bowling med utgång!

Måste bara få le o skratta åt mig själv, sitter just nu i min ensamhet o är redan klar för att fest! :)
Tror ni man har längtat efter denna helg med bowling,gott sällskap o utgång så man kan få dansa! :)
Kan säga att de har jag sååå himla mycket... Vaknade klockan elva idag o konstigt nog var maja o annelie vakna före mig..
Hmm tänker jag då.. Sett en film nyss med annelie o den var jätte bra.. orkar inte skriva utförligt vad den handlade om;D
Sånt har jag inte tid nu med..  Fått en låt i skallen som är så himla braa... Lady gaga med lovegame!
Hoppas dom spelar den på hotellet.. här kan ni lyssna på den.. diggar henne för hon har så kaxiga låtar plus sin egen stil!



Såå idag är jag laddad för att ha kul med brudarna:) Ses där vi ses..

Seeyaaa

Imorgon lördag..

Var som sakt på bio igår o de var trevligt fast man satt ner i 3 timmar.. Filmen var faktiskt bra tyckte jag men ögonen ville inte vara uppe i slutet haha men de gick an! :) Roligt att hitta på ngt o få fara från kalix en stund.. Var hemma vid ett eller om den var halv ett.. jag vet inte! Gick förbi jenni en stund innan jag gick hem o sova.. jyrade på som vanligt! :) Så de måste vi göra om tycker jag..

Somnade vid halv fyra först för jag var övertrött o klockan åtta ringde mamma o väckte mig så då kom hon hit o umgicks o sen varit på allt möjligt med henne o annelie, sen så åkte vi till risön så mina föräldrar fick träffa annelies päron! Riktigt roligt hade vi.. haha Smörgås ;D Sen så bjöd vi mor o far på middag.. jag o annelie var kockarna o de blev kycklinglasagne!
Sen vid fem så åkte jag o mina föräldrar o tittade på ett hus men dom vet ännu inte hur dom ska göra...Dom skulle fundera på saken!

Kian är även här nu medans kim är o jobbar , söt ungen där! :) Så annelie är barnvakt.. hihi! Imorgon blir de fest för hela slanten o klockan nio till elva blir de bowling o kan säga att sååååå jag har längtat! Ska bli ruskigt kul.. haha men jag kommer dock o förlora o de känner jag på mig.. efter de blir de utgång på hotellet o får hoppas de blir bra! Längtar som den tills man fyller 20 år så man kan få gå ut i luleå ...:) Inte länge bort nu..

Saknar Malin gumman, Sara :) Älskar er..

Seeyaaa

Bio i luleå..

Kom hem för en timme sen från mamma o pappa, hann inte ens genom dörren så ringde pallo o frågade om jag ville komma med till luleå med han o jenni o se film o självklart sa jag ja :) Kan alltid vara kul o hitta på ngt annat än att sitta i kalix o ruttna upp.. ska bli kul plus att jag tror vi ska se en film som jag har velat se länge nu!

Måste även skriva att min o annelies dusch är trasig o tur nog så hann jag duscha i sören..haha ojoj vad jag har fått skratta åt annelie när hon skulle o duscha ;D Ska snart ner på staden o ta en kaffe o kika i affärer.. dom har kvällsöppet! Men blir uppplockad nere på stan vid halv åtta.. Så man kommer hem lite sent då men de gör inget!

Imorgon kommer även mamma o pappa hit, ska fara o jyra med mor o sen fara med henne till risön så hon får träffa annelies mamma .. ska bli kul o sen så ska vi o titta på ett hus vid fewm tiden!


De var allt.. Saknar malin,erik,boogie o Sara gumman!

Seeyaaa

tidig kväll igår..

Klockan halv åtta igår ringde väckarklockan o var inte alls så sugen på att kliva upp från den gosiga värmen , men eftersom vi skulle till finland m.m så var jag tvungen men känner lite i efter hand att jag hade kunnat stanna hemma när man ändå inte köpte ngt förutom 3 trosor o tre cider! Well well.. Var väl hemma vid halv fyra tiden o tog en kaffe nere på staden..

