Fredag-valborg

Denna vecka skulle man ha pluggat inför provet men de blev inget av de.. har varit borta nämligen i finland !
men får ta o göra de nästa vecka istället o då har jag lite mera tid inför de.. fick nämligen världens bästa besked i morse att jag hade fått MVG på provet o alla mina inlämningsuppgifter.. whiiieeehooo ;) De gjorde min morgon..
Men har ju verkligen fått stå i oxå för att få de.. trodde för de första inte att jag var så bra :D haha..

Sitter just nu iaf med morgonrocken på i vardagsrummet o känner mig risig.. ska tydligen en sväng till sangis o sen ikväll blir de att vara med annelie o ha en mysig hemmakväll med godis o film.. får se om maja oxå skulle med då hon inte har hört av sig :D Killarna ska ut på b4 idag o dricka .. blir att man sparar sig till lördag istället o går ut med tjejerna o dansar ;) Ska bli mkt kul..


känner mig lite stressad nu för hussni ska ha datorn o jag ska fixa till mig nu..
seeyaaa

ny vecka..

Hussni ringde först vid halv två tiden i natt att jag skulle komma o öppna dörren.. haha o jag hade somnat med alla kläderna på i sängen utan att ha bäddat upp den.. stackarn såg ju måttligt trött o slut efter en hel helg i sthlm o hela bilresan upp.. men nu är han ju hemma o så åker han imorgon igen :D ja jisses.. så de kan va!

vaknade första gången vid halv åtta men kände att näee lite längre kan jag få sova .. så vaknade halv elva med världens huvudvärk.. skulle inte ha somnat om alltså när man har ställt om sig att vakna tidigt! men den har iaf blivit bättre måste jag säga.. har sminkat mig o fixat till mig litegrann med de känns lite onödigt då man bara ska vara hemma.. Hussni mår inge bra idag så de blir nog bara en lugn hemmakväll.. hade varit kul att hitta på ngt o så tänkte jag överaska honom men de får väl bli nästa år haha :D vi har ju nämligen varit tsm i ett år idag..

näee om man kanske skulle gå o stoppa in ren disken o diska de lilla som finns så man har ngt att göra :)
Ha en bra dag.. imorgon blir de att plugga som vanligt :D




seeyaaa

imorgon då är de en speciell dag

Imorgon som sakt är de en speciell dag, jag o hjärtat har nämligen då varit tsm i ett år o för mig betyder de jätte mkt.. jag är en tjej som älskar att ge ngt till den man älskar o då är de extra kul när man har ett datum! Många bryr sig säkert inte om sånt med datum o när man blev tsm mm men de gör jag ska ni veta.. Jag har ett oroligt bra minne om sånt här.. vet dock inte vad hussni tycker eller säger om just sånt här men jag vet ändå att han är lycklig o tycker de är kul.. känns som att jag har känt o varit tsm med han hur länge som helst.. haha :D kanske för att de är som att bo med en själv då vi väldigt lika på många sätt.. hihi

Jag har såååå tråkigt just nu så ni förstår inte alltså.. finns inget på tv,de är kyligt ute o jag är för trött o seg att ta en promenad,inget kul händer på facebook,maja o annelie jobbar o sara bor i morjärv o lea är hos sin pappa :P jajisses.
Får väl bara sitta o vänta tills hussni kommer hem så man får ngn att prata med.. jag hatar nämligen att vara själv för de är så tyst o tomt o de hända man hör är sina egna tankar som jag får sån huvudvärk av då jag aldrig kan stänga av det.. får väl vila ett ngt så tiden går fortare..

lite trist bara tycker jag att hussni blir bara hemma imorgon för på tisdag morgon åker han iväg igen o spelar.. kul för han iaf tycker jag men tråkigt för mig haha :D På tisdag blir de iaf att skriva klart arbetsområde 6 o sen på fredag blir de prov i hela psykologi a.. känner mig inte alls laddad för de om jag ska vara ärlig :) Tänkte börja läsa på det imorgon kväll tänkte jag.. får se om jag gör provet denna vecka som kommer eller v.18 istället.. beror på hur de känns! Men allting brukar i slut ändan lösa sig för mig..

