Hoho.. Hej på er!?

Så här har min vecka sett ut.. av de lilla som gått!

MÅndag - Var ledig från jobbet eftersom dom skulle bygga om litegrann så blev väckt av Sara att jag skulle följa med till haparanda klockan nio på morgonen o kan säga att jag var j*vligt trött .. Efter tio minuter så var jag redan klar o satte mig i bilen.. haha men så är de att vara snabb :) Sprang omkring på ikea först o var måttligt less o trött o kände att jag ville köpa allt jag såg men intalade mig själv att jag bara skulle köpa ett par ljus o de blev de.. haha sara o maja däremot hittade en massa fina inköp! Köpte även frukost för 9 kr vilket var ett ganska nice pris :D
Sen gick vi på Stadium pga att jag var tvungen hitta en snygg o billig vinterjacka o helst en lång.. men pga att jag är så kort o liten så såg damjackorna ut som hösäckar på mig.. så jag gick på barn avdelningen vilket är inte ovanligt för mig :D Så där hittade jag en svart långjacka som tänkte rumpan min.. hihi.. Storlek 158 o kostade 799 kr :)
Så de var bra.. Efter de så blev de skoköp för maja o sara.. Sen en snabb sväng in på Rusta där jag köpte.. hmm haha skratta inte! Detta var för att testa.. en byxa som ska hålla in fläsket o göra så att man blir ngr cm mindre kring rumpa,mage o lår :D Kan säga att de är inge skönt o man kan knappt andas o de är bara jobbigt!
Så rekommenderar de INTE ! Haha.. men de var ju inte så dyrt så att säga... Efter de blev de hem o laga mat o bara ta de lilla lugna!



Tisdag- Skulle och jobba klockan tolv men ringde vid halv elva till min chef o sa att jag var tvungen fara till vårdcentralen pga att jag mådde svin illa då jag har en sjukdom som är ärtlig jada jada.. Nå väl! For dit o fick sitta först i en timme o vänta på sjuksköterskan.. Hon kunde inget göra så fick en tid klockan två.. Fick då sitta i 40 minuter extra.. Kom till en dansk läkare som var kvinna o blev typ rädd för henne.. herregud o fattade knappt hälften av vad hon sa! Men hon förstod hur jag mådde o hon var den enda som tog de på allvar så hon skrev ut medicin som jag ska ta 3ggr per dag.. dock så ville hon att jag skulle höra av mig ifall de inte blir bättre för hon sa att antidepressiva mediciner kan hjälpa mot det jag har.. Öhmm ? Näee tack säger jag för de.. Blir de inte bättre av detta så låt mig lida av de hellre! hennes teori var : Hjärnan o magen tillhör varandra!
Sen fick jag ta blodprover där dom skulle kolla blodvärden,laktos o mjölkprotein.. Nämligen så att jag får äta o dricka laktosfritt men inget av de har hjälpt heller! När dom hade tagit blodprover så kom dom på : Ojdå,vi tog fel prov! Nämen hoppsan.. Så de var bara att ta fram den ena armen så.. Nu har man två hål i varje armveck!
Så de ska bli intressant o se vad som händer o om ja någonsin kommer bli bra.. Detta tar på mina krafter psykist o fysiskt då jag har lidit i 5 års tid av detta skit! Efter de så åkte jag hem o vilade,mamma o pappa kom förbi en sväng o sen på kvällen kom maja så då var jag lite piggare.. Färgade håret på varandra o vid tio gick jag o söt o la oss! Babblade ett tag o somnade.. Myste lite ;) hihi... De var min tisdag.. Inge kul!

Onsdag- Vaknat klockan halv åtta, trött som bara den o hade gjort vad som helst att ligga kvar under täcket!
Fixade till mig, testade kläder som vanligt.. Åt frukost,satt vid datorn o hann se lite tv innan de blev att gå ut i det kalla morgon vädret för att fara o jobba! Jobbat till kl 18.00 ikväll o magen spökade som vanligt o kroppen skälvde.. ville bara lägga mig ner o gråta där ett tag för kände att krafterna höll på att förvinna! Men jag stod kvar o härdade ut.. var glad o gjorde mitt jobb som man ska göra! Är stolt över mig själv idag att jag klarar av såna stunder då man bara vill hem.. Tur iaf att de har varit lugnt o inte så mkt stressande.. Har också ngt för mig att när de är lugnt så kan jag inte sitta stilla för länge.. Är en väldigt stressad människa även om jag inte måste stressa ibland?? Tror de ligger i generna... haha :D For hem efter stängningen .. tog på mig mjukiskläder,la mig i soffan o sett på tv! I stort sett de enda jag har gjort sen jag kom hem o nu sitter jag här.. Blir att gå o sova snart !Känner mig mkt trött i skallen o kroppen..


Torsdag- Ta mig en sovmorgon som jag förtjänar då man är en morgon människa, eventuellt gå ut o gå med maja,städa litegrann,boka tvätt tid o fara o jobba klockan 17.30-21-00 då de ska vara kvällsöppet i staden!
Dom ska även ha modedag på gallerian eller var de nu var! ? Så ser nog min dag ut imorgon..

Fredag- Vet att jag jobbar 12-18 .. blir nog bara softa !

Lördag-
Jobba 09.30-15.00 o dricka lite vin här hemma med maja o mysa!

Söndag-Vilodagen,baka tårta till mamma som fyller år på Måndagen den 5/10 :)



Oj,så mkt jag skrev denna gång :D haha.. men nu är ni uppdaterade.. kanske lite väl mkt !
Nu ska jag gå o sova tror jag om jag inte fasnar ett tag till.. Ha de fint..

Love u sweetie♥

seeyaaa



Söndag,imorgon ny vecka!

Tänkte imorse att man skulle få sova länge men tror ni man fick de?
Blev väckt av grannen klockan halv nio av att dom borrade haha :D Först var de lite irriterande men jag är
inte bitter eftersom jag vet att dom är nyinflyttade så orka vara sur :) Klev upp o ,drack lite kaffe o vid tolv tiden åkte jag ner på stan o kollade på en vinterjacka.. hittade en jätte fin på Teamsportia som jag tror jag kommer köpa :) Så tror de kommer bli den.. Sen vid två tiden åkte jag, Hussni o janne på vikingen där de blev en plankstek .. fan så gott men usch vad mätt jag blev! haha..

