äggröra till middag!

haha orkade inte laga ngn mat idag till mig själv så gjorde ngn egen äggröra som faktiskt blev jätte god..trodde de skulle smaka apa men de funkade :) Sitter nu iaf på soffan o ser en film på Tv3 ,tror de är typ ensam hemma som man har sett hundra ggr haha men de funkar de med!

Skulle ha diskat idag o igår men har ingen ork så måste ta o fixa de imorgon istället innan jag går till jobbet!
Har även pratat med mamma idag för hon kände sig lite ensam nu när pappa har åkt i väg till stockholm med en lastbil..
Han har nämligen fått ett jobb som lastbilschafför igen så man måste ju säga Grattis lilla pappa:) han är nog mäktigt stolt..
De är ju ganska svårt att få jobb i lilla kalix..eller igentligen överallt!Saknar dom så otroligt mycket så de är hemskt..
men kommer ju snart hem plus till mina tjejer:) Gud vad jag längtar efter er...

Sara,om du läser detta så om du kan så ring mig så jag får höra om du fick ledigt när vi ska åka hem:)miss u tooo

Sen imorgon blir de jobba.. Mån-ons o sen Fre-lör... Fyyfan!
Hoppas erik kommer hem snart från träningen..lite ensamt här hemma!
Seeyaaa

vatten o mycket vila!

Var ut igår med Alisa o hennes tjejkompisar o de var jätte roligt..o dansade gärnet på Tonic o sen gick jag till Grand o hälsade på o fick en drink där o efter den så blev de DING i skallen haha..fyy fan men roligt var de! Så idag blir de mycket  vila o vatten i massor för jag har skallebank haha...

Nå väl kan skriva mera sen...


Har inga pengar på mobilen så ni vet om de alla!!


Saknar er flickor..love!

hjärnblödning nästa..

Igår var man o jobba sitt första julbord o de gick hyffsat tyckte jag förutom i början innan gästerna anlände..
Då var de typ katastrof på hög nivå.. alla hade lagt maten fel o chefen var irriterad för de handlade bara om minuter till gästerna skulle in o sätta sig så de var ganska så jävla stressande o trodde jag skulle få hjärnblödning alltså!!
Varför de tog så länge var pga att dom som skulle fixa is vagnarna tog för lång tid på sig så vi fick vänta för länge med maten innan vi kunde ta ut den .. men sen så gick de galant tyckte jag!!Alla hjälptes åt o de gick smidigt!

Men,då var de ju de att Johan "lill chefen" sa åt mig att jag hade ansvaret för mat lapparna att rengöra dom o lägga allting i samma hög.. men sen när jag skulle ta dom så hade den andra tjejen tagit dom o lagt  dom lite överallt o fick typ panik för inget stämde.. så de fattades jätte många lappar o allting blev katastrof tyckte jag..och tycker synd om dom som ska jobba idag ifall de blir fel! Men vad skulle jag göra??Försökte fixa allting.. o dom andra hade gått typ vid tio, halv elva medans jag fick sitta till halv tolv med den skiten o ingen ville hjälpa mig så var stressad,irriterad o trött!! Nu vet jag de till nästa gång att inte ta på mig de.. Även om lapparna är en små sak jämnfört med de andra så får de inte bli fel! ..

Så idag jobbar jag på de andra stället från klockan 16-22 o känner mig inte alls motiverad att gå dit idag!
men sen är jag ledig lör-sön så då blir de att slappa gärnet! Sen nästa vecka jobbar jag Mån-ons 16-21
Sen Fre-lör 16.30 till 02.00 tror jag haha:)


Ska ta o sminka mig nu iaf o ta de lilla lugna.. Har även hunnit prata med mamma o lea idag!
plus att Erik fick ny bilen igår o den är såååå fin så herregud... de bara lyser i ögonen på han!
Frågade han igår hur de känns att ha en sprillans ny bil o fick som svar att de känns som att han har lånat den!


Saknar er flickor över allt annat...:)

Seeyaaa

Nyduschad..

klockan nio ringde klockan på telefonen att jag skulle kliva upp men kände att jag ville ta en liten sov morgon men hann inte ens somna om så ringde telefonen o tänkte bara åhhh vem är de nu?? Haha men då var de lilla annelie gumman som ringde så då blev jag pigg som bara den..så vi pratade på i 50 minuter tills jag blev super hungrig o skulle i duschen haha!
Men de var mycket vi pratade om iaf under de samtalet... miss u darling!

