2010-03-29

Jahapp, vad ska man göra idag då förutom att diska o laga mat? Känns ju inge kul o vara hemma hela tiden men ska man bli kvitt denna förkylning så måste man hålla sig inne.. Imorgon blir de ju iaf att fara ner på stan o käka lunch med tjejerna o sen åka till mor o far på kvällen o sova över till onsdag då man ska till tandläkaren .. Sen efter de blir de att åka hem till kalix o fara o jobba 16-21. Ska igentligen vara ledig på onsdag men eftersom jag har missat nästan 2 dagar från praktiken så ringde jag min handläggare o sa att jag kan jobba då istället så att man kompenserar de man har varit borta.. hihi.. :)
Missade oxå förra veckans träning vilket känns ganska pissigt.. så får hoppas man kan träna denna vecka!
Känner mig matt o slut i kroppen av denna skit.. plus att man har röda veckan oxå så saken blir ju inte bättre:/
kom på mig själv nu att herregud vad jag gnäller om detta.. men de är väl så att man tycker ju lite synd om sig själv! Känns som att jag går miste om en massa saker o jag är ju en tjej som inte klarar av att sitta inne allt för länge.. man blir ju knäpp till slut..
Pappa är här hemma hos nu oxå.. lite jag har saknat han! Har ju inte sett han eller mamma på nästan 3 veckor .. mamma har även börjat jobba på ngt ställe i sangis idag så de känns ju jätte kul för henne.. Grattis ännu en gång min älskade mamma :)♥
De var nog allt..
Seeyaaa

Söndag-sommartid

idag har man då ställt om klockan.. känns ju ingenting tycker jag :D Vaknade idag klockan tio med världens huvudvärk o höger öra som slog lock så har inte hört ngt plus att jag har skit ont i halsen ! Får hoppas på att detta försvinner nu snart.. så blir att stanna inne imorgon o bara kurera sig så man är pigg o kry på tisdag när man ska umgås med maja gumman.. :) Sen på onsdag ska jag till tandläkaren o sen jobba 16-21.00 ..
Har varit så himla rastlös i kroppen idag att de inte är sant.. inge kul o bara vara hemma o rulla tummarna så började dammsuga o skura men de skulle jag inte ha gjort.. helvete så de började rocka i skallen så var tvungen sätta mig ner o ta de lilla lugna. Just nu mår jag lite bättre så de är ju skönt..
Skulle göra fläskfile o potatisgratäng till middag idag men de blev inget när man inte orkar plus ett diskberg i köket så de blev smörgås o ett o'boy glas haha :D Igår så hade jag och älsklingen en riktig mysdag så vi la oss i sängen med datorn o såg en film o så gjorde älsklingen en sallad som vi smaskade på.. hihi :) Gick ju även o badade igår o somnade i badkaret så vaknade av att jag halkade längre ner o när jag vaknade kom hussni in o frågade om jag levde.. lär ju ska ha sovit i minst 40 minuter där så såg ut som ett russin när jag klev upp :D Lite farlig dock..
Nå väl, ska snoka runt här på internet o sen bara mysa som vanligt här hemma :)
seeyaaa

myskväll!

Nu sitter man äntligen ner på soffan efter att ha varit i gång hela dagen på jobbet o så spring i mataffären för att få mat i kylskåpet o så blev man tusen kr fattigare.. wihoooo.! men de är ju sånt som behövs .. men har ju massa pengar kvar så de är ju bra! Så de gäller att vara snål nu..
Blir att ha mysa ikväll med älsklingen.. blir att se en film o så har jag köpt en massa gott hem :)
nu blir de att gå o duscha så man blir fräsch..
Livet är kärlek.. ♥
Seeyaaa

