Lördag ..

Sitter hos killarna just nu o bara tar de lugnt.. Har inte gjort så speciellt mycket idag.. mest bara varit o tagit de lugnt!
Känner mig inte i så bra form men de är väl som vanligt antar jag.. måste hämta ut medicinen på måndag så man får bort detta någon gång:)

Känner mig allmänt trött i skallen o mycket funderingar o jag vet igentligen inte om de är nått speciellt med att fundera för känns de rätt så känns de fan rätt alltså..!:)

Får se vad denna kväll har att erbjuda men säkert någonting bra .. tihi!

Seeyaaa

Rond nr 2 på sjukhuset

Jahapp,klockan halv tio vaknade man i morse o fixade tills sig litegrann innan man skulle till sjukan o träffa en doktor!
Svaren var helt okey men dock att jag hade vita blodkroppar i urinet som tydligen inte ska finnas där.. så trodde dom ännu att de är en infektion jag har i kroppen så ska gå ytterligare i 5 dagar med antibiotika som är starkare än dom jag gick förra veckan på.. Hmm! Haft en jävla värk hela dagen i nedre partiet o men har tagit nån tablett mot de så nu är de bra!:)
Så början av nästa vecka skulle jag komma in igen o se vad dom säger.. och om de är borta!

Sitter nu på sängen o är alldeles utmattad av denna fredag o den är ännu inte slut.. hmm.. haha :)
Maja är påväg hit snart o hon ska få en bamsekram.. my babe!:) Sen så får man se vad kvällen har att erbjuda..
Legat på soffan o tittat lite på vinterviken men känner att jag har ingen ro i kroppen o ligga still fast man inte är i form!;D
Konstig..jag vet.. Thats me!

Imorgon lördag o då händer de inget speciellt skulle jag tro.. Tar dagarna som dom kommer! :)

De var nog allt.. Älskar alla mina vänner o familj:)

Seeyaaa...Syns att man blir äldre för varje dag som går o snart ser man väl
ut som en gammal hagga eller nå.. haha.. tänkte lägga upp gamla
bilder på en själv så skulle ni få se hur mycket man har förändrats men
eftersom man har dåligt tålamod så orkar jag inte haha..:D

Denna övre bilden är från den 31januari 2009
och den nedre är från 2007 tror jag då man gick i skolan:)

Seeyaaa


Vädurens stjärntecken..:)

Väduren styrs av Mars som ansågs vara romarnas krigsgud. Vilket innebär att du som vädur måste försöka utveckla din medfödda beslutsamhet, detta kommer du att tjäna på. Du ska även akta dig för att göra saker utan att tänka dig för.

Du är ett eldtecken och det betyder att du är aktiv, initiativrik och självsäker. Visa detta när du vill göra intryck.

Du är det första tecknet zodiaken och det är därför inte konstigt att du är utrustad med en stark självkänsla och tycker att det är naturligt att stå i centrum. Du är djärv, social, ambitiös, energisk en typisk ledare. Du får en kick av äventyret och testar det mesta. Ärlighet är viktigt för dig och du ogillar skvaller och förtal. Utnyttja din charm, optimism och gå på anda när du fått något i sinnet. Då är du omöjlig att stoppa.

 

Du kan bli ganska pådrivande. Takt och smidighet är inte din starka sida. Försök att inte vara allt för framfusig och bråka inte med som har andra åsikter än du. Lägg band på din otålighet.

 

Ingen kan anklaga dig för att vara hämmad när det gäller kärlek. Du är eldig och tar ofta första steget. Du attraheras av starka personligheter som också tar vad de vill ha. Ni ska vara jämlika i en relation för du skulle aldrig kunna underordna dig den du älskar. Det är viktigt för dig att kärleken inte går på rutin, för då ledsnar du snabbt. Ditt förhållande måste utvecklas och behålla sin sprakande gnista av förälskelse, för att funka.ingen:

Du är mycket omtyckt, då du är varm, mänsklig, en bra kompis och kul att umgås med. Visst kan ditt häftiga temperament skrämma slag på somliga, men du är aldrig långsint. Ett hett tips är att be om ursäkt när du känner att du gått för långt . Framhäv ditt mod och din entusiasm i kontakten med nya vänner.ngen:

Du är rapp i käften och vågar alltid säga ifrån.