Så nu sitter jag i soffan o ser på tv om en kvinna som är sko narkoman som får välja design skor mot hennes skor o hennes skor går till välgörenhet! Hon började med 400 skor o har nu bara 170 stycken..hehe nu fick ni lite fakta om vad jag ser på:) Har även sminkat mig o funderar på vad jag ska göra med mitt hår idag..är så less o bara ha rakt så funderade på att göra de lockigt idag men de tar bara sån tid haha.. så får se hur jag ska göra!

Sen vid klockan 15-15.30 ska jag börja gå till jobbet om de har slutat regna vill säga för annars tar jag bussen !
Sen blir de att jobba häcken av sig.. Ska även ha på mig en röd tröja,en tomteluva ,svarta byxor o skor haha så man kommer se ut som en tomte nisse! men de är för att gästerna ska kunna ta skillnad på oss Julbordsvakter o serverings peronal! Men tröjan vi får som är röd är ganska snygg ändå plus att de var fin kvalitet..skulle kunna själv köpa en sån vanlig tröja! Så för mig gör de inget..tycker de är ganska kul... Får se vilken tid jag slutar för de är inget bestämmt ännu men iaf före klockan halv tolv vad jag fattade som!

plus att erik ska nog fara o hämta ny bilen idag efter jobbet så han skulle nog hämta mig på jobbet så jag fick komma o provåka hehe eller köra! Vet inte varför men jag har en osäkerhet när jag ska köra en ny bil.. kanske för att jag själv bara har kört gamla skit bilar som pappa har ägt haha.. är bara så försiktig! vill inte göra så ngt händer.. menar inte att jag är dålig på att köra för jag vet att jag är jätte duktig jämnfört med andra..haha ego igen! Men men de ska bli kul iaf o speciellt för erik som bilar fram o tillbaka till jobbet varje dag o de blir runt 8-9 mil per dag! Så för hans skull är jag glad för när jag har flyttat hit så har jag knappt behövt använda bilen lika ofta som han!

Nu ska jag göra ngt..kanske diska om jag is..annars tar jag de imorgon!

seeyaaa

Detta jul bord alltså..

Har varit o jobbat idag o de har varit frågor hela tiden till mig från höger o vänster.. aaaaa kan ni inte se själva hur allting funkar? De är nämligen tjejer/killar mellan 16-19 år som aldrig har jobbat förut inom hotell o restaurang som inte kan typ ngt o jag själv som är en tjej på 19 år som ännu är lärling ska kunna förklara ,visa m.m som också kanske inte vet allt!
Så har fått springa som en höna fram o tillbaka o hjälpt dom o gett dom arbete som jag fick av chefen som vi skulle göra o alla suckade o tycke de var jobbigt... alltså hur ska dom då orkar jobba kvällarna på julborden då vi serverar typ 1000 julbord med spring överallt,stress o få allt o funka om dom gnäller över att de har varit max 60 stycken gäster idag PÅ ETT Julbord??herregud säger jag bara.. för då kommer de bli körigt o imorgon börjar jag mitt första riktiga pass inom julbordet då de kommer vara runt 200 gäster på de området jag ska befinna mig på! Börjar klockan halv fem o då ska vi fixa ihop alla is borden,putsa bestick,ut med all jävla mat,veta vars de ska stå,lägga ut besticken,tända ljusen,se till att allting är rent o allt ska vara klart prick klockan sju då gästerna kommer o allt ska vara borta klockan 21.40 då dans o julshowen börjar!

Då ska vi ta ner alla bord,all mat,torka golven,ta bort isflacken,ställa tillbaka allting på sin plats tills nästa dag, se till att alla besticken finns o är rena samt tallrikar,byta ljusen o listan kan bli låång!! Vi kommer vara runt fyra stycken julbords nissar o få varsin station men allting handlar om kommunikation o vara steget före hela tiden för annars blir de katastrof o speciellt med våran chef om hon inte tycker de ser nog bra ut! Hon är väldigt snäll men hård när de gäller att vara organiserad så jag får allt hålla tummarna att de funkar som de ska... för annars går jag o hänger mig själv haha!

Bara jag inte behöver jobba med ngn tafatt människa som får blackout för de får mig själv att bli osäker när jag själv inte kan allt...  Men de löser sig säkert!Håll tummarna för mig...

