new pictures !

From my new mobile .. hihi :D



samt den osminkade sanningen :D



nu blir de toy story 3 med älsklingen innan man myser ner sig under täcket :)


seeyaaa

kylskåp

Har varit med hussni ner på stan,köpt ett minne på 4gb till min nya mobil hihi ;) samt storhandlat mat på ica..
Blev att jag åkte själv o köpte telefonen.. nåja.. har hållt på o lära mig den nu.. lite avancerad så här i början men de går framåt :D haha.. är nöjd iaf.. så de är ju bra!

Blev att vi åt grillad kyckling,potatissallad o en goo sås till middag, hade ingen lust att börja laga mat så de var smidigaste så.. dock var de hussni som fixade de :D Ska ta mig ett varmt bad o läsa min bok hade jag tänkt.. har ont i min nacke o rygg :/ skulle behöva plugga oxå,men får se om jag gör de ikväll eller imorgon efter att jag har umgåtts med tesse bruden ! så skulle tro att de blir en film att se på innan man somnar.. är sjukt trött o spy less denna pissiga och gråa dagen! blääääää



well well, de var allt..


seeyaaa

ny telefon!

har inhandlat mig en ny telefon idag på elgiganten.. det blev en HTC smart pink för 1790 kr ;)



bjuder även på en bild sen imorse med filtrerat svartvit som bakgrund!



seeyaaa

yooo biatches !

Så där,äntligen fick man tummen ur arslet att plugga ett arbetsområde,blir ett till imorgon o då har jag bara ett kvar som ska vara inlämnat den 13 september så det behöver jag inte stressa med då de är att man ska läsa en bok o sen prata om de etiska problemen som man hittar!

Så medans jag har suttit på soffan o pluggat så har älsklingen försökt hjälpa mig med min blogg att ändra utseende! det blev bättre iaf men tyckte så synd om han där ett tag för han satt i ca 2 timmar o trixade men jag tyckte att de gjorde inget om den inte blev som jag ville ha den ;) men tack ändå mitt hjärta .. älskar dig även om du älskar mig mera :D

Skulle tro att de snart blir sängen så man orkar med morgondagens äventyr ;) Hoppas o ber att de inte blir dåligt väder..

måste bara skriva oxå en sista sak,hur fan kan man förändras så mkt under denna tid från 090131-100830 ?
Ser ut som heffaklumpen nu jämfört med tidigare.. gaaaaah va har jag gjort med mig själv? :/






jag tycker det är en stor skillnad på bilderna ! kanske för att man har blivit gammal?

seeyaaa

[check]

Varit på skolan 9-12-[check]
ätit lunch med annelie-[check]
badat-[check]
handlat mat-[check]
lagat mat med hussni-[check]
tvättat-[check]
hussni har diskat-[check]
tagit en promenad-[check]
tankat bilen-[check]
varit med pappa-[check]
sett true blood- [check]
Rensat avloppet i badrummet-[check]




Pluggat- inte [check] haha :D

nåja om man skulle ta o plugga ett tag o sen bara ta de lugnt,ska iväg på äventyr imorgon med älsklingen ;)



seeyaaa





sleepy

fan oxå jag har en massa saker som skulle behövas göra här hemma men är alldeles för trött o seg idag för att röra på fläsket.. det var inge kul o kliva upp idag kl halv åtta,hade tänkt duscha men orkade inte då det kändes som att jag gick sovandes.. men de gick bra iaf att härda ut sig på lektionen.. !

ska iaf ta ett första steg nu o duscha sen får allt annat ta sin tid, för måste handla lite ingredienser till middagen,laga mat,diska,tvätta o sen måste jag plugga då jag har lagt upp mål då jag ska vara färdig med arbetsområdena innan provet v.38 ! att man inte kan klona sig själv,gud vad man skulle hinna med mycket ! nåja allt får ta sin tid..

eller om man skulle ta en powernap på en halvtimme så man blir människa ?:D hehe.. näee får nog stå ut med denna dag tills de blir att sova.. ! idag är en sån dag då jag ogillar allt.. det blir för mkt samt när ens energi är helt bortblåst! Men hussni får allt hjälpa mig ;D

well well, ha en fin dag.. kanske skriver mera sen !


seeyaaa

Don't let 'em say you ain't beautiful



god natt, skola imorgon..!