Längtar så tills jag får börja sommarjobba .. är kul att jobba o speciellt om man trivs där man är o att man ev kan få jobba mera sen. Känns som hundra år sen jag jobbade o tjänade pengar.. men triv ändå väldigt bra med att plugga! Har alltid tyckt om att läsa o skriva uppgifter..

Näee om man kanske skulle lägga sig här i soffan o vila ett tag.. Slänger även upp en bild :D



seeyaaa

lycklig.



Bilden ovanför är när jag inte har sminkat mig eller gjort ngt mer håret.. har dock inte sminkat mig så mkt för de är knappt ngn skillnad på bilderna :D haha.. tröjan jag har på mig köpte jag igår i luleå o så har jag bara ett vitt vanligt linne under.. o såklart jeansbyxor ;)

seeyaaa

haha fan så söta :D


gjorde ett personlighets test :)

Din personlighetstyp:Nina Larsson

Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.

 

tyckte det stämde in o har då även valt rätt inriktning här i livet :)


Lördag den 24 april

Idag klev man upp klockan halv nio,åt frukost o duschade innan de blev att åka till luleå med annelie gumman för att shoppa kläder.. har varit en mkt rolig dag måste jag säga.. inge stress alls utan vi har gått i lugn o ro i nästan alla affärer i luleå o sammanlagt blev de 5 timmars shoppingdag :) Dock så hade jag lite svårt att hitta ngt men fick iaf ihop en blus med blommor på för 100kr,en svart cardigan för 49 kr o så ett par jeansbyxor för 100kr,ett linne för 70kr.. väldigt lite pengar gick men är nöjd med dagens inköp :) Jag är ju en fyndare.. Så runt halv sju var jag hemma iaf så har ätit mat o så har jag hunnit färga håret på mamma o samt sminkat henne :) hon blev jätte fin måste jag säga..

Saknar mitt allt,fan så tyst o tomt utan han här hemma även om mina föräldrar är här.. känner mig tom o irriterad när han inte är i min närhet.. älskar dig mitt hjärta :) men imorgon träffas vi ju iaf.. just nu står han säkert på scenen o spelar för fulla muggar.. hade varit så kul att få följa med ngn gång men de återstår o se :)

Näee om man kanske skulle vara lite social nu.. hej svejs :)





detta är sååå jag hahahah :D Rea galen blondin

seeyaaa

tankar om vänskap

Riktiga vänner är precis som änglar
de är värdefulla men sällsynta
Men falska vänner är som löv de finns
överallt,tyvärr!

Hur ska en god vän vara?

När jag tänker på ordet vänskap så tänker jag på någon som ställer upp för en utan att förvänta sig något tillbaka  o en bra vän ska man aldrig behöva fundera varför man är vänner. En riktigt bra vän för mig är att man vet alltid var man har hon/han även om man inte hör av varandra på ett tag . Man ska kunna känna glädje av att ha en vän som man kan skratta med,gråta med,jyra med,lyssna,stötta o kunna älskas fast man gjort ett misstag.
Man ska kunna känna sig trygg o att man vet att dom aldrig går bakom ryggen på en o hugger kniven i bröstet för de gör så ont.

Varför jag skriver o frågar hur en god vän ska vara är för jag har på sistone tänkt om just vänskap.. jag har inte många vänner men dom jag har vid min sida betyder allt för mig o jag vet alltid vars jag har dom. Jag har blivit genom alla år sviken,sårad,utanför o lämnad för att att man var så ung o naiv att man trodde dessa var "vänner".
Därför har jag valt att ha dom jag har o de är jag nöjd över.. många tycker vi har en konstig vänskap att vi ibland sitter ihop dag in o dag ut o i nästa skede så tar de jätte länge innan man ens pratar eller umgås med varandra . Jag har aldrig sett de som konstig utan bara skönt för då vet jag att man inte har några förpliktelser mot varandra.

Jag har haft vänner som blir sur för att man kanske inte har hört av sig då man ska ha ringt o glömt bort de,jag har haft vänner som tycker att man är en dålig vän för att man inte har haft tid eller inte ringt o hört av sig på någon dag,jag har haft vänner som bara pratar o tjatar om sig själv o man själv får aldrig en syl i vädret för att dom är så himla självupptagna. Jag har haft vänner där man anförtrott sig till o i nästa steg så får man höra att man sakt de ena till de andra fast de i verkliga fallet inte alls var så. jag har haft vänner som man i ena stunden har passat in hos o i andra har man varit luft.


