Kärlek vid första ögonkastet, visste jag att du var min !

"Min hund Dante"
Han bad inte om att få komma
till mig.
Han kom till mig för att ge
mig en vänskap då andra sviker,
sympati då andra är emot mig,
trofasthet då andra baktalar.
Han kom för att ge mig kärlek
då jag kände mig utelämnad,
sällskap då jag är ensam.
Han gör mig på gott humör
då jag är ledsen, tar emot mig
med glädjetjut då jag
kommer hem från jobbet.
Han är någon som behöver
mig, någon att smeka, leka
med och ha roligt tillsammans med.
Han är beroende av min
omtanke och kärlek.
Han protesterar inte då jag
missförstår honom.
Han är utelämnad till mig
på gott och ont.
Han ger mig sköna avkopplande
promenader.
Han ger mig sällskap.
Han ger mig kärlek och glädje.
Han vaktar och skyddar mig i allt.
Han varnar om främmande kommer.
Han överger mig aldrig
Han ger mig trygghet.
Så jag älskar dig min bästa vän <3
"Min hund Dante"

Han bad inte om att få komma
till mig.
Han kom till mig för att ge
mig en vänskap då andra sviker,
sympati då andra är emot mig,
trofasthet då andra baktalar.
Han kom för att ge mig kärlek
då jag kände mig utelämnad,
sällskap då jag är ensam.


Han gör mig på gott humör
då jag är ledsen, tar emot mig
med glädjetjut då jag
kommer hem från jobbet.


Han är någon som behöver
mig, någon att smeka, leka
med och ha roligt tillsammans med.
Han är beroende av min
omtanke och kärlek.


Han protesterar inte då jag
missförstår honom.
Han är utelämnad till mig
på gott och ont.


Han ger mig sköna avkopplande
promenader.
Han ger mig sällskap.
Han ger mig kärlek och glädje.
Han vaktar och skyddar mig i allt.
Han varnar om främmande kommer.
Han överger mig aldrig
Han ger mig trygghet.

Så jag älskar dig min bästa vän ♥





Härliga helg !

Denna helg har varit helt underbar och rolig.. I Fredags for jag som sakt in till Kalix och blev fotad, var en rolig grej men tycker som många andra att de gick så fort. Men jag var riktigt nöjd med sminket.. sen åkte jag hem vid ca 14.00 och tog de lilla lugna tills klockan blev 20.00 och då blev en cider och två samt en spontan utgång.. men var lugna puckar, men en rolig kväll. Vaknade tidigt lördag morgon pigg som bara den förutom min hemska "lingon vecka", gick på konsum och handlade lite goo saker på vägen hem till mina päron för att hämta hem Dante. Men blev att jag stannade där ett bra tag och bara myste på..

Sen fick jag och Dante skjuts av pappa till sibylla där jag köpte lite goo saker framför tvn när killarna skulle till hpda och fira jimmys broder . Så han kom hem kring fyra tiden och söt full var han.. haha så jag har fått fnissa åt han ! Vaknade av att han väckte mig genom att stoppa sina kalla händer på mitt ben och sa : " Dante har bajsat " haha.. han hade gått ut med honom.. De är en fin pojkvän ! :) ♥ Sen stoppat sin telefon på min panna i natt och sa att hans bror ringer han snart.. haha och började snarka !

Annars har jag och Dante varit på promenader, haft kaffe besök,varit förbi svärmor och druckit mer kaffe.. Sen varit och handlat mat till middagen som blev lövbiff, blandning av klyftpotatis,morötter och färska rödbetor i ugnen,persiljesmör och bea sås ! mmm vad gott de var.. Dammsugit,tvättat och diskat. Har tänt en massa ljus här hemma så de luktar gott..

Fick dock ett sms av pappa nyss att han saknar mig och dante så vi ska nog ta oss en promenad dit innan john blund kommer och besöker en. :)

Så jag tycker att jag har haft en bra helg och tagit hand om mig.. Imorgon blir de tillbaka och knega.. än så länge jobbar jag bara

Mån 16-22
fredag 7-16
Lördag 7-13
Söndag 16-22 !