Sen åkte vi hem o vilade litegrann o så mötte jag upp Lea o Lovisa så vi tog en lång o blåsig promenad i en timme !
Klockan var vid halv sju när jag kom hem, rökte en cigg med Annelie.. Fy Nina ;D Blev sugen på nå gott vid halv nio så ringde maja ifall hon ville komma med på Druggen.. Sen blev de film med underbar innan han skulle sova då han ska upp o jobba imorgon! Jag är ju ledig..haha :D

imorgon tänkte jag kliva upp samtidigt med underbar,städa lite o diska.. fika med tjejerna,eventuellt färga håret(ljust som vanligt) är dock sugen på ngt annat.. :D Sen handla mat med söt o komma på vad man ska äta till middag!
De var allt jag kommer på nu iaf hur morgondagen kommer se ut.. !

Måste bara lägga in Shakira med "shewolf".. Tycker inte själva låten är så bra utan bara de att hon är så JÄVLA snygg! Tänk om man kunde se ut sådär.. hihi men man får drömma.. detta är en kort version!




Nå väl.. Nu ska jag surfa lite o sen ZZzzzz!

Seeyaaa

Lalala..

Nu går min söta o nynnar som vanligt efter idol ;D Haha ovanligt.. men så söt han är!
Varit o jobbat idag från 12-18 o de har varit full rulle hela dagen så känner att nu är man mkt trött i skallen..
Skulle vara otroligt skönt o lägga sig i badet men skulle somna där.. :D Blev ju även flott pizza efter att man hade slutat då man inte orkar ställa sig o laga mat kring halv sju tiden :D Så nu kommer man snart rulla fram som en boll!

Gissa vad jag även gjorde när jag skulle ta ut pengar ?? Joo ,jag tar kortet o glömmer pengarna i automaten.. Daaa?
Tror jag börjar bli ganska senil av mig.. Var väldigt pinsamt o började små fnissa för mig själv när jag märkte va som hade hänt! Nå väl.. Jag i ett nötskal.. ;D


Imorgon ska jag oxå jobba men då blir de ett kortare pass.. Blir ju även ledig 3 dagar i rad :) Ganska skönt haha
Nå nu ska jag göra nå annat än att sitta här!


Seeyaaa



Fredag imorgon då..

idag vaknade man halv åtta men somnade om igen så klockan var halv tio när jag klev upp!
Tog på mig ngr kläder o så begav jag mig till mina föräldrar.. åkte en sväng med dom till mörjärv o fyndade 2stycken jätte fina kuddar till sängen.. Sen så belv de ju även middag där :) Förstod nästan de.. haha :D
Världens bästa jag.. :) Fått även massa tunnbröd som mamma hade köpt hos råneåbagaren o kan säga att de var inte dumt.. Fick även en ny parfym av henne o body spray som luktade vita rosor tydligen! Så tack så hemskt mkt mamma för de.. Älskar dig !♥

Sen vid halv fyra så åkte jag hem till söt, hann inte ens vara hemma en sekund o lägga mig i badet så började telefonen o ringa ! Dock så har den gjort de hela dagen känns de som.. Haha o lilla Sara som var orolig att jag var sur/ledsen när jag inte hade skrivit tbx nå sms till henne o de fula var att hon har skickat massor av sms som jag inte har fått? Hmm skumt .. Så lilla Sara.. Jag mår super duper bra :)

Efter mitt efterlängtade bubbelbad så fixade jag till mig litegrann då maja o annelie kom o hämta upp mig..
För de blev en fika på B4 o nå varv kring staden.. var o köpte lite godis inför idol ! Annelie joina mig o Hussni även vilket var mkt kul hihi..

Imorgon ska jag o jobba från 12-18 så kan inte klaga på när jag börjar :D Men kommer även kliva upp klockan halv åtta ifall de inte blir en repris som idag :D Nu ska jag nörda här o sen gå o sova..

♥Seeyaaa


Se Världen och vakna! ( Svammel)


När solen gått ner o himlen är mörk tindrar himmelens stjärnor o världen sveps in i månens starka ljus
då släpper vi helt taget och andas sakta ut där vi tror att vi hamnar i drömmarnas ocean,de är då vi släpper taget.
Men de är då vi inte är medveten om de blod som ska betalas o om andras lidande som pryder väggarna med
salta tårar . Barn som skall förfölja sin död genom guds vilja utan ett enda ord.
Stenar o slag som flyger som vinden då barnets mor försöker beskydda, men prydde marken med blodstänk o snaran
runt hennes hals byttes ut mot mannen med geväret... När vi sen vaknar o inser vad som hände i drömmarnas ocean är
vi likgiltiga inför frågan som aldrig kan besvaras o som heller aldrig kom till historia!
Se världen som den är utan att blunda o gör den till de bättre för en del ..

Vakna!



Skrev detta en kväll vid datorn.. kanske ska bygga upp detta ?? hmm haha :D
Va tycker ni?


Nu säger jag God natt.. sov gott allihopa ! :)

Jobbat!

idag har man klivit upp klockan halv åtta, körde Hussni till jobbet o så for jag hem o åt lite frukost o gjorde mig i ordning för att åka o jobba klockan halv tio till sex ikväll! konstigt så var jag jätte nervös innan jag skulle dit.. har ingen aning om varför när jag är van att jobba där? Haha.. ja herregud! De gick iaf jätte bra.. Så jag jobbar Fre-lördag också.. så mitt schema kommer se ut så här om jag inte har skrivit de förut ;D

Mån- 12-18.00
Ons-09.30-18.00
Fre- 12-18.00
Lör-09.30-15.00


Så nu vet ni de , Igår så började hussni o jag se en gammal film från början av 90-talet som hette "ghost"
och den var bra.. dock så blev klockan för mkt igår så vi såg klart sista delen idag när jag kom hem o här lägger jag upp en trailer.. Demi moore är med o så patric blabla som dog nyss! Haha aaja.. ni fattar säkert vem jag menar ifall ni kollar här...


Tyckte den var väldigt bra.. Bara lite roligt att jag var ett år gammal när denna film kom :D
Har ni sett den,isåf gör de:) Orkar dock inte skriva vad den handlar om.. är för lat :D

Har väl inte gjort så mkt mer än de.. Sett idol o nu sitter jag här! Är ledig imorgon så då ska jag till mina föräldrar o checka läget.. plus att mamma skulle ge mig ngt om jag kom ;D Haha undra va de är? Nå väl.. detta var allt för mig..