Du är intelligent och ambitiös, men stundom alltför otålig för att dra nytta av dessa egenskaper. Du har dessutom svårt att organisera din tid och är ofta ute i sista minuten med dina arbetsuppgifter. Fokusera dig på en uppgift i taget och planera din tid.

Eftersom du är en energisk tävlingsmänniska passar snabba sporter som tennis, basket och fotboll dig bra. Ditt problem är att du har svårt att dra ner på tempot, du stressar för mycket och äter ofta för lite. Därför är det viktigt att du vilar och äter regelbundet och får tillräckligt med sömn. Yoga hjälper dig att stressa ner.

 

Lite att göra just nu..


Here we go ...

Klev upp klockan halv sju igår morse för att fara till Haparanda då jag skulle vara hos tandläkaren halv nio..
Sen efter de så umgicks jag med pappa o min mormors syster maj o vi var hemma hos henne o fika o fick lunch plus att vi var med henne på Ica maxi o säger bara herregud så lik hon är mormor.. blir alldeles tårögd när jag ser på henne o önskar så att min mormor var lika pigg innan hon dog som hon är.. 85 år gammal är hon o dansar o far ut o rör på sig :) Härlig liten tant..

Sen efter de så fördrev jag tiden en liten stund med pappa innan utbildningen började i Haparanda stads hus..
Men vad tror ni händer med mig då??.. Suttit på en utbildning o mått piss.. huvudvärk o skakat typ i hjäl mig..
Var likblek i ansiktet o blålila om händerna för att jag har sådåligt blodtryck o sen när jag var på väg o resa migupp höll
jag på att svimma.. Så har varit i morse på sjukhuset o lämnat prover o ska tillbaka dit imorgon kl 11 o dom tror att jag har en infektion i kroppen som gör mig så här dålig! För förra veckan fick jag en kraftig urininvägsinfektion o trodde den var borta men som tydligen har gjort allting värre.. plus att jag är på väg att få feber sååå GRATTIS NINA!

Så kan inte delta idag på sista utbildningsdagen om ansvarsfull alkoholhantering så kan heller inte göra de skrifliga provet men skulle få göra de i Kalix istället sen när jag har blivit frisk! Så less på detta.. WHY??

Ligger iaf nu nyduschad i sängen o ska vila..alldeles utmattad o har ingen kraft till nått!!:(


Annars så leker livet o älskar de i alla dess former.. Du gör mig glad!

Seeyaaa

Allting är fint:)

Livet är fantastiskt .. älskar de o hoppas jag alltid ska få må så här:)


Inget vettigt att skriva förutom de så nu vet ni allihopa.. ska på 2 dagars utbildning iaf o sen jobba :)Seeyaaa..

18 feb

Sitter just nu o bara tar de lilla lugna efter att ha varit o jobbat o annelie har farit  o jobbat.. Så de kan vara plus att maja har också jobbat idag o den enda dagen jag är ledig denna vecka är på lördag o ska sova som en liten prinsessa  o bara ta de lugnt.. så då kanske man kan ha tid och umgås med min gumma maja ifall hon vill de tihi!

Ingen kommer att förstå hur mycket ansvar jag har fått genom mitt nya jobb o allting känns så underbart,nervöst,förvirrande o jaa.. allt är bara fin fint tills man börjar lära sig litegrann hur allting funkar:)
Men man kan aldrig bli fullärd över en natt o hela sitt liv kommer man att lära sig nya saker .. Trivs som fisken i mitt liv:)
Allting går som de ska med allt.. är bara så himla lycklig..!

Nu har man ngt att kliva upp till o tänka "what a beautiful morning" ;D Cash csah..$$ ..haha!