Vänskap är något som både är lycka o sorg.. vänskap är något som verkligen är komplicerat. Därför har jag nog valt just mina vänner som jag har nära mitt hjärta för att de är min trygghet. jag vet att dom aldrig försvinner från mig eller skulle göra mig illa .. jag har lätt att lära känna människor o älskar verkligen att lära känna nya människor men oftast är jag väldigt reserverad även om jag är utåtriktad,svammlar o pratar på. Kanske fel av mig att säga detta men oftast testar jag nya människor för att se hur dom beter sig tillbaka o oftast så är de samma skit om o om igen..

Man tar dom in i sitt liv,man blir "vänner" för ett ögonblick men i nästa stund ser man deras riktiga jag.
Jag har nog aldrig haft mkt vänner pga många orsaker som jag inte vill diskutera här i bloggen.. ibland undrar jag även om jag är en bra vän? jag anser mig själv som en riktigt bra vän o oftast tar jag på mig andras smärta så dom själva ska må bra..

Dikten som är högst upp hittade jag på nätet o jag tycker den stämmer mkt bra in.. mina vänner är mina änglar som har klippta vingar så dom aldrig kan flyga iväg från mig.

mkt jag vill skriva men de blir för långt o ni skulle vara så less vid de laget :)
men nu fick ni lite tankar från mig.



seeyaaa





Fredag 23 april

idag klev man upp klockan åtta o for iväg kring halv nio med annelie till risön då vi skulle skriva ut arbetsområde 5 för har haft lektion idag från 9-11 om sociala utvecklingen. Fick även veta vad man ska plugga till provet som vi ska ha nästa vecka på fredag.. känner mig skit nervös inför de provet haha :D alltid lika ängslig ..men de ska nog gå bra!

Sen efter de så körde annelie hem mig för tänkte umgås en stund med hjärtat inna han skulle åka.. han skulle ha åkt redan igår till sthlm men då hade som ställt in flyget pga av denna askan från vulkan skiten.. men nu är han iaf i sthlm i välbehåll :) man blir ju lite smått orolig när han ska fara iväg så inget händer.. sen när han hade åkt hemifrån så började jag städa litegrann här hemma tills mamma o pappa skulle komma.. for med dom till fyndis där jag köpte ett par svin snygga gardiner,2 st sitt kuddar som jag har nu i vardagsrummet,2 krukor o så ngn dekorations bollar :)

Efter de blev de att fara till ica o handla.. for hem o lagade middag som blev tunnbrödsrulle med grillad korv,räksallad,potatismos o så grönsaker haha och tunnbröd såklart :) längesen man åt de.. mkt gott o snabbtlagat!
Sen har jaag inte gjort så mkt mera.. sitter nu iaf här hemma o är jätte trött o uttråkad :D man kanske skulle plugga lite o läsa till provet.. ska se talang 2010 nu klockan åtta .. så ser min kväll ut o så mysa med mamma o pappa :)
så kul att dom är o hälsar på..

Ser ut som att de blir luleå imorgon med annelie gumman.. kanske man fyndar sig nå fint :)



Så här lite har jag att göra just nu o den bjuder jag på :D

Seeyaaa

Torsdag den 22 april

Klev upp klockan åtta imorse då annelie skulle komma till mig direkt efter jobbet för att vi skulle plugga klart näst sista arbetsområdet i psykologi a.. äntligen är denna kurs över men bara därför så blir de plugga klart psykologi b under vecka 18.. lite jobbigt men men.. man måste ju!
Gick väldigt fort med detta område pga att annelie hjärtat hade skrivit nästan hälften av frågorna på jobbet.. hihi så de var väldigt skönt :P Efter att vi hade skrivit klart de så åkte vi ner på stan o mötte upp sara o kent.. tog en fika/lunch nere på gallerian.. o så strosade vi runt i affärer :) Nu sitter jag hemma o funderar på att slänga mig i duschen för känner mig som en vandrande sopptipp idag måste jag säga..
Blir att jag ska sova själv i natt när älsklingen ska till sthlm då han ska med bandet o spela o vara med i radion :)
Blir lite tyst o tråkigt när han far men jag överlever nog haha :D Tänkte passa på att städa o så ev fara o träna om jag nu inte bara tar en låång o skön promenad.. får se hur jag gör..
imorgon är de skola 9-11 o efter de så skulle mamma o pappa komma för dom ville komma o sova över medans hussni är borta så behöver ju inte känna mig ensam haha :D ska bli kul tycker jag..
Nåja nu ska jag göra nå nytta.. hej svejs :)
Seeyaaa