Seeyaaa on the flipsyde!

Goonatt!



Nu säger jag godnatt allihopa :)

Jobbar ons-lördag denna vecka :)

Seeyaaa

Lady gaga MTV VMA 2009

suttit ett bra tag nu o nördat .. Tittat på en massa smink o hår bloggar,lyssnat på musik o även kollat på kändisbloggar o skrattat åt typ: Kissie,amandavardet :D Ja herregud säger jag bara.. !

Lägger upp ett klipp från Lady gagas uppträdande från MTV .. Tycker den var riktigt bra :)
Hon vet då hur man ska chocka andra o diggar hennes stil fast den är lite läskig haha..
Tycker de är coolt när hon börjar blöda o sen hänger i luften som att hon skulle vara död.!
Hon kallar de konst de hon gör.. Kan väl inte mer än säga att jag tycker de oxå :)



om man kanske skulle gå o sova nu.. :)

Seeyaaa

Stulen av Annelie ;)tihi

T je j l i s t a n

1. Har du ett par blåa string? - Hmm? Joo de ska jag ha:D
2. Vem var den senaste du pussade? - Min pojkvän för bara en stund sen!
3. Vad har du för bhstorlek ? - 65 DD
4. Trivs du med det? - Haha öhm.. jaa?
5. Hur många  telefonnummer har du inlagt i din mobil? - Vet ej!
6. Gillar du nån nu? - Jaa de gör jag.
7. Vad gjorde du inatt? - Sov ?
8. Och i förrgår natt? - Men daaa?
9. Vad gör du innan du ska sova? - Myser med min underbara! ;)
10. Kan du prata med din mamma om allt? - Klart,men kanske inte allt :D
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Men självklart.. Dom skulle bara bli glada ;)
12. Har du varit gravid? - Nej inte de, o de dröjer nog ett tag!
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - Jaa? Dum fråga föö fan..
14. Choklad eller glass? - Choklad
15. Push-up eller T-shirtbh? - Både och
16. String eller hipsters? - Hipsters
17. Stövlar eller sneakers? - Sneakers.
18. Kjol/klänning eller jeans? - Jeans


T i o  f a k t a

1. Hemstad/ort: Kalix
2. Hårfärg: Ljusblont
3. Längd: 157 cm.
4. Frisyr: rakt hår med lugg !
5. Ögonfärg - Blågröna
6. Skostorlek: 36/37
7. Humör: Alltid glad förutom när de inte blir som jag vill :D
9. Civilstatus: Sambo
10. Vänster eller högerhänt: Höger.


T i o  s a k e r  o m  d i t t  l i v

1. Har du nånsin varit kär? - Jaaa
2. Tror du på kärlek? - Ja de gör jag!
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - ??
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Japp ..
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Nej de har jag inte.
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nej nej..
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - :)
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Nej har ett..;)
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Nej..tror inte de!
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ABSOLUT!!!!!:P


D e t  d ä r  e l l e r  d e t  h ä r

1. Kärlek eller pengar? - Kärlek såklart.
2. Vin eller öl? - vin
3. Dag eller natt? - Dag
4. One night stand eller förhållande? - Förhållande så klart
5. Tv eller internet? - Tv.
6. Pepsi eller cola? - Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - Romantisk hemma kväll.
8. Färgfoto eller svartvita? - färgfoto
9. Telefonkontakt eller face to face? - FTF
10. Bilddagboken eller myspace? - inget


T i o  "H a r  d u  n å n s i n"

1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - har aldrig gjort de.. !
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Nån gång.. !
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Joo,de har vväl alla eller?
4. Har du hoppat bungy jump? - nej, men skulle vilja testa!
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Ja, 2005 i en bilolycka!
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - Ucsh nej,tycker ni jag är tjock?:D
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Haha de har nog dom flesta..
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nix..
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - Jaa ,tror de? Vet inte
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - OJAAAAAA !!


T i o  K ä n s l o r

1. Saknar du någon just nu? - Nej
2. Är du glad? - Jooo:)
3. Är du fundersam? - En grunnare..
4. Är du uttråkad? - Lite ,för jag sitter o gör detta just nu:D
5. Är du tysk? - Nej
7. Är du italienare? - nej
8. Är du fransk? - nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Jaa:)
10. Gillar du någon just nu? - Jo min underbara ;)


O m  d i g:

1. Hur mycket är klockan just nu? - 21.20
2. Namn? - Nina
3. Vart bor du? - kalix
4. Hur många barn vill du ha? - en unge räcker!
5. Vill du gifta dig? - Mjaa någon gång:)Kanske!
6. Rullar du spaghettin eller är du den? - olika..
7. Har du ätit sushi? - nej.
8. Favoritglass? - massa
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - 2 st
10. Humör? - Glad och pigg :)


F y r a  G r e j j o r

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? hehe,näee
2. Har du en hund?  Nix..
3. Sover du helst själv eller med någon? Med min underbara såklart..
4. Tror du på spöken? Joo


S k u l l e:

1. Skulle du vilja vara längre? - Jooo,är för kort:/
2. Skulle du vilja väga mer? - Nej,väger nog för mkt!
3. Skulle du vilja ha sex nu? - privat
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? - nej


K a n:

1. Kan du röra på öronen? - öhm, nej haha :D
2. Kan du slicka dig på näsan? - ?? hahah :D
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - Nix
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - Jo
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - Jag sluta prata?? Haha vilket skämt alltså :D
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - Jo de kan jag!
7. Kan dina vänner lita på dig? - Absolut!
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Nej
9. Kan du tänka dej pierca bröste? - Nääe
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?  joo,men ibland kan man inte låta bli:D !


V e m:

1. Vem älskar du? - Vänner , Familj och min pojkvän :)
2. Vem vill du bli full med? - ingen just nu
3. Vem är den bästa artisten? - har många..
4. Vem pratade du senast i telefon med? - Annelie gumman vid halv sju tiden :)
5. Vem är snällast i världen? ni vet vilka ni är:)
7. Vem vill du prata med? - ingen haha..
8. Vem sov du senast med? - Min underbara!
9. Vem såg dig full senast? - Folk.
10. Vem vet allt om dig?  - Annelie,Maja o mina föräldrar :)
11. Vem hatar du mest? - Hatar ingen
12. Vem kramade du senast? - Min underbara!
13. Vem kan berätta allt för dig? - Den som vill de:)



Idag har varit en lugn dag,samma igår.. Ganska så skönt att inte gör någonting faktiskt:)
Nyss sett en film med min underbara ... En komedifilm med Jack Black! Vet inte riktigt vad den hette :D
Tyckte då inte så speciellt mkt om den.. ngr skratt fick man iaf.. men de blev ganska långtråkig !

