Älskade hund !

Min hund är mitt allt,älskar han mer än livet själv och vet inte vad jag skulle göra utan min underbara skatt.. han må vara ett djur men för mig är han mer än bara det.. Dom bästa sakerna med Dante är :
  • När han kryper upp i sängen och lägger sig nära en som en liten boll och få höra hans småa hjärtslag.
  • När han lägger sin tass på benet eller armen då han vill sätta sig i famnen och bli kliad o få massage.
  • När han märker att matte är ledsen eller mår dåligt hur han pussar mig och är försiktig mot en.
  • Hans glädje skutt när man kommer hem.
  • När han är gömmer sina ben som är så sött.
  • Hur impulsiv och orädd han är inför nya människor.
  • hur duktig han är med alla sina tricks och hur mkt han diggar sina tröjor ;)

Han är helt perfekt  ! ♥

en vit bild :)


Dagens tanke !

"Jag har hellre få riktiga vänner än många faska martyrer. martyrerna som suger ut ens energi ska man passa sig för. Även för dem som säger en sak men sedan menar en annan för att vinna på det själv. Jag har ingen plats i mitt liv för falska martyrer eller energitjuvar."

Nu sova ett tag så man blir pigg i kropp/själ !Seeyaaa

På tiden att uppdatera !

Tänkte faktiskt skriva en liten rad eller två här på bloggen och eftersom jag nu fakttiskt är vaken efter kl 22 så kan jag ju passa på :) Saker och ting omkring mig går bra och även om jag själv är mitt största hinder i livet att känna efter om själva lyckan i mina händer är på riktigt så känns allting bra,nästan för bra om ni hänger med på vad jag skriver eller vill få sakt.. :) Vissa dagar är bättre än den andra,men alla kan ju inte ha bra dagar ..eller hur?

Är så mkt som jag skulle kunna skriva här i bloggen om men som jag inte vill dela med mig om.. Vet inte varför jag har blivit så himla instängd i mig själv, att inte kunna dela med mig av saker i mitt liv ? HAr alltid tidigare kunnat säga till alla om allt som pågått i mitt liv och framförallt om de som är positivt.. men när jag börjar fundera längre om just detta dilemma så tror jag de grundar sig på att jag är livrädd att någon ska plocka ifrån mig allt igen.. så jag inte behöver stå där tomhänt utan ngt ! Murar rivs och byggs upp och hinder gör en starkare.. men min mur just nu är så beskyddad från världen att INGEN,absolut ingen kan förstöra den igen ! Stark inombords har jag verkligen blivit,mer än någon annan kan ana och jag är glad att de är så.. men då har vi en sak att jag är mitt eget hinder.. Suck Nina !

Jag är så rädd att göra fel ,eller inte rädd.. mer osäker inför situationer jag hamnar i och så här har jag aldrig varit förut ! Vette tusan vad de handlar om.. Men de ska bli ändring på minsann ! :)


Annars så trivs jag bra i sangis,fått bra ordning i lägenheten och de blir bara bättre.. Umgås med min hund dagligen,familjen och pojkvännen.. saknar dom vännerna jag har dock.. men men vad ska man göra? Dom kommer och går dom med och man växer ifrån.. men har ju iaf ngr som står en varmt om hjärtat och dom vet vem dom är :)

Sen så jobbar jag för de mesta,är ute och går mkt.. och nu har jag börjat med en diet så man kan gå ner ngt kilo i vikt !:) Så de ska bli intressant och se vad som händer på vågen.. kan då säga så här just nu att  jag är sviiiiin hungrig nu haha :D Men de får vänta tills imorgon ! :)

Nåja har skrivit nog mkt nu om de jag gör,lite om mina känslor och fakta !!! Slänger upp en bild sen i förrgår när jag och pojkvännen skulle på kräftskiva ♥

RSS 2.0