20 april- tvättdag

Fan idag klev man upp klockan åtta o trodde jag skulle döö... var så sjukt trött att jag tror jag sov medans jag gick till tvättstugan alltså.. ni undrar nog säkert varför jag går o tvättar kl åtta som en gammal pensionär o gnäller men de är för att hussni ska bort på torsdag till sthlm o de fanns inga andra tvätt tider :D Nåja men de är ju skönt att ha fått bort högen från h*lvete..

Sitter nu iaf i datarummet för älsklingen har snott den bärbara för att han är så viktig just nu hihi ;D Hade jätte gärnat velat ta en låååång o skön promenad idag då man känner sig som en michelin gubbe med hundra tusentals bilringar kring magen.. fiifan :D men får väl göra de sen om man har ngn tid över.. Annelie ska snart komma då vi ska plugga klart arbetsområde 4 då de ska vara klart tills imorgon då vi har lektion.. Har blivit grymt duktig på att kliva upp tidigt även om man blir sjukt trött kring nio på kvällen men då  vet jag iaf att jag har gjort någon nytta under dagen ;P


Har glömt bort att skriva även att jag har fixat sommarjobb vilket känns otroligt skönt.. så ska få mitt schema kring slutet av maj-början på juni ngn gång.. Fan vad detta år har varit bra.. mkt positiva saker som händer kring en :)
Man ska då inte gnälla... är så sjukt lycklig inombords så ni förstår inte :)

Nåja nu orkar jag inte sitta här nå mer o nörda.. ha en bra dag allihopa o glöm inte att lyssna på Raubiter;)




Seeyaaa

Raubiter- världsherravälde



Äntligen har musikvideon kommit som älsklingen är med på.. helt sjukt att se sin pojkvän som man lever o bor med under samma tak dag in o dag ut hamnar i en sån grym musikvideo o att den syns överallt! Jag är en mäktigt stolt flickvän kan jag säga haha.. skit roligt för allas skull i bandet :)

Jag lovar att detta kommer bli mkt stort detta år.. alla människor oavsett vad man lyssnar på/vem man är osv så kommer man falla för denna musik o denna video .. :)


Älskar dig mitt allt...






Seeyaaa


.....

Pojkvännen är på hortellet o själv har man varit nykter.. har spenderat min kväll med annelie gumman! :) varit kring stan o kikat på fulla människor,snackat om himmel o jord,lyssnat på nostalgi musik som får en att gå tillbaka ngr år,varit i risön o druckit kvälls te o nu ligger jag här hemma under täcket med datorn.. känner att john blund har börjat smyga sig på . Får dock se om de blir någon sömn beroende på när hjärtat kommer hem från hortellet då han inte har ngn nyckel hem.. haha :D

Nästa helg o på valborgs är jag ganska sugen att festa på.. antingen blir de 2 helger eller bara en helg man prioriterar.. får se hur man gör. Har iaf lovat lea att festa o gå ut med henne på valborgs.. ska bli mkt kul om de blir av.. hehe hon har ju inte druckit på ett tag o så är de evigheter sen jag festade med henne.. :) men som sakt de får man väl ta då..

Har ganska mkt nu dessa tre veckor med att plugga.. men skönt iaf att jag o annelie kan plugga tsm :)
Så nästa veckas schema kommer se ut så här:

  • Måndag- skriva klart arbetsområde 3
  • Tisdag- skriva klart arbetsområde 4
  • Onsdag- lektion 9-11 o diskutera om dessa arbetsområden 3+4
  • Torsdag-skriva klart arbetsområde 5
  • Fredag- lektion 9-11 diskutera område 5
Nåja kan ju iaf säga att jag kommer att bli ngt.. psykologi är ju något alla skulle behöva ha kunskap i ! :)

näee om man kanske skulle sova..God natt!

seeyaaa

Har tråkigt :D


lördag igen då..