Åkte sen hem efter de o la mig på sängen o läste ut min bok.. Vid klockan sex så kom pallo förbi med agnes o jennis lilla vovve som även gjorde ngt på mitt golv men fick bara skratta åt de..:) Ett litet charmtroll..tihi! Klädde på mig så gick vi strandpromenaden o smart som man är klädde jag på mig för mycket.. haha men brukar vara så himla frysen! Vid halv åtta åkte pallo o jag gick över till kim o käkade lite middag o kände riktigt hur john blund sakta kom så jag tror klockan var väl kring nio då jag gick o la mig.. men somnade lite senare än så! :)

Ska idag till mamma o pappa o äta så sitter o väntar på att annelie ska kliva upp ngn gång så man kan åka!!

Sen vet jag inte vad som händer.. Någon som vill hitta på ngt kul??:)

Seeyaaa

Hej i lingonskogen...

Vaknat klockan halv nio idag hemma hos maja, gjorde oss klara o for till folkets hus där hon skulle på lektion som tydligen var inställd men fick ändå göra ngn uppgift.. satt och vänta utanför så kom pallo som sällskap då han också skulle på något! Satt o jyrade på ett tag då vi alla tre gick ner på gallerian o tog kaffe o varm mjälkchoklad haha :) Trevligt var de!
Sen så ringde Boogie o var super glad över att han har varit på 2-3 arbetsintervjuver o fått alla jobben typ.. Så glad för din skull att de går bra killen att de äntligen börjar rulla på!:) Grattis... Så han hade mycket att på hjärtat idag! Själv inget viktigt.. Men de kommer som sakt.. Sen så sa vi hej då till pallo o for upp till saras söta mommi o satt o jyrade med henne ett tag o fick ju även goo fika o kaffe!..


Sen gick vi ner på Chili för maja skulle kolla på ngr byxor o bara för att jag är sån bra vän så hittade hon ett par jätte fina byxor som hon ska eventuellt köpa idag;D Väntar även på att lilla pappa ska höra av sig ngn gång.. Tänkte följa med han o handla som sällskap.. sitter även o väntar på att annelie ska bli klar hos frissan så man får se hur de blev i håret o även kim:) Dom gör sig snygga tills på lördag.. ;) Tihi..

Hoppas vi snart får nycklar till lgh så man inte är tvungen att bråka om en nyckel haha.. nog för att vi ändå alltid är med varandra.. men igår tänkte jag passa på att umgås lite med maja o annelie med kim:) Annars kan man bli less på varandra.. men de funkar ju än så länge! ;)

Saknar även malin gumma o sara plus att sara kommer ju snart hem o man får ju hoppas på att man hinner få se henne o kramas litegrann.. :) Saknar givetvis Erik o markus också.. De är ju klart! Bröderna.. ;D

Nåja de var nog allt för idag.. hoppas ni fick ngn viktig information om vad jag har gjort!

Seeyaaa

Inköpt..

Köpt mig nya byxor i dag på Hansens som var på halva priset för annars hade man aldrig haft råd haha;)
Blev super nöjd med dom men hatar nya byxor innan man har fått till dom efter ens form :) Sen så har jag tagit en fika på staden o har även tagit mig en promenad, mötte upp lilla pappa o sa hej hej.. sen så for jag med tjejerna på Coop o köpte hårfärg till annelie o nu är jag hos maja baja o ska äta middag plus sova över.. tihi:) Thanks..Blir nog bara att ta de lugnt.. kanske ta en promenad eller nå kul..:)

Jag längtar så enormt mycket till helgen ,kan säga att den är väldigt eftertraktad haha.. skulle kunna sova bort dagarna bara så att de blir lördag  :) Imorgon ska jag o maja o fika hos saras mormor om hon nu är hemma,på onsdag ska jag,annelie, Lisbeth o kim till hapafjanta ,torsdag ska vi till mina föräldrar o käka middag mums:) Sen på lördag blir de fest fest fest...