Lördag

Sitter hemma just nu på min lunchrast o kan säga att de var mkt skönt att få komma hem.. fick nämligen röda veckan idag på jobbet o inga tamponger hade man med :D så är mkt skönt att sitta här på soffan o ta de lilla lugna fast jag snart ska iväg igen... Blev inte att äta nå lunch för har knappt nå mat hemma i kylen då vi inte åkte o storhandlade igår så de får väl bli imorgon .. är för lat att börja steka mat från frysen! :D
klockan var just efter ett så ringde hussni o bad mig öppna dörren inatt o där stod han o kenny o huttrade.. kan ju säga som så att formen var inte så vidare bra :D Så man fick ju skratta lite åt dom.. men som tur var så var dom ju lugna o somnade direkt.. hussni var då mkt gosig o puss sjuk när han kom hem o sen så somnade han. Blev lite förvånad att dom kom hem så tidigt men kan ju förstå varför.. haha :D
Nåja jag klev upp vid halv sju o trodde jag skulle svimma av när jag ställde mig upp.. fyy vad man mår illa!
Tror jag börjat få en rejäl förkylning o de är som värst nu på nätterna o på morgonen... hoppas de inte håller i sig så länge till.
Imorgon jobbar jag 07-12 o sen 16-21 så de blir delad tur.. sen måndag 07-14 o sen är jag ledig tis-onsdag, jobbar torsdag o sen ledig hela helgen.. gud såååå skönt säger jag :D
Näee nu måste jag sluta skriva ... ska gå o mysa med hjärtat ett tag innan man ska tillbaka.
Puss till er allihopa :)

seeyaaa

jahaa.. snart sova då eller?

Sitter hemma o lyssnar på killarna när dom sitter o dricker o pratar på om en massa svammel..
Hade fan inte pallat att dricka ikväll även om jag inte hade jobbat imorgon.. Funderar starkt på om man
kanske skulle spara sig tills jag fyller 21 som är dock om två veckor hahaaha :D Men två veckor är ju ändå ganska länge.. har varit lite väl mkt nu på sistone att fara ut o dricka o spendera en massa pengar så de känns ganska skönt att få jobba denna helg även om formen är jätte dålig!
Det enda jag hoppas på är att helgen går fort så man får bara ta de lugnt,städa här hemma o bara mysa på!
Har ganska lite egentligen att skriva om så detta känns ju ganska onödigt.. men de är ju tidsfördriv.
Har iaf haft en jätte bra dag o har varit skönt att få unna sig en massa saker när alla räkningar är betalda
o så när jag o älsklingen har köpt en gemensam dator. Så detta måste man ju nästan göra om ..

Vill bara skriva som avslut att jag älskar min underbara älskling o att han finns i mitt liv.. du gör mig lycklig!♥
Du och jag föralltid :)
seeyaaa

Fredag...

Idag klev man upp klockan nio o formen var inte så värst på topp men vad gör inte en hel dag i Luleå :D
Kenny kom o hämta upp mig o Hussni vid tio o så åkte vi iväg till Luleå direkt o nyss precis kommit hem..
Känner nu o hur slut o trött man är i kroppen.. blir nog en tidig kväll idag! ska ju upp före fan o jobba.. känns jobbigt men de får man ta.. haha..
Köpte mig iaf en turkos huv tröja på bikbok, vita converse skor fast i fejk, Usb minne, 3 trosor o en gele tvål från lush som är jätte läskig o men som luktar svin gott  :) Sen så köpte Hussni en tröja som var svinsnygg på hardway o så en router till vår bärbara dator så vi slipper ha i en sladd hela tiden i väggen till datorn så nu kan man springa fritt här omkring med datorn !:)
Nåja de var allt jag hade att skriva för denna gång..
Seeyaaa

Trött

Idag har de varit en jobbig dag måste jag säga.. kan börja med att skriva att jag är lite små sjuk så de har inte gjort saken bättre. Sen har jag varit o jobbat från 07.00 till halv fem idag o de har varit full rulle.. en av dom jobbigaste dagarna än så länge måste jag erkänna men samtidigt en av dom roligaste ;D Så kan säga att man är ganska slut o sen har man sett ut som sju svåra år.. haha fyy fan! som en riktig fågelskrämmare..men man kan ju inte alltid vara på topp! hihi
När jag kom hem så var Kenny o Peter här o hjälpte hussni med våran nya bärbara dator som jag ligger just nu o skriver ifrån :D Den är bättre än hussnis stationära o mera finesser o denna är våran tillsammans :) Riktig skönt att äga en egen dator haha :D Efter att ha varit hemma en stund så åkte jag ner på stan då de var kvällsöppet så köpte mig en randig tröja på hansens som man oxå kan ha som klänning :) Men imorgon blir de mer shopping.. ska bli mkt kul!
Är bara ledig imorgon o sen jobbar jag lör-mån..  men de blir nog bra !
Tänkte lägga upp ngr ego bilder som vanligt.. tyvärr så såg man ju inte direkt så här idag .. haha men men! Ha en fin helg allihopa!
God natt..
seeyaaa

Någon likhet?

