Ska jag hjälpa dig med något?



 

Mina fina arbetskläder ;) seeyaaa


ge mig tips ?

vad kan man göra för att få mer besökare än vad man har?
vad ska man skriva om?
vad ska man videoblogga om?

Ska den vara gullig o snäll?
Elak och brutal ?


Snälla ge miiiig tips nu nu nyss :D

Ni kan även ställa frågor till mig om det är ngt ni vill veta om så ger jag svar tillbaka ;)
Det skulle vara kul ;)


beats by huzzni !

kolla vad fin bild min älskling har gjort ;)




seeyaaa

my dreams !



en massa fina bilder som man kanske vill ha,kika in på weheartit.com !

Seeyaaa

sleepy sleepy !!

var tänkt att jag o hussni skulle ta en promenad idag men det blev andra planer då vi var tvungen att vänta tills klockan sju för vi åkte nämligen o köpte ett dataskrivbord som ska vara i ett hörn,så vi struntade att ta en promenad efter idol som det var tänkt.. vi blev ju alldeles slut efter skruvandet :D Sen så ska jag ju ändå kliva upp tidigt imorgon o jobba så kanske lika bra o spara på krafterna ;D men imorgon då blir det andra bullar :D

Så jag säger gooood natt allihopa !!



seeyaaa




tjabba bloggen !

Nu har man fått sig en användare till videofy.me ;) Får se om jag vågar göra ett videoinlägg igen.. :D
Denna vecka har det varit mkt för mig,känner mig trött och har en inre stress och sen blir de inte bättre när man har dessa kvinnliga hormoner en gång i månaden,riktiga pms besvär ! Bläääääää..

Har varit på 2 lektionen idag på den nya kursen.. vet inte om den var så himla nödvändig enligt mig :/ Sen så måste vi nu även skicka in alla arbetsområdena via fronter systemet dom har på komvux, jag är en sån person som hellre vill lämmna mina arbeten direkt i handen till min lärare.. hmm ajja ! Har nyss ätit middag som blev kyckling fajitas o de var såååå gott, så nu är man mätt och belåten ! Sen så har jag varit på buketten idag åt min svärmor o beställt en blomster bukett till en begravning.. jobbigt med sånt :/ Men den kommer iaf bli mkt fin skulle jag tro.. för mina föräldrar,jag+hussni och eva har lagt ihop pengar till det :)

Hmm vad mer kan jag skriva? joo att dom ringde och frågade ifall jag kunde jobba imorgon från 7-16.30 o det gick då super bra för mig o sen så ska de bli så kul att testa sina nya arbetskläder o känna sig som en av alla andra :D
Får se ifall jag får jobba hela helgen eller inte.. för de var ju snack om en fest eller ngt.. men just nu idag så vet jag inte.. får se hur man ska göra !

Igår efter att jag hade kommit hem så skickade hussni iväg mig då han skulle göra nått projekt här hemma med musiken så det blev en lunch på stan med tesse gumman,så roligt att vara med henne o att man kan vara sig själv utan att tänka att man gjorde bort sig mm ;D Sen så åkte jag hem o jyrade en stund med älsklingen o så blev det en promenad tillsammans på ca 1 timme innan idol skulle börja :) Efter idol så skrev jag klart första arbetsområdet ,sen så såg vi en film o kan säga att mina ögon tårades hela tiden då jag var så otroligt trött efter att ha klivit upp varje dag sen förra lördagen före fan.. men imorse kunde jag iaf få sova till tio ;) Skönt..

Ikväll blir de nog  samma runda med älsklingen innan idol,vi har som tänkt att vi ska börja röra på oss mera plus att jag tycker det är så roligt att göra saker tillsammans,som man kan ha gemensamt ! :) älskar dig mitt ♥

Tänkte bjuda på ett videoinlägg om mig själv.. kan säga att jag har skrattat så himla mkt av detta :D
Ni får ta mig för den jag är o alla som känner mig vet att detta är såååå jag :D Hussni tyckte jag skulle komma på en låt medans han spelade gitarren o detta blev mitt resultat :D



seeyaaa

Imorgon !

Har nu på kvällskvisten innan idol varit o tagit en sköööööön promenad med hjärtat,lite små kyligt men härligt ändå;)
Så det blev en te kopp vid tvn.. Var tänkt att jag skulle ta en promenad med marion idag men det blev en fika på stan då hon hade ont i ryggen efter att ha stått upp en hel dag .. stackarn!

Tänkte nu iaf packa lite saker tills imorgon,testa lite kläder på vad jag ska ha på mig mm ;) Ska mot sangis imorgon kring 8.00 på morgonen :D nu undrar ni nog säkert,what the fuck sååå tidigt?? haha...

Ska nämligen med sara lajnen till hpda.. haha det blev så ändå fast utan maja baja ;D Så tänkte jag ska åka till mina föräldrars jobb,dricka morgon kaffe o sen så kommer sara o hämtar upp mig där ;) så slipper jag köra dit senare på dagen då jag ändå ska sova där tills på onsdag, för då kan hon bara dumpa av mig efter att vi har varit i hpda ;) Nice fifan..

Har även aktiverat mig på videofy.me (tror jag det var) där man kan ladda upp videoinlägg o samt tjäna pengar om man börjar börjar göra reklam mm på sin sida ;D ska testa o se vad detta kan vara.. men dock så skulle det ta en vecka innan jag fick börja använda det.. hmm nåja !:)

Vill även säga att jag är såååååååååå sjukt nöjd över mina sminkpenslar.. jisses alltså ! bästa inköpet på länge.. :D
Nåja detta var allt för nu..




seeyaaa

smink ..