Igår var man igång hela dagen från 08-01.30.. var först på skolan med annelie,for hem o färgade hennes hår,åkte sedan till sangis med hussni o åt middag hos mina föräldrar,åkte sen vidare till hpda då hussni skulle o repa.. var o storhandlade mat o en massa annat som tex en jacka på rusta.. ja ni hörde rätt.. en jacka på rusta som var väldigt fin o billig om inte annat :D Fick nämligen ett roligt besked på posten igår att jag har fått beviljat bostadsbidrag på nästan 1000kr i månaden.. så fick igår nästan 3000kr för januari-mars.. så de var ju rikigt bra med extra slantar i kassan o speciellt nu när man pluggar :) Först blev jag orolig så var tvungen att ringa då jag trodde att man fick inte ha bostadbidrag när man pluggar men de kunde man tydligen för de räknar bara på studiebidraget o inte det man lånar.. ja om ni nu fattar vad jag menar :P Tänkte bara så man inte blir återbetalnings skyldig.. var hemma iaf kring tio tiden igår ungefär.. satt på soffan ett tag med hjärtat o såg reprisen på talang 2010 o sen hade jag svårt att sova så jag o hussni låg ett tag i sängen o babblade innan john blund kom!

Idag klev man upp vid tio tiden,har diskat o sen duschat.. varit på stan med sanna o fikat! Sen åkte jag hem o gjorde middag o bara tagit de lugnt.. vill hitta på nå kul idag men de lär väl bli bara att sitta hemma eller nå.. hussni ska ut med roger o dricka.. skulle själv vilja gå ut men har inget att dricka så de blir inget med de o så vill ingen annan av mina vänner att dricka så de är ju ingen större ide det heller :D hatar helger..

Hade jag haft mer pengar eller ork så hade jag nästan tagit bilen o åkt till luleå o sovit över hos ngn av mina kusiner så man hade kunnat komma bort från kalix ett tag o fått umgås med dom när de inte är så ofta! får ta o göra de ngn helg..



ha en fin lördag alla

seeyaaa

nörd

Nörd är de jag känner mig just nu.. detta enda som fattas är ett par stora glasögon o hästsvans :D
Har nämligen pluggat hela dagen lång med annelie.. men jag älskar att vara nörd :D haha
Nu iväg snart o simma.. haha simma lugnt ;)
Seeyaaa

bojaka!

Tittut, wazza alla galna jävlar därute Hussni in tha house! Passar på att skriva här för att nina glömde logga ut! Har inte så mkt att säga annat än, shit happends when you party naked!

Onsdagen den 14 april

Har nu i veckan börjat med en ny kurs som är psykologi a o sen ska jag läsa psykologi b.. riktigt tung kurs måste jag säga o schemat är inge alls roligt.. stress är de enda ordet jag kan säga! jag försöker se positivt iaf.. får göra så gott man kan plus att de är ju skönt att jag pluggar tsm med annelie gumman.. hade annars inte pallat detta! plus att våran grupp som vi är när vi har lektionerna är helt underbara människor.. så snälla,trevliga o pratsamma ! Tur iaf att man kommer bra överens så att de inte är ngr sura miner haha :D

Har iaf varit på lektion nr 2 idag där vi har haft en redovisning om första arbetet.. gick bra tyckte jag iaf.. jag o annelie satt ju bara i 7 timmar med arbetet igår så de borde ju ha gett utdelning.. :) Imorgon blir de att sitta hela dagen o plugga till arbetsområde 2 som är mkt större än de första så ska bli mkt intressant hur länge vi får sitta med det ;D och det ska vi redovisa redan på fredag så ni förstår ju då hur nära allting ligger.. Men som sakt man får tänka positivt.. hade ju lika kunnat börja idag men känner att jag o annelie behöver en liten ledig dag o bara känna lugnet.. man måste ju kunna få ngn fritid oxå :D

Sitter iaf nu här hemma.. ser ett diskberg som skulle behövas diskas o en massa grus som ligger på golvet o växer.. frågan är ju då .. ska jag orka fixa de eller bara vara lat? De är min fråga just nu.. ska ju även snart till sangis då hussni ska till hpda o repa innan dom ska på spelningarna igen :)

De var nog allt.. ha en fin dag!