Har fått höra ngr ggr nu att jag påminner om Anna Bergendahl som vann melodifestivalen o som var med i idol!
En gång när jag var i jönköping på krogen med sara o alexandra var de många som kom fram o frågade ifall jag var henne .. haha man blev ju måttligt chockad .. Fick höra de idag igen av älsklingens släktningar så var tvungen att kolla upp detta..

Så vad tycker ni?






Hittade knappt ngn bild där jag ler med hela munnen utan att den ska vara stängd :D
Jag själv ser inte direkt ngn likhet,isåf bara att vi har samma ansikts form ;D


Seeyaaa

Drömmar!

Var man än går o var man än tittar så ser man nyblivna mammor med sina barnvagnar o hur alla tittar så beundransvärt på dom o deras nyfödda barn.. Man får ju bara le för de är ngt dom utsöndrar.. en sån lycka!
Fan, jag kan inte beskriva känslan då jag själv inte har barn eller ska ha men man känner deras glädje som strömmar in i ens kropp! Ibland tänker jag att, undra om jag oxå kommer känna sådär? Hur kommer mitt liv bli o se ut? kommer de vara ännu bättre än vad de är idag eller kommer de bara bli skit av allt? Kan tänka mig att de är en stor förändring i ens liv att kallas för "mamma" helt plötsligt o inse att man har skapat ett nytt liv till denna värld!

Jag måste erkänna att jag skulle jätte gärna vilja ha ett barn just nu, men saken är den att jag är rädd för att bli en dålig mamma, jag har ingen som helst erfarenhet av att sköta eller ens hålla en unge för att inte börja gråta över att jag tror att jag gör illa den. Tycker de bara är så konstigt att för ca 5 år sen skulle jag inte ens sitta här o fundera på barn eller hur de skulle vara att ha ett barn.. Man brydde sig inte alls! Tycker de är lite skrämmande att veta hur mkt man har förändrats sen man var runt 15 år gammal o ändå är inte fem år länge tillbaka! Många jag känner o många tycker så att man ska skaffa barn när man är redo o när de är planerat ,men min fråga är hur vet man att man är redo o vad gör man om de skulle vara försent att göra abort eller att de bara är fel tidpunkt?

För mig så spelar de ingen roll o jag känner att blir man gravid så får man väl ta konsekvenserna då o se vad man vill göra! Jag tycker att man kan inte säga när man inte är gravid att man skulle göra si o så.. hur ska man kunna veta hur man känner i framtiden när de väl händer? Man är ju inte direkt en sierska..

Skulle jag imorgon få veta att jag var gravid så klart jag skulle behålla det även hur ens livsstandard skulle se ut!
Så länge jag vet att jag kan ge mitt barn ett värdigt liv med tak över huvudet,mat på bordet o en massa kärlek o respekt så skulle jag behålla det.. o saken är den att de kan jag! Jag tar en dag i taget o jag känner att blir jag gravid så blir jag o då skulle jag inte fundera så mkt över det hela..

Varför jag skriver om  just detta ämne barn är pga att jag har mer o mera utvecklat en känsla av att jag skulle vilja ha ett även om jag är rädd för att bli mamma o jag har ständigt börja drömma om att jag har ett barn o en underbar familj o hur lyckliga vi är.. samt drömt mardrömmar om hur ledsen o förkrossad jag har varit när mitt barn inte varit i min närhet! Haha omg, säger jag bara.. Tänk om jag är gravid nu.. verkar ju så himla känslig just nu?

Näee inge barn den närmsta tiden men ngn gång i livet så kanske man går där med sin nyfödda bebis o får oxå känna den lyckan alla nyblivna mammor förmedlar när dom går där så stolta med sin barnvagn o alla tittar nyfiket på en vad de är för ngn söt krabat som sover så sött!


VAR GLADA O STOLTA ÖVER ATT FÅ VARA MAMMA! ;)


Seeyaaa

Tisdag!

Idag har jag varit på min första dag på Näsbygården, dock så blev de bara en snabbvisit då min handläggare skulle iväg men har iaf fått kika runt o hälsa på personalen :) Tyckte dom var jätte trevliga.. haha o jag var jätte nervös! Jag som aldrig annars är nervös att träffa nya människor men i just detta fall var jag de.. kanske pga att detta är så himla nytt område för mig! De är väldigt plus att man bor så nära så slipper man stressa dit o så behöver man ingen bil ;D Så imorgon är de min första riktiga arbetsdag på praktiken.. ska bli intressant! :) Jobbar 12.15-21.15 så de blir ett lång pass men de gör mig inget .. haha!