Har hunnit plugga 2 timmar efter skolan,men blev less o bestämde mig för att åka ner på stan så inhandlade mig en ny ögonbryns penna o en eyeliner.. samt gjort dagens kap fast de kostade.. köpte en massa nya sminkpenslar med äkta hår som sitter i en midje väska från viva la diva.. fan vilken skillnad de blev o sminka sig ;) skönt nu kan man verkligen ge det tid igen, dags o börja sminka ordentligt nu igen ;) ngn som vill vara test docka ;)?

Sen så åkte jag med marion hem till henne o blev bjuden på en kopp kaffe innan hon skulle tillbaka o jobba.. samt så blir de en promenad med henne krin sex tiden.. ska bli så härligt:) Blir även inge hpda imorgon då maja åkte idag istället.. så tänkte passa på imorgon att ta en promenad,plugga o sen åka iväg till mor o far ;)

Har även köpt splitter nya arbetskläder av annelie då hon inte ville ha dom, så nu kan man vara en proffesionell undersköterska.. lite små kul med sina första riktigt kläder ;) Sen så var setet skit snyggt.. och så har jag beställt via  annelies kusin en present till mamma nu när hon snart fyller år då annelies kusin säljer en massa inrednings saker ;)

Men nu blir de att hålla hårt i pengarna.. hehe ;) Dock som förra månaden så lever man som en kung just nu o de är väl bara o njuta medans man har pengar :D

Bjuder på lite bilder..


350 kr på Rina make up !


mina nya arbetskläder samt svarta byxor ;)


så här ser jag ut idag ;D


Seeyaaa

vecka 39 ?

Idag började den nya kursen som heter "människan,socialt och kulturellt" ,verkar ganska enkel från min synvinkel..
var mkt som var muntligt o grupparbete! Så tänkte passa på att börja plugga redan nu efter att jag har skrivit klart detta blogg inlägg :) Min vecka kommer att bestå av att kliva upp tidigt varje morgon o göraa en massa kul..

Imorgon ska jag med maja o sara till hpda, sova över hos mor o far igen för att på onsdag ytterligare en gång åka till hpda pga tandläkaren.. blir många svängar nu :D Sen så har jag en till lektion på torsdag o helgen hoppas man på jobb :D så det är alltid ngt som händer..

Har ju varit väldigt duktig på att uppdatera här flera inlägg per dag men det känns så jobbigt o så tappar man intresset så de får bli mina meningslösa inlägg som ni får roa er med att läsa ;D

Well well, nu ska jag vara nörd o plugga ;)

seeyaaa

haparanda :)

Sov över hos mina föräldrar igår eftersom att man skulle till hpda o shoppa.. har haft en super rolig dag med mina föräldrar .. har alltid kul med dom :) o det blev en hel del shopping så tänkte bjuda på bilder av dagens inköp.. Sen så har jag stor handlat en massa mat men de orkade jag inte knäppa nå kort på haha :D

Fick lampan o kläderna av mina föräldrar ;) Älskar er..

Det jag köpte var :
två krukor med plastblommor i
värmeljus/doft
sängkläader
gardiner
smörgåsgrill
grytvante
mm









seeyaaa

Provet

är helt död i min skalle efter att ha gjort provet.. världens huvudvärk,nackspärr o ont i mitt finger efter pennan !
Resultatet blev lyckat enligt mig själv,får nu bara se vad min lärare tycker o vad betyget blir :)

Har även hunnit med en lunch på stan med annelie och jenni,sen så åkte jag hem o betalade alla räkningar så nu ska jag bara o betala den sista hos tandläkaren o sen tar jag bilen till sangis.. ska sova över där i natt då man ska till hpda imorgon med mor och far ! :) ska bliu kul..


Ibland kan man verkligen få magklumpar av brev o räkningar.. det tar aldrig slut :/ men de är ju så när man blir vuxen haha..


nu ska jag packa väskan o kila iväg..

seeyaaa

Mobbning!!!


Gangsta :D

Nu sitter man i soffan och tar de lilla lugna efter att ha umgåtts med annelie gumman,blev att jag färgade hennes hår ;) Blev riktigt bra men tråkigt så hann jag inte ta ngt kort på resultat .. Imorgon blir de att åka till skolan kl 8 och göra detta skit prov så man får de bortgjort.. känns som en evighet man har fått vänta :D Sen på lördag blir de att åka till hpda och shoppa lite med mina kära päron :) Ska bli kul..

Ska ta ett sista försök nu och plugga o sen se idol plus kniven mot strupen :) Sen efter de blir de att kramas med kudden.. varit annars en väldigt tråkig dag :/ Men förhoppningsvis blir den bättre imorgon.. !



seeyaaa

nyss ..

Ätit middag som blev grillad kyckling och potatis sallad! mums..

Nu är man i matkoma så de blir att lägga sig på soffan och läsa Veckans nu !


seeyaaa

mina favoriter :)

Tänkte göra ett videoinlägg idag men kände att näee inte idag :D Får se om jag alls gör det ingen.. haha !

Tänkte visa er lite saker som är mina favoriter som jag använder dagligen.. enjoy !!

  1. mitt smink som jag inte kan leva utan,detta är bara det jag använder till vardags :)



2. min plattång som är super bra även om det är ett billigt märke,fotade inte min hårfön men den
är av samma märke då jag köpte ett paket för 400kr på rusta med:plattång,hårfön,locktång o borste :)



3. När man använder plattång o hårfön så måste man skydda håret o det är jag väldigt duktig på
att göra då mitt hår är mitt allt :D Först använder jag den rosa i blött hår,sen använder jag glansserum
när håret är torrt och den sista svarta använder jag då och då :)



4. Använder även hårinpackning som motverkar gula missfärgningar ifall man är blond som jag :D
Den är väldigt stark så använder den endast 1-2 ggr per vecka !