Sen vid åtta ska jag hämta upp annelie,sen fara hem o duscha,lägga mig i sängen o sova o sen kliva upp vid sju o fara till jobbet kl åtta o jobba för fulla muggar .. :)

hade igentligen inte så himla mycket att skriva förutom att jag älskar mina underbara vänner mer än allt annat o min underbara familj :)

Seeyaaa


Javisst..:)

Vaknat klockan åtta idag o mår prima ballerina..gjort kaffe o smörgås o de var gott:) Måste försöka äta bättre alltså!..
Ska ju o träna idag efter att ha varit utan de hela helgen.. så nu blir de att styrketräna 3 ggr i veckan så man blir llite snygg till sommaren hehe..:D Well,igår så gjorde jag inte så hemskt mycket.. eller joo de kanske jag gjorde men inget jag orkar skriva upp ,för är alldeles för trött i mössan ännu!:) Annelie gjorda ljusa slingor på mig igår o blev jätte nöjd som vanligt.. thanks babe:) love u..

Har knappt träffat min söta maja nu på ett tag men de är ju inte så konstigt med tanke på att hon har blivit arbetsnarkoman plus att jag har haft mycket att tänka på! Men så är livet ibland.. Men saknar hon iaf min söt gumma!
Sara har även varit här i kalix men hann träffa henne i fredags typ i 40 minuter eftersom jag var så stressad o hade mycket att göra plus att vi skulle träffa henne igår men hann se varandra i typ 10 minuter.. men men hon vet att hon betyder mycket!
De är inte lätt att hinna umgås så mycket när man är på sån kort tid som hon är...

Denna skit är snodd av annelie :)

10 saker om mig
1. Är du singel? Ja
2. Är du lycklig? Mjaa
3. Är du uttråkad? Inte ännu;D
4. Är du ledsen? Inte de!
5. Är du italienare? Nix
6. Är du gravid?Nääe
7. Är du full? Nää inte det
8. Är du en cooling?tihi,kanske?
9. Är du från Irland? Nix
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? att dom är:)

7 saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Både ja och Nej
2. Har du nånsin blivit sårad? hmm,aaa kanske..
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Absolut
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom?  nej
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? ??
6. Har du haft en hemlig beundrare? Vet ej?
7. Vill du gifta dig i framtiden? Kanske ?

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? båda
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Några få bästa vänner.
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola!
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Både och
8. Pengar eller lycka? Lycka, pengar är int allt i livet
9. Dag eller natt? Dag
10. MSN eller mobil? Mobil

10 "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Jovisst
2. Brutit ett ben? Nej inte det:)
3. Gjort nåt du ångrar? Massor ..
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, men skulle vilja testa!
5. Ljugit för någon du tycker om? ngn vitlögn!
6. Ätit en hel tårta? Nej,
7. Gjort bort dig offentligt? Mitt namn är Nina,hallå??;D
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Mmm
9. Gråtit när ett husdjur dog? Oja ,många ggr
10. Velat försvinna? ngr ggr!

13 Senaste...
1. Telefonsamtalet du gjorde? Maliin gumman
2. Telefonsamtalet du fick? Annelie
3. Personen du va med?  ??
4. Roligaste grejen som hänt? hmm vet inte?
5. Personen du sms:ade? Hemlig..
6. Du va i en bil med? annelie
7. Gick på bio med? Pallo o jenni
8. Var och shoppade med? Annelie
9. Du kysste? .....
10. Du skrev till på myspace? har ingen myspace
11. Du kommenterade? Sara gumman
12. Du tillbringade natten med? ..
                                                                               13. Du kramade? Många!

Ja,ska fixa mig litegrann nu o såna saker..

Seeyaaa

Vilken helg de kommer bli:)

Klev upp halv tio idag o de var så hemskt kallt ute såå man hade kunnat stanna under täcket ett tag till :) Har varit på Intro första dagen idag som personlig assistent o de gick bra o blir att jobba hela helgen.. Ska på kontoret imorgon från klockan nio på morgonen o sen åka ut till långforsen o vara där till  tre.. Sen på lördag jobba från 9-ca 22.00 o söndag från 14-17 o sen nästa vecka blir de ännu mera jobb o kan inte klaga! :) Känns super härligt att få göra av sig med sin energi på något som är värt att lägga på.. :)

Efter jobbet imorgon ska jag åka med bussen till Töre o hälsa på Sara som har kommit hem från Jönköping o de ska bli så roligt o träffa henne.. sen så ska jag sno bilen av pappa för måste ha den på lördag om jag ska ta mig till Lappträsk eller långforsen vad fan de nu heter ;D haha.. Whatever.. Same shit , Diffrent name!