Näee nu ska jag äta så ni får ha de så bra .. Seeyaaa

Blir lycklig..

Pratat typ i en timme nu i telefonen.. först med malin o sen med erik.. Saknar er så och även Sara!
Har idag varit o käkat frukost i risön o sen städat o sånt med maja i lgh:) Så nu är de super fint o rent o annelie är o jobbar till åtta ikväll tror jag:) Känner mig dum mot lilla maja då jag inte har varit så social med henne den senaste timmen haha!

Erik sa en sak som stämmer att alla bilderna jag är med på ler jag inte på för tidigare har jag alltid haft ett leende så min snygga tandställning syns.. Kollade nyss upp de o tamefan att de stämmer! Inget jag har tänkt på faktiskt.. hmm ??
De måste fixas snarast.. hihi... Tänkte lägga upp ngra bilder nu sen gå till köket o laga mat med maja gumman!

åh vad less jag är att inte kunna ladda upp ngr bilder.. Skiiit!





Blir glad av att du är lycklig o mår bra för de är de bästa som finns o att du blir antagen att få fara till USA!

Seeyaaa

tacos i risön!

Ställde klockan på tio idag men ni tror inte man somna om till halv tolv.. herregud jag som annars brukar kliva upp i tid:)
Vid ett tiden så for vi ner på staden,hämtade upp maja o lotta o for o fika som vanligt! Tur att man är rik.. eller inte!
Sen så for vi upp till lgh o väntade på att köra kim till jobbet o vara barnvakt med annelie.. nog för att annelie får ta den största sysslan att ta hand om han:) Hihi, men söt som socker är han.. !

Vid fyra kom vi till risön o har ätit tacos o gud vad gott de var.. längesen man åt de nu! Tur de för annars skulle de inte vara lika gott.. Kom även nyss tbx till risön efter att ha kört annelies bror till kalix o hämtat upp maja baja!
Ska ha kian till halv tio för kim är o jobbar o sen får man se vad som händer! Säkert inget vettigt skulle jag tro..

Var o bowla igår o guuuud vad man suger alltså..kom som sakt sist som i allt annat!haha, dålig förlorare som erik brukar säga åt mig;D Men roligt var de.. brukar inte tycka om de men de gick ..nästa helg ska vi nog hyra två banor o försöka få så mycket folk som helst att komma innan man ska gå ut på hotellet om de nu blir av vill säga! Men de skulle vara himla roligt..eller vad säger ni??

Ska även lämna in mera Cv på måndag o hoppas på att få jobb.. De skulle inte sitta fel! Blir så himla less bara..
På tisdag ska vi till hapafjanta o köpa tapeter m.m :)

Ja,detta var nog allt.. vill ni mig ngt så ring eller skicka sms hihi;)

Seeyaaa

23 januari

Ja sitter just nu hemma hos kim o har lagat lax med potatis o sås o de var så hemskt gott:) Man kanske skulle bli kock ändå..??;D Vaknade idag vid klockan åtta o har sen dess gråtit en skvätt o pratat i telefonen men allting löser sig.. intalar mig de varje dag att inte gräva ner mig för då skulle tydligen ngn komma med flyg till kalix o slå mig haha :)

Gick o mötte upp maja idag vid halv elva o sen så for vi på staden o drack en kaffe o snart så ska jag till gubben som köpte lägenheten av malin o hämta ngr papper.. roligt roligt haha:) Sen vid halv åtta så blir de att fara o bowla med kim o annelie.. Har hållt på att busa med kian idag o guuud så söt ungen är alltså! Skulle göra vad som helst för att få en sån liten krabat.. :) Har aldrig varit så där tidigare mot ngt barn överhuvudtaget.. Söt unge!!;)

Ska börja kila nu o se om han är hemma...

Älskar dig..

Seeyaaa

22 januari

Ja vad har man gjort idag då? Stigit upp,duschat farit ner på stan med tjejerna o suttit på Gallerian o tittat på folk typ..
Känns mycket tragiskt.. Men vad ska man göra? Känner mig lite i en svacka just nu när de varken finns jobb eller ngn utbildning som börjar snart! Sitta o vänta o hoppas på att dagarna går fort o att man får ngt att göra!