De var nog allt..sitter på soffan nu iaf o degar för jag är så trött efter maten! tihi..
Saknar er flickor ...love yaa..
Älskar erik ...

seeyaaa

hmm..

Sitter ännu framför datorn vilket innte är bra för ja ska upp tidigt imorgon.. har bara så sjukt ont i magen!??
Vet inte varför.. hoppas de inte är skiten som börjar spöka igen!less..




Tänk hur mycket som förändras bara på ett år,en månad,en vecka, en dag?
livet går vidare iaf..:) Bilderna är från Italien..2007

gubb jävel från faaan

Vid klockan åtta ikväll så kom de en sur gubbe o beställde en halv special med ett bröd,en korv med mos..
Gjorde den o frågade vad han skulle ha på.. men iaf gav ut den till honom o efter typ 2 minuter kommer han tillbaka från ilen o gapar åt mig att moset var kallt o jag var usel o en idiot! IDIOT kan du vara själv gubb fan... de var nära att han skulle kasta skiten på mig o de fula var att han hade ätit upp korven o halva moset.. hmmm tänker jag?? Första gången jag får ngn som klagar...sa förlåt o hann inte säga att han kunde få en ny eller pengarna tillbaka.. sur som han var satt han sig i bilen o gasade i väg.. Väldigt skrattretande så jag ringde till chefen o berättade o de gjorde inget! Såna människor finns o tyvärr så har ALLTID kunden rätt.. men inte denna gång! Men men vad ska man göra?

Nå väl, sitter hemma nu o ska ta mig ett bad för jag fryser som satan själv... haha! Har även varit o jobbat idag klockan 10-14 på grand o sen 16-21 på de andra stället.. Ska även jobba imorgon på grand samma tid som idag o sen torsdag från 17-23.00 o på fredag 16-21..o helgen är jag ledig!Skööönt..

Har även pratat med annelie gumman idag o de var roligt.. saknar dig hjärtat o hoppas du mår bättre snart!
De kommer bli så roligt att komma hem snart...älskar er flickor!

Älskar lilla erik också...:)


seeyaaa

Stulen av ngn! hehe

Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i telefonboken som ligger på det numret som står här:

2. Alisa Grand
12. Emma Sands
21. Gorri
24. Helena Grand
35. Karro nya
36. kea
37. kenny
40. lea hem
48. Mamma
54. Min halv "syster"
66. Rosemarie
72. Älsklingen

Ser du nummer 2 ofta? var med henneiförrgår:)
Har du pussat nummer 12? haha näee men kramat henne!
Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 21? Har inga minnen med han.
Har du träffat nummer 24? Ja men inte på länge:)
Är nummer 35 söt? Ja det är hon...
Vad var ditt första intryck av nummer 36? Snäll o trevlig
Gillar du nummer 37? bara som vän.. men känner han sådär!
Har du träffat nummer 40 den senaste månaden? Nej
När såg du nummer 48 sist?  idag:)
Har du varit i nummer 66 hus? nej inte det inte.
När är nästa gång du ska träffa nummer 24? Vet inte :)
Är du nära vän med nummer 66? Nej det är jag inte.
Har du gått på bio med nummer 40? Haha, vet inte?
Skulle du kunna gå ut med nummer 72? Ja ..hehe
Vad pratar du och nummer 54 oftast om? Vi pratar inte,skickar bara mess me varandra!
Känner du nummer 48? Ja det är ju min mamma jue :)
Skulle du kunna ge nummer 21 en kram?hmm njaa jag vet inte..
Hur är vänskapen mellan nummer 35 och 36? Tror inte dom känner varandra alls...
Har du velat slå 40 i ansiktet? tror jag inte 
Har nummer 12 ett förhållande? joo då
När träffade du nummer 35 senast? Faktiskt längesen nu...
Har du sovit hos nummer 37? Ja, det är ju min kusins man  ;D
Vem känner du bäst av nummer 66 och 72? min älskling erik

Halloj..

Mycket som snurrar på i hjärn kontoret.. hmm ... Fick nyss mitt schema från grand o blev besviken igen men de är iaf ngt.. Ska dit imorgon o höra bättre om schemat.. om jag har fattat rätt för de såg hel konstigt ut! Sen efter jag har jobbat där blir de en timmes rast innan jag åker på nästa jobb.. men man måste för att få ihop pengar! hatar ordet pengar.. de får mig att må illa! Sägs att man inte blir lycklig av dom men de blir då jag.. kanske för att man lever på inget just nu!