5. Här är två av mina favoriter i parfymväg. den ena heter tiara o den brukar jag använda vid fester
då den är starkare i doften o på vardagen använder jag Paris hilton "heiress" .



6. Detta är min nya parfym som min mamma köpte åt mig på rusta för endast 69 kr och den luktar såååå
härligt! I love it



7. Min älskade body butter med chessecake,vanilj och jordgubb .. har ni inte testat denna så gör de nu!
Det luktar så fantastiskt gott så man kan nästan äta upp den :P Den finns i en annan lukt också o tror det var
honungsmelon..finns på coop här i kalix tror jag :)

Det var allt :D Tror jag ? haha

seeyaaa

Dåligt väder =

ett bubbelbad och skolböckerna :)




seeyaaa

vad ska man göra idag?

Haha måste bara få säga att mitt kaffe smakar vatten pga att jag har varit helt i mössan när jag gjorde det:D
Kaffet som var kvar i kaffebryggaren med vatten o hela köret snörde jag i soperna .. så det ser ut som att ngn kan bada i våra sopor :D Sen när kaffet är klart så har jag givetvis tagit för lite mått så kaffet smakar F.A.N !

Verkar som att min prov kommer att gå bra,för läste lite igår kväll i sängen innan de blev att sova och då gick det hur bra som helst när jag repiterade ::) Men ska ändå läsa lite till .. skadar aldrig :)

Hmm vilket grått o tråkigt väder man vaknade upp till,får se då om jag orkar ta en promenad i ddetta väder :/
Ska inte göra ngt speciellt idag.. bara färga annelies hår efter att hon har slutat jobbet :)


Skriver mera sen..

seeyaaa

nu blir de sängen o göra detta...

PLUGGA !!!!





seeyaaa

Dagens keno med katten hussni! :D




hahahahah :D

well helloo everyone ;)

Sitter nu på soffan helt slut som artist efter denna långa o roliga dag ;) Allting som jag har planerat idag har blivit av förutom en sak.. även den viktigaste o det var att läsa till provet :/ måste nog läsa litegrann till de i sängen innan de blir att mysa ner sig i kudden :D

Annelie o roger kom även förbi hit kring sex tiden så har umgåtts o jyrat med dom ett tag,sen har jag sett idol..
imorgon blir de att sova ut,plugga som ett tooooooook o sen på eftermiddagen färga annelies hår :)

Nu har jag inte så mkt mera att skriva om.. Puss o kram

seeyaaa



zzzzZZZZZZZZZzzzzzzzzzz....

I feel happy!



Fotografen tesse ;)

Varit med tesse o knäppt en hel del bilder,riktigt roligt måste jag säga ;) Bjuder på 3 stycken jag var nöjd med..
Man kan ju inte lägga upp 100 stycken :D








Sen en härlig bild på mig och tesselolita ;)




seeyaaa

mitt andra videoinlägg

Måste först skriva att jag är skit nervös o sitta vid kameran o prata samt att alla ska få höra o se detta ..
Sen så känner man sig super konstig då man ungefär sitter o pratar med sig själv :D haha.. men de är en kul grej
o testa på tycker jag.. även om det är bra eller dåligt :D Om ni inte har provat detta så gör det.. :)

O.B.S : är ganska stel nu i början o så är de super dåligt ljud ! :/


seeyaaa

Good morning..

Har nyss vaknat o kan säga att jag är sååå trött idag.. blir att sitta en stund här i soffan innan man ska bege sig i duschen o bli människa!

haha ja vad ska man skriva om gårdagens inlägg? har fått skratta åt dom.. kan inte fatta att jag vågade ;D
Får se ifall jag gör ett till.. kan säga att själva statistiken höjdes en hel del.. fan va sjukt igentligen ! Skulle vilja
testa på att göra ngt nytt nämligen.. men då måste man ju ha ngt intressant o prata om :D


Det som orsakar ett stressmoment för mig just idag är den äckliga disken .. för den blir bara större! Måste fan fixa den idag.. men tror de blir duschen först o sen diska.. får se när tesselolita hör av sig,ifall vi skulle på nå äventyr ;)


seeyaaa



Videoblogg?



Tänkte försöka videoblogga och slog på webcamen o detta blev mitt första resultat ,men blev dock avbruten av ett sms av mina kära kompis :D Kanske testar att göra ett nytt imorgon.. får se ;P

Kommentera.. vad tycker ni? ska jag testa eller inte?

seeyaaa

NEWS UPDATE (by hussni)


omg :D

Trodde jag aldrig skulle visa detta.. men fyyfan hur man har sett ut alltså.. :D


vad tycker ni om detta?





Dock första gången jag testar göra detta ;D Första bilden blev mkt bättre än den andra..



Körde tesse till nadja kring halv sex o sen blev de hemfärd o öppna skolböckerna .. känner bara suck o suck när jag läser.. allting sitter i skallen men de är bara så tråkigt o läsa samma skit hela tiden! har ju även 2 dagar till att plugga innan man ska infinna sig på skolan kl åtta på fredag !