Sen så har vi varit i risön sen halv fem till åtta o spelat kort plus att jag har blivit mobbad av annelies bröder:) Tack för de..
Mammao pappa har även fyllt på mobilen åt mig o de var väldigt behövligt.. men nu sitter jag mest med mobilen i handen!
pratat med sara o erik idag.. gud vad jag saknar er :)

Känner mig trött o frusen idag o tidigare när vi var på Coop så blev jag alldeles yr i skallen.. har även gått ner ett kilo också så nu står vågen på på 54 o på tisdag blir de att ta igång med träning o de ska bli så otroligt härligt att få göra av sig med lite energi!

I helgen blir de att ta de väldigt lugnt.. kanske vara ute o busa eller fara bort ett tag nånstanns! Tihi..
Nästa helg blir de kanske att gå ut om nu hotellet är öppet.. Får se får se!

De var nog allt...

Nu så..

Idag har vi tjejer varit på arbetsförmedlingen o har även blivit inskriven nu så den 12 februari ska ja på möte där..:9
Känns konstigt att skriva in sig som arbetslös när som alltid har haft "jobb" o aldrig behövt tänka på de.. Allting känns lite hopplöst nu men de är väl bara för att man inte gör av sig med ngn energi alls.. men får ju pengar imorgon så blir nog att köpa gymkort o börja pumpa för fullt så man kommer på bättre tankar! Har även lämnat lite Cv o blivit inskriven som Vikarie på matservice så man får ju hoppas på de bästa nu! Blir isåf att vara vikarie på Furuhed,Billerud eller matservice så detta ska bli intressant:)

Sen så har vi mest jyrat på som vanligt.. varit i risön o snål ätit, varit o druckit kaffe i Gallerian o tittat på folk! Mycket man har att göra. Sen så mötte jag o annelie upp maja o promenerade runt staden o gick förbi annelies Farmor o drack en kaffe!
Och nu sitter man på soffan o ser en film med annelie,maja o kim plus lilla Assa brassa;) Ser på madagaskar 2.. den verkar jätte bra men känner mig inte så motiverad att titta för känner mig så himla utmattad av allt!

Tänkte söka in på en utbildning som maskinförare men eftersom jag är snart 20 år o inte har varit inskriven i 3 månader som arbetslös så får jag inte de! Så var de med de..:( Men får väl söka vidare o se vad som mer finns..

Imorgon vet jag inte vad som händer.. vill typ fara på badhuset iaf:) längesen man bada nu men har tyvärr ingen bikini så man får väl köra naken bad.. eller så inte :D hehe..



Tack Boogie för att du skrev en rad i din blogg så man får veta va du gör:) Tihi..
Saknar dig sara gumman.. blev såååå glad att du ringde idag:)

Seeyaaa


2 dagar sen man skrev nu..

Igår var vi hos mor o far o sov över jag o annelie och klockan åtta på morgonen vaknade vi.. pigga som bara den o vid elva tiden åkte vi till in till Kalix .. for upp till lgh med massa av saker o begav oss sen till risön o fikade lite o åt mat:) Sen for vi på kum o träffade frida o maja där med.. :) Sen efter de tog vi de bara lugnt o idag ska vi på Arbetsförmedlingen o fråga en grej plus att jag ska fixa så jag kan bli inskriven denna gång.. lämna Cv m.m o sen blir de väl att vi ska till risön o äta! :)

Imorgon kommer pappa in till staden o då ska jag yttligare på ett ärende o får hoppas de funkar! Vi har även fått pengar till att köpa nya tapeter så nästa vecka blir de en tripp till Haparanda o de ska bli kul.. :) Ska börja träna snart nu oxå..bara man får ngr pengar så man kan köpa de någon gång haha;D

Har inte så mycket att skriva igentligen..Händer inte så himla mycket!

Blir nog eventuellt o sticka ner till Sthlm när jag fyller år o ta in på ett hotell.. I Wish!;) Tihi





Tankar...

