Helgens bravader !

Fredagen : Sov över från torsdag till fredag hos maja, klev upp vid sju tiden, fixade till mig för att sen bege mig mot skolan där det blev att skriva prov 2 i medicinsk grundkurs .. Skrev så att pennan glödde kan jag säga ! Sen så tog jag lokalen hem för att hämta alla räkningarna för att sen åka ner till stan igen, gick på banken mm. Sen vid halv två tiden så for jag till tandläkaren för att fixa en sak med mina tänder. Elin&Matte kom vid två tiden och plockade upp mig för att hämta upp Jimmy för att vi skulle vidare till Haparanda för att shoppa. Klockan var kring sju så åkte jag hem, fixade mig snabbt och sen vidare till Elin där vi åt middag/drack.. Hade det super kul !:) Tog det dock väldigt lugnt med drickfronten,var lagomt berusad hela kvällen :) Gick ett gäng ner till lilla där det blev 1-2 groggar, jyrade med en massa människor och så fick jag dansa.. VÄldigt längesedan man gjorde det ! :) Sen så blev det hemfärd.. Somnade direkt !

Lördag : Vid nio på morgonen ringde Maja och väckte mig för att se ifall jag skulle med till haparanda med hon,sara och Eddie :) Och det ville jag,så fixade mig litegrann och var överallt igår på affärer, dock så blev jag lite bakis på Gina Trico och kände hur allting bara gungade järnet och med deras skit jobbiga musik dom här där :D Var hemma vid halv fem, åkte direkt till Maja där vi bara tog det lugnt.. Har varit så mysigt och umgås med dom :) Så vi gick ner på willys och köpte en massa goo saker till kvällsfika :) Gick och la oss kring halv tolv, somnade på 5 sekunder !

Söndag : Vaknat kl 9 , duschat och ätit frukost.. Blir sen hem för att inte göra något! Imogrgon är de en ny vecka och då börjar samma rulle igen :D Nåja hoppas ni har haft en bra helg :) För det har jag !

Hahaha lite stavfel men det får duga :D



Tycker om dig finaste människa ♥

Seeyaaa

Love is in the air ;)

 

Jag har funnit kärleken igen och denna gång känns de verkligen på riktigt. Jag känner och tänker efter med både hjärtat och hjärnan samtidigt, tihi . Det är bara mina nära och kära samt hans vänner/familj som har vetat detta innan vi har tagit steget att bli ett par officiellt, vi har hållt detta väldigt hemligt inför andra människor som bekanta mm för att inte gå ut med det på en gång då jag har under en tid mått så himla dåligt och inte velat bli osäker inför mina känslor då jag aldrig har gått från att ha en stark vänskap till en människa som sedan har övergått till kärlek.. Han har verkligen stått vid min sida och alltid funnits där oavsett hur ledsen,arg,förvirrad jag har varit ! Tack för att du har gjort mig lycklig igen och fått mig att inse att jag förtjänar allt ! <3

Efter 6 månaders vänskap/dejtande så har vi nu gått ut med detta !

Nina Larsson ♥Jimmy Lindqvist

2011-02-14

Seeyaaa

 



All the right moves !

Sitter hemma hos maja och kom hit vid elva,drack kaffe och sen tog jag på mig fullt med varma kläder och tog mig en promenad , vidare till vårdcentralen på möte.. Gick bra ! :) Sen så knallade jag vidare till Willys där det blev en matlåda och en PK för att fungera som människa.. blev frukost/lunch/middag :D

Så ska sova över hos maja inatt så jag slipper ta bussen till stan tidigt imorgon .. Ska på skolan och skriva detta eländiga prov så efter att jag har gjort det så blir det att åka hem med bussen,hämta alla räkningar och bankdosan för glömde det idag .. typiskt! Så då blir det till banken o betala alla skulder och bli fattig som en kyrkråtta,vidare till tandläkaren.. Sen vidare hem igen för att fixa till sig inför fredagskvällen , hur den nu blir ! Var en plan att äta middag/dricka och eventuell utgång :) Skulle vara grymt roligt och så när sällskapet är så härligt,man får skratta och vara sig själv utan att vara orlig eller ängslig för att säga fel ! :)) Så det blir en fullbokad dag :) Det tycker vi om :D

Nåja det var nog allt jag hade på hjärtat !

Seeyaaa




Några ointressanta rader ?