Får se om de blir nå mera, har fixat lite på utseendet här på bloggen också.. vad tycker ni ? :)

Seeyaaa

Modell för en dag !

Idag så har man varit modell på folkets hus, var super kul måste jag säga, men de gick så fort tyckte jag även om jag var där i ca 2 timmar.. de pinsamna var att jag var först ut av alla som fick sätta mig och bli sminkad samt fotograferad.. Synd bara att korten var så jävla dyra.. köpa två stycken för 850 kr och nu ångrar jag mig att jag tog just dessa två nedan som jag ska föra över.. Nåja de är ju jag iaf :D Men hade jag inte varit så snål så hade jag fan köpt alla,men man måste ju överleva också :D


Blev iaf super nöjd med sminkningen, lägger även upp 1 egen bilder från datorn kamera, lite skillanad :D
Seeyaaa

LÖN

Har ni någonsin tänkt på hur mycket man spenderar sin tid på jobbet och hur effektiv man är där för att sen fara hem och bli som en klubbad säl, sen framförallt hur hårt man får arbeta för sin lön som ändå försvinner lika fort när räkningarna ska betalas. Herregud, är de verkligen så livet ser ut.. jobba 8 timmar, fara hem slut som artist.. vara vaken hemma i 4-5 timmar för att sen åter sova och så samma visa dagen efter !
Fatta hur mycket vi orkar med.. fascinerande ! Nåja, nog om detta.. tänkte bara på de pga att jag betalade räkningarna haha :D Har slutat kl 22 och har nu tagit helg... så skönt !
imorgon ringer klockan tidigt, ut med Dante,äta frulle och sen iväg till kalix för klockan tolv ska jag befinna mig på folkets hus och vara "modell för en dag" ska bli riktigt roligt.. dom ringde mig idag och allt är gratis :) Tihi.. Så nu efter att jag har varit ute med Dante så blir de att se vad jag ska ha på mig, packa ner smycken,skor mm !
Längar ihjäl mig.. Sen efter de så vet jag inte vad som sker då planerna hade förändrats.. men de är heller inge ovanligt. Antingen händer de nå roligt med en massa upptåg eller så blir de en lugn och fin helg .. vilket som så passar båda alternativen på mig :D
Nu ska jag börja fixa ihop allt så jag slipper de imorgon ! Ha en fin helg alla !
Puss till er från mig !
Seeyaaa

Embrace!

Blev ändå två arbetspass denna vecka och nästa vecka blir de full rulle igen .. skönt att bara vila upp sig denna vecka ! På fredag verkar de bli bowling/middag mm .. ska bli kul, men dock är inget spikat ännu så vi får se !
Ska iaf ringa ett samtal imorgon under lunchen och kolla om de har några tider kvar i helgen som "modell för en Dag" .. kostar 550 kr men skulle lät vara värt de och kul :)
På fredag kommer även lönen och då blir de att betala bort alla trista räkningar .. sen funderar jag på att antingen spara ihop till en ny dator eller en utlandsresa med mitt hjärta ! Skulle vara så skööönt om man kunde få fara till värmen.. men då har vi ett dilemma .. är skit rädd för att flyga ! :( De mindre roliga.. skulle nog behövas sövas isåf :P
Nåja, nu ska jag börja bege mig mot sängen och sova, klockan ringer 05.45 och åker mot kalix halv sju med min pojkväns kompis som börjar samma tid som mig och slutar samma ! Annars hade jag inte tagit mig haha.. God natt alla ♥
Seeyaaa

Så där ja..