Igår var man tvungen säga hej då till Malin och lycka till nu när hon har åkt till Kalmar..
Kände hur tårarna ville rinna men hejdade mig pga att de hade bara blivit jobbigare för henne o mig!
Men som sakt så finns hon alltid kvar o kommer hem igen så är bara glad för henne o skulle verkligen
behöva ta tag i mitt liv också.. Får ju se nu om allt börjar rulla på! Ska imorgon till Sören o tänkte på morgonen
gå till folkan för att prata om ja kan plugga upp matten o även lämna in mera Cv..! Allting går bara man vill de!..

Igår var vi mest o jyrade på överallt o de var en trevlig kväll ,fast slutet var jag ganska less,hungrig o trött o hamnade även hos maja för annelie for hem tidigare o sov så orkade inte ringa o väcka henne.. De är nämligen så att vi har bara 1 nyckel för dom andra har inte kommit.. Gick hem vid halv ett ,såg lite tv o dammsugit, städa litegrann på toan m.m och sen bara tagit de lugnt för jag är så förvirrad.. ! Hmm??

För en stund sen så var jag i duschen o nyss ätit lite kvällsfika..:) Gott var de..

De var nog allt jag hade på hjärtat!

Saknar Sara o Erik :) love

Tack för att ni finns för mig annelie,maja ,Malin:)

Seeyaaa

Lördag Igen!

Blev bastu igår i Risön och de var mycket efterlängtat fast jag inte satt så länge... Var iaf hos annelies föräldrar till halv elva och sen åkte vi upp till annelie:) Vi gjorde igår till middag värsta goda maten.. Köttfärslimpa med feta ost fyllning,potatis och annelie gjorde sin mammas vitpepparsås som var mycket God:)

Känns som att de är söndag och idag ska jag bara ta de lugna.. är svin sliten sen denna vecka!
MALIN, hon åker även imorgon o de känns pissssss.... men vi får väl höras per telefon men tyvärr är inte de samma sak
som att umgås på riktigt! Bara hon kommer att trivas nu i Kalmar..Bara hon inte glömmermig haha;)

Ska ta o kollamin mail nu o se om jag har fått ngt intressant!



Seeyaaa

Flyttdag med malin!

Steg upp klockan åtta idag o var måttligt trött kan jag lova.. Malin gick i duschen och sen begav vi oss till henne o började fixa och runt 12 tiden kom pallo o hjälpte oss.. Hämta upp ett släp på Ok och bar ner alla hennes möbler o de var väldigt tungt..
Men duktig har jag varit.. Pallo tyckte att han o jag skulle starta en flytt firma tsm..:) Haha vad ska jag säga om de.. nja kanske inte! Är ganska svag men idag har jag varit stark.. Så vi var klar kring halv fem och då bjöd malin på middag nere på staden .. känns jätte trist att hon ska åka men samtidigt oerhört glad för hennes skull att hon följer sitt hjärta o sina mål här i livet! Måste själv se vad man vill bli o åstadkomma... man blir bara starkare som person om man har ett mål!

Skickat massa av Cv igår lite överallt o Tele24 hade redan hört av sig så man får hoppas att man får komma på arbetsintervjuv.. Ska nog även gå på måndag till Komvux och kolla om jag kan läsa upp matte A eftersom jag fick IG på de och eventuellt göra högskoleprovet.. nog för att de inte är ngt måste! Men de är ett plus i kanten..:) Så någon dag kanske man blir någonting bra.. och de tror jag!

Skaimorgon bada bastu i risön med brudarna o sen laga mat ihop..inge lyx mat men ngt som alla har varit sugen på!
Köttfärslimpa;)tihi.. Ska bli roligt imorgon! Bara denna kylan kunde försvinna.. De är typ -20 ute o var tvungen gå i duschen efter att ha varit ute hela dagen o suttit i en kall bil.. Blää men skönt var de och kommer sova inatt som en liten prinsessa! Jag o annelie får även sov kompisar idag.. Malin o maja:)<3 Får se hur vi delar upp oss i sängarna eller om alla sover i annelies säng.. de lär ska märkas!