Har nyss iaf ätit så nu slipper man gå omkring hungrig o älsklingen har diskat medans jag snodde datorn! ;D
Ska ta o vila nu ett tag för sen blir de träning som gäller.. :) Nåja ni får hade fint.. Kram!




Världens Finaste pojkvän!

Visste att min älskling har världens finaste leende o här kommer beviset!

Du är världens finaste, Älskar dig mitt allt!




Du har ett leende
som får mig
att bli knäsvag
en blick som får mig
att känna mig vacker
en själ som är
vackrare än himlen
ett hjärta stort
som flera oceaner
en charm som
smälter isberg
kan kärleken bli
vackrare än så?


Seeyaaa

Hemma!

Jobbat extra ikväll/natt på folkets hus o de gick bra.. dock inge stressigt alls o de var inte så mkt folk men de var kul iaf för fick ju jobba med Karin och en tjej som heter Johanna som var mkt trevliga! Eller rättare sakt alla i personalen var mkt trevliga..

Sitter nu iaf o nördar vid datorn o blev så glad när jag såg att maja hade taggat mig på facebook på en bild där jag o hussni är med på tillsammans! Tyckte den var fin o fick en sån stark känsla av att skrika ut till hela världen hur mkt jag älskar han.. just nu är han inte hemma då han är ngr mil ifrån mig o de känns kan jag säga fast det bara har gått snart ett dygn vi sågs.. Han kommer ju hem imorgon o då ska jag säga hur mkt jag älskar han även om jag säger de en miljontals ggr per dag! Man inser när ens partner är borta hur mkt den människan betyder för en.. Han gör mig så lycklig så ni förstår inte! Du är mitt allt min själsfrände! ♥




Lägger upp  andra bilder oxå





God natt!

Seeyaaa

Lördag!

Varit med lea och lovisa idag och tagit sig en promenad i detta härliga väder..
Nu sitter man hemma o ska snart äta middag o man har även mor o far på besök som ska sova över
då älsklingen är i Sthlm o gör en massa kul :) SAknar han redan.. Älskar dig!


Ska o jobba kl 20.00 ikväll så seeyaaa on the flipsyde !


Skillnad??

Detta är när jag är 16 år


Detta är jag nu idag


SÅ vad tycker ni ? Någon skillnad??




Maja och jag :D







Haha fin den sista bilden är :D

Seeyaaa


Torsdag= tvättdag!

Vaknade just före åtta då man skulle ner i tvättstugan o tvätta en massa smutsiga kläder,ögonen stod i kors och höll på att snubbla i trappan med alla kläder :DKunde ha slutat illa.. Älsklingen vill köpa en tvätt maskin men inte jag o de är alltid ett prat om denna tvättmaskinen att jag snart ger mig för börjar bli så less.. tycker de inte alls är nå fel att ha en tvättmaskin i lägenheten bara de att jag tycker de är smidigaste o tvätta i tvättstugan o så får man sina kläder torra samma dag o de tar inge länge heller plus att jag är för snål ;) Nåja vi får väl helt enkelt se vad som händer.. haha :D

Hussni sover ännu o jag ska snart ner igen o hänga kläderna o köra i gång 2 nya maskiner,sen efter de tänkte jag duscha o gå förbi näsbygården o hämta mitt schema.. börjar nu den 16/3 kl 16.00 o de ska bli kul o intressant  :)
Sen ikväll blir de träning på gymet o hoppas någon gång blir smal o snygg ;P Haha vilket skämt.. !
Måste även plugga känner jag.. har haft uppehåll i ett dygn nu :D Detta är väl i stort sett min dag idag skulle jag tro om nu ingen kommer o ändrar den.. aaa kom på en sak att jag skulle faktiskt kunna ta en promenad sen o köpa hårfärg.. skulle behöva fixa utväxten!

Var igår iaf med annelie gumman,kim o maja.. Satt o drack kaffe ett tag med kim o annelie innan kim skulle o hämta kian på dagis o sen blev de att jag,maja o annelie for till haparanda på en Outlet butik så köpte mig en röd vårjacka!
Lite billigt de var för jackan då den hade kostat 1000kr.. köpte den för bara ynka 300 kr ;) Jag älskar att shoppa o speciellt när de är billigt !