Har varit en mkt rolig dag annars måste jag säga,tack för sällskapet tesse ! men dock så är min hjärna helt slut idag.. orkar knappt tänka eller ha ögonen öppna ! Blir att se idol o sen blir de nog antingen sängen o läsa en stund eller sängen o se en film ;)

Seeyaaa

tack tesse ;)

Varit nere på stan idag med tesse o tagit en fika på gallerian,sen har vi gått omkring i affärer o varit allmänt less att bo i kalix då det inte finns ngt att göra.. så vi åkte o beställde flott pizza eller som tesse säger "turkpizza" hahaha :D

Sen efter den flottiga pizzan så har tesse fixat min blogg som ni ser ;) Är väldigt nöjd måste jag säga.. ;)

Kan ni gissa hur de gick med mitt pluggande o att fixa disken? hehe inte så bra.. måste fan sen verkligen sätta mig ner o läsa innan man blir fast i tvn då det är idol.. fan jag börjar känna mig stressad :/ ajja det får gå som de går på provet.. antingen skit bra eller piss!!



mohahahahahhahahaha ;D Din söta lilla filur..


seeyaaa

hellooo allihopa ;)

vaknade just före nio idag då jag skulle en snabb sväng till sangis o hämta ett brev åt pappa som skulle lämnas in här i kalix,han jobbar så han hade inte tid för de så jag ställde upp åt han ;)Söt som pappa är så hade han gjort mig två smörgåsar som jag fick äta på hans jobb o så kaffe ;) riktigt fint..

Ska här på ett tag åka o hämta tesse då det blir en fika på nya cafet i gallerian, sen efter de blir de hem o plugga !
Vill bara få gjort detta prov nu haha.. så man kan börja med den nya kursen.. den kanske är roligare än denna!


Skriver mera sen.. ciaoo !

seeyaaa

Hussni !



hussni hade lite att göra så han började raka sig nu ikväll.. olika styling på skägget :D
Var tvungen att fota haha.. skönt o se han för en gåns skull utan skägg ;)

men de spelar ingen roll hur skäggig han är då han är så snygg :)

älskar dig..

seeyaaa

då var denna måndag snart över..

vad har lilla jag gjort sen jag skrev?

Jag åkte ner på stan o mötte upp maja ,frida o fridas son lucas .. blev en fika på det nya cafet i gallerian :)
Det var riktigt fint måste jag säga o ett bättre utbud.. dock lite trist när de knappt var en själ på sttället.. :/
Så det blir nog att fara dit imorgon med tesse gumman..

sen när jag kom hem så började jag läsa till provet o strykit under en massa meningar som kan vara bra o lära sig.. tog en liten paus,gick en liten promenad för att hämta ny energi.. gjorde mig nudlar till middag,pluggat ytterligare litegrann o nu sitter jag i soffan nybadad ;)

Jag bara älskar att bada,så häääärligt.. o sen så badade jag ju inte själv ;) hehe..

denna vecka kommer bara bestå av att plugga o plugga.. ev hinna vara social oxå! men det är lätthänt att det blir tvärtom haha.. men ska se till att det inte blir så!


kan det inte vara sommar året om? Bjuder iaf på en bild sen i somras på mig o älsklingen !



seeyaaa

kiss my ass..

hmm jahapp då var valet klart.. tänker inte yttra mig ngt mkt om detta men kan säga att detta är helt galet iaf!

Har vaknat för en halvtimme sen o nyss druckit kaffe,hussni ligger o sover ännu men tänkte väcka han snart ;P
Måste även nu börja plugga seriöst till provet,för har annars bara kladda ner en massa saker i häftet o skumat
igenom boken..och  sen när hussni har vaknat då blir de att skura o dammsuga.. hade tänkt göra det igår men de blev ju aldrig av :D

Tror de blir en sväng ner på gallerian idag oxå,kolla hur de nya cafet ser ut.. har hört att det är öppet nu? om det stämmer :D



seeyaaa


kiss and hugs from me !



lägger upp en samma bild som tidigare pga av att se ifall ni ser ngn skillnad?:D

På den första bilden med färg som jag la upp så hade jag ett sår på läppen,men nu är den borta på
detta kort? hmm hur? joo jag hittade på mitt picasa att man kunde retuchera eller hur de nu stavas :D
Så testade göra de,haha så vips så var de borta ;) Utmärkt ifall man ngn gång har kanske en finne mitt mellan ögonen .. så kan man ju trolla bort den !tadaaaa..

Nu ska jag fortsätta dricka mitt goda hallon te ..

seeyaaa

Sentimental ..

hatar att vara så himla känslosam o gråtmild när de handlar om vissa saker.. fattar inte varför är jag det? Även om det handlar om en lycka oavsett om de är om mig o mitt liv eller andras? Tror de beror på att jag har i alla dessa år tagit på mig andras känslor o saker som sägs får mitt hjärta att fyllas med glädje eller sorg så att det spricker ut i tårar.. ja herregud, jag är alldeles för sentimental ! Kan jag bara sluta vara det ?:D

Nåja,nog om det.. har varit hos maja gumman o hälsat på.. kan säga att shit vilken fin lägenhet hon och johan har fått,man är inte alls avundsjuk ;) druckit kaffe o jyrat på en stund.. riktigt roligt .. har saknat min vän så mkt :) hihi
Så kom nyss hem så det blir att bara ta de lugnt o ev läsa lite till provet.. vill bara ha de överstökat :)

det var allt..

seeyaaa

lite att göra :D




seeyaaa

Härliga söndag !

fått mig en härlig sovmorgon o inte vaknat en enda sekund före klockan.. :) Så sitter nu vid datorn med en kopp kaffe o njuter av mitt liv.. haha :D Hade tänkt att jag ska ta o bada snart med en massa skum.. läsa lite till provet mm ;) Är lite små nervös om provet som kommer att vara nu den 24 september.. men de är jag ju iofs alltid :D