Är väldigt lycklig o känner mig stark inför mina beslut och allt för den människan jag älskar.. Tack för att du finns vid min sida Erik..:)

De var nog alltför idag...

Ni är Guldvärda:Erik,maja,annelie,Sara och Malin tack för att ni står vid min sida varje dag !

Film kväll..

Sitter vid datorn nu hos annelie och är väldigt trött kan jag säga.. har varit en dag med mycket hit o dit överallt plus att jag har bara sovit i 4,5 timme inatt o sen stigit upp klockan halv sju.. men har varit en bra dag fast sjukt mycket tankar som snurrar omkring vad jag ska göra och inte göra.. vad som är bra o inte bra! De är min fråga.. vad ska jag nu hitta på?:)

Varit hos malins famo o faffa plus hemma hos mina päron o bara varit,käkat en god middag som pappa hade stått o lagat o spelat kort o druckit kaffe! Sen åkte vi runt fyra till kalix o for på Coop o köpte ett vykort till annelies pappa pga att han fyller år o där blev de tårta med kaffe.. shit fan också.. snart ser jag ju ut som en gräddbulle! MEn så fort jag får my money så blir de att börja träna igen och såååå jag längtar! Ska minst gå ner 3-4 kg o sen bara bli vältränad..eller jag vet inte??hehe..;D


Är alldeles uppe i varv nu o vet inte om jag kan sitta still..kanske övertrött eller nervös??javoj voj...
Pratat även med gubben o det var skönt.. älskar han överallt annat! :)

Nu sitter malin o snokar på vad jag skriver så nu måste jag vara lite social innan vi ska se en rulle;)

Seeyaaa






Vilken tidig morgon...!!

Klockan halv sju i morse vaknade jag av väckarklockan för att följa med annelie då hon skulle skjutsa hem hennes mamma efter att ha jobbat natt.. var dock sjukt trött men är bättre nu för när vi kom tillbaka till lgh så gick på en lång promenad med assa o de var väldigt uppiggande så nu har man även hunnit äta frukost o druckit kaffe :)

Man skulle nog börja kliva upp denna tid o göra ngt istället för att sova bort dagarna men snart så börjar träningen o då ska jag ligga i som bara den.. måste vara snygg inför beach säsongen 2009;D hihi.. Nog för att jag bara annars sover till nio eller halv tio , om jag sover längre får jag typ panik?? Hinner bara vakna så är de mörkt o man mår bara dåligt av de o blir super seg...

Annelie o maja ska på Ams idag o sen ska vi brudar åka till påläng till malins farmor o farfar o sen blir de nästa stopp i Sören hos mina föräldrar för vi har ju blivit bjuden på middag o inte kan man säga nej till de inte:) Mums...
Sen efter de ska nog malin klippa mina nötta toppar.. blev väldigt naturlig färg igår, trodde de skulle bli ljusare men är ändå super nöjd så kan inte klaga!


vet varken in eller ut o mår inga bra av detta.. de tär på krafterna!

Seeyaa

Färg o klipp:)

Snart ska man färga o klippa håret ... Säger inte vilken färg men de blir väldigt olikt!

INTE...

Ska bara färga de ljust som vanligt.. är ju tråkig jag vet men tycker om att ha blondt hår:D
Så detta ska bli intressant.. har alltid gjort slingor men tänkte istället färga de ljust så under håret blir ljusare:)


Kanske lägger upp en bild sen så ni får se hur de blev....:)


Seeyaaa

Fika på stan?

Hmm nyss for mamma o pappa.. haha stackars pappa ! Hann inte ens komma in genom dörren så ringde mamma o sa att de blev inställt mötet så han var tvungen sätta sig i bilen igen o hämta henne men dom kom ju iaf tillbaka på en kopp kaffe!
Annelie vaknade även nyss o de känns skönt så slipper man sitta här ensam.. plus att malin kommer ju snart också!