Näee nu orkar jag inte sitta här nå mer,ska göra nå nytta !
Älskar dig min underbara♥



Seeyaaa

Vecka 10 Måndag

Sitter framför datorn nu o har kollat runt litegrann här på olika sidor om hur styrsystemet för kommun och landsting ser ut! Är de sista området jag gör innan jag har praktiken nästa vecka vilket känns skönt så ska försöka lämna in de på sista lektionen jag har för denna kurs! Har gått väldit bra att plugga o har verkligen gett järnet .. tycker ju om att plugga,läsa,skriva och lämna in arbetsuppgifter.. De enda som känns lite jobbigt är dessa förbannade lagar som finns o de är så svårt tycker jag! Nåja man kan ju inte vara bäst på allt ;D

Klockan är bara just efter halv två o har iaf hunnit med att diska,handla mat o snart dammsuga,laga mat o sen vänta tills klockan blir mot kvällen så man kan fara o träna bort de man druckit i helgen! Denna helg ska älsklingen bort så blir bara att ta de lugnt o plugga ev o vänta tills man ska på sin första dag på Näsbygården och ha praktik.. Ska bli mkt roligt att få vara där och se hur de funkar i äldreomsorgen! ;) Sen imorgon har man en lektion om hur kommunikationen fungerar i vården så då ska man ta fram sin skådespelar karriär :D haha får se hur de går..

Har kommit på att måndagar suger verkligen, idag känner jag mig trött,seg o sliten.. Skulle kunna lägga mig i sängen nu o bara sova för de finns inget vettigt att göra överhuvudtaget.. Är en dag man är less på allt! Men alla dagar kan ju inte vara bäst.. :D Näee nu ska jag sluta vara negativ.. de blir väl vad man gör de till antar jag! Plus att jag har så sjukt ont i min rygg så vet inte vad jag ska ta mig till... hmm !!

Hade igentligen inget vettigt att skriva här men kan ju passa på att skriva att jag älskar min underbara♥ som nog är ganska medveten om det o ni alla som läser ;) Ha en bra måndag o hoppas eran måndag är bra!

Jag känner mig grå idag!

Seeyaaa

SÖndag !

I fredags på dagen hade jag ingen aning om vad man skulle göra efter att man kom hem från skolan o allt annat ..
Men på något konstigt sätt o spontant blev de iaf att dricka o så kom hussnis kompis från haparanda hit så helt plötsligt var de fullt ös. Maja o malin kom med också helt spontant o drack så kring nio så stack alla förutom vi tre tjejer.. Vi åkte med taxin ner sen till B4 o drack sig en grogg eller två ;) Var iaf mkt trevligt tyckte jag o sen blev de mot lilla.. och herregud vad de var längesen man var där senast.. var väl några man kände men inga man brydde sig så mkt om. Hade mest kul med maja o dom man kom dit med :D Blev ju ganska full där i slutet men vafan! MAn lever bara en gång.. For hem med taxin kring två tiden o gjorde mat som blev stekt lax,broccoli o keso :D värsta nyttigt o inte så dum mat att äta när man har festat.. Sen så blev ju natten lite halv dålig så låg vaken hela natten o hur jag en ville sova så gick de inte.. Hmm ? NÅja de löste sig till slut..

Dagen efter
var man ganska trött o sliten o helt plötsligt vid klockan tolv på dagen var de i full rulle igen o jag trodde de var ett skämt först .. så gick i duschen,tog mig en powernap o sen vid tre-fyra satt man i flaskan igen men tog de väldigt lugnt.. slutade dricka ganska tidigt för kände mig till slut äcklad av alkohol. Vid sju tiden kom pappa iaf o hämtade oss alla då vi skulle till torneå o se ett gig o de slutade i katastrof då vi glömde alla att klockan i finland går en timme för oss :D Haha så blev de med de.. for iaf dit o käkade hamburgare o trängdes sen i bilen tillbaka mot kalix. Lördagen var en ganska skön o lugn kväll fast de blev att sjunga en massa låtar här hemma.. grannarna måste ju ha varit oerhört less men de får man ta :D ingen som störde på kvällen/natten direkt! MEn de var kul iaf.. var ju tänkt också att vi skulle gå ut på hotellet men de blev inge med de o skönt var de ;)

Kan säga att jag somnade som ett barn när jag inte hade fått sömn på över 36 timmar!!! Vaknade dock tolv idag o städade ihop här hemma o så tog jag o hussni en promenad till waressi för vi blev sugna på en pizza o så joinade janne med dit också.. sen gick vi hem o klockan var kring halv tre då o blev så trött att jag somnade på soffan o vaknade bredvid hussni sen i sängen vid sju tiden haha :D Konstigt men men..