Ska snart vinna på lotto..hehe!

Ska börja med middan nu iaf innan erik kommer hem... kanske blir en promenad ner till knalle om jag fattade han rätt..
Tror vi skulle gå o kolla en klipp tid åt honom på nikita.. skulle själv behöva klippa mig men de får bli ngn annan gång!


Ring mig om ni vill prata.. gäller maja,sara o annelie! älskar er tjejer..

Saknar mamma o pappa..snart kommer jag..whiii!

seeyaaa

Snart jul

Helt sjukt vad detta år har gått fort.. speciellt sen man tog studenten! Ska bara bli så skönt att få komma hem till familj o vänner så de finns inte.. saknar faktiskt kalix grymt mycket fast de är en liten håla! Men de är bara de att den hålan finns all trygghet ..o de saknar jag! känns bara väldigt jobbigt att bila hem men om vi blir tre stycken med sara så är de inga problem pga att alla har körkort! De kommer bli så att Erik hämtar mig från jobbet den 19 dec,far tillbaka till lgh så jag får snabb duscha o packa in väskorna...hämtar upp sara i jönköping om hon nu får ledigt vilket jag tror! Sen så kör erik på natten ,sen jag på morgonen då jag vaknar o sara kanske sista biten.. hihi vi har styrt upp detta!

Måste även planera på va vi ska göra på nyår?? Eller hur brudar!? De ska bli ett bra nyår detta också...
Plus att jag har lovat Annelie denna jul att gå ut med henne..pga att förra julen på kvällen så samlades vi ett gäng o drog till B4 där de var fest med blandat folk o de var skit kul o stackarn var nämligen då o jobbade natt !

Har ännu inte fått mitt schema o jag blir knäpp... arrrgghhh!

Seeyaaa

Tidsfördriv

fram mobilen, och gå in på dina kontakter. Håll inne neråt-knappen i 3 sekunder, och skriv sedan in namnen här nedanför.

Mitt avskedsbrev

Kära Jonas V, För det första vill jag säga att Maja gumman är den bästa vän jag haft, och att Morbror Dan är helt dum i huvet.

Mina sista önskningar är att Sara underbarst och Theres Grand gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Anna Holmträsk får ett lyckligt liv tillsammans med Emma. Jag vill säga tack till Grand hotell för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Göran Nilsson. Du är verkligen underbar.

Mitt liv har bara gått utför sedan Josse from tog sitt liv. Snälla kenny, sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en siare och hon såg att du kommer röka braj med Älsklingen och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av  Teo som kommer i 130 km/h i en blå Opel.


Haha de var lite roligt att göra..fult bara att jag fick samma slut som Maja att Teo skulle köra över i 130 med en blå opel:)
Sitter på soffan o bara ta de lugnt..har huvudvärk sen jag vaknade o är smått irriterrad att dom inte har skickat mina arbetstider på grand så får hoppas på att jag får dom imorgon! Blir en tidig kväll för mig känner jag..

Saknar maja,annelie o sara ,mamma o pappa sååå mycket älskar er av hela mitt hjärta!
Seeyaaa

tidig kväll

kom hem klockan tio ungefär pga av att de var så många som skulle vara i nattklubben så en av oss fick fara hem annars hade jag jobbat till klockan fyra på morgonen!Men de är skönt ..Men annars har de gått bra..har varit i buffen o sen så har jag dukat av m.m!

Vaknade klockan halv tio idag då jag gick på till sjöbo torg o tog ut bensin pengar åt erik o han var så snäll att när jag kom tillbaka så hade han gjort frukost med gröt o ägg:) Sen  så for vi o tanka bilen o köpte lite olja för de var typ inget i den!
Sen så åkte jag ner på stan med honom när han skulle åka vidare till ulricehamn.. Så jag mötte upp alisa så vi tog en fika o gick runt stan o lyssnade lite på arvingarna då dom stod på södra torget o sjöng julsånger!tänker bara på "Eloise" när jag såg dom haha.. en gammal goding från när man var liten! Sen vid klockan fyra så gick ja till jobbet o tog de lilla lugna innan passet började.. och nu sitter jag på soffan halv sovande haha! Är grymt trött.. men de är för att jag har varit uppe i varv så mycket tidigare idag o nu är jag så avslappnad att jag blir sömnig haha!