Bilder sen vikariefesten igår :)

hade en super rolig kväll igår med flickorna från näsbygården,detta måste göras om.. dock avrundade jag kvällen lite tidigare men den var så rolig o här kommer det lite bildbevis från johannas kamera :)






haha så het bild :)

samma här...haha



haha ibland behöver man inte vara så seriösa :) Tack ännu en gång tjejer för den perfekta kvällen..

seeyaaa

Snart helg!

idag klev man upp tidigt,tog på sig sin ny inköpta mössa då de var svin kallt när man skulle till skolan.. Brr!
Snart är de på med vinterkläderna.. har iaf varit en rolig dag på skolan,samt lämnat in 2 arbetsområdet :)
Sen efter skolan for jag hem en snabb sväng,fixade till här hemma o sen blev de spontant att hämta upp maja o johan då jag läste att maja skulle ner på stan,så de blev en fika på myggan.. Sen så åkte jag hem o då var min underbara pappa på besök så hann ju surra lite med han oxå innan han åkte hem då mamma väntade på han :D
Är så sjukt trött idag så fyyyy bubblan.. tror de blir bara lugna puckar från och med nu!

Var ju i luleå igår o de var riktigt roligt.. blev dock bara ett inköp ;) Lika bra haha.. nu på lördag ska jag iaf med Marion till hpda o sen blir de järnet hem o fixa till sig då man ska på fest ;) Ska bli mkt roligt.. haha !



nåja detta var allt.. seeyaaa

Here I come Luleå !

På ungefär en timme tar jag lokalen ner till stan eller "byn".. och sen blir de att Marions bil pekar till luleå :)
Redo och klar är jag nu... have a great day!





Idag har jag klätt mig varmt då de blåser som FAN i luleå.. man orkar ju inte gå o frysa :D

seeyaaa

Luleäää idag !

Måste först skriva att detta är ingen vanlig dag utan det är min svärmors Födelsedag.. så grattis till dig !♥

Hade tänkt kliva upp klockan nio men låg o latade mig i sängen så klockan blev ju närmare tio.. Tänkte uppdatera lite här medans jag dricker kaffe o berätta kanske lite om dagen ?!:D Ska nu sitta o nörda här på internet.. sen ta mig en dusch,väcka hussni,hitta nå kläder jag kan ha på mig.. sen när klockan börjar närma sig halv två då far jag ner på stan för då ska jag med Sötaste marion efter hennes jobb till Luleå !:)

Det som är synd är att jag fick inga pengar idag men då har jag världens snällaste pojkvän som lånar ut sina :D Jag älskar dig ..

Synd oxå för nu blir de så stressigt,jag hade nämligen velat fara till Eva nu på Fm o ge henne en blomma eller ngt.. men hussni sover o han får maan inte väckt.. så jag kommer inte att hinna så jag får väl åka dit imorgon efter skolan eller om hussni åker dit sen :)


detta var allt..

seeyaaa

.. rubrik fattas ..

Hatar att komma på en rubrik? varför ens ha det..?

Nåja,klev upp inna kl åtta,gjorde mig i ordning o sen tog jag bilen ner till skolan där jag skulle ha min första lektion i etik och livsfrågor.. måste säga att de var kul att vi var sån stor grupp o att alla kunde diskutera om saker o ting!

dock så kan jag komma på mig att jag pratar lite väl mkt så ibland fick jag knipa ihop.. jag vet inte varför jag är så som person? Det är absolut inte för att jag vill ta plats eller höras utan jag vill bara få utrycka mig för den jag är.. Jag har aldrig någonsin fått säga mina åsikter eller för den delen vågat då alla har tidigare bara klankat ner på en.. Jag skiter fullständigt i vad folk tycker om mig nu.. jag är den jag är o vill du/ni inte lyssna vad jag har o säga så stäng dina öron! Tycker de även var oerhört pinsamt idag oxå att lämna första arbetsområdet när vi inte ens har börjat, men jag gjorde det iaf.. jag gjorde det för min skull! jag älskar att läsa o skriva o vi är ju alla olika som människor o man får ta de i sin egen takt.. men jag kan däremot märka att jag är lite väl inne till att göra allt snabbt o de är väl bara en för och nackdel! men det går bra iaf för mig o jag vill verkligen så himla mycket att bli något o göra de för min skull o samt visa till alla andra som aldrig trodde jag skulle bli ngt att de kan jag visst.. se på mig! Mycket smartare o bättre än vad ni någonsin kommer bli.. så nu kan ni som har rättat mig i allt sluta!! Bara genom att förstå o fått lära sig om själva människa i alla dess steg så har jag lärt mig vem jag är o hur människor funkar.. Jag har alltid vetat att jag vill hjälpa människor på alla sätt o det bästa utav det är att jag har hjälpt mig själv nu.. jag är lycklig,jag har ett tak över huvudet,mat på bordet,pengar,sambo,familj o en massa vänner o framförallt mig själv. Vem kan i dagsläget säga att man är lycklig med sig själv o riktigt mena det? jag tror att de inte är många.. men jag är en av dom som kan säga de nu! jag är lycklig o visst livet är en berg o dalbana.. de är ingen dans på rosor o de har jag känt lukten på men jag har lärt mig att hantera smärtan som kommer..