Sitter i köket o stirrar på disken o den känns motbjudande,hatar att diska ju haha... bläää! Har alltid önskat mig en disk maskin o jag hoppas jag får en väldigt snart.. ingen stor än utan bara en liten som kan stå på diskbänken! praktisk o bra, tar inte stor plats plus att man slipper stå o diska själv.. lat eller vad?

Tvätten är även klar nu tror jag också... hatar att sitta o vänta på en tvätt maskin.. gud vad jag låter negativ nu eller??
Nå väl, Känns som att jag måste komma på en plan väödigt fort över hur jag ska göra med livet o vad jag vill bli men känns som att allt bara står stilla o vet varken in eller ut vad jag gör?? Men måste komma fram till något o förhoppningsvis händer de ganska snart.. Sitter just nu o väntar bara att fylla 20 som inträffar den 11 april på påskafton o då lär de ska bli hålli gång!

Men de är ju en stund bort så man får väl se då vad man gör eller bor??

Ska se nu om tvättmaskinen är klar o sen ställa sig o diska!

Seeyaaa...

Just de.. saknar dig Sara gumman! Love u

Tjohopp o hej!

idag är de en ny vecka med fler nya tag o får hoppas att de går omkring.. Får även min sista lön på torsdag men pengarna åker lika fort som dom kommer hih.. men de är inget ovanligt! Sitter just nu framför datorn o dricker kaffe o ätit två smörgåsar..
Vaknat klockan nio o la på en tvätt maskin o annelie ligger o sover ännu haha hon är allt för söt den flickan!

pappa kom även hit men fick fara o hämta mamma på en gång.. hon skulle på ett möte från 10-12 men de verkar ha blivit inställt!? Så hoppas dom isåf kommer tillbaka o dricker kaffet jag har kokat :D  Ska idag iaf gå ut o gå,eventuellt fara till risön o äta middag tyckte jag annelie sa igår,hjälpa malin,Tvätta klart alla kläder, diska och imorgon ska jag lämna mer CV o söka jobb jobb jobb.. Fara på ungdomsmottagningen på en rutinkoll.. alltid bra o göra de plus att de var ngt annat också ...

Kanske ska ta o snoka omkring här nu...

Saknar dig o mina känslor är just nu väldigt blandade, men älskar dig av hela mitt hjärta!:)

Festen igår:)

Igår hade malin sin utflyttnings fest o den var super rolig o de var massa flum,skratt, dricka, sjungande, dansande och en del tårar också i slutet av kvällen men roligt hade vi o skönt att slippa fara ut på hotellet. Dock så var vi på B4 men jag var så tråkig kändes de som.. haha satt på en stol typ hela kvällen o sen efter de for vi på frasses vilket var onödigt för min del pga att jag åt bara köttet på hamburgaren o beställde ändå en litet skrovmål !:) Sen efter de stack vi till malin o jag, maja och malin har legat i malins säng o trängts hela natten haha o varmt som bara den har de varit för hon har typ dun täcke!

Vaknade pigg som en nötkärna o gick i duschen, plockade bort massa saker från bordet , sminkade mig o for med annelie o åt middag typ o sen åkte jag tillbaka till malin o tog de lilla lugna o sen bara sett film o vid nio gick jag o annelie hem o gjorde oss the o la oss framför tvn! De var nog allt..

Ska imorgon med pappa på banken m.m o fixa massa saker plus att ta sig en promenad innan man börjar rulla fram hehe:D

Lägger upp ngn bild sen igår..







De var allt.. Mer bilder finns på annelies pixbox:)
Älskar dig..

nu så..

Nu kanske man har fixat en ny design till bloggen så den ser lite coolare ut hehe!
Ligger i sängen just nu o bara tar de lugnt.. börjar känna att john blund börjar smyga sig på!
Varit i risön med tjejerna o badat bastu o druckit apelsin saft:) Mums..Sen drog vi ngt varv runt byn o inte
en själ så långt ögat kan nå.. De händer ju så mycket här eller så INTE!!  I want back to Borås!

