79 kr som jag har kollat på tidigare som kostar 200 kr:) Haha så ytterligare ett fynd..
har knappt kunnat sova i natt för grannen har haft fest som vanligt o hållt på o spela hög musik till typ klockan tre innan de blev tyst!Men erik däremot har sovit som en stock ...

ja undra vad man ska hitta på för ngt roligt idag?:) Bara älsklingen kommer hem snart så vi kan fara o hyra film o bara mysa framför tv:n...:)Älskar dig så mitt hjärta!<3



Nå väl nu ska jag se på tv o äta frukost har inte hunnit de ännu.. seeyaaa

städning!

Vaknade idag halv elva typ men somna om o tur så ringde annelie o väckte mig för annars hade jag sovit längre!
Fick ett ryck direkt jag klev upp för att stor städa o jonas har hjälpt till:) tack för de jonas!

Så nu är de super fint o luktar gott som jag älskar! snart kommer älsklingen hem från joobbet o då ska vi äta pyttipanna med stekt ägg .. Jonas kommer även idag att flytta till sin lgh o de kommer bli så tyst när han far! ingen att prata med under dagarna då erik jobbar! men får juh snart mera arbetstid så då gör de inget för mig.. :)

Snart kommer du gumman.. saknar er alla:)

Denna låt har fastnat i min skalle:) går o nynnar på den hela tiden men bra är den ;)


Fika på stan

Har kommit hem för ca en timme sen för jag har varit o fikat på stan med emma o det var hur trevligt som helst! pratade om allt möjligt.. riktigt roligt att skaffa vänner här nere i Borås:) Bara tråkigt att de är så dåligt väder idag ... Sitter själv här hemma nu för killarna är o handlar mat o lägger på nya däck på bilen:) De behövdes verkligen.. var typ inge mönster på dom!

En del saker som jag sitter o funderar på när man får en del samtal av att de inte är så bra mellan mina vänner som jag tycker känns as jobbigt! Synd att de ska behöva vara så där.. prata bara igenom allt tjejer:) De är juh vi fyra o ingen ska juh behöva vara utanför! Spelar ingen roll vad alla säger om varandra bara ni pratar igenom allt ni har på era hjärtan!
Skit jobbigt när man är här o vill att allt ska funka mellan er..=/

Saknar er alla otroligt mycket.. är de ngt så finns jag här för er:) <3


Seeyaaa ska se på tv nu

Hej hallå:)

Igår var jag o hälsade på en tjej som heter Sofia som jag träffade på krogen  i lördags och de var jätte trevligt :) Riktigt snäll tjej men de är lite komiskt över hur de kom sig att vi började prata o fick kontakt ! haha.. orkar inte skriva för de blir så långt.
Nu klockan två ska jag ner på stan o fika med en tjej som heter Emma som jag har träffat genom jobbet.. De ända dåliga är att de typ spöregnar här idag!

Fick en chock igår då jag kom hem från Sofia.. Killarna tvättade och o erik hade diskat o gjort de så fint!:) Ibland blir man så glad när dom kommer på att göra sånt själv utan att man måste fråga om dom kan vara så snälla o göra det!!


Nå väl nu är de inte långt bort tills annelie gumman kommer o hälsar på:)

Saknar mamma, pappa o mina tjejer:)

helgen!

Den har varit svin bra fast väldigt jobbig pga av att man har varit vaken sent o klivit upp tidigt..
Kan ge exempel: Torsdag natt slutade jag klockan 04.00 o somnade inte först vid halv sju.. Vaknade klockan 11 o sen for
vi till uppsala o satt i bilen i ca 6 timmar... Var vaken till halv ett o vaknade Lördag morgon kl halv sex o var ute o kollade på paintball till kl 16.00 o sen sätta sig i bilen på väg hem till Borås o var hemma halv elva på kvällen. Hade en timme på mig o fixa mig i ordningen för vi skulle ut o dricka... Slutade med att man var hemma 04.00 o vaknade sen igen klockan sex!


Jobbig helg men rolig!:) Så nu är jag super trött o ska sova en stund.. seeyaaa

RSS 2.0