Ska sen senare slå på en tvättmaskin,dammsuga o skura golven så det luktar gott ;) Sen blir de nog bara pilla navel ludd med min älskling.. Har inte så mkt att skriva förtutom att det är en härlig söndag :P


Seeyaaa

Hel dag med mamma ;)

Varit först från 7-12 o jobbat på Avd Aspen, o trivdes som fisken i vattnet där ;) Sen hann jag inte vara hemma mer än 2 minuter så kom mamma o pappa, åkte ner på stan med mamma o inhandlade hårfärg :) Kan säga att de lyste lycka i mammas ögon efter att vi var klara,det blev först brunt o så lite slingor i det.. fan va du är söt mamma :) Älskar dig så mkt.. o pappa :D

Har lagat mat även till alla,det blev currysås,jasminris,sallad o chicky bits ;) mums..

Slänger upp lite bilder hur de blev o vill bara påminna er att jag ser hemsk ut på en av bilden o mitt vackra munsår :Dhaha


med blixten på..

utan blixt

haha mamma o sin färg tröja :D

osminkad,mamma blir inte glad om jag lägger upp detta men
hon är sååå söt ändå utan smink ;) hihi

-skulle vilja ha mammas ögonfärg :)

Detta var allt jag hade.. har varit en bra dag,men nu är lilla jag super duper trött :)

Seeyaaa

jaaaaaaaaa

bilen gick igenom nu .. så skönt ;) Så nu är det bara att tuta o köra som bara den.. sen så har jag varit o tankat bilen,varit på nå ärenden o så har jag pluggat lite till provet som jag ska ha nästa vecka ;) Är ju ingen stress men lika bra o passa på medans man har tid..

Tänkte ta mig en dusch nu iaf så man blir människa igen,ser ut som sju svåra år samt med mitt jävla munsår !:D

Nåja de var allt jag hade idag eller för nu o skriva.. klockan är ju bara halv tolv ;)

Hoppas ni tyckte om mitt tips igår om halsduken..


seeyaaa

lite tips by Nina

Vet inte om det finns ngn annan som har kommit på detta men tänkte dela av mig ett tips..

Som alla vet är de ju mode med dessa stora halsdukar som man kan vira 2 varv kring halsen o jag har nu länge
varit sugen på att köpa en men då fick jag en ide att varför ska jag köpa en när jag har hur många halsdukar som helst liggandes i byrån ?

Jag valde en stor o mjuk halsduk som var ganska lång,tog nål och sy tråd , sydde ihop ändarna på halsduken o vips så fick jag en sån hals duk som alla har,men som dom kanske har betalat 100-200 kr för.. jag fick min gratis :D

Bjuder på lite bilder,dock dålig kvalla.. men jag hoppas ni förstår hur jag menar :)


min långa halsduk..



sy ihop ...



så här lång blev min efter att jag hade sytt fast halsduken..





så här blev resultatet när man virar den 2 ggr ;)


Billigt och enkelt.. Hoppas ni tyckte om mitt tips ;)

Nu ska jag snart kila,men lämna en kommentar på vad ni tyckte ;)


Seeyaaa


1 dag och 9 timmar sen jag skrev..

Detta kan jag skriva om gårdagen,jag gjorde ingenting.. dels för min huvudvärk,vädret o för att jag ville göra ingenting :D Visst jag hjälpte till med maten o tvättade.. men annars nada !

Har klivit upp för ca en timme sen,kokat kaffe o tagit på mig nå kläder.. ska just före ett åka ner på stan för ska på en utbildning på kommunhuset .. ska bli intressant o se om man lär sig ngt :D Sen efter de så tänkte jag kila förbi marion på hennes jobb o babbla..

Det är trist o tråkigt väder ute,inge kul o de får mig att tappa energi.. hoppas de blir fint sen så man kanske kan ta en promenad.. har som inte så mkt mer att skriva !





ursäkta min höga panna :D Fucking hate it.. nåja skriver mera sen ;)

seeyaaa

bilderna är stulen av tesse ;)

bilder sen helgen haha :D














god natt alla !

seeyaaa


bara för att jag älskar just dig!

Har varit på skolan idag från 9-12 o redovisat en bok muntligt,gick bra med tanke på att jag knappt kunde allt utan till men jag har iaf lyckats med varje arbetsområde så nu blir de att plugga järnet till provet ;) Sen så åkte jag hem,men kände där ett tag att näee jag ringer tesse så de blev en lunch på stan o en hel del shopping i lilla kalix :D har varit mkt roligt..
men dock 1000kr fattigare haha nåja.. lunchade iaf på myggan,köpt remover för naglarna,en bh o så ville jag överraska min älskling så köpte han en sweat shirt jacka o en ny keps..

om det är ngt jag älskar så är de att ge presenter till dom jag älskar o ville ge han ngt nytt då han är en sån underbar människa, så detta fick han :

hmm,undra vad det kan vara :D








Han blev iaf super glad för kläderna o vilken tur att allt passade ;) tyckte detta var hans stil.. älskar dig hussni :)

Gick in även på berlins för typ 2-3 gången i mitt liv o så hade dom 70 % rabatt på hur många bh:ar som helst o hade typ allt i min storlek, tänkte köpa ngr stycken men köpte bara en bh o så här ser den ut.. inge speciellt men den var söt,den fanns även i blå :) endast 90 kr ..