Varit hemma hos mor o far även med annelie gumman o käkat palt o kan säga att de var super gott.. Mums! Tihi..
Sen åkte vi till banken o fixa lite pengar o fört in  pengar till annelie också:) Så nu blir de att snåla så man kan leva lite som en prinsessa eller som en kyrkråtta ;D Näee men nu klarar jag mig ett tag till löningen kommer..

Hmm vet som inte vad jag ska skriva mera förutom att jag mår bra,livet leker, är lycklig o glad o allting går som på räls:)

Får se vad man hittar på ikväll.. De var allt..

Seeyaaa


True to myself!True to Myself

Life has come a long way since yester day (I say)
And it’s not the same old thing over again (I say)
Just do what you feel and don’t you fool yourself (I say)
Cause I can’t make you happy unless I am (I say, I say)

Chorus
I’ve got to be true to myself (x4)

Day in day out, I’ve asked many questions (I say)
Only to find the truth it never changes (I say)
If you don’t deal with it, it keeps killing you a little by little (I say)
Call me selfish if you will, my life I alone I can live (I say, I say)

Chorus
I’ve got to be true to myself (x4)

I don’t care if it hurts
I’m tired of lies and all these games
I’ve reached a point in life
Hey, no longer can I be this way
Don’t come crying to me
I too have shed my share of tears
I’m moving on, yes I’m grooving on
Hey, well I’m finally free

Chorus
I’ve got to be true to myself (x8)


Thanks kim :)

Vi tillsammans!

Vi är oslagbara o vi ska alltid finnas för varandra vännen .. du o jag mot hela världen min fina!

love u to the day I die..

What a beutiful morning in my life!

Solen skiner för fullt men snön ligger klar vit på marken o livet känns alldeles underbart!
Så mycket som har löst sig med allt o även för annelie gumman... De kan fan inte bli bättre!:)
De har varit mycket tankar o många spillda timmar över att  tänka hela tiden på hur jag ska kunna
ordna upp mitt liv o äntligen så kom ljuset o sken upp.. Jag måste nog vara en ängel;D Haha..

Men som sakt, positiva saker händer positiva människor :) Jag är så glad o lycklig inombords så ni förstår inte..
vill bara skrika ut min glädje o visa hur bra jag är o  få all uppmärksamhet tillägnat till bara mig ..
Nu kanske ni tycker jag är lite väl mycket men de har varit en ganska tung period men allting löser sig o vet inte vad
jag hade gjort utan mina nära o kära.. tack ännu en gång för allting :) Ni vet vilka ni är.. Ni betyder allt! love..

Igår kom pappa förbi o var här ngr timmar med oss o sen hämtade vi upp maja o for dit där jag ska jobba o de var så mysigt
men en liten bit o köra men då tänker jag.. What the fuck.. spela roll, bara att härda ut o ta de som finns nu när de är mörker med jobb i landet.. ska bara tacka o ta imot föö fann!:) Tihi.. svär mycket jag vet men kan inte rå för!:)
Sen efter de så for vi upp till annelie o mig, pallo kom förbi o spela nå spel med mig o maja, sen for han hem vid fem tiden o då stack vi o träna som vanligt:) Tog de lungt o fixa till oss litegrann innan vi begav oss till nästa ställe o där hade man skit kul som vanligt.. Så roligt att lära känna nya underbara människor o inte stå o stampa i samma gamla mönster!

sovit som en prinsessa i natt , varmt o mysigt tills annelie väcker mig helt uppe i varv som ett litet barn på julafton:)

Nu blir de att plocka upp här hemma ltegrann,duscha o fixa till mig o sen hämta annelie på jobbet...

Seeyaaaaaaaaaa...

Vilket vacker dag!