inget kan få mig att må dåligt , jag tar de som kommer,tar konsekvenserna av det o gör de jag kan för att lyfta det högre.. om jag så måste ta i allt de jag orkar till den dagen jag stupar så gör jag det! Ingen o jag menar ingen kommer någonsin kunna eller få trappa ner min fasad igen som jag har fått bygga upp.. inte ens människor jag älskar kommer kunna riva det!

Att ha fått kunna komma till denna punkt i mitt liv o ändå bara vara 21 år gammal är stort för mig då jag aldrig i mitt liv har någonsin tänkt på mig utan alla andra i första hand är ett stort steg i mitt liv o jag hoppas ni som läser detta ser till att tänka på er,för de finns ingen annan som du oavsett om man älskar eller hatar dig.. spelar ingen roll vad folk tycker om dig.. var stark,le o gå din egen väg istället för i andras skor för att passa in!

Var lycklig o le mot morgondagen..




middag!

nyss kommit hem efter att ha varit på skolan o träffat nya som gamla klassvänner.. har även fått en ny lärare som nästan var lika blond som jag :D Har som första riktiga lektionen imorgon kl 9-12 så tänkte att nu efter middagen lägga mig o läsa igenom arbetsområdena o börja sammanfatta då de är så dåligt väder ute..

Kan också säga att min mage skriker efter mat.. daaaaaaaa o en massa disk är de oxå! Det är såna här dagar man ska äta skräpmat som pizza eller liknade.. men de har blivit alldeles för mkt sånt! Man får bara ångest efteråt..

Nåja men nu har jag iaf lektion 2 ggr per vecka ..måndagar o torsdagar !


näee nu ska jag hjälpa älsklingen som står för middagen idag.. ciaooo !



seeyaaaa

snart ska jag dra till tha school :D




man kan vara glad för att börja skolan,kolla på mig :D hahahah

seeyaaa

Skola idag

igår kring sex tiden så mötte jag upp Marion då vi hade bokat in en promenad.. de var riktigt skönt ute även om de var lite grått o blåsigt.. vi gick strandpromenad ner till stan o vi surrade,skrattade :D haha ja jisses.. tillslut märker man att man måste andas för man blir så upp i varv när man har det kul :D men de måste vi göra om..

Sen när jag kom hem så gjorde älsklingen mig hallonte o smörgås ;) Han uppvaktar mig alltid med ngt.. älskar dig♥
Brukar säga att jag har världens bästa pojkvän hihi :D Efter de så la vi oss i sängen o såg filmen "Precious" och den handlar om detta :

"Precious Jones, en 16-årig analfabet, har hela sitt liv varit osynlig. Osynlig för pappan som våldtar henne, mamman som slår henne och myndigheterna som bara ser henne som ett i raden av Harlems alla förlorade själar. Men när Precious, gravid med sitt andra barn med sin far, möter en beslutsam och radikal lärare påbörjar hon en resa av utbildning och upplysning. Och Precious lär sig inte bara att skriva om sittliv, utan gördetäven till sitt eget för första gången."

Den är väldigt gripande film o jag rekommenderar den ... :)



Nåja nu ska jag fixa till mig innan man ska på skolan,kanske äta lite frukost oxå :)
seeyaaa

Du och jag..



Du fångade mig,
du tog mig i din famn.
Nu är du mitt allt,
och du har mig för evigt.


seeyaaa

Höstpromenad kl sex!

pappa kom vid ett tiden o hämtade mig o niklas så vi kunde hämta bilarna sen helgen.. blev ju även bjuden på middag så de var ju inte dumt :) Fick mig ugnsbakad lax,potatis,sallad o sås .. mums! Efter de så gled jag hemåt där älsklingen hade spolat upp ett bad åt mig.. kan säga att de var riktigt skönt o bada/duscha!