seeyaaa

snyggaste paret EVER ;)



ni är varmt välkommna till vårat bröllop i Marocko :D



haha inte.. får skratta varje gång åt denna bild :D

matmonster

varje gång jag dricker så kan jag äta hur mkt som helst dagen efter även om det känns som att magen ska spricka o kan säga att de känns som att den ska explodera snart.. bläää.. man känner sig som svullo nr ett o det jävliga är att jag har ingen motivation till att träna.. hmm hur ska jag få fram den igen ? kanske köpa träningskläder o gymkort?:P


ajja låt mig bli fet.. har annars bara myst på soffan med älsklingen o samtidigt pluggat o läst på litegrann för provet som kommer snart.. så imorgon blir de att kliva upp tidigt,duscha o sen på lektion kl 9-12 :) ska redovisa ett arbete muntligt.. ska bli kul ! Ska fan detoxa till veckan, o kanske försöka vara nykter .. haha :D

ajja de var allt.. sov så gott allihopa :)


haha förresten,detta var min syn igår natt kl halv tre efter att vi hade kommit hem från krogen ;)
Han hade somnat på golvet fast jag sa att han skulle lägga sig i sängen ;D du är allt för söt..




sen en natt bild på mig.. :D



sweet dreams..

seeyaaa

O.B.S,starka bilder !

hade en super duper rolig kväll igår med en massa alkoläsk,skratt,spel,smått o gott tilltugg,rökpauser,dansande,sjungande o underbara vänner ;) dock blev man ju ganska borta där ett tag haha :D
Men formen är super som vanligt.. så ska inte klaga ;)

Haha slänger upp nå bilder innan jag eller Marion började festa,men de ser dock ut som att vi skulle vara hur fulla som helst :D












hahaha the devil eye :D







sen blev de inte så mkt mer som knäpptes :D haha.. men den var iaf hur rolig som helst !
Nu ska jag fundera ut nå mat, sen bara slöa hela dagen..



seeyaaa

shake that ass !

just nu sitter jag på sofflocket med handuken o tänkte strax kila in i duschen :D Ska runt tolv åka o hämta upp marion för då blir det att inhandla alkoläsk o en massa gott till kvällen ;) Nice fii fan.. ska bli mkt kul ;)

Frågan är hur ska man se ut,vad ska man ha på sig,hur ska frisyrn se ut jada jada ? åhh detta är jobbit..
well well,kommer nog underfund med ngt.. ha en fin helg allihopa för det ska jag ha o det känns som att
denna kväll kommer bli bra:) lika bra o tänka positivt..



haha ungefär så där blir de ikväll :D

seeyaaa

slööööö

klev upp innan klockan ringde,o fråga mig inte varför jag har klockan ställt när man inte har ngt att göra :D
men jag känner att jag vill inte sova bort dagarna plus att man vet inte om man ska jobba,till skolan eller om man har planerat ngt kul :D Så idag ska jag bara ta en slöö dag o inte göra ngt innan mamma o pappa kommer tillbaka med bilen,ska köra dom hem nämligen :D kanske ev en promenad sen.. men de återstår o se :D

Skönt iaf att sista ao är klart nu innan man ska redovisa det muntligt på måndag,sen blir de bara att läsa järnet till provet så man får ett bra betyg ;P Imorgon blir det ferre iaf.. blir en lugn kväll men de lutar mot utgång ;) Ska bli kul.. och hussni tycker jag alltid stressar över sånt,haha men kan inte rå för att jag är en planerare.. plus att fick veta det just nyss att de ska bli av eller att jag bestämde mig för att festa imorgon med marion o tesse :D

kan även säga så här, jag är i behov av en dusch men är alldeles för lat för det nu.. är så jobbigt ibland.. för det blir en sån procedur varje gång, man ska torka sig torr,smörja in sig,välja parfym,välja ut kläder som man ändå alltid byter,torka håret,ev platta eller locka det,sminka sig,sminka sig lite till .. jada jada osv :D

Så idag känner jag,näeee det blir bara att tvätta bort det gamla sminket,sätta upp håret o ta på sig mjukiskläder :D
Inge avancerat.. haha..


nu ska jag fortsätta ligga här på sofflocket o pilla navelludd innan föräldrarna kommer :D



seeyaaa

nit lott

haha fan oxå,bilen gick inte igenom.. nåja de var bara 2 små fel o annars så sa dom att bilen var hur bra som helst :)

Det var bränsle slangen o tutan som inte var helt okey,men åkte direkt till lindeholms o köpte slangen.. kostade endast 41 kr :D så pappa kom typ direkt o hämtade den.. så det blir att ombesikta den direkt på måndag :)


ska ta o styra nå middag redan nu för min mage kurrar.. det får bli en tidig middag :D sen blir de nog en skön promenad i sin ensamhet.. är skönt att ta promenader själv o lyssna på musik o bara låta sina tankar flyga iväg :)


seeyaaa

pimp my nails by marion :D

har för en liten stund sen kommit hem efter att ha umgåtts med marion gumman,hon fixade mina naglar o blev sjukt nöjd efter att hon har hållt på med detta i ca 2,5 timme o så hann vi med en massa kaffe och idol.. nu blir de iaf kvällsmys med hjärtat innan de blir sängen !

håll tummarna imorgon för då ska våran bil besiktas,är lite nervös.. haha fint att man är det :D

Här kommer resultatet :






här kommer en jämförelse med min o marions händer o naglar :D haha..




nåja sov gott..

seeyaaa

vad hände med vädret?:/

hade tänkt ta en skön promenad nu på morgonen men vädret känns ju iinte så kul... går nog i duschen i stället :)

Sen blir de nog ett besök hos lea o sen till marion.. lägger upp en bild sen hur naglarna blev :)



jag igår..


seeyaaa

tisdag!

klev upp,drack kaffe,sminkade mig o testade göra lockar i mitt hår med en tång jag lånade av marion,åkte och tankade bilen o gasade iväg till sangis där de blev att umgås med mina föräldrar på deras jobb innan de slutade, fick mig middag där hemma som blev ugnspannkaka,grädde och jordgubbs sylt.. mums!