Sitter i sangis och kom hit igår då jag kände att motivationen till att plugga försvann hemma i min lägenhet, så tog en skön promenad ner till stan och tog bussen till mina föräldrar .. på något konstigt vis så kom min energi tillbaka att börja plugga till provet som jag ska ha på fredag ! Myste på hemma hos föräldrarna hela dagen/kvällen.. åt middag och tog det allmänt lugnt, är ännu i sangis men blir att åka hem sen ikväll då man har ett möte på vårdcentralen. Så imorgon blir de att sitta ngr få timmar med att plugga.. sen orkar jag inget mera ! Har alldeles för mycket saker att tänka på..

På fredag så blir det även en dag med mycket saker,ska bli roligt ...:) men på söndag blir det åter till att plugga för har börjat en ny kurs denna vecka och första arbetsområdet ska vara inlämnat på torsdag nästa vecka och vecka 10 så börjar min 3 veckors praktik på sjukhuset, fick på rehab avdelningen så det ska bli superduper kul att få lära sig nya saker mm .. Känns som att denna vår kommer bli ganska intensiv,men jag vet att jag klarar av det ! Vissa dagar är tyngre än andra, men de är väl så det brukar vara..

Är färdig som undersköterska inom äldreomsorgen innan sommarjobbet börjar, sen till hösten blir det att läsa vidare inom psykiatrin/handikapp tror jag eller om man bara söker in dirket till universitet :) Får se som sagt.. har iaf lite visioner hur jag vill göra.. Har ju en stund på mig att fundera !


Har också sett att man ska kolla bakom dom mörkaste molnen, för där bakom finns ett ljus och det har börjat ljusna upp för mig igen och nu pratar jag inte bara om mig själv ,skola,jobb mm utan faktiskt kärlek :D Tar små små steg iaf mot en riktningen som kan leda till en massa underbara saker.. Vill inte på denna plan ens tänka tanken "tänk om,tänk om" eller hoppas.. jag vill verkligen tro på detta även om det är sjukt jobbigt då jag är så himla orolig/rädd för saker som kommer i min väg.. även om det handlar om saker som har med kärlek att göra!

För första gången så känns det som att en pollett har ramlat ner från hjärnan till hjärtat och jag känner efter med båda två delarna och oavsett hur saker kommer se ut så måste jag faktiskt ta emot känslan som är för bra för att vara sann, jag orkar inge längre tro att det är mig det är fel på.. Eftersom att jag har gett hela mig och mitt liv till just kärleken så har jag försummat mig själv, vilket har lett till att jag har glömt bort mig själv i snart 9 år som jag har varit i förhållande..

För varje dag som går så gör jag saker för mig själv men att jag samtidigt har den mänskliga faktorn att jag kan ge tillbaka till andra utan att känna att jag stöter undan människor i mitt liv. Vet inte om ngn förstår mig om det jag skriver.. Men men ! Ibland blir saker med komplicerat än vad det behöver vara.. men det är sån jag är!

Nåja orkar inte fortsätta skriva ngt längre för det kan bli så himla mycket .. :D

men jag säger en sak som jag har fått höra ett bra tag nu till alla som har det tufft " Ta tillvara på känslor som gör dig lycklig innan det är försent" !

En bild sen igår på mig och min nyinköpta tröja från intersport som var på rean för 300 kr ! Så mysig !
Seeyaaa


Färgglad !

 

Hittade mina brills :D

 

Seeyaaa


SÅÅÅ UNDERBART LÅT!!!


Sail away with me honey
I put my heart in your hands
Sail away with me honey now, now, now
Sail away with me
What will be will be
I wanna hold you now

Crazy skies all wild above me now

Winter howling at my face
And everything I held so dear
Disappeared without a trace
Oh all the times I've tasted love
Never knew quite what I had
Little Darling if you hear me now
Never needed you so bad
Spinning round inside my head

Sail away with me honey

I put my heart in your hands
Sail away with me honey now, now, now
Sail away with me
What will be will be
I wanna hold you now

I've been talking drunken gibberish

Falling in and out of bars
Trying to get some explanation here
For the way some people are
How did it ever come so far


Sail away with me honey

I put my heart in your hands
Sail away with me honey now, now, now
Sail away with me
What will be will be
I wanna hold you now
Sail away with me honey
I put my heart in your hands
Sail away with me honey now, now, now
Sail away with me
What will be will be
I wanna hold you now

[Repeat chorus]



Seeyaaa




Tjohopp !