Så nu vid sex tiden har Marion bokat upp mig till en promenad i deetta höst väder,skönt ska de bli så man tar bort lite kalorier som man stoppat i sig i helgen samt sällskapet :) Ska även på onsdag följa med henne o henns karl till luleå o förhoppningsvis har jag fått pengar då så man kan köpa sig ngt fint ifall man hittar ngt intressant ;)


kanske skulle leta upp nå kläder man kan ta på sig o sluta sitta i pyjamas samt föna håret :P



denna bild påminner mig om hösten fast de var en solig sommardag :)

seeyaaa

Clips

så här ser de ut med löshåret jag köpte av Marion.. måste dock klippa till de lite ;) men annars blev de mkt bra..


Söndag...

Då är de en ny dag imorgon o en ny vecka.. imorgon börjar jag även skolan kl tio o min första kurs blir "etik och livsfrågor" ska bli spännande :) Har klivit upp klockan tio idag :D Sovit som en stok i natt.. har just nu även börjat köra en tvättmaskin,nu blir de ut med soporna,handla nå frukost på snurran o posta hussnis a kassa kort :) Sen så ska jag duscha efter att jag har tvättat klart.. känner mig som sju svåra år.. bläää!


Sen får man se vad dagen erbjuder,kanske en liten promenad om jag orkar vill säga :D just nu är jag död..
Värre än igår.. nåja nu ska jag göra något vettigt.. kanske facebooka ;D





seeyaaa



liten förändring

blev så less min gamla bloggdesign så hittade en gratis design som var lite ljus.. dock var den mycket tråkig enligt mig men då man inte är direkt ett dataproffs så får man ta de som finns.. hade annars velat ha den finare som alla andras :D nååja..

nu är klockan halv tio o efter att vi hade hamnat i matkoma så gick vi o la oss i sängen,somnade till klockan sju ;)
Ganska skönt att bara pilla navelludd o vara bakis i mellanåt :D är ju som sakt inte ofta jag är bakis efter att jag har druckit.. nu blir de nog lägga sig i sängen igen med datorn o se en film med hjärtat innan de blir john blund :)

Har laddat ner även picasa igen så nu kan man redigera o göra collage med bilder som man har .. skönt!
Imorgon hade jag tänkt att de ska bli städ/tvätt dag.. för idag ser de ut som ett bombnedslag ...

ha en fin lördag allihopa..
Måste även tillägga att gårdagen var mkt rolig.. plus att man åt ju surströmming o jag fick ett gott skratt av hussnis miner o läten.. men han fick ju iaf fläskfile med potatisgratäng o goo sallad :P


seeyaaa

KäRlEkEn



seeyaaa

bilden är...

tagen av annelies nya super duper kamera :) dock en sliten jag.. :D



seeyaaa

love


tihi nu lägger jag upp en bild som jag tror att jag inte får,men den togs igår hemma hos mina föräldrar
occh jag ville bara skriva så här: jag älskar dig hussni..♥



seeyaaa

Off to Sangis soon!




I FEEL HAPPY TODAY!


HAVE A NICE DAY / LOVE NINA

yesterday

igår klev man upp klockan sju för att fara till tandläkaren o sen vid tio åkte jag en snabb sväng till försäkringskassan.. efter de så tog jag de lilla lugna innan man fick besök av först tesse som även åt pizza med oss,sen kom marion förbi o sen kom anne :) det var riktigt roligt.. satt o drack kaffe o svamlade så som bara tjejer kan :D Sen så har hussni haft en massa kill besök men de tycker jag att han alltid har så hans räknas inte ! haha..

Vid nio så åkte marion hem,sist av alla.. så jag la mig direkt i sängen med älsklingen o såg twilligt eclipse! den var så där tyckte jag.. lite långtråkig o så var den 2 timmar lång! efter de så var klockan efter elva så då sa jag god natt o somnade som ett litet barn..