Har varit på en långpromenad idag iaf på förmiddagen o de var mkt skönt.. dock så fick jag min lingonvecka under promenaden så de gick väldigt fort hem :Dhaha.. Strechade litegrann o så tog jag mig ett varmt o härligt bad.. sen har jag lagat middag som blev Stekt lax,mos o kokta grönsaker) Gott var de.. Sen har jag bara tagit de lugnt här hemma.. har inte haft ngn energi alls ikroppen till att göra något.. Imorgon blir de att åka ut till Sören o se vad mor o far pysslar med .. Kanske man blir bjuden på middag ;D haha..

Nå väl.. Nu ska jag surfa lite !

Seeyaaa

Haha fan va jag diggar Bagge :)

Lite man får skratta alltså.. så Härliga !


16 september!

Var en stund sen jag skrev.. gjort en massa ärenden idag o igår ! Men sånt måste göras..
Har iaf fått mina tider på Cafe Mocca.. Kommer jobba Måndagar 12-18,Onsdagar 09.30-18
Fredagar 12-18 o så lördagar 09.30-15.00 :) Så om ni vill köpa Kaffe så gör de hos mig hihi :D


Är så mkt som har hänt på dessa tre dagar men saken är den att jag orkar inte skriva allt i detaljer haha :)
En massa kul iaf :) Kan säga att jag har lärt mig sticka av mamma.. de gick ganska snabbt att lära sig så tack för de kära mamma! .. Nå väl,känner mig inte så motiverad till att skriva här så lägger upp ngr bilder på våran lgh.. En massa saker man vill göra men de kommer eftersom :) Plus att jag slänger in en bild på mig själv..

Seeyaaa


Detta är Hallen (dålig mobilkamera)



En liten del av vardagsrummet! ( har en fin tavla nu ovanför soffan)


Köket haha :D



Min underbara säng ;)


Sist men inte minst- En bild på mig ;D



God natt !

Fredag ...

Vaknat varje kvart imorse av en envis fluga som surrade omkring mitt öra o var alldeles för trött o sur för att göra ngt åt de.. haha o även hussni blev väckt hela tiden av den också! Så kring halv nio-nio i morse pallade jag inge mera så klev upp o försökte döda den jäveln.. men inte gick de! :D haha nå väl, försöker den komma en gång till då sitter den som en blöt fläck på väggen.. ! Jävla skit fluga!

Sen vid elva tiden åkte vi ut till mina föräldrar o åt frukost,drack kaffe o fick ju även mat så man blev ruskigt bortskämd! Hussni tvättade min bil medans jag satt o tittade på som en hejarklack haha.. stackare! Men nu är den ju ren! Var igår o kollade på en massa bilar här i kalix med maja.. o ska väl på måndag till luleå o se ifall man hittar nå spännande :) Vill ha en mindre bil nämligen.. min är lite väl för stor för lilla jag :D Men dock så går den super bra o är billig att köra med.. så kan ju inte klaga på ett sätt!

Vid halv fem tiden ungefär åkte vi hemåt o då har jag fixat mitt löshår.. gjorde lockar o de blev svin snyggt!
Och så sminkade jag mig litegrann o knäppte givetvis lite ego bilder bara för att ;D Man är ju så snygg så varför inte
ta tillfälle i akt när man är fixad ;D
haha okey.. nu spårade det! Suttit o väntat på att Lea skulle höra av sig men antar att hon har haft mkt idag för sig så vi får helt enkelt umgås ngn annan dag :)

just innan åtta blev jag sugen på nå gott så åkte till Ica o handlade en massa nyttigheter.. dock inte mitt snus men vafan ;D Så jag o underbar satt oss i soffan o tittade "känisdjungeln" .. Var väl hyffsat okey att se på.. hade själv vilja vara med.. Lite mer livserfarenhet o så en utmaning för sig själv o se hur långt ens psyke klarar av!

Nå nu ska jag nörda som vanligt.. !
P.s: Whiiooo snart börjar man jobba igen! Fett nice.. me like!


Seeyaaa

Kent!

Den här lyssnade jag alltid på hela tiden då man ville komma bort från allt o alla!


Jag har bränt mina skivor 
Eldat upp dina brev
Och askan ligger i drivor
Solstickepojken han ler

Han bönar och ber:

Tänd eld på dina tankar
Med dina svarta tysta tårar
Och vi vet och du vet allt tar slut
Långsamt genom rummet går hon ut

Kom låt oss gå härifrån
Låt oss resa någonstans
Resa långt härifrån
Låt oss bli dom som försvann

Kom så glömmer vi döden
Han röker i vår säng
Kom och värm dig vid glöden
Från vårt rykande hem

Golven sjunger igen:

Du ger oss kalla kårar
Med dina svarta tysta tårar
Och vi vet alla vet allt tar slut
Långsamt genom rummen går hon ut

Kom låt oss gå härifrån
Låt oss resa någonstans
Resa långt härifrån
Låt oss bli dom som försvann

Kameran glider över guldgula fält
Ja, vi vet du behöver hjälp
Den här stan gör mig galen ikväll
Du kommer aldrig mer hitta hem
Vill ge dig allting ikväll

Du kommer aldrig mer bli dig själv
Du kommer aldrig mer bli dig själv
Du kommer aldrig mer bli dig själv
Du kommer aldrig mer bli dig själv

Kameran glider över guldgula fält
Ja, vi vet du behöver hjälp
Den här stan gör mig galen igen
Du kommer aldrig mer bli dig själv
Och jag tror minsann min själ dör av svält

Man blir trött på ditt jävla gnäll
Man blir trött på ditt jävla gnäll
Man blir trött på ditt jävla gnäll
Man blir trött på ditt jävla gnäll
Man blir trött på ditt jävla gnäll
Man blir trött på ditt jävla gnäll
Man blir trött på ditt jävla gnäll


Denna lyssnade jag oxå mkt på :)




Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag


Nu ska jag gå o sova efter att ha suttit o lyssnat på musik sen halv tio !
God natt..