Ja jisses säger jag bara.. klev upp klockan halv åtta idag o duschade,fixa mig lite o mina föräldrar kom o plocka upp mig, for på arbetsförmedlingen på möte m.m.. For sen på banken o fixa nå papper o där träffade jag på annelie o hennes mamma så mina föräldrar kunde då åka hem o sen for vi o köpte tapeter till lgh :) Efter de for vi till risön o släppte av annelies mamma o tog en snabb kaffe på gallerian med pallo o maja:)

Efter de var de dags för arbetsinterjuv klockan ett o sååå nervös jag var alltså.. Shit alltså!
Men iaf fick kaffe o bulla, snackade o så.. var inget farligt o fick jobbet på en gång så ska på utbildning den 25-26 februari från halv tre till nio på kvällen o min första arbetsdag blir nu på lördag så behöver inte ligga hemma o deppa över att de är alla hjärtans dag så de känns bra.. ska även ha hand om marknadsföring,serveringen m.m o tjänar ganska så hyffsat bra också:) Jobbet ligger 3 mil från kalx men de är de fan värt att pendla för :) Känns som att en sten åkte från mina axlar o allt känns så mycket bättre så har skrivit på en anställning nu o kommer få även jobba på ett kontor med en kvinna! :)


Faaan va jag är bra o jag är såååå jävla duktig ;D lite självisk eller vad man nu kan kalla de för :)
Here I come Biatch........daaaaaaaaaaa!! tihii...:)

Tack alla för erat stöd utan er hade inget gott o tack för att ni tror på mig :)

Seeyaaa- take care

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?

Haha så känns de som just nu , att jag kommer rulla fram! har nyss ätit pizza som vi gjorde i ugnen o nu dricker man kaffe o försöker smälla i sig en semla som är svår att ata upp..hihi men gott är de plus att jag är värd de! :) Som sakt..har ju tränat hela veckan o denna veckan blir de också bara att träna!

Annelie gumman vaknade vid halv fem o sen gick vi till Ica o handlade o har även hyrt en verklighets baserad skräck film o såna som vi ska inte se sånt haha..så detta ska bli intressant !:) Synd att man inte hade mera sällskap...!:(
Blir nog annars en tidig kväll för ska kliva upp klockan åtta o sen kommer mor o far o hämtar upp mig:) Hoppas allting går bra..:) Men de tror jag minsann..Ego??


Hmm, mycket jag vill skriva men håller de inom mig istället:)

Seeyaaa

Helgen!

Hade så sjukt roligt igår o har inte skrattat så mycket på väldigt länge :) Tack för sällskapet... Mycket uppskattat!

Sitter nu på soffan i vardagsrummet o känner mig allmänt sliten o trött.. fråga mig inte varför?
Blev de sen jag gick i duschen o la mig i sängen bredvid annelie o skulle se en film..
Så nu ligger hon o sover som en liten ängel..sötis:) Telefonen har gått varv i dag som igår och hade min telefon på ljudlöst igår för att få en liten stund för mig själv och inte vara alla andra till lags.. Får så sjukt dåligt samvete över de men nu har de fixat sig iaf:) Alisa från Borås ringde även igår o måste ta o ringa här i veckan o höra så allting är bra med tjejen! Blev väldigt glad o förvånad att hon ringde! Den enda vännen man hann få där nere.. :)

Ikväll blir de nog bara att sitta o vara för sig själv en stund känns de som.. Kan vara ganska behövligt ibland att få vara själv o funderar över livet,vad man vill,vad som ska hända i framtiden :)

I want at ticket to anywhere
Maybe we make a deal
Maybe together we can get somewhere
any place is better
starting from zero got nothing to lose

Denna bild bjuder jag på:) tihi


Schysst låt... :)

Kim slog i gång den o fasnade för den på en gång :) Lyssna hur skön den är.. vilket gung:) Tihi..

myspys lördag!

Sitter hemma hos kim nu o dricker kaffe o ska snart fara o träna o ska bli riktigt nice,ska även bada litegrann oxå!
Skulle ju ha farit o badat med pallo idag men han hade ju skadat handen eller hur de nu var.. synd.. men de kommer ju fler ggr:) Hoppas de blir bättre för dig..