Så där jag, då har jag jobbat färdigt för denna vecka och sliten som ett djur är jag.. varit en intensiv vecka ! Sen på allt så ringde min läkare i torsdags och berättade om mina blod prover att TSH värdet hade höjts ännu mer och låg på 7,8 vilket är högt och känt mig som en levande zoombie samt att antikropparna såg inte heller allt för okey ut ! Så i fredags påbörjade jag min medicinering som kommer vara livet ut.. Har även köpt en dosett för att komma ihåg att ta de samt d-vitamin som extra tillskott då energin saknas ! Kan ta ett tag innan jag märker någon skillnad.
Ska först börja med 25 mikrogram Levaxin i 6 månader och om ca 4 månader tillbaka och ta nya tester.. sen om det visas sig dåligt så höjs medicinen !
känns skönt att ha fått svar på varför man mått som man har och varför allt har känts så hopplöst och grått fast jag är lycklig och vill vara glad.. Ni som inte vet så är de Hypotyreos jag har som är ett underskott av sköldkörtel hormon som är den funktionen som har nästan all påverkan i kroppen.. både psykist/fysiskt ! Kan väl mer eller mindre säga att alla saker man kan ha av detta .. har jag haft ! :/ Eller rättare sagt har.. Hoppas att allt blir bättre !
Sen till ngt annat, är ledig mån-tis-fre-lör-sön ! Ska bli så skönt och ska verkligen bara ta vara på mig och samla krafter.. är jobbigt att fungera som människa när man vill så mkt men inte orkar. Det är helt sjukt att behöva känna sig så här när man bara är 22 år.. Ni som har de förstår,men dom som inte kan nog aldrig förstå.. jag blir så frustrerad så ibland vill jag bara skrika rakt ut eller bara lägga mig ner och gråta ! Sen hålla humöret på topp när man jobbar tär som fan på en.. ibland kommer en känsla att jag vill bara springa hem och sooova ! Äsch ..
Nåja, när jag nu också blir ledig så ska jag hitta på nå bus med Dante vännen, umgås med pojkvännen,Pernilla.. shoppa och hitta på nå skoj.. men framförallt ta dagarna som de kommer och ta hand om mig !
God natt och en sista sak.. Älskar min familj, jimmys familj och såklart min älskade Jimmy samt min underbara vän för livet Dante ♥

happy face .


2012-01-12

Kan berätta lite om min vecka.. I måndags jobbade jag mitt sjunde arbetspass och slutade kl 16 då de blev hem och göra ingenting.. somnade kl 18 i sängen och vaknade, där jag sen efter att ha varit vaken en stund gick och la mig igen och sov till kl 10 dagen efter(tisdag). Blev en lång promenad med Dante, sen kalix och handlade mat på ica och sen blev de hem och städa .. Sen igår (onsdag) klev jag upp tidigt,duschade, tog en promenad med Dante och inväntade Pernilla där de blev shopping på ikea .. var där i nästan 6 timmar och så en sväng på rajalla ! Så blev en massa smått och gott hem. har ju även städat i sovrummet och gått an som en och annan tok. Sen de jävliga att man glömmer bort ibland att äta vilket jag får ta när man är så dum..

Sen idag (torsdag) har jag stigit upp kl sju och sovit hos mina föräldrar då jag var tvungen åka in till vårdcentralen för att lämna dom sista blod proverna innan de kan ge mig medicinen för Hypotyreosen samt så har Dante varit och fått sin ett års vaccination och han var så duktig mitt lilla pyr ! Och sen lite senare så ska vi förbi Pernilla så att hennes hund Pelle och min får busa av sig samt så att vi får umgås ! :)

Imorgon jobbar jag 7-16 och blir sen ledig hela helgen, ska bli så otroligt skönt så de finns inte.. blir nog säkert en hel del jobb till nästa vecka samt så jobbar jag nästa helg.. Så jag känner inget dåligt samvete att få vara ledig lite denna helg  och vecka :D Eftersom att jag mår som jag mår och känner mig som en levande zoombie så har jag all rätt att försöka hitta mitt välbefinnande och komma till jobbet med nya krafter !

Vet annars inte riktigt vad jag ska skriva, har börjat få de riktigt fint här hemma och nöjd till och från med vardagen. Har jobb så jag klarar mig, ganska stadig ekonomi, en fin hund och en pålitlig pojkvän som jag älskar. Det som fattas är en egen och reko bil som inte går sönder titt som tätt.. :D Så de måste jag fixa..