Seeyaaa

Helg i morgon :)

Tycker bara veckorna rusar fram o de blir mörkare o kallare!
Herregud.. jag är en sommar människa o skulle göra vad som helst ifall vi kunde ha de året om..
känns skit jobbigt att man måste börja ta på sig vinterkläderna snart.. de jag älskar just nu är väl alla färger som kommer fram o att man kan ha en skön o gosig tröja på kvällarna då man fryser.. och att de är mörkt när man ska sova! Är väl de enda jag tycker om innan de blir vinter o kyla!

Nå väl, gjort idag då?? Joo blev väckt klockan halv nio imorse av mamma att hon skulle ha kaffe o att hon var snart vid mig! Snacka om jag blev less.. visste att dom skulle komma men inte sådär tidigt! Men hon är söt iaf..
Varför jag var på sånt dåligt humör var pga att jag sov så gott o hade varit vaken alldeles för länge på natten!
Men de gick över ganska så snabbt.. är ju inte sur så ofta eller morgontrött så ibland får man vara de oxå!

Mamma hjälpte mig iaf att städa hela lgh o herregud så fort de gick.. Hussni ville ju även hjälpa till men tyckte han kunde sitta vid datorn istället;D haha snällt av mig... men tack iaf :) och så har vi varit på en massa affärer o så beställde vi skräpmat.. Fan oxå:/ De var ju inte så bra.. men men jag lever bara en gång.. ! orka tänka...

Dom for hem kring fyra tiden o då satt jag bara o tog de lugnt.. var trött men samtidigt hyper o ville göra av med nå energi så jag åkte till Frida där maja o sara var då Sara skulle klippa håret på FRida ! Blev jätte fint måste jag säga.. kan vara skönt ibland o få klippa bort ngr cm :)

Sen vid sju tiden så åkte jag till Druggen o köpte lite godis/tidning.. la mig i data rummet o mös med älsklingen o försökte koncentrera mig på läsningen till Idol skulle börja.. Fan va en del är bra där alltså! Men dock för många som suger apa.. men de ger en ett gott skratt iaf ! Men de är ju iaf modigt o de ska dom ha en tumme upp för!;)

Nu ska jag bara nörda ett tag här på internet o sen sova.. ZZzzz! Och väck mig fan inte tidigt imorgon.. tack!



P.s: Snart börjar jag jobba igen heltid, 21 september :) Nicebajs..



Seeyaaa

Senil?

Satt hemma i soffan med söt för ett tag sen o såg idol så kollade jag min kalender för de kändes som att jag skulle göra ngt speciellt imorgon o helt riktigt så ska jag fara till tandläkaren i Hpda ! Jobbigt de hade varit ifall jag hade glömt bort de.. Tror jag börjar bli senil för på sistone har jag börja glömma bort en massa saker.. Hmm ?:D

Nå väl,hänt idag då undrar ni? Jaaa.. de undrade jag oxå imorse..! Pappa ringde iaf o väckte mig vid nio så han kom här utanför en snabb sväng o sa hej.. vet inte riktigt vad han skulle göra ikalix idag? Joo nu kom jag på.. han hade varit o tagit blodprover :D Nåja,efter de så tog jag på mig nå kläder,satt vid datorn en sväng.. for o handla lite frukost o såå hämtade jag ut mitt nya löshår o denna gång ÄKTA! :D lite nöjd jag är.. vilken skillnad säger jag bara!
Tänkte se ifall jag ska klippa upp de eller om jag kanske bara ska beställa ett till paket med CLips då jag tyckte de blev alldeles för tunt.. Nämligen så att mitt vanliga hår syns ganska mkt under de hä.. o jag vill att de ska se så naturligt ut som möjligt:) MEn de löser sig.. får ta de sen när räkningar o skit är betalda! :9

Sen efter de så gick jag iaf i duschen,fixade till mig litegrann o så åkte jag till Johan o maja.. var där en stund o jyra!
Vid två tiden åkte jag o maja ner på stan o tog en snabb fika,shoppade en kofta o en röd t-shirt o allt kostade bara 148kr då dom hade ngn form av "Crazy days" på Chili.. billigt o bra :D For o tanka,åkte hem o vid fem blev de middag.. skulle ha diskat,dammsugit o skurat golven efter de men blev en lök istället så jag slängde mig på soffan istället:D Mkt skönare.. Får ta de ngn dag i veckan! BÖrjar ju inte jobba först den 21 september..

Sen har jag bara myst på,sett idol som hela kalix befolkning säkert har gjort o nu sitter jag här vid datorn o nördar tills sängen kallar!:)

De var väl att jag hade att skriva tror jag.... eller? Joo jag älskar mitt liv♥


P.s: ska fara till lea ngn dag oxå.. de måste jag komma ihåg! Som sakt.. senil :D

Seeyaaa

Sån där lista.. innan man kan sova!

Tre saker som skrämmer mig:
* krig
* Verkligheten
* Mig


Tre personer som får mig att skratta:
* Hussni

* Mina vänner/familj

* En bra komedifilm


Tre saker jag älskar:
* hussni
* värme
* Familjen


Tre saker jag hatar:
* Falska människor
* Saknaden av min mormor
* Att ha ovänner


Tre saker som finns på mitt skrivbord:
* Telefon
* Snus
* Bankdosan


Tre saker jag gör just nu:
* Tittar in i en skärm
* lyssnar på musik
* sitter på en stol


Tre saker jag vill göra innan jag dör:
* Leva
* få heltidarbete
* få barn/hus


Tre saker jag kan göra: 
* Laga mat
* Sminka
* vara snäll;D


Tre saker jag skulle vilja lära mig:
*Lära mig dansa
* lära mig nå nytt språk
* få bättre självkänsla


Tre favoriträtter:
* Jag
* är
* allätare ;D

 

Nu ska jag gå o sova.. fan klockan är snart halv två.. haha men så kan de vara ibland:)

Suttit o läst en massa artiklar o lyssnat på musik nu i 3 timmar :D

 

Seeyaaa♥


Motivation?

