Hej i lingonskogen...

Vaknat klockan halv nio idag hemma hos maja, gjorde oss klara o for till folkets hus där hon skulle på lektion som tydligen var inställd men fick ändå göra ngn uppgift.. satt och vänta utanför så kom pallo som sällskap då han också skulle på något! Satt o jyrade på ett tag då vi alla tre gick ner på gallerian o tog kaffe o varm mjälkchoklad haha :) Trevligt var de!
Sen så ringde Boogie o var super glad över att han har varit på 2-3 arbetsintervjuver o fått alla jobben typ.. Så glad för din skull att de går bra killen att de äntligen börjar rulla på!:) Grattis... Så han hade mycket att på hjärtat idag! Själv inget viktigt.. Men de kommer som sakt.. Sen så sa vi hej då till pallo o for upp till saras söta mommi o satt o jyrade med henne ett tag o fick ju även goo fika o kaffe!..


Sen gick vi ner på Chili för maja skulle kolla på ngr byxor o bara för att jag är sån bra vän så hittade hon ett par jätte fina byxor som hon ska eventuellt köpa idag;D Väntar även på att lilla pappa ska höra av sig ngn gång.. Tänkte följa med han o handla som sällskap.. sitter även o väntar på att annelie ska bli klar hos frissan så man får se hur de blev i håret o även kim:) Dom gör sig snygga tills på lördag.. ;) Tihi..

Hoppas vi snart får nycklar till lgh så man inte är tvungen att bråka om en nyckel haha.. nog för att vi ändå alltid är med varandra.. men igår tänkte jag passa på att umgås lite med maja o annelie med kim:) Annars kan man bli less på varandra.. men de funkar ju än så länge! ;)

Saknar även malin gumma o sara plus att sara kommer ju snart hem o man får ju hoppas på att man hinner få se henne o kramas litegrann.. :) Saknar givetvis Erik o markus också.. De är ju klart! Bröderna.. ;D

Nåja de var nog allt för idag.. hoppas ni fick ngn viktig information om vad jag har gjort!

Seeyaaa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0