Var trevligt att umgås med Alisa fast vi kanske är helt olik varandra på sättet! Bestämde även att om vi båda är ledig nästa helg så skulle vi ta en bar runda hehe;) Hoppas...

Nå väl de var allt jag skulle skriva ..tror ja! Eller vänta... Saknar er flickor ni är bäst o betyder mest:) De rimmar..

Seeyaaa

Hells kitchen..

Har nyss sett hells kitchen..är lite roligt o se de när de är så mycket drama!
Skulle själv aldrig utsätta mig för ngt sånt.. där ngn ska "lära dig av dina misstag" men som
igentligen bara står o skriker att man är en nolla! Många kanske tar till sig de o tänker att nästa gång ska jag
visa att jag kan o är bättre! Men kom igen?? Jag skulle typ flippa själv o bara kasta skiten åt faan..
Man kan se de som att ge upp..men jag tror hellre på att man är ärlig o positiv o sääga att detta blev fel resp rätt!
Men jag vet inte?  De är  bara min åsikt iallafall...

Har gått bra idag på jobbet men däremot så har de varit mycket o göra plus att Fatima sa innan hon for att de kommer
bli lugnt..bara såna som vill ha tidningen o cigg men de har bara varit folk i ett som ska ha mat o har inte haft en lugn stund!
Haha, men dom blev glad när dom insåg hur mycket jag sålde..Har jobbat på tjorran om ni inte förstår vars jag har jobbat idag:) Så dom sa på skämt att dom skulle lägga in en annons att jag jobbar där..hehe ! kanske för att man är så snygg?

Måste bara säga att när ngn har sakt i familjen/vänner att jag ser bra ut så brukar alltid mamma komma med en smyg kommentar "Hon släktar på mig då jag var ung" haha nog är hon allt söt lilla mamma.. Men är väldigt lik henne när hon var ung..bara att hon var smalare än jag! Hihi.. Som en bild då hon var 17 år o väntade sitt första barn så såg de ut som att hon inte alls var gravid.. Hon var så fin men ngn blir man själv gammal o grå:) Förlåt mamma..hihi

Nå väl ska gå o sova strax..

Ni vet alla att jag saknar er ..älskar er:)

Seeyaaa

nervös..

Idag är de första dagen o jobba själv men de ska nog gå bra.. försöker bara tänka på hur allt gick till bara  innan man ska stänga ;) Somna igår klockan tolv o de var skönt istället för att somna klockan tre på natten eller senare! Har även kommit på att när erik kliver upp o far till jobbet så sover jag som bäst men de är kanske för att då är hans plats varm o goo plus att jag har hela sängen för mig själv då..haha låter värsta ego nu men de är sant:) Säger ju inte att de inte är skönt att sova bredvid erik direkt haha.. :)Om ni fattar va jag menar...??

Vet inte varför men har haft huvudvärk nu i ngr dagar efter jag har klivit upp på morgonen!!
plus att här för ngn dag sen så kände jag mig jätte stressad o orolig över något så jag fick näsblod o
har aldrig haft de förut..tyckte de var jätte läskigt!! Men sen efter de lugnade jag ner mig..



En bild sen Maj 2007 då jag var Italien:)

Seeyaaa

Gooonatt

Se vad ditt namn betyder..

A. Gillar att festa
B. Alla vill ha dig
C. Underbar
D. Gillar att dansa loss
E. Oh, jätte bra kyssare
F. Bra personlighet och utseende
G. Skiter i vad andra tycker
H. En gosig nallebjörn
I. Helt underbar i sängen
J. Alla avgudar dig
K. Vild och galen
L. Alla älskar dig
M. Har dom vackraste ögonen
N. Du kan behålla hemligheter
O. As sexig
P. Populär bland alla
Q. Mindre snygg
R. Helt galen
S. Lätt att bli kär i
T. Omtänksam och bryr sig
U. Kung på att bara ta det lungt
V. Alltid lika glad
W. Otur i kärlek
X. Inte alls duktig i skolan
Y. Bästa pojk/flickvännen som finns
Z. Alltid redo
Å. Har en dold talang
Ä. Kan behålla hemligheter
Ö. Ruskigt smart