Fan vet inte hur jag ska hitta tillbaka min motivation till att träna som jag hade förr!
Skulle jag ha missat en enda dags träning förut hade jag straffat mig så hårt eller tagit ut mig mera nästa gång
jag hade tränat.. tidigare var de en besatthet att se smalare ut än någon annan o jag lyckades!
Visst de spökar ännu i min hjärna att vara så sjukt smal som de går..MEn idag vet jag att de är en fel bild!
Har man en gång varit självdestruktiv på ett sånt sätt så är de jobbigt att inse de!
Jag har en jobbig nojja varje dag i min skalle som gör mig galen.. Hela tiden kolla mig i spegeln o se
hur jag bara blir tjockare(så låter de iaf i min skalle) o gnälla varje dag att jag känner mig tjock!
Jag vet att mina vänner/familj o pojkvän kan tycka de är jobbigt o höra men de är ngt dom har överseende med
plus att dom säger alltid att jag är fin hur jag en skulle vara!Och jag vet ju innerst inne att jag är ju inte tjock..

De är en jobbig kamp att alltid jämföra sig med andra o speciellt när man inte uppskattar den enda kroppen man har!
Vill göra så mkt o de är inget som hindrar mig från att göra de heller.. bara jag som hindrar mig själv!
Har ingen aning om de är så att jag är rädd för att bli besatt eller att jag bara är lat för att göra ngt åt de..
Får en hemsk ångest varje gång jag vet att jag äter onyttigt eller inte har tränat på 3 månader eller att jag har slutat promenera och slutat kontrollera vikten som ett tok!

När jag var besatt av vikten o min kropp så såg min dag ut så här:
  • Åt bara grönsaker/frukt
  • Tränade varje dag styrketräning o 2ggr i veckan body pump
  • Gick ut o gick minst 2ggr per dag strandpromenaden
  • drack bara vatten, te o kaffe som dryck
  • Mätte med måttband på hela kroppen o skrev ner de
  • Kollade vikten varje dag o beräknade hela tiden hur mkt jag skulle gå ner
  • Tittade mig i spegeln i alla dess vinklar
  • Testade kläder 1000ggr per dag o gjorde allt för att jag skulle se mindre ut
  • Intalade mig själv att andra var finare
  • Tog en mindre tallrik som lurade hjärnan att de var mer mat
  • Låsades att jag hade ätit lunch o middag till mitt ex fast jag inte hade ätit ngt förutom ngr frukter
  • Och mycket annat.. När man är så som jag var så kunde man använda massor av knep för att ingen skulle få veta om vad man gjorde mot sig själv!

Efter att jag hade lyckats gå ner 21 kilo så var jag super nöjd över mig själv o jag fick höra hela tiden hur fin jag hade blivit o de fick en att bara vilja gå ner ännu mera tills den dagen jag föll ihop av utmatting o att jag hade skadat hela mitt inre..
Jag skadade:
  • Min mens försvann ca 6 mån innan jag fick tillbaka den o gjorde så att jag fick ngt som heter Dysmenorre-är den medicinska termen för smärtsam ,sammandragningar som blir så kraftiga att det uppstår syrebrist tror jag att de är:D
  • Har skadat magen o tarmarna o legat inne mer än 5ggr för de o fick diagnosen IBS.
  • Koncentrationen o humöret var hemskt pga av den lilla näringen jag fick!
De har även försört mitt psyke också som gör att jag ännu har kvar nojjan att spegla mig hela tiden o titta på andra människor o jämföra!


Men samtidigt är de skönt att jag är medvetande om hur hemskt jag behandlade mig själv och att jag idag kan erkänna att jag var sjuk o hade jag inte fått den hjälp o stöd.. vem vet vad som hade hänt?

De enda jag vill idag är att bara bli sund för de är inge fel med att träna o leva hälsosamt .. De jag levde för då var en besatthet.. en strävan att bli så smal jag bara kunde o stirra mig blind på vågen!

Idag vill jag träna 3ggr per vecka,äta hälsosamt o försöka bygga upp mitt självfötroende !
De enda jag måste är att hitta motivationen till att göra ngt åt de.. nu fick ni lite väl mkt fakta om mig men
de gör mig inget.. haha :D

Nog om detta.. känns som att jag skulle kunna skriva en bok om allt detta haha.. :D

Seeyaaa

Lite bilder sen helgen ;)









De finns massvis av bilder sen helgen men lägger upp dom "normala bilderna " :D
Resten kan vi ha för oss själva hahahaa.. eller hur tjejer?:) Fick även för mig att jag
såg ut som SKIT på alla korten.. vet inte varför? Hmmm.. Så därför la jag bara upp denna på mig själv..




Slänger in en bild på min underbara pojkvän även från denna kväll :) Detta togs när killarna
skulle på hotellet o vi brudar körde dom haha :D Jag med de blonda håret,
min underbara i mitten o så halva Patte till höger  ... :D



De var allt.. seeyaaa

Helgen :)

Igår så hade vi en tjejkväll här hemma hos mig o alla vi 4 tjejerna var samlade igen vilket var
mkt trevligt måste jag säga :) Vi satt o jyrade först,åt en massa chips o ostbollar,beställde
flottpizza,färgade håret på maja o annelie,Sara klippte mitt o majas hår o så gjorde vi ansiktmask på varnandra som
gjorde svin ont när man skulle ta bort de :) Pratade en massa svammel om allt o inget o så gjorde vi oss fest fina fast vi var nyktra.. Åkte vid tio ,halv elva tiden ut med annelies bil o snurrade hela kvällen!
Dock så lämnade sara oss ganska tidigt pga att hon hade värk o ca en timme eller två for maja hem till sin karl o skulle mysa på där;) Så de slutade att de var jag o annelie som blev kvar i bilen .. haha men vi hade grymt kul o så körde vi våra pojkvänner ner på hotellet o fyy bubblan vad vi fick skratta när vi skulle hämta dom på Hotellet klockan två på natten! SÅ himla jyriga .. Kan säga att de var en lyckad kväll o de måste vi göra om:) Haha

Var väl hemma sådär kring tre tiden o somnade på en gång.. Vaknade klockan elva i morse o kändes som att jag hade supit i flera veckor eller som att jag hade blivit påkörd av ett tåg:D Tagit de mest lugnt idag o så har jag farit förbi mamma o pappa även .. dom kom även med till kalix sen då dom skulle handla.. Hihi o pappa diskade även åt mig:) Vilken lyx jag har.. eller jag har världens snällaste pappa :)

om jag hade orkat så hade jag skrivit lite mera detaljer om helgen men känner mig alldeles för död för de just nu :)
Kommer säkert upp ngr bildbevis på kvällen som var..