Seeyaaa

Tack alla!

Ville bara skriva ett sista blogg inlägg för idag..
Tack allihopa för alla gratulationer per telefon, sms o facebook :) Betyder jätte mkt..
Har haft en jätte bra dag.. skönt bara att den är över nu :D Så nu är man 21 år.. ja herregud!



Seeyaaa

Dom som betyder mest i livet <3


testar lite nytt ;)


Grattis Nina på 21 års dagen :D


Detta är jag då.. eller som de skulle ha sett ut denna helg :D mohahaha

seeyaaa


10 april

Idag har man haft en lååång o skön sovmorgon.. behövdes verkligen! Var så sjukt trött igår så herregud.. efter att jag hade varit o simmat igår så for jag o älsklingen hem.. la oss i sängen o skulle se en film men somnade typ direkt! var så sjukt sliten medans älsklingen tyckte man var fräsch o fin :D haha tur att ngn tyckte de iaf..älskar dig mitt allt!
Har iaf varit nere på stan tidigare med maja o annelie,druckit kaffe o jyrat med bilen samt hämtat lite mat till mig o hjärtat.. blir en mysig lördagkväll .. ska ta o baka snart på ett tag o dammsuga! Fyller ju som sakt år imorgon.. vill bara att den dagen ska redan vara förbi.. men maja,annelie o roger kommer ju iaf :) Sen vet jag ingen mera.. fan va tråkigt.. sämsta jävla födelsedagen ever känns de som! Men kul iaf att dom man älskar kommer.. mamma o pappa kommer till veckan o firar mig.. så de blir nog bra! haha lite bitter jag låter.. ;P
Nåja ha en fin lördag för de ska jag ha..
Seeyaaa

Fredagen den 9/4

Idag klev man upp klockan sju o väckte älsklingen då vi skulle höra på bandit rock när dom skulle spela nya singeln från deras andra skiva som kommer att släppas nu i augusti.. :) Riktigt roligt måste jag säga .. haha lät så roligt oxå när dom skulle säga hussnis efternamn.. Mör-sare! om ni fattar vad jag menar.. ;D
Sen så tog jag mina skolböcker o hade en klump i magen när man skulle till skolan o göra provet.. men sen efteråt så kände jag mig väldigt nöjd iaf.. känns som att jag fick ner allting så man får väl se sen vad betyget blir :D Fick även veta att nästa vecka på måndag kl tio börjar en ny kurs så då blir de att läsa psykologi a och b :) Ska bli väldigt intressant o roligt.. dock verkar den ju ganska intensiv så vi får se hur de går :) Så blir att man måste fixa boken i helgen eller nästa vecka..
Sen vid tolv tiden kom annelie o hämtade mig så vi for på gallerian o fikade plus att jag handlade lite saker tills i helgen då man fyller 21 år gammal.. haha ofyyfan! nu börjar man verkligen känna att ålder bara går neråt.. så ska ta o baka en kladdkaka som jag gjorde här för ngn dag sen.. den var så himla god :) -Näee nu orkar jag inte skriva ngt mera är alldeles för trött..
Blir mat strax o sen vila plus träning ikväll :)
Du gör mig lycklig älskling :)

seeyaaa


Måndag den 5 april..