Sen när vi vaknade har jag badat o bara myst på med älsklingen o imorgon är de en ny vecka med nya tag o försöka vara nyttig o nykter! Fii fan för denna helg känns som att man har blivit överkörd av ett tåg men kul har man haft..



Hoppas eran helg var bra !

Seeyaaa

DET BLEV ATT DRICKA!!!

Fredagen blev att dricka med dessa brudar helt spontan.. !!




Och Jag då såklart :D hahah



Seeyaaa on the flipsyde !

Rihanna!!



Fredagsmyyyyys !! <3

Idag klev man upp vid halv åtta och kan säga att jag var ganska så himla trött..hade jätte gärnat kunnat stanna kvar i sängen med min underbara.. men de var ju lika bra då man skulle fara till skolan o ha praktiska saker som tex fick vi göra blodtrycksmätning och pulsen! De var super kul tyckte jag haha.. och inte så himla avancerat som jag trodde att de skulle vara! Fan vad kul att gå denna utbildning.. :D Jag känner bara för varje dag hur gladare o gladare jag blir o så även nu när man har börjat träna.. vilken energi man har i kroppen! Jag mår så bra på alla sätt.. nåja nog skrytet! :D

Idag blir de bara lugna puckar och imorgon har jag ingen aning om vad som händer.. Har varit sugen länge på att ta med flickorna på 2-rättersmiddag på valhall o gå ut bara efter de och ha de trevligt! Men då är ju frågan om alla har tid eller pengar för de.. nåja de var ju bara en tanke ! Men en ganska bra tanke måste jag säga haha :D

Jag och älsklingen har iaf diskat,bäddat sängen o dammsugit nyss och nu funderar vi på vad vi ska hitta på för nå kul nu när de är så himla fint väder :) Jag känner mig lycklig idag..




Ha en bra helg !

Seeyaaa



undra om man kanske skulle vara nykter eller dricka i helgen?


De är den stora frågan hahah :D





Eller göra något annat kul !



Seeyaaa

Mars

Har nämligen köpt ett gymkort av ronja nu när hon ska flytta tillbaka hem till Kiruna så igår var första träningsdagen efter ett uppehåll på snart ett år.. Kände mig lite vilsen i början när jag gick dit haha men de gick ganska bra efter ett tag och idag har man världens hemskaste träningsvärk även om jag körde lugnt nu i början! Dom hade ju även fixat en våg på gymmet o var tvungen att ställa mig på den o visste inte om jag skulle börja skratta eller gråta när jag såg siffrorna.. jag som hade intalat mig att aldrig mera gå upp i vikt.. visst jag har märkt att jag har blivit rundare men inte att de var så mkt.. vissa kanske tycker de är lite men 5 kg är ganska mkt! Men de är väl kärlekskilon haha :D så nu blir de andra bullar.. har varit nere på stan idag o fikat med en massa vänner o ens underbara så passade på att köpa kosttillskott som heter diet meal som är i pulver form :) en måltidsersättning .. här kommer en beskrivning på de :

Diet Meal är en komplett måltidsersättningsprodukt för dig som vill lyckas gå ner i vikt. För att lyckas krävs det att du minskar på kolhydrater och fett samt ökar proteinintaget. Tillsammans med en sund kosthållning och motion ger det en långvarig viktminskning.

Diet Meal innehåller alla näringsämnen din kropp behöver utan att tillföra onödiga kalorier, en portion ger endast 120 kcal! Vid en kalorisänkning svarar kroppen vanligtvis med att minska ämnesomsättning och förbränning, Diet Meal hjälper kroppen att hålla dessa på en bibehållen nivå och därmed underlätta en minskning av underhudsfettet. Samtidigt skyddas den dyrbara muskelmassan som utsätts för stora belastningar under en lågkaloridiet och intensiv träning.

Så ska bli intressant o se hur detta kommer att gå .. men de blir nog bra!

Sitter o ska se på nu iaf när hussni ska tatuera sig o sen hem o plugga.. har lektion även imorgon kl 08.30-11.00 så ska försöka ha klart arbetsområde 6 då eller ta med det på fredag!

 

De var allt ...seeyaaa


Bilder från annelie :)







Älskar er mina underbara flickor ♥


Seeyaaa

RSS 2.0