Klockan är bara just efter nio o är sååå grymt trött.. Kanske man går o lägger sig snart?:)

Tack flickorna mina för en underbart rolig gårkväll:)

Seeyaaa

Tjejkväll:)

De blir de idag.. kan skriva sen hur min dag har sett ut:)
Nu ska jag gå o bada o slappa innan tjejerna kommer o så..




Seeyaaa

varken sovande eller vaken!

En sömnparalys innebär att kroppen är förlamad medan man samtidigt upplever medvetandet som vaket. Tillståndet kan inbegripa intensiva skräckkänslor samt en känsla av att något ondskefullt väsen finns i sovrummet eller att man känner en tyngd på sig. Sömnparalysens huvudsakliga funktion är dock att förhindra att kroppens viljestyrda muskler är aktiva under själva drömfasen. Om de ej är avstängda kan skador uppstå i sömnen. När paralysen av okända anledningar träder in innan man riktigt somnat, alternativt släpper sitt grepp för sent vid uppvaknandet blir den drabbade ofta på ett obehagligt sätt medveten om sin förlamning. Enligt vissa källor tror man att ska så många som en fjärdedel av all människor någon gång upplevt någon form av sömnparalys.


Under en sömnparalys har kroppens muskler kopplats bort samtidigt som man befinner sig i ett väldigt medvetet tillstånd, alltså: Man är vaken men kan inte röra kroppen! Helt vaken kanske man inte är men man sover eller drömmer inte heller. Man är medveten om situationen. Man vet att man ligger i sin säng, att man inte kan röra kroppen och har man varit med om det förut känner man garanterat igen sig.


Har du vaknat av en kraftig smäll någon gång eller av att det låter som om någon skrikit i ditt öra?

Har du vaknat och inte kan röra dig och sett folk i rummet och kanske haft en känsla av en tyngd över kroppen? Inte kunnat skrika?

Konstiga drömmar där du vaknar och vaknar och vaknar.... fast aldrig på riktigt?


Detta har jag varit med om.. De Sjukaste o läskigaste jag varit med om!

Fredag !

Har haft en konstig dag idag.. haha ! :D

För de första.. Löshåret jag hade gett bud på fick jag ju igår.. mm.. lyssna på detta !
Var super glad o nöjd att jag äntligen hade fått de och hade ett leende på läpparna hela tiden  o så
tänkte jag locka till de litegrann o så började det lukta konstigt som att håret smälte.. Hmm tänkte jag då?
Fan va känsligt.. SEn efter de så ville jag inte göra nå mera för ville ju inte förstöra håret när de var så fint!
Sen när jag skulle kamma de försiktigt så lossnade hälften av håret o trassligt blev de! Då började jag tänka efter..
Vafan ? Har jag fått syntet hår istället för riktigt hår som de stod när jag fick de? Gick på internet o kollade upp skiten o som jag nästan fattade så hade jag blivit lurad o fått syntet hår istället för riktigt hår! Så man blev mkt besviken... För syntet hår är precis som jävla barbiehår.. en enda stor trasslig boll blir de!


Sen idag då så höll jag på med håret o tänkte ha de på mig.. men de såg ut som satan alltså jämfört när jag hade testat de igår när jag precis hade fått de! Så tänkte att .. Aaa jag kan ju skära till topparna litegrann så de blir bättre!
Mmm troligt att de blev de.. Blev så jävla sur..( Har dåligt tålamod o ger upp ganska lätt i såna här lägen ifall de inte går som jag vill) så jag tog saxen jag hade i handen o klippte av skiten o kastade de i vägen som en trotsig tre åring haha :D

När Hussni kom in i sovrummet hittade han mig gråtandes typ över att mina lyckliga timmar med håret var över :D Han höll om mig o skrattade litegrann o tyckte synd om mig.. Men snäll som han är bad han mig komma i datarummet så att jag kunde få beställa mig ett nytt löshår o denna gång 100% Äkta människohår:)
Han tyckte att jag förtjänade att ha de bästa.. Så underbar o omtänksam han är:) ♥


Så vi beställde från hemsidan Rapuznel ,vilket kostade en slant men de kommer komma till användning ska ni veta :) Ska ta hand om de håret precis som jag gör med mitt.. Är väldigt noga med mitt eget så att säga :)
Kommer nog få hämta ut de på mån el Tisdag .. SÅ säger bara Whiiiooo :)


Sen så har jag även tvättat idag o vilka dåliga torktumlare/tvättmaskiner dom har här.. Fy bubblan alltså..
Fått hänga allting här hemma i lägenheten.. på ett sätt klagar jag inte pga att de börjar lukta mkt gott:D
Sen har jag färgat håret på maja o så har annelie oxå varit här .. Vi har bara haft de mysigt.. Druckit te o sett på tv o jyrat som vanligt:) Kom på där vid halv tio att vi skulle fara med bilen o titta ifall de var nå folk o de var de.. otroligt nog ;) Haha.. O så köpte
vi en Korv på Ok/Q8 :) Har även varit o kört Hussnis moster o Hans kusin Sanna tidigare idag då jag ändå skulle o handla mat plus att de spöregnade tidigare så jag tror de var uppskattat;) ..

Nå väl.. blev väl kanske lite lång detta inlägg men så kan de bli ibland;)

Seeyaaa

Skum dröm eller??

Har glömt bort att skriva om min konstiga dröm eller om de nu var en dröm??
Efter att jag hade suttit klart på datorn igår kväll vid ca halv tolv tiden gick jag o la mig i sängen
och försökte sova.. har lite svårt med att slappna av just innan för jag brukar ligga o tänka på en massa saker
allmänt o tidgare har jag alltid skrivit ner saker i en dagbok så att jag ska kunna sova men har slutat med de för ett tag sen! Men iaf så här var de:

Vaknade från o till hela tiden o mitt i allt hör jag en polisradio o en kvinnas röst o ett skrik och tänkte att de var hos ngn granne eller liknande .. Så jag vaknade o hörde inget mera o så har vi ju inga grannar kvar ,varken uppe eller nere så tyckte de var lite skumt! Nå väl försökte somna om o när jag väl hade gjort de så hörde jag kraftiga ljud från en gitarr fram o tillbaka i mitt öra som bara blev högre o högre o försökte skrika ut Hussnis namn som de kändes iaf men fick inte fram ett pip o kände hur jag sakta sjönk in i sängen .. Då först började jag vakna till liv o kändes som att min kropp inte fanns i sängen .. Och när jag väl hade fått tillbaka mitt medvetande om vad som hade hänt började jag skaka o kände mig illamående.. Väckte hussni så att han fick hålla om mig!