Idag har man verkligen varit en riktig hemmafru o har i stort sett gott omkring med ett leende på läpparna då jag känt mig så duktig :) visst jag håller ju alltid på att pyssla o såna saker hemma men idag känns de som att jag verkligen har gjort nytta.. hehe så lite stolt är man över sig själv om man får skryta..
Klev upp just innan åtta då man hade tvätt tid för de fanns inga andra tider plus att de gjorde mig inte så speciellt mkt .. sen efter de så började jag dammtorka överallt,dammsuga,skura o bytt gardiner i vardagsrummet o i sovrummet.. älsklingen låg ju o sov ett ganska så bra tag men han har iaf diskat ;D Annars hjälper han till hela tiden men tyckte han kunde få sova ut då han var så bakis igår efter helgens festligheter haha..
Sen när allting var klart så for jag med bilen o köpte lite mat,åkte hem o gjorde middag som blev korvstroganoff och fullkornsris.. mums ! Plus att jag har hunnit plugga oxå,städat garderoben o vikt ihop alla kläderna.. sen bakat kladdkaka med grädde o hallon till plus att jag har hunnit ta en promenad med amanda o så avslutades kvällen med att hjärtat♥ hade tänt en massa ljus i badrummet o tappat upp ett bad åt mig så jag kunde slappna av ;) hihi så söt min älskling är.. älskar dig!
hihi han frågade mig tidigare om jag hade tagit nå energipiller idag när jag varit så mkt igång sen jag vaknade haha :D nåja så här kan mina dagar ibland se ut när man får sina ryck.. ganska skönt o göra sig av med all energi som finns i kroppen.. nu sitter jag iaf i soffan nybadad o härlig o snart blir de sängen för tröttheten börjar falla sig in :)
Ibland är livet allt härligt.. lägger upp ngr bilder av de älsklingen hade gjort ;)
Nöjd flickvän efteråt :D
Seeyaaa

Påskens bravader.

jaha vad ska man skriva om denna helg eller påskhelg rättare sakt :D
Den enda dagen jag har varit ut var i Fredags med Sanna o Maja.. Var en mkt rolig kväll men fy så full jag blev när jag satt mig i bilen på väg hem! Var ju nog full när man for hemifrån o därinne men inte så där full haha :D
Älsklingen var då nykter i fredags o han var väl inte så jätte glad när jag kom hem.. de kan jag ju förstå..
Kan säga som så att jag låg o kramade toalett stolen hela natten :D
Har nog inte varit så där packad sen jag var kring 18-19 år.. så nu känner jag bara usch fy o blääää för allting som heter alkohol! jag fyller ju år nu i veckan i slutet o tänkte ta en födelsedagsfest på lördagen men tror jag kommer att skita i den.. så blir en nykter helg för min del! Så nu vet ni alla de.. Så kommer bara bjuda på fika o ICKE alkoholläsk :D hihi..
Älsklingen har iaf varit ute 2 ggr på påsken.. lycko han som alltid har de så kul .. nåja ska inte sörja! Jag har ju sparat säkert mer pengar än vad han har gjort..
Har iaf en tvätt o städ dag idag o så ska jag ner på stan sen o fixa nå papper.. plus att jag måste plugga inför provet som är nu den 9/4 :) Jag hoppas de går bra så be mig lycka till :D
seeyaaa

1 April Glad påsk allihopa :

Hittade denna låt o tyckte den var faktiskt bra :)

"Hurricane"

No matter how many times that you told me you wanted to leave
No matter how many breaths that you took, you still couldn't breathe
No matter how many nights that you lie wide awake to the sound of the poison rain
Where did you go? Where did you go? Where did you go?
As days go by, the night's on fire

Tell me would you kill to save for a life?
Tell me would you kill to prove you're right?
Crash, crash, burn, let it all burn
This hurricane's chasing us all underground

No matter how many deaths that I die I will never forget
No matter how many lives I live, I will never regret
There is a fire inside of this heart in a riot about to explode into flames
Where is your god? Where is your god? Where is your god?

Do you really want?
Do you really want me?
Do you really want me dead?
Or alive to torture for my sins?

Do you really want?
Do you really want me?
Do you really want me dead?
Or alive to live the lie?

Tell me would you kill to save for a life?
Tell me would you kill to prove you're right?
Crash, crash, burn, let it all burn
This hurricane's chasing us all underground

You say you wrong, you wrong, I'm right, I'm right, you're wrong, we fight
Ok, I'm running from the light, running from the day to night
Oh, the quiet silence defines our misery
The riot inside keeps trying to visit me
No matter how we try, it's too much history
Too many bad notes playing in our symphony
So let it breathe, let it fly, let it go
Let it fall, let it crash, burn slow
And then you call upon God
Oh yeah, You call upon God

Tell me would you kill to save for a life?
Tell me would you kill to prove you're right?
Crash, crash, burn, let it all burn
This hurricane's chasing us all underground



imorgon är de feeeeest för min del iaf haha :D

Seeyaaa

RSS 2.0