Sen blev de att städa bilen in och utvändigt o pappa har fixat små saker under huven men jag har ju självklart hjälpt han ;) varit mkt kul o nu blänker pärlan innan besiktningen.. är lite nervös ,men om den inte går igenom så vet jag ju iaf vad som ska lagas eller fixas till nästa gång.. man har ju på sig en månad :D

Kom hem just efter sex,då blev de att handla lite godis mm inför idol.. tyckte de var jobbigt med alla pauser o så var första avsnittet inge bra :/ nåja..

Imorgon tänkte jag ev hinna fara förbi lea ifall hon inte jobbar, åka ner till marion o köpa nageltippar innan hon slutar o då skulle hon,snäll som hon är fixa mina naglar ;) det ska bli så kul..

fan oxå,måste plugga imorgon oxå.. aja de klämmer jag in :D

nåja bjuder på ngr bilder sen idag :P

älskar er av hela mitt hjärta mamma o pappa :)♥








.......

Idag har man verkligen varit effektiv,vet inte vars jag får min energi ibland.. har som sakt städat hela dagen,läst boken till kursen o börjar grunna vad jag ska skriva,varit på besiktningen o bokat en tid,varit o handlat lite saker till middagen som blev kycklingsallad med vitlöksbröd.. mums,varit med mor o far,varit med mamma till fyndis o inhandlade mig fyra saker för en billig peng, städat toaletten på kvällskvisten..samt en promenad i morse..

plus att jag nyss har kommit hem efter en vistelse hos marion gumsan där de blev kaffe o prat samt kikade på när hon fixade sina naglar.... haha ja jisses va man kan göra mkt ibland :D

Imorgon ska jag iaf till sangis där de blir att kirra klart bilen tills på torsdag.. ska bli intressant o se ifall den går i genom besiktningen.. racer opeln :D

Bjuder på lite bilder :


dom där vaserna med stenarna köpte jag idag,har dom på toaletten :)


Det där fyndade jag oxå för endast 15 kr..


Marion pysslar på med sina naglar och så här blev resultatet :



Har bestämt att hon ska få fixa mina naglar oxå med tippar.. riktigt snyggt ;)


nåja detta var allt för ikväll..


seeyaaa


då vare måndag igen !

ny vecka igen,fan vad tiden går fort.. snart vinter,tjocka o varma kläder,julafton,nyår.. bläääääääää! jag vill ha sommar året om,jobb på heltid som man haft i sommar hela året fast med sommar haha så man får en masssa pengar som rullar in på kontot :D hmm om ni förstår?

Vad kan jag skriva om helgen? i fredags så jobbade jag 7-12 ,var o fixade håret mm o tog en promenad,myste med älsklingen, lördagen så umgicks jag med mina föräldrar,umgicks med alla härliga tjejer hemma hos tesse men avrundade kring tio pga menssmärtor o hunger :D Sen söndag så jobbade jag 7.30-17.00 ,köpte familjepizza till mig,hussni o eva.. tog ett skönt bubbelbad med hjärtat,såg film o sen blev de john blund! :D

Dom frågade ju även igår ifall jag ville jobba idag från 7-16 men var tvungen säga nej för måste verkligen plugga klart sista arbetsområdet tills nästa vecka,det är ju nämligen att jag ska läsa en bok,skriva om alla dess etiska problem mm o jag tycker ju inte om att läsa en bok när jag måste :D så gäller att börja idag.. Samt så har jag städat sen jag klev upp, tvättat kläder,bytt sängkläder,dammsugit,skurat o torkat här o där..

Hussni skulle fixa disken så de slapp jag :D funderar på att ta en promenad sen i min ensamhet o bara vara.. duscha,kanske städa toaletten ! ja jag får se hur de blir.. hehe



jag sen i lördags :D



seeyaaa

hello there everyone..




lalalalala, känner mig på ett utmärkt humör.. fast man har fått sin röda vecka :D blir att dra till tesse kring sex tiden o jyra på när alla ska dricka o chilla.. jag är dock inte upplagd för att dricka,dels för att jag ska upp o jobba imorgon o sen för att jag blir sååååååååå full när jag har lingon veckan !:D Sen så tycker jag inte om att dricka när man har de heller.. så jobbigt o äckligt :D

Lalalalala.. annars har de varit en super bra dag ! varit med älskade päronen o fikat,strosat på i affärer o skrattat en hel del med dom .. dom är ganska jyriga kanske därför man själv är de :D well well ha en fin lördag alla som läser.. hihih !


seeyaaa

fredags myyyyyssss!

idag ringde min telefon kl sju o trodde det var mitt alarm så stängde av ljudet men insåg att de var ju någon som ville mig ngt.. kisade med ögonen för att kunna se vem de var som ringde.. hade heller inte telefon numret så lånade hussnis telefon o gick in på hans internet för att kolla upp detta skumma nr.. det gav inge svar! nähäpp.. hussni blev små grinig då jag fumlade runt i sängen så jag bad han hålla käft för jag var så fruktansvärt trött.. haha han ännu mer surare o började säga att det var säkert från näsbygården o jag svarar näee de är de för fan inte.. va tyst..stackare! men sa förlåt sen för mitt taskiga morgon humör jag hade idag,men han vet ju iaf att jag älskar han o annars aldrig är sur på morgonen :D

men då ringde telefonen igen,så var ju tvungen att svara o då var de från bemanningen haha :D vilken tur att jag svarade.. så blev att jag åkte på jobb från 7-12 så de var bara att hoppa direkt upp från sängen,slita på sig kläder o springa.. man tackar ju aldrig nej för jobb samt att jag fick ett ytterligare pass ;)

Sen när jag slutade blev de att springa hem,tänkte tvätta håret innan jag skulle till frissan men hann inte med det,var måttligt stressad för såg ut som sju svåra år när jag kom hem, bytte kläder,tog på mig parfym o ner med håret o borstade det :D
Men jag hann i tid samt så hann jag komma lite i förväg..