Sen ikväll blir de att ta de lugnt o bara vara med film,godis o massa mysss! :) Eller hur gumman min..
Skönt att ha börjat träna så man slipper alkoholen ett tag iaf;D Måste ju även skriva att jag ska på arbetsinervjuv på måndag klockan ett o de känns ju ruskigt bra måste jag erkänna.. Så Livet kanske har tagit sig en vändning iaf:)
De fula var att jag lämnade in mitt personliga brev igår morse o så ringde dom bara ngr timmar efter så de måste ju ha varit bra..

Måndagen blir ganska hektisk ,känner jag redan.. ska på arbetsförmedlingen klockan 10.00, klockan 13.00 på intervjuv sen till banken efter de o fixa nå papper,träna and so on! :)

Jag hoppas allt blir till en positiv vändning i mitt liv o tror jag nog starkt på de så blir de så också:)
Älskar mitt liv fast de finns vissa tomma pusselbitar som inte är på plats.. !

De var allt.. ska börja kila iväg nu så:) Seeyaaa

Vilket väder alltså..

Igår klev man upp nio för att göra massa saker o hann väl uträtta en viss del ..:) Skönt att kliva upp tidigt o inte sova bort hela dagarna.. Klev även upp halv nio idag o ville bara ligga kvar i sängen men man var ju tvungen ;) hihi..
Tänkte ju ta en promenad idag men de är typ värsta stormen ute o kallt.. så vi gick bara över till kim o drack kaffe o snart kommer lilla pappa, ska ju på nått möte med honom så får se hur de går:) Hoppas allt går bra..

Sen efter de blir de säkert en fika med tjejerna på gallerian,träna,laga mat o skriva ett personligt brev som jag ska lämna in till MY LIFE!:) Plus försöka skicka in mera Cv o hoppas på ett arbete inom kort.. Hade en konstig dag igår o inget var perfekt till framåt kvällen.. :)

Måste även skriva att jag har gått ner i vikt o är måttligt stolt.. :) Tadaa,ställde mig på vågen idag hemma hos kim o har gått ner typ 3 kg men ska försöka att inte gå ner nå mera ! Vill inte sluta som förra gången.. Men de blir nog bra!:)

Hmm,nja kan väl skriva sen.. pappa kom nu :) Seeyaaa.. Peace out

svårt att sova!

Gick o la mig för en timme sen med annelie o hon däcka på en gång.. vilken sötis hon är alltså!
Sitter just nu i vardasrummet o stirrar mig blind på inget,tror de spökar här alltså.. haha;D Skumma saker som händer eller så är de min hjärna som spökar med mig! Har ingen aning.. skulle behöva lägga mig o sova strax men kan inte.. är nog för övertrött..min kropp är alldeles utmattad men de är nog bara nu till en början då man har vant sig att komma igång med livet!

måste bara få skriva en sak,de är ju bara jag i ett nötskal.. Somnade tydligen med tuggummi i munnen igår o ni tror inte de hade fasnat i håret.. haha så fick klippa bort en stor tuss av hår.. men som tur så var de bara underhåret ;) Mitt hår är mitt allt.. haha näee de är deväl inte! Gjorde nog en fin sak igår till en människa och de blir hemligt ..tror de blev väldigt uppskattat :) Tur att man är en sån fin människa som vill alla väl.. :)

Mycket att skriva om men som jag håller till dagboken i stället ;D Nu är jag allt jyr.. god natt i stugan!

Seeyaaa

3 februari

Sluta aldrig hoppas

Sluta aldrig be

Sluta aldrig drömma

Under kan ju ske

 

Ja jisses, andra dagen att träna o känner mig helt utmattad redan men har ju dock varit igång hela dagen med mycket spring hit och dit :) Imorgon blir de ännu mera för då ska jag o annelie göra massa ärenden på stan o ska väl o fika med en kompis också sen på förmiddan.. Så de blir nog bra! Sitter just nu o bara latar mig framför tvn med annelie o skönt är de.. ska se en dokumentär på kanal 5 o världens minsta kroppsbyggare! Ska bli  intressant faktiskt.. tycker om dokumentärer så.. Tihi! Hade väl inte så mycket på hjärnan just nu eller iaf inge intressant att skriva!