De är de värsta jag har varit med om.. Kan ngn förklara vad de där handlade om??


Skumt var de.. Usch! Berättade de till mamma o hon fick rysningar i kroppen sa hon för hon tror på typ övernaturliga saker! Nog för att de kanske inte var de men var iaf ngt skumt som hände.. Haha well nu vet ni de iaf :)

Nu ska jag fortsätta mitt tvättande.. Ska diska snart oxå :)

Seeyaaa

DÅ var de Fredag igen ;)

Vaknade halv nio av att jag fick ett sms från underbar att han älskade mig o att han skulle höra av sig sen:)
Så sitter nu vid datorn o nördar men ska nog gå snart o bada..Ska även hålla på o tvätta kläder idag medans de är sånt här trist väder:) Sen så har jag ingen aning om vad som händer.. Är ju grymt sugen på att fara o fiska även ;)
Varför? Joo för satt igår o kollade på nå program där dom var o fiskade o är typ evigheter sen man gjorde de:D Haha...


Kan väl skriva sen .. har ine så mkt som har hänt ännu under min dag;)



Seeyaaa

Äntligen ;D

Min dag har sett ut så här:

Klev upp klockan halv tio, drack kaffe o läste min tidning i data rummet då söt satt o spelade..
Fick världens huvudvärk så försökte vila en stund men de gick inte över så tog mig en C-vitamin
o då försvann allt.. tror att de kan var vitaminbrist? Hmm.. nå väl.. efter de så började jag göra mig litegrann
i ordning då jag skulle fara till Risön vid ett tiden för att fixa till minnesstunden som jag hjälpte Annelies mamma med så att hon inte var tvungen att stressa med de .. Var ju väldigt uppskattat men vad gör man inte för sina medmänniskor o speciellt den familjen som har ett hjärta av guld! ♥ Haha o inte nog med de så fick jag 2 olika sorters tårtbitar o smörgåsbitar som var Gigantiska :D Haha så nog har man ätit, men gav ngr bitar till mor o far även för inte hade man orkat allt o de finns kvar ännu i massvis :)

Efter minnesstunden så åkte jag iaf direkt hem till mina föräldrar då mitt efterlängtade löshår hade kommit o Sara gjorde min dag då hon ringde o sa de vid ett tiden ;) Haha.. när jag väl hade kommit hem så satt jag fastklistrad i spegel o har inte kunnat slita mig.. Känns så skumt o tyckte själv att jag såg helt annorlunda ut.. men fint blev de:)
Är glad att de var samma färg som jag redan har för trodde först att de skulle vara mkt ljusare eller mörkare!
Dock så måste jag färga mitt underhår ljusare ifall jag ska kunna ha de.. De var de ända problemet :/ Men de fixar jag.. eller vi ;)


På Lördag blir de myspys här hemma med flickorna bus.. ska nämligen ha tjejkväll ( Nyktert) vi ska färga håret,göra ansiktsmasker,sminka oss/varandra,se film o äta den flottigaste Pizzan vi kan hitta o ev ut på stadens gator med bilen som förr ;D Ska Bli mkt kul...




Så här ser håret ut:):






Vill bara säga en sista sak : Jag har världens bästa pojkvän :) puss på dig♥

Seeyaaa


Bilder:)



Visst är den fin ?;)





Älskar dig ;)

Seeyaaa

Badskum o nytt badkar:)

Vaknade av att de var någon som bankade på dörren klockan halv tio imorse o blev livrädd
för var alldeles i natt mössan o låg bara med trosorna på ..så ställde mig upp o tog på mig nå kläder o kollade vem de var o där stod de två gubbar med ett badkar till oss :D haha så ikväll blir de bad badkar o så har jag inhandlat mig badskum.. Efter att dom hade gjort de klart så satte jag mig på datorn o gick o hämtade telefonen som var i sovrummet o där hade jag fått ett sms klockan nio om jag kunde jobba från 10-14.30 .. haha o då var klockan 10.07 när jag läste de så ringde till Chefen o sa att jag kommer på en gång:) Gick kanske 2 minuter för mig så var jag redan utanför dörren :D Har gått mkt bra.. varit hyffsat med folk o sånt plus att jag fick jobba själv denna gång.. var ju lite nervöst men vafan allting går så länge man vill de :)

Sitter nu hemma iaf o har ätit mat för ett tag sen som blev Kina mat.. gud så gott:)
Pappa har även hunnit vara här o hämta nå papper på min bil som han var tvungen att ha..
Så de jag väntar på just nu är att Annelies mamma ska höra av sig så jag kan åka ut till risön o kolla
där minnesstunden ska vara imorgon för har lovat att hjälpa till där:)Nice nice..


Har varit mkt skitsnack här o där men de har bara gjort de positiva i de hela för jag o Hussni har bara kommit varandra ännu närme så man kan ju inte klaga direkt :) Härligt.. han är bäst min söta ;)♥


Nu ska jag fortsätta nörda ett tag..

Seeyaaa

Filmkväll med massa myspys :)

Sett 2 filmer med älsklingen o bara myst.. Och gissa vad han hade även gjort när jag kom hem?
Han hade lagat hemmagjord pizza som var SÅÅ god.. me like a lot ;) Du gör mig så lycklig.. Love uuu ♥ tihi
Du gör så att jag får fjärilar i magen .. ;)




Jag♥Dig :)

Seeyaaa

Haha :)

Igår satt jag typ på tradera i 3 timmar o efter många om o men fick jag mitt löshårClips för 200 kr..
Hade de inte varit för en anan tjurig människa som gav bud typ sista sekunderna så hade jag fått de fär 70 kr
så man blev ju lite less men fördelen är ju att jag VANN den så hahahaa.. in your face biatch ;D


Så klockan var ungefär tolv när jag kom i säng.. var redan trött vid halv elva då jag var på väg att gå o sova !
MEn men, de var de o nu är nu...Händer idag då? Vet så långt att jag ska försöka äta ngt,duscha o fixa mig o fara på stan klockan två där jag ska på möte om mitt jobb :) SKa bli kul o se vad dom säger.. Orkar fan inte sitta hemma snart o har gjort de snart i 2 veckor... är kul o jobba tycker jag :D



SKa nog gå o koka kaffe nu... :)







Mina söta flickor :) ♥

Seeyaaa

RSS 2.0