Är nöjd med det lilla hon klippte,hon som gjorde det tyckte inte heller att de behövdes klippa något mycket så de blev mest bara att ta bort de torra o slitna.. kan säga att de känns otroligt skönt!Färgade o noppade ögonbrynen oxå.. blev faktiskt en liten skillnad.. men jag är nöjd..

Sen så åkte jag hem,sminkade till mig.. åkte ner o jyrade med marion gumsan en stund o där hon jobbar så köpte jag en ansiktsmask o typ bad salt som skulle vara anti-stress med aromtiska lukter.. så har nyss tagit ett långt skönt bad med älsklingen ;)Så sitter i soffan nu med pyjamasen på o nytvättat hår,o kroppen insmord i min älsklings body butter med chessecake/vanilj o jordgubb!

Blir nog att se en film o mysa sig ner under filten.. hade tänkt ta en promenad idag men icke i detta blåsiga väder:D

Imorgon så skulle nog mina päron komma förbi under dagen o sen blir de nog ev fara till tesse o umgås med hon och marion.. :)

Nåja har skrivit de mesta nu om dagen.. ha en fin fredag allihopa! :)

bjuder på en gammal bild ..



seeyaaa

jihaaa

var ruskigt skönt att ta en promenad tidigare även om jag halva vägen kände mig som en gående köttbulle :D
När jag kom hem så jyrade jag en stund med annelie, sen blev de hem till hjärtat o då blev de goo smörgås o juice till kniven mot strupen.. blir nog inte att göra så mkt mera idag..

Har oxå ett dilemma nu,jag måste ju verkligen klippa mina toppar som är så nötta.. men samtidigt är jag rädd att inte bli nöjd eller att de klipper för mkt.. fan oxå! har ju min klipp tid kl halv ett.. nåja vi får se hur de blir.. ska iaf säga att jag inte vill ha ngn speciell frisyr utan bara att hon ska fräscha upp håret.. är så less att varje gång man har gått till en frisör så är man onöjd o alla dessa jävla uppklippningarna dom gör.. kanske jag som är tråkig elller feg! haha .. :D

Lägger upp en bild imorgon hur de blev.. om jag vågar :D

Slänger iaf upp en bild nu på hussnis smörgåsar han gjorde.. dom blev ju så fina ;)tihi:D


han är såå söt ibland ;)

seeyaaa

the story

For ner på stan idag kring halv tolv för skulle boka en klippning så man får fixat sina nötta toppar.. håller ju nämligen på att spara långt hår så kan vara bra o fixa till håret litegrann så de växer ännu mera :D Får se om jag gör ngt annat kul också.. sen så gick jag till skolan,drog ut mina arbeten o sen suttit på lektion o fått mina andra arbetsområden bedömda.. har klarat alla :D jippi.. nåja ska inte ta ut ngt i förskott.. har ju ett prov att göra oxå !

Sen när jag kom hem  så hade älsklingen börjat med middagen o slagit på en tvätt maskin.. funderar nu på att ta en promenad med mig själv o andas frisk luft :D kan vara skönt ibland.. sen så skulle nog marion ringa så det kanske blir att umgås en stund med henne efter att hon har slutat jobba :)



så här ser ju håret ut nu.. får se hur de blir imorgon :)

seeyaaa

Goden morgon!

Klev upp för en stund sen,men har varit vaken sen typ sju då man alltid är så super pigg.. får alltid tvinga mig själv att somna om! Sitter nu med bara handduk i soffan o tänkte skriva en rad eller två här.. hade tänkt gå o duscha nu,sen fixa sig lite .. sen iväg ner på stan, först till en plats som är hemlig, sen skolan 12.40-14.10 !

Efter de blir de hem o städa plus laga middag..


detta var allt för nu...

seeyaaa

Get your own life !

Har nyss sett en film med hjärtat som heter cloverfield o den var hyffsat bra tyckte jag iaf :) Sen så har jag även gjort klart 2 stycken ao tills imorgon.. skrev fel tidigare om när jag börjar skolan, börjar först kl 12.40 :D Så man får ju sovmorgon.. Nåja,slänger upp en bild på mig själv o mina kvällsmackor.. ;)





Sometimes it feels like everyone is jealous of me, Cant u get a own life.. ?
You dont want to be just like me.. stop ! And by the way.. look at this pitcure :D


haha :D


seeyaaa


All be you, let's trade shoes

den rubriken har ett syfte som jag inte orkar diskutera o det är ingen speciellt detta heller handlar om utan bara mina tankar .. man måste ju få vara lite djup ibland ;)

Ska snart iväg med tesse,marion o anne på stan.. blir att vi ska ta en lunch o prata dynga :D hehe näee bara umgås o ha de kul.. sen efter stan så blir de hem o renskriva ett arbetsområde o börja med de näst sista för hade tänkt lämna in 2 stycken imorgon då jag har skola från 09-12 !



seeyaaa

RSS 2.0