 

Nå väl , ni får ha de bra allihopa! :)

Seeyaaa

 

 

Träningen har börjat!

Igår var första tränings dagen o kan säga att den var mycket efterlängtad!:) Så nu blir de att träna upp konditionen i 2 veckor o sen börja styrketräna 3 dagar i veckan .. Otroligt skönt att få börja lägga sin energi o tankar på något annat än att bara gå runt o oroa sig över framtiden! Känns som att jag är i en svacka just nu o vet varken in eller ut o hoppas att allting kommer gå bra för mig i livet o som sakt så tror jag de också för jag är en positiv människa o uppskattar allt livet ger mig även de dåliga o jag växer inombords hela tiden o varje dag lär jag mig något nytt!! Så varför inte ta livet enkelt istället för att göra de komplicerat??:)

Sitter just nu hemma hos kim o bara är.. kan vara skönt plus att hon är ju så snäll tjejen o hennes otroligt söta pojke!
Man bara smälter av han för att han är så söööt...:) Annelie är o jobbar o slutar snart.. blir då att ta en promenad,sen äta o träna o skulle nog även hitta på ngt med Pallo idag om jag hinner de:) Vi får väl se..


De var nog allt..kan skriva sen..Seeyaaa

Dikt.

I skuggan av mig, mitt eget jag har jag alltid stått i vägen för mig själv..
Rädslan av att älska livet och att misslyckas överbryggas av modet att våga.
Ge chansen till mig själv att leva i nuet och älska livet i all dess härlighet!

Ville dela me mig litegrann!:)
filmkväll..

Efter jag skrev förra inlägget så har vi varit på ica o hyrt 2 filmer o ni tror inte man somna precis i början av filmen.. typiskt!
Vaknade där vid halv sju tror jag klockan var o då for vi till karlsborg o hämta upp lilla kian o så har annelie o kim beställt mat från citygrillen o själv smakade man lite från dom.. tihi.. slasktratten :)

Imorgon börjar mitt nya liv med friska tag,o tänka positivt o göra sig av med all energi man har i kroppen så man inte blir en soffpotatis:) Ska snart på möte o se om de finns nå jobb överhuvudtaget.. börjar bli måttligt less att vara arbetslös!
Känns som att dagarna flyr i väg o man får inget vettigt gjort.. Men de får man väl också tänka positivt på! Är så less de där tänka positivt o bla bla.. Fan behöver nog en hjärnskrynklare o prata med ! ;D Näee men inte vet jag.. Fuck it!

Blir väl att ladda upp nå bilder sen igår imorgon.. Kände mig som värsta pinglan!;)

Roligt att börja lära känna nytt folk o inte stampa i samma gamla mönster:) Trodde inte man skulle lära känna ngn ny människa i lilla samhället kalix men tydligen så kunde man de.. hihi:)

Seeyaaa


Seg o trött..

Var igår o bowla o blev tvåa denna gång istället för sist.. Var en rolig kväll men blev tidig hemgång för min o annelies del!:)
Varit den enda som varit pigg men  nu känns de som att jag är en zombie som inte fått sova på hundra år..haha men de gör inget för de var en bra kväll igår..:) Skulle ju på efterfest med maja blev inget av de för när vi väl kom in på hotellet så separerades alla men så brukar de oftast bli! Kändes som att jag drack inte så mycket igår men hade en stadig fylla om man kan skriva såå..

Hade min telefon på ljudlöst o inte haft med den o gissa om den var full med mess o samtal från allt o alla!:)
Så om ni undrar så är de inte för att jag har dissat er..tänkte bara så att ni vet :) Blir väl att gå till ica eller fara ner på stan o hyra en film snart o bara ta de lilla lugna... blir nog att se på film hemma hos kim så man slipper se all disk o all smuts som är här o orkar inte börja städa !De får man ta imorgon.. Blir väl även att börja träna imorgon :) Riktigt nice så man får bort all döö fläsk som lagt sig runt ens midja!:)

De var nog allt jag hade att skriva..

Seeyaaa

RSS 2.0