klockan tickar o snart hemresan!

Sitter nu på soffan o tar de lilla lugna innan erik kommer hem.. Då blir de laga middag, fast som tur är så behöver jag bara koka spagetti pga att jag har redan gjort köttfärssåsen för jag har haft den i frysen sen förra veckan tror jag.. Så de inte blir så mycket disk tänkte jag! Har även kokat ägg o tänkte göra smörgåsar så vi har efter vägen plus kaffe i mammas termos:)

Har även packat minimalt pga att jag o erik hade en diskussion igår om mina saker.. han tror inte de platsar o jag tror de så nu har jag lämnat hälften av alla mina älsklings saker här i lgh bara för han.. Så de är inte mycket nu haha! Men de ska rymmas så de är inga problem.. ibland skulle man vilja vara kille! De verkar så enkelt för dom och packa medans man själv måste BARA måste ha med sig allt.. Men men de löser sig!

Har fixat allting här hemma så de ser städat o rent ut nu när vi ska åka o har planerat allt.. hehe så jag får hoppas att jag inte glömmer soporna bara för de blir inge roligt då! plus att jag är orolig att jag kommer glömma ngt viktigt!..hmm??

Erik är väl hemma närsomhelst och Sara gumman skulle sluta fyra så vi ska o hämta upp henne o nisse i Aneby och de ska bli trevligt med lite sällskap! :) Vad roligt vi kommer att ha.. Helt flummigt bara att imorgon är vi i kalix?? Från ena minuten är man här nere i Borås och sen sitter man hemma i kalix där de är fullt med snö o skit haha.. !

De ända jag vill ha nu är mat.. har ännu inte ätit ngt pga att de finns inget att äta haha.. så Får hoppas på att erik är här snart så man får i sig ngn näring!

De var nog allt o be oss lycka till nu på hemresa.. :) Snart ses vi familj o vänner.. Så jag längtar!!

Seeyaaa

Kommentarer
Postat av: Pottan

Om de är kvar nån snö till dess ;)

2008-12-19 @ 12:44:27
URL: http://poottan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0