But you treat me like a stranger And that feels so rough!

Sitter hemma på sängkanten och lyssnar på musik medans jag hör alla andra i vardagsrummet och skriker antingen "JAAAAA" eller "NEEEEEEJ" .. är nämligen hockey :D haha .. själv är jag inte intresserad av de, kan inte ens sitta 5 minuter och se det innan de börjar krypa i kroppen på mig ! Annars har jag jobbat idag 7-16 och har varit bra som vanligt, bara sån rygg värk.. är ledig imorgon så blir att ta de lilla lugna och åka på en tripp med bilen tsm med min svärmor och pojkvän ! :) Ska bli kul.. Annars blir helgen lugn,jobb lördag och söndag ..Ska efter jobbet på lördag gå till Pernilla så att hundarna får träffas och busa av sig !

Vet dock inte vad som händer till veckan eller hur de ser ut på jobb fronten, bara att jag har min lediga helg iaf ! :)
Är helt slut i kroppen idag och har ännu inte direkt känt någon positiv effekt av min medicin, förutom att jag har blivit lite "gladare" för vissa saker och tar inte så bagateller dåligt.. De är väl på rätt väg iaf samt att vikten har minskat med - 1,5 kg i vätska. Bara de förvinner helt.. Orkar inte känna mig som en heffaklump fast jag inte är tjock,, men jobbigt med vatten i kroppen ! :/


Nåja har inte så mkt mer att skriva, blir nog john blund på inte så lääänge.. Ut med Dante iaf först ♥


2 låtar som jag lyssnar på just nu !


Glad alla hjärtans dag !

idag är de den 14 februari och ska vara en dag full av kärlek.. Hoppas ni alla ger en massa kärlek till varandra och visar hur mkt man uppskattar varandra ! :) Brukar inte vara allt för brydd i denna dag, men detta året är de lite mer speciellt och framförallt datumet.

Den 14 februari 1919 föddes min morfor och skulle ha blivit 93 år gammal idag och har varit död sen jag var 9 år gammal och min mormor dog på morfars födelsedag för 6 år sen precis idag... och för exakt ett år sen så blev jag och jimmy officiellt ihop på just alla hjärtans dag ! :) Den hemsöker mig ..

men jag vill tänka extra mycket idag på hur mycket jag älskar min familj,dom vännerna som jag har,min underbara pojkvän/hans familj , mina arbets kollegor och alla som betyder för mig :) Älskar er alla samt så lägger jag en extra tanke till min mormor och morfar som betydde allt för mig, jag älskar er för alltid ! ♥
Jag och mormor i bjurå :)
Min söta morfar
Ha en fin dag och till de sista,

älskar dig av hela mitt hjärta jimmy och du finns alltid där oavsett vilken grå dag de en är ♥

Helgen som var !

Har varit ledig hela helgen,men den sprang bara iväg tyckte jag.. men i fredags tog jag de bara lugnt och strosade på här hemma,var med pappa till kalix och gjorde en massa ärenden och var på mysiga promenader med min underbara lilla vovve samt gick man och la sig före fan då jag var så trött.. I lördags så klev jag upp tidigt och såg att de till och med var plus grader ute.. men klädde på mig alldeles för mkt :D Så var mest ute i lördags förmiddag. Kring 14.30 så var jag och lämnade Dante vännen hos mina föräldrar för att jag skulle iväg hem och börja fixa mig inför kvällens bravader. Stina kom och hämtade mig vid halv fem tiden och så plockade vi upp pernilla gumman i risön.. Sen begav vi oss till stinas lägenhet så att dom fick gööra sig i ordning.. haha och jag som tyckte att jag tog lång tid på mig när jag ska testa kläder,men stina tog rekord :D

Efter många om och men kom vi fram till hotellet och inte en själ i sikte eller i restaurangen :D Men de var ganska så skönt ändå och maten var super duper god.. herre gud vad längesen man åt Oxfile ;) nam nam.. Sen så satt vi bara allämnt inne i B4 där vi jyrade på innan vi begav oss ner till natt klubben. Var en helt okey kväll med mkt skratt iaf ;)

I söndags så vaknade man tidigt som vanligt,klev upp klockan nio och vid halv elva gick jag till mina föräldrar och stannade där till jimmy kom vid fyra tiden .. vi blev bjudna på middag och de var så gött ;) Sen efter de så gick dante, jag och jimmy hem.. la oss i sängen och bara myste på :) Var ut med dante sista gången kl 20.00 och då somnade vi haha..

Var mindre kul och stiga upp i morse 05.30 när klockan ringde då man skulle knata i väg till jobbet,men gick bra ändå ! Är inte så ofta man nu för tiden är vaken länge och sent på en lördag.. helgen blir som förstörd och speciellt när man ska och jobba på måndagen :D Men de är bara pallra sig upp..