Usch vad trött jag blev helt plötsligt.. man kanske skulle lägga sig på soffan och vila en stund !

en liten spegel bild sen nyår :D var tvungen att testa det haha ..

Mitt 2011 !

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Blev ihop med en bra kill kompis eftersom lyckan stod där !

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Haha hade inga

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
joo :)

4. Dog någon som stod dig nära?
jo en tjej kompis och det var väldigt tungt :(

5. Vilka länder besökte du?
Finlandia :D

6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012?
Näee tror inte de !

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Inget utav de !

8. Vad var din största framgång 2011?
Blev klar med min utbildning,skaffade en hund, en riktig kärlek och jobb i massvis !

9. Största misstaget?

Vet inte ?

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Influensa och kräk sjuka !

11. Bästa köpet?
Min underbara hund Dante <3

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Räkningar, mat och kläder, hunden !

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
När jag klarade av en svår depression under början av året!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
lyssnar på så mkt :D

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Varit delat, men mest glad ! :)

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit hand om mig själv!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Sluta ha så stora behov av kontroll och slappna av!

18. Hur tillbringar du julen?
Julafton spenderades först på jobbet, hos Ulla & Gunnar, sen Maria & Magnus och sen hem till föräldrarna 1

19. Blev du kär i år?
tihi joo :)

20. Favoritprogram på TV?
öö har så många !

21. Bästa boken du läste i år?
Hundböcker ? :D 

22. Största musikaliska upptäckten?
???

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Pengar :D

25. Något du önskade dig men inte fick?
en ny mobil telefon :D
-
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Var hemma i min lägenhet på näsbyn !

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
En fast tjänst och .. haha vet inte !

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Först en berg och dalbana som till slut hamnade på en jämn stig med en massa lycka och skratt ! :))
HAde lite att göra :D

29. Vad fick dig att må bra?
Jimmy, hans familj, min familj och min lilla vän Dante !

30. Vilken kändis var du mest sugen på? 
Haha :P

31. Vem saknade du?
hmmm..

32. De bästa nya människorna du träffade?
Pernilla och en massa mer :)

I just love my life !


Kolla min coola ring ! Love it !

Mitt nyår !

Blev ett lugnt men ett bra nyår, vilket kändes väldigt skönt.. först var både jag och jimmy dö less pga att vi inte hade ngr planer alls om vad som skulle ske då alla antingen skulle vara nyktra,var sjuka eller så var vissa borta med familjerna mm ! Där ett tag tänkte vi om att vi skiter i allt,stannar hemma . Men så blev ju inte fallet..

Vi blev bjudna på nyårs middag hemma hos jimmys morbror och familj, vilket var super gott och super trevligt.. jyrade,spelade spel som jag dock inte orkade fortsätta spela tillslut. Lyssnade på musik,knäppte kort mm och sen var de äntligen ut vi skulle gå för att skåla in 2012 välkommen ! Vilka raketer, ojoj.. så fint var de ! :) Vid halv två begav vi oss hemåt,där de sen blev en snabb visit till grannen o dricka ett glas rött innan man gick till kojs..

klockan var halv fem när jag kom i säng, men killarna satt vakna och kika på hockey tror jag som började sända 04.00 :D Galningar säger jag.. skulle aldrig orka !  Men tack iaf alla för ett fint avslut av 2011 och Maria/magnus för att vi fick dela den hemma hos er och familjen ! ♥


Formen idag har varit super bra, lite halv trött och seg bara pga att jag har bara fått 5 timmars sömn ! Tog sparken och hämta dante hem och sen en promenad hem.. vi har myst på soffan framför två filmer <3 Så jag hann sakna min underbara fyrbenta vän under bara ett dygn och han hade varit så duktig igår då han inte alls var rädd för raketerna :) ! Älskade hjärtat !

Nu blir de strax en dusch,sen ut sista gången med Dante och sist av allt SOOOVA ! jobbar i veckan Mån-Ons 7-16
Lördag 7-13 och söndag 16-22 !


Slänger upp 2 bilder på mig och älsklingen ♥ !

RSS 2.0