N. Du kan behålla hemligheter
I. Helt underbar i sängen
N. Du kan behålla hemligheter
A. Gillar att festa


Sakerna här stämde helt på mig hehe:) Sitter just nu framför datorn o erik kom hem klockan åtta men somnade nästan på en gång.. förstår varför! han skulle även jobba över imorgon men då gör de mig inget haha..ska ju själv o jobba då!
De blev att gå ut o gå tidigare idag o skönt var de.. men gick tyvärr in på Gina Tricot o gissa om man hittade kläder bara för att man är fattig nu:( En helt underbar klänning som satt så perfekt o en tröja som var sååå mysig! Suck säger jag..

känns just nu att jag bara vill åka hem o få julen överstökat o koncentrera mig på saker som jag vill o speciellt tänka mera på mig själv än andra...!

Saknar maja o annelie sååååå grymt mycket..älskar er:)
Saknar familjen..lilla mamma o lilla pappa! Va skulle jag göra utan er?
Sara gumman,tur att du bor nära iaf..saknar dig också!Love

älskar dig erik, om du bara visste hur mycket:)
Seeyaaa

Ledig idag..

Vaknade klockan tio idag o kände att jag bara ville ligga kvar i sängen för att jag var så trött..
Men tänkte att jag ska kliva upp o hitta på ngt idag..typ gå ner på stan o de först jag hör är regnet som slår mot fönstret!
Då kände jag bara.. näeee inte idag!! Så om de slutar regna snart så kanske jag går iaf.. men de är bara de att de regnar hela tiden känns de som och man har inte kläder för de heller.. !

Har pratat med maja gumman idag o de var skönt.. saknar dig babe! insåg även idag att de är prick en månad tills vi kommer hem till Kalix:)Ska bli så skönt att få komme hem o tänka på annat...

Imorgon jobbar jag 16-21 o fredag plus Grand på lördag från 17-04! Sen nästa vecka blir de mycket..
Men ska man försöka leva o få några pengar så tar man de man får...

pratat även med Erik tidigare o han skulle tydligen jobba över idag så de blir en lång dag själv hemma.. inge kul!
Men men...

skriver sen då jag inte känner mig tom i skallen....hehe!

Seeyaaa

Problem me datorn!

Har inte kunnat skriva idag på bloggen pga av att uppkopplingen till internet har krånglat lite men erik styrde upp de:)
Sitter just nu på soffan o känner lugnet..är så trött idag o har huvudvärk! Inge roligt...

Idag har jag diskat,varit o handlat,tvättat o sen farit o jobbat så kom hem nu för ca en timme sen!
imorgon är jag lediga o tänkte ta mig en promenad till biblan o låna ngn bok o sen kolla min mejl pga
att jag skulle få mitt schema från Grand nu under Julborden.. kommer bli mycket att göra men då får man
ju sen en belöning för de också:) Har även fått en lista på julmaten som jag måste lära mig utantill o den är TVÅ
sidor lång o de är hur mycket som helst..hehe kommer glömma hälften av de!! Men kommer nog inte bli ensam...

Har varit dåligt väder idag tills typ klockan tre då solen kom smygandes fram o pratade även med lilla mamma
o i kalix var de kol svart ..haha att de kan vara sån skillnad! Nå väl..orkar inte skriva ngt mera vilket är synd men
är så trött så skulle kunna somna här!

Saknar alla! Love...

Seeyaaa









Stulen av annelieee!