I veckan jobbar jag iaf :
Idag (måndag) 7-16
Onsdag 7-16
Torsdag 7-16
lördag 7-16
söndag 16-22

Är ledig iaf tisdag och fredag och imorgon är de alla hjärtans dag och då firar jag och min älskling 1 år tillsammans! Känns mkt bra, nästan för bra.. men dock så känns de som att vi har varit med varandra i 50 år :D
Så vi får hoppas på något bra imorgon, funderar på att göra nå god middag och mysa på här hemma ♥ Älskar dig finaste jimmy !!

Kastar upp en bild sen helgen, en i färg och en i svart vitt :)
Seeyaaa

Tjoo och flöjt !

Min telefon har gått varm sen kl 06.30 till 09.30 .. Allt har varit jobb ! Först ringde de från jobb nr 1 här i sangis och i natt mössan hann jag inte svara och konstaterade att inga pengar på mobilen hade jag heller.. Sen ringde Timecare 2 ggr angående först jobba i hemtjänsten men eftersom jag inte har jobbat där så mkt och sist jag var där var i november ngn gång.. Har mest varit på huset . Sen var de i kalix och har ingen bil .. Så de var till slut bara att kliva upp och hade världens jävla huvudvärk .. sen hade de även ringt något annat skumt nummer ! Man är allt populär bland jobben haha..
Så jag gick ut med Dante och de snöar ordentligt ute och skumt att de känns varmt ute fast de är - 20 grader ute ! :D Dock fick vi plumsa i snön ocg eftersom jag har en speciell liten vovve så hade han svårt att hitta ett bra ställe att göra sina behov :D De är som att han vill skyla sig när han ska bajsa... Sen har jag fått skratta rejält här på morgonen när jag gav han ett Denta stix , varje gång börjar han härja med det och vågar inte gå nära det.. Sen när han har busat färdigt med det så tar han de i munnen och gömmer de :D haha han är så söt..
Nåja, blev ju ledig idag så min dag kommer bestå av att fixa här hemma litegrann och ta en promenad till svärmor och hälsa på och kanske en sväng till mina päron ! Sen lägga sig tidigt o sova när klockan ringer 05.30 imorgon..
så här ser denna vecka ut med jobb iaf :
Tisdag 7-16
Onsdag 7-16
torsdag 7-16
min lediga helg !
Näst kommande vecka :
Måndag 7-16
Onsdag 7-16
torsdag 7-16
lördag 7-16
söndag 16-22
Detta är mina inbokade pass tills vidare, men blir nog mera samt så har jag sökt mera jobb idag också :)
Sen får man ju se hur sommaren blir och de är redan fixat ! :)
Denna bild ovanför är när jag var en liten bebbe, bodde i råneå här :)
Seeyaaa

Tragisk helg !

Detta måste vara en helg från helvetet själv, så mycket som har hänt under denna helg går ju inte att beskriva.. ! men tänker på alla som har varit med om diverse saker denna helg, mina tankar går till er alla ♥

Själv har man legat strandad som en klubbad säl på mina föräldrars soffa och fått springa på toa en hel del, har varit mindre kul.. känner mig alldeles utmattad och ryggvärk så de bara sjunger om de då man legat på en sten hård soffa , alltså min gamla soffa som jag hade i min lilla lägenhet på näsbyn och har ändå haft en madrass på den.
Skulle ha jobbat hela helgen men fick gå hem vid 12 tiden på fredag pga illamående,yrsel och toa besök i ett.. skakningar som bara fan.. Började först undra om de är nå biverkningar från medicinen, eller pizzan som jag åt på vikingen om de kanske var ngt jag inte tålde ? Men konstaterade att detta var ngn mild form av magsjuka? Är de inte de andra så är de tredje.. blir så less på att vara mottaglig för allt skit och sen behöva ha sån värk i kroppen !
Sen så får jag alltid sånt dåligt samvete när jag är hemma från jobbet, även om jag inte behöver ha de igentligen.. men tänker på dom man jobbar med mm och hur ska de fixa sig mm.. kan inte ens slappna av när man mår dåligt utan måste tänka på allt annat, är en stor sak som stör mig grymt med mig själv.. ! Men de hade iaf löst sig så de var ju skönt..
Är ledig imorgon och jobbar 7-16 tis,ons,torsdag och sen ledig hela helgen och då blir de att eventuellt umgås med ngr tjej kompisar.. är ett tag sen nu ! Tänkte samla ihop maja,pernilla och marion :) Men ingen av dom vet ngt ännu, vi har som bara pratat om det..  haha eller jag har pratat om det :D
Har tyckt så synd om min far och dante som fått gå ut i denna hemska kyla, men dom har iaf inte varit ute allt för länge då min lilla vän har fått frysa så.. u fan inte så konstigt.. har varit ut med han nu 2 ggr idag själv och höll på att frysa bort.. usch vad kallt !!! men är j
Slänger upp en bild på mig nu när luggen är tillbaka fast i ett mörkare hår och min lilla vän♥
Seeyaaa

RSS 2.0