Imorgon blir de att ta de lilla lugna o sen korka upp.. nog för att de blir lugnt då inget är öppet men
ska inte lova för mycket haha:)

 Kul förresten att du har skaffat dig en blogg Big Sis!:) Du måste ju när du snokar omkring
så mycket hehe...


De var nog allt...

älskar dig!

Seeyaaa



Lets dance o bastu kväll:)

Nyss ätit middag och har hamnat i matkoma plus att jag har huvudvärk av ngt konstigt skäl!
Varit med pappa idag på ica o handlat o sen skulle vi på banken o fixa en grej men på banken gick de så segt
att vi ides inte vänta så då åkte vi upp till annelie o drack kaffe o jag  åt frukost.. Sen så har vi mest städat o hämtade
upp malin i storön.. jävla skit väg dit måste jag bara få säga haha;)

Ska sen åka till risön o se let´s dance för att Blondinbella är ju med och måste ju få se om hon gör bort sig mohaha..
Sen när de är slut blir de att hoppa in i varm bastun o sen fara hem o eventuellt se en film eller sova för imorgon blir de
fest hemma hos malin då hon snart ska lämna oss pga att hon ska åka ner till Kalmar o plugga.. :)

Saknar Borås o vill bort från kylan här o all snö.. Men snart är man väl tillbaka tihi;) Vi får väl se vad som händer..
Men allting löser sig så småningom...:)


Älskar dig mitt hjärta :)

Seeyaaa

7 januari 2009

Nu har de gått en hel vecka in på de nya året med massor av förväntningar ..  Så man får hoppas allting löser sig snarast!
Sitter just nu iaf på annelies säng o sett en väldigt bra komedi film o annelie fick t.o.m gråta av den haha:) lite man fick skratta av den alltså..

Varit idag med mor o far och malin till arbetsförmedlingen för att skriva in mig plus att mamma skulle ha underskrivet ngt papper o fick sitta där i en jävla timme o fick inte ens skriva in mig fast killen före mig fick de.. så sjukt! Tjock kärring..!
Sen har jag lämnat ett Cv o varit o handlat med tjejerna o så lånade jag annelies merca o for o umgicks med pernilla o de var väldigt trevligt.. och fin lägenhet hade dom också.. tihi:) Fick även se lite bilder sen förr vilket var mycket roligt haha men de tog en stund innan jag fattade var hon bodde hehe;)

På lördag blir de utflyttnings fest hemma hos malin då hon snart ska lämna oss och stackars mig men är bara glad för hennes skull:) Ska även ner på stan en sväng imorgon och lämna mera Cv o sen åka till älsklingens föräldrar och se vad dom gör och eventuellt fara till hans mormor o fika .. måste säga tack för julklappen:)

Älskar erik mest i hela världen.. saknar dig :)







De var allt.. Seeyaaa

Hej hallå:)

Sitter hemma hos annelie nu med malin bredvid.. Kom nyss in hit efter att ha varit o fikat med brudarna!
De blev dock bara en kaffe o en halv kladdkaka delat med malin.. tihi! Nu är de iaf ett nytt år med nya tag o de är med blandade känslor men allting går bara man vill.. Har ju även varit o investerat mig en ny jacka på intersport av presentcheckarna jag fick av eriks föräldrar o mormor:) Så tack för de.. De var mycket behövligt nu när de är -20 ute:)
Dock så var de en 36 och jag är en 34 annars men då vet jag iaf att de rymms tjocktröjor under den! Erik tycker jag är så liten men de kan man inte rå för..

Sara o maja ska väl även komma snart o de blir väl o se en rulle.. Ska även hem till mor o far imorgon o bara mysa o ta de lugnt.. Knappt fått sova inatt pga av mobil fan.. Har varit fel på nätet så alla sms kom på natten då man sover som bäst!!


Nyår var bra men inte lika bra som förra nyår.. vet inte varför men de kändes lite kast i mitten av kvällen!

Älskar dig erik.. Glöm aldrig de mitt hjärta!:)

Seeyaaa


RSS 2.0