Sugen på att göra detta,frågan är törs man ?



Kolla så fint de är med rött hår o jag känner mig ganska sugen men frågan är om man vågar ta på sig
en sån stor förändring? De sägs ju vara fint för såna som har ljus hy o gröna ögon o de har ju jag.. här får ni lite fakta även ..


från rödblont till intensivt rött, från irländskt rött till rödbruna nyanser – den röda färgpaletten är stor och mycket nyanserad. Innan du väljer att bli eldigt rödhårig bör du se till att välja rätt nyans.

Checklista:

Din naturliga hårfärg. Försök inte att färga håret rött om din naturliga hårfärg är väldigt ljust blond, eftersom det kan se rosa ut. På samma sätt bör du undvika att färga håret i en ljust röd färg om du har väldigt mörkt hår. Färgen håller i bästa fall i tre veckor, för att inte tala om den mörka utväxten ...

Din hudfärg. Om du har ljus hy: rött i alla nyanser passar utmärkt till ljus hy. Det ger massor av lyster och glans. Om du har mörkare hy: Var försiktig med nyanser som innehåller alltför mycket orange – de kan göra att huden ser blek, till och med vaxartad ut. Välj en mörkare röd nyans, åt mahognyhållet, på gränsen till brun.

Din ögonfärg. Varma röda färger och kopparnyanser är smickrande för gröna eller nötbruna ögon och en lätt solbränd hud, medan kallare nyanser av rött, som plommon, passar blå ögon och porslinsfärgad hud.

Råd före och efter färgning

Före: Det är inte alltid lätt att uppnå en glödande vacker färg! Om du aldrig har färgat håret tidigare bör du först prova med en temporär färg som håller i ca. 6 veckor (Casting Crème Gloss).

Efter: Röda nyanser tenderar att snabbt övergå till orange, vilket beror på att de röda färgpigmenten i hårfärgningsprodukten är sämre på att stå emot schamponering. För att bibehålla en vacker och glansig röd färg bör du använda hårvårdsprodukter som är särskilt framtagna för färgat hår och som ger håret näring, skydd och extra glans (Elvital Color Vive).

 



Vad tycker ni? :)

Kommentarer
Postat av: Sarah

Rött är grymt snyggt. Ja är som å sugen på de, men ska köra på mörkbrunt ti vinterm :D

2009-11-20 @ 10:03:25
URL: http://bapumba.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0