Har nyss klivit upp,så tänkte jag skulle bege mig in i duschen så man blir ren och fräsch :) Sen så önskar jag mig sol.. vi ska ju till sangis idag o äta.. mums :) jag längtar redan.. dagen kommer nog bli bra eller en ren katastrof :P
näee nu ska jag inte vara så.. nåja ha en fin helg!





seeyaaa

fejksmile med plasttänder :D

kommit hem för en stund sen då man var på besök hos tandläkaren för att bygga ut mina gluggar med plasttänder .. såg lite lustigt ut först men nu ser de bra ut.. ett komplett leende utan nå skavanker:D kanske dags o lära sig le med hela munnen o inte alltid vara så allvarlig när man knäpper kort på sig själv :D dock blev jag 1000kr fattigare men de hade kunnat kosta mer ifall jag inte hade fått rabatt på 600 kr.. jisses amalia vad de är dyrt alltså! haha..

så fick antingen betala de direkt,eller delbetala eller betala i slutet av denna månad.. så jag ides inte ta ngn faktura så de blir att jag betalar de när jag får pengar.. hade ju direkt inte dom pengarna nu ;)

måste även säga att jag är sugen att flytta från denna ruttna lägenhet,till ngn som är billigare,finare o där man får de man behöver istället för att vänta 2 månader innan de händer.. haha nåja man får se vad som händer ;) snart dags för barn,villa o hund.. och så en volvo :D hehe.. näee skojjade bara !

imorgon blir de ut till sangis med älsklingen till mina päron då vi har blivit bjudna på middag o öl så klart :) ska bli så gott.. sen även nästa helg då blir de fest med arbetskollegorna man har jobbat med under sommaren.. ska bli så himla kul alltså :) längtar..

idag så skulle även anne,tesse o marion komma.. får se när de hör av sig så man hinner städa haha :D

bjuder på världens finaste kort ,hostt :D så här blev resultatet




seeyaaa

nu blir de..

stekt ägg eller ngn röra på smörgås och mitt underbara hallon te.. har även nyss sett true blood med älsklingen o så har man hunnit umgås med amanda,mina päron o en snabb cigg med annelie utanför mig :) nåja ha en fin dag imorgon!



seeyaaa

me today

hoppas alla får en fin dag o jag börjar känna mig sjuk , snyft!



seeyaaa

whiiii

kan säga att jag var ganska bitter igår pga att man inte kunde fara ut med sina vänner o festa som alla i kalix gjorde då man skulle upp kl sju o jobba.. men nu är jag så ledig jag bara kan innan skolan börjar :) känns otroligt skönt.. saken gjorde ju inte bättre att hussni skulle ut haha :D nå men jag somnade iaf som ett litet barn kl elva..

har iaf gått super bra på jobbet i helgen då man har jobbat med underbara människor :) trivs annars som fisken i vattnet där även om det jobbet suger musten ur mig,men jag älskar det :) vad ska jag mer skriva? hussni har gjort hemmagjord pizza med typ 1 kg ost kändes de som haha,men den var mkt god :) nu blir de bara chill o mys här hemma.. ska snart ta mig ett skönt härligt bad innan de blir filmdags:)


hoppas ni hade en bra kväll igår allihopa..



seeyaaa

bilder sen igår på min nya kofta :D






nu blir de film med älsklingen o sen john blund,jobbet kallar imorgon 7-21!

seeyaaa

lite bilder!


min underbara ros som jag fick en dag efter jobbet av mitt hjärta!


mitt goda jordgubbs vin ;)


en trött nina som hade lite att göra en dag efter jobbet :D


slutligen en bild på min kärlek!♥


seeyaaa

this is me today !




have a nice day !

seeyaaa

vilken härlig dag!

just nu så spruddlar de med en massa härliga känslor i kroppen.. jag känner mig mkt positiv!
denna dag har även varit super,har hunnit umgås med en massa utan krav o har kunnat ta allt i min egen takt
o samtidigt hunnit göra en massa andra saker oxå.. samma var de igår!

igår så åkte jag iaf till mina föräldrars jobb o umgicks med mamma innan hon o pappa slutade för jag ville ha med dom till hpda så de blev att vi näst intill åkte direkt till hpda o bara hade en trevlig dag tillsammans. detta köpte jag i hpda:
  • parfym till både mig o hussni
  • body butter som luktar vanilj/jordgubb
  • rostfriakrokar
  • rostfria spislock
  • duschdraperi
  • diskborste
sen så fick jag av mamma o pappa nya sängkläder o två stycken mysiga filtar nu när de börjar bli små kyligt ute!
Sen så var vi o storhandlade mat o så bjöd mamma på pizza.. en riktigt bra dag o så hann jag ju pyssla på här hemma!