Gjort provet på nervsystemet idag, gick det bra ? Nja det vet jag inte riktigt.. SÄmsta jag har gjort hittills känns det som,men jag tänker iaf positivt och att jag gjorde mitt allra bästa :) Då var det bara ett till prov som väntar nästa vecka .. inte kul och samtidigt har jag en ny kurs som börjar på måndag kl 10.00 då jag börjar läsa inriktningen till äldreomsorgen ! Jaja,man vet iaf att man lever :)

Sitter nu hos min underbara vän Maja,ska snart gå till myggan och äta lunch för är sååå himla hungrig :) Sen så får man se vad helgen bjuder på, är sjukt sugen att hitta på något alldeles för roliga saker :D Haha lät ju lite små kul mitt uttryck.. ;) Har nog inte så värst mycket att skriva än att jag tar små små ynkliga steg mot ett gladare liv, det börjar ta sig och jag har börjat hitta mig själv genom det svåra.. SÅ för första gången på ett halvår kan jag säga att jag är super glad och lycklig vilket har sina orsaker ;)


Skrev ett litet citat eller en sak som pågår i min hjärna igår innan jag gick och la mig som jag skrev på telefonen,om tankar/känslor inför vänner och det lyder så här :

"Killar dom sticker med kniven direkt och går sin väg utan ett ljud, tjejer däremot sticker knivar mer än tio gånger i ryggen och det är värre när det gäller vänskap,för din bästa vän kan vara din värsta fiende. Håll ögonen öppna oavsett vem det än är,för det dom inte vet är att varje knivhugg man får så blir man starkare och beundra hur stark du är " !!



Bjuder på en gammal bild sen 2 år tillbaka på mig och maja ;)

Seeyaaa

Dags att skina som den sol som en gång lyste !

Alla hjärtans dag idag .. ♥

Passar på att skriva till alla mina vänner/familj mm att jag älskar er av hela mitt hjärta !




Ha en underbar dag alla människor och att ni är extra kära idag ;)
Seeyaaa

Inget brott att du är här !

Hej alla glada människor som läser detta jag nu ska skriva, snart har man fixat sig internet så då kan man äntligen börja blogga igen och skriva om en massa saker , som inte är så speciellt intressanta men men, det verkar ju ändå vara folk som läser det jag har att skriva :D Man får se allting från den ljusa sidan tror jag..
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om just nu'? Mycket därför jag inte heller bloggar,har så mkt annat spännande som händer och sker i mitt liv.. det börjar iaf gå mot ljusare tider.. ;) Har iaf fullt upp med att vara med mig själv,plugga,umgås med vänner samt vill jag hinna se en massa saker.. åkte här för en vecka sen bara ner till göteborg/borås och det var riktigt guldvärt att få komma bort och andas en annan luft.
Men annars så är mitt schema fullt varjje dag,känns det som iaf :) Denna vecka blir iaf att bara plugga stenhårt för har Prov 1 i medicinsk grundkurs på fredag om nervsystemet.. och den 25/2 har jag prov 2 om cirkulationsorganen så blir att nöta samt hoppas jag på att man får lite extra jobb på sidan om :) För skulle inte sitta fel,januari månad så har det gått alldeles för mkt pengar.. nåja pengar ska sprättas,inte ska man se på dom ;D

Tack även alla för era snälla kommentarer om min lugg ;D tihi..
Slänger upp en bild innan jag klippte mig ;D

Seeyaaa

Mitt klipp !



Är super nööööjd med min lugg, dock är jag ju van vid det sen tidigare .. men det verkade vara ett bra val jag gjort av alla som sett denna bild :) Så tack allihopa för det..

Ikväll är det feeeest iaf o det ska bli så kul,men det som är mindre roligt är att jag måste åka hem imorgon från Borås och sitta på tåget i ytterligare 18 timmar :D Nåja har ju all tid i världen då till att plugga klart AO6 i medicinsk grundkurs, och sen är det bara att börja plugga till provet som är i två delar.. Först den 18/2 om nervsystemet och den 25/2 om cirkulationsorganen :)

Kommer bli bra tror jag, nu ska jag göra nå nytta :) Slänger upp en svart vit bild sen igår morse innan jag då klippte luggen :) Ha en bra dag allihopa :)




Seeyaaa

SORRY , FOLLOW YOUR HEART!

Inte uppdaterat här på snart en månad, vad hände ? Ingen dator,inget intressant att skriva,vill vara hemlig :D
Sitter iaf nu i Borås hos janne och jessica, imorgon är de fest och det ska bli super kul.. Shoppat en hel del även o nästan fått det jag har velat ha :) SÅ ska inte klaga,men på söndag åker jag tillbaka till kalla norrland där jag inte kommer kunna att använda min nyinköpta jacka ! Men det skiter jag i,får väl frysa :D

När jag kommer hem så blir de att ev jobba, plugga och faktiskt försöka vara hemma i min lägenhet :D

Ajja skit samma,hade inge mer att skriva.. ska dricka kaffe,sen i duschen,fixa sig och så ner på stan...:)


Bjuder på 2 bilder :)




Seeyaaa

Älskar er alla mina underbara vänner ♥

RSS 2.0