jag kommer från: Kalix men bor i Borås just nu!
jag är just nu: Sitter i min soffa o ser tv i vardagsrummet:)
hur gammal är du: 19
tycker du om någon just nu: jooo:)
om sex månader är jag: 20 år o har ett bra jobb!
gröna eller röda äpplen: Gröna så klart:)
vem ringer du när du är arg/ledsen:  Annelie,Sara,Maja,Pappa o mamma!
gillar du golf: Näee!!
vilken tid gick du upp idag: Klockan nio ...
har du sovit i din egna säng inatt: Jajomen klart ja ha de:)
har du strumpor på dig nu: Joo,o tjocksockar!
hur svarar du i telefon: Beror på vem som ringer..hehe
är du ensam nu: Nee men erik ligger o sover sen tio!
vad ska du göra ikväll: Inget ska snart gå o sova o tänka på mitt ynkliga liv!
vad gör du imorgon: Jobba
var vill du bo när du blir stor: I ett hem med massor av kärlek!
är det okej att gråta: Klart de är:)
när grät du senast: I Fredags
vilken årstid tycker du bäst om: Sommaren..
laddar du ner musik och film från Internet: Nej
vad skulle du göra om du vann en miljon: Spara, Köpa en ny bil,resa !
bär du glasögon eller linser: neeeej
tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: öhm, neeej
när går du upp ur sängen på en helgmorgon: olika.
har du piercing: nej
vill du gifta dig: kankse ngn gång...
vill du ha barn: Givetklart:)
solar du ofta: På sommarn:P
är du bra på att laga mat: Jao, rätt så :)
gillar du att dansa: AAAA Som FAAAAN!
är du flygrädd: joo, lite..
hur vig är du: haha..ojoj
vad dricker du helst när du är törstig: Vatten typ:)
vilken är din favoritglass: Gräddglass
tror du på ett liv efter döden:joooo
tycker du om sushi: NEEEJ
vad äter du helst när du ser på film: Sötsaker:)
lever dina föräldrar tillsammans: Jajomensan:)
vad heter du i mellan namn: Elisabeth..
är du morgon eller kvällsmänniska: Kvälls människa
vilken ögonfärg har du: blågröna
vilken hårfärg har du natuligt: väldigt ljusblond
vilka hårfärger har du haft: ljust, brunt
har du någon gång gråtit dej till sömns: Många gånger..tyvärr!
biter du på naglarna: Jajomensan..
är du beroende av något: Snus,vänner,familj o erik..
hur ofta tränar/motionerar du: tidigare 3 ggr veckan träna men nu bara gå ut o gå när man känner för de!
senaste låt du hörde:ingen
vad gör du på helgerna: jobbar
brukar du bädda sängen: Jooo.
hur många timmar sover du om nätterna: Vet inte,,för lite just nu!
senaste bok: Hmmm???
har du kysst någon under den senaste veckan: Neeej!
vad var det senaste du sa: God natt till Erik
önskar du att du bodde någon annanstans: ja
vem kramade du senaste: Erik!
saknar du någon nu: jaa, Sara , annelie, maja, mamma, pappa m.m
hur många lampor har du i ditt rum: ja du..orkar inte räkna!
vem ringde dig senast: Ingen!
gillar du att slåss: Nej
vad är du allergisk mot: Mig själv
var du glad igår: Joo
vad är din favoritfärg: svart,lila,rosa,rött,vitt,grått o brunt!
sminkar du dig: Ja varje dag..

Någon dag kanske man blir ngt!

Har varit på mötet idag på Grand o de gick bra så man får veta hur allting kommer att gå nu på julborden o vi var ca 30 stycken som skulle bli informerade! känner mig lite ledsen över en sak inom jobbet som känns lite piss!
Men man har väl valt fel bransch tydligen... Ska härda ut till den 19 december då jag ska få fara hem till kalix igen o mysa med familjen o vännerna som är så saknade!! Pratat med min chef idag på Grand o de var jag som hade gjort fel..
orkar inte skriva vad, för de är lite skrattretande!

Så kommer får mitt schema innan denna vecka är slut! Så vi får hoppas att jag får mycket jobb..
känns som att jag skulle kunna jobba ihjäl mig bara för att kunna leva lite bättre...Så desperat är jag!
Annars blir de flytt hem igen... Mår inga bra just nu! Speciellt detta om jobb o pengar!
Känns som att hela mitt ynkliga liv bara handlar om detta tråkiga ting!...

Pratat även med Sara o GRATTIS Gumman till ditt nya jobb o heltid:) Är så glad för dig ,men samtidigt Avundsjuk pga att de gick så bra för dig som kommer få heltid.. Medans man själv får typ torka skit o spya för att en tjäna 1000kr! Haha..;)

hej svejs..

Seeyaaa

Trött...

Kom hem för en stund sen o ska snart börja gå ner på stan pga att jag ska på ett möte :)
Ska även diskutera en sak me chefen...och hoppas de har gått bra för lilla Sara idag på Wecall!
Om du läser detta så ring mig så jag får höra o svarar jag inte så sitter jag säkert i mötet ännu...hihih!

Har glömt att skriva att i helgen var de en tjej som kom fram till mig o frågade om jag var Idol Anna??
Hahaha trodde hon skojade men hon var hel seriös o tyckte jag var så lik henne! Ajja,tänkte jag... fick
dock ett gått skratt ...:) Ngr killar frågade också Alexandra ifall hon var Lady Gaga.. haha ojoj! Är Tranås verkligen så litet
att om de kommer ngn ny så är man Kändis helt plötsligt!?? Hihi...