Idag klev jag upp vid halv tio,gick i duschen o fixade till mig lite innan de blev en snabb lunch med lilla sara o hennes pojkvän kent som även är min släkting :D var riktigt roligt o så fick man gosa med hennes mage ;)
Sen så stannde jag på stan o mötte upp amanda,gick kring stan o tog sen en promenad till näsbyn o hann även på hemvägen fynda en massa snygga saker på fyndis för 200 kr ;) När jag väl var hemma så började jag rensa garderoben o gav halva den till amanda.. men nu är de iaf ordning o reda plus bara kläder jag använder ;) Sen så kom mina föräldrar hit,åkte med dom på ica o handlade ingredienser till middagen som blev thai gryta med lax o ris.. ruskigt gott ;) Pappa hjälpte hussni o borra fast en hylla i hans "data/musik" rum.. o sen efter att de for hem kring sex tiden så hämtade jag upp tesse bruden o åkte iväg till Marion där de blev kafferep så kom hem för ca 50 minuter sen så nu blir de kvällsmys med min underbaraste pojkvän :)

Just nu så är mitt liv så jag vill ha de
  • bra ställt
  • bra vänner nya som gamla
  • extra jobb på sidan om pluggandet
  • världens bästa föräldrar
  • världens finaste pojkvän
  • ett fint hem
  • mål o visoner i livet
jag bara älskar mitt liv just nu o även mig själv av ngn konstig anledning,kanske för att jag har börjat tänka mer på mig o ingen annan.. gör de jag vill göra helt enkelt o lyssna på mitt inre o jag hoppas ingen i min  närhet känner att jag försvinner utan snarare ser de som positivt för min skull då jag alltid har gått i andras skor alldeles för länge!


nåja detta var allt för denna gång :D


10 Augusti 2010

har nyss vaknat av att hussni väcker mig o tycker att de är dags att kliva upp, så sitter här nu i vardags rummet med en kopp kaffe o sprängande huvudvärk.. daaaa! har ännu inte hunnit ta på mig nå kläder o sitter mest o funderar vad man ska hitta på nu när man är ledig en stund innan de blir work igen! har ju nämligen jobbat fredag-måndag.. är helt slut.. haha :D


vad ska jag annars skriva? kan väl skriva att mitt liv är perfekt just nu o bättre kan de inte bli...



seeyaaa

work i helgen

jobbar i helgen o tjänar pengar istället för er som slösar bort pengarna på LK ;)

ha en bra helg allihopa..


seeyaaa

städ dag AB

har varit i full rulle här hemma idag,dammtorkat,tvättat kläder,skurat,dammsugit,diskat.. u name it ;)
känner mig riktigt duktig haha.. var ju såå dåligt väder i morse! men nu är de fint väder ute.. man kanske skulle
ta sig en liten promenad o sen själv döö i badkaret :D? varit mkt skönt att bara strosa på här hemma .. älsklingen är även sjuk.. stackarn! han har haft typ feber,hosta o allt nu i två dagar.. men dock så har de inte varit så mkt spring åt haan ;) bara lite.. hihi.. love u ♥


näee orka skriva nu .. seeyaaa

hellooo!

då var de redan onsdag,ja jisses vad allting går fort :D har i veckan gjort en massa ärenden nu innan skolan börjar igen.. sen har jag umgåtts med en massa härliga människor o myst med min underbara sambo ;) älskar dig så..

Idag klev man upp iaf kl tio,gick i duschen o fixade till mig lite innan de blev lunch på stan med anne o tesse ;)
fick test låna även marions löshår med clips innan jag skulle bestämma mig för att köpa det.. vilket jag då gjorde :D
jag som ändå tycker att jag har fått ganska så långt hår men jisses amalia vilken skillnad.. riktigt snyggt ;) tråkigt bara att de var så dåligt väder idag :/

sen så åkte jag ner på stan med lilla anna då hon skulle ha alkoläsk innan lk ;) jätte många som vill att jag ska komma men näeee.. jag orkar inte plus att jag slösar mina pengar hellre på ngt annat :) så är de fint väder i helgen så blir de nog grilla i sangis o mysa med sitt <3 o ens föräldrar :)

Nåja nu ska jag fortsätta nörda vid datorn innan de blir film :)

seeyaaa

säger bara..

fan va rolig kväll jag hade igår,en av de bästa.. känns bra med lite förändring i mitt liv med nya människor :)
har kommit till en ny stadie i livet o äntligen kan man nog börja blicka framåt.. känns som en ny energi som
strömmar i min kropp!




livet kan vara härligt trots allt..





älskar dig mest i världen oxå min underbara hussni !♥

RSS 2.0