Nå väl de var väl allt..kan kanske skriva sen om jag orkar!

Seeyaaa


underbar helg!

Tack Sara o alex för en underbar helg..jag har haft de så kul o de är så tråkigt att helgen gick så snabbt, för jag hade velat vara hos er en stund till haha;)Men vi får snart ta igen de...love love!

kom hem klockan sju med bussen från Jönköping o de var den värsta resan jag varit med om! Svinkallt där inne så fick sitta ihopkurad med alla kläderna på.. Betala 90 kr för en enkel biljett o fick sån skit!Hmm...
Så när jag kom hem låg typ Erik o sov o jag frös så hemskt mycket att jag tog mig ett varm bad o nu sitter jag på soffan sömnig o försöker följa med Sanningens ögonblicck då linda Rosing är med o måste säga att hon är så ...äsch orkar inte!
Tycker då inte om henne .. de är då säkert!

imorgon ska jag på kiosken o jobba o sen så ska jag till  Grand pga möte inför julborden!Ska bli intressant o få se..
Ska även diskutera med min chef om en sak..som jag är lite irriterad över!!

Saknar maja o annelie gumman o jag älskar er o ni är världens bästa!
Tack för att ni finns...Samma med Sara också förstås...lilla gumman :)

De var allt..  Seeyaaa




I Jönköping!

Sitter just nu hemma hos sara o alex o idag ska vi ha lite fest o de ska bli så himla roligt o få komma bort från mina dumma tankar! Kom hit igår till tjejerna o igår så tog vi de bara lugnt o hade tjej mys med tända ljus, godis och idol så klart hihi... :) De var e rolig dag igår innan jag fick ett samtal på natten! Men har tagit ett litet urklipp från Saras blogg där hon har skrivit så roligt om mig haha.. gå in på hennes blogg http://www.invisiblesun.blogg.se/ så förstår ni ! haha

Nina: Estrella, så får du meeeeer på rullen!
Jag och alexandra: Öh? Så går den ju inte.. Haha..
Nina: Men vadå? Det gör den väl..

Haha, nina köpte nå öl också.. och i kassan så bad då kassören att få se legitimation..
Hon kollade läääänge på det till nina knäckte ur sig..
Nina: Det är faktiskt ett körkort och jag är 19 år..
Kassören: Aaa, jag ser det..
Nina: Ja men vad är problemet?
Kassören: Jamen de får väl godkänna det för denhär gången då!
Nina: JA det tycker jag..

Vad tror ni jag gör? Jå brister ut i gapskratt.. Och då tänker alexandra, kanske jag borde säga nå.. (Typ att vi inte skrattar åt kassören ) Ja då kläcker allex ur sig..
Alexandra: Ja, jag känner mig lite sne i ryggen idag..
Sara: Sne i ryggen?
En sak är då säkert.. hahah.. Vi slutade absolut inte skratta för det.. (;

När vi promenerar där så pratar vi ju som vanligt som flickor brukar göra.. haha..
Nina frågar då hur många som bor hära i Aneby?
Alexnadra: typ 5000!
Nina:
VAA!? Är det en inavelby eller? Hahaha.. (Och dom som känner nina, dom vet ju att hon inte är så tystlåten av sig.. Såå det var massor med folk och hon säger det högljutt som fan..) Haha.. Vilken galning..


Haha jag är så rolig ibland:)
Hoppas killarna får de roligt idag iDanmark..


Saknar maja o annelie gumman o mina päron så hemskt mycket!
Älskar er av hela mitt hjärta!

Seeyaaa

Tidsfördriv för att hålla tankarna stilla ett tag!

OM JUST MIG


NAMN: Nina Elisabeth Larsson
FÖDD: 11 april 1989
BOR: Borås just nu...
SMEKNAMN: Naina,Gumman,Babe,norrlänskan.
FAMILJ: Mamma, pappa ,jag o gossen!/katten)
SKOLA: Ingen



HAR DU UNDER DENNA MÅNAD


SAKNAT NÅGON: Ja, hela tiden o de är förjävligt!..
ÅNGRAT NÅGOT: Ojaa...
LJUGIT: någon vit lögn har väl kommit men inget som sårar ngn!
SVIKIT NÅGON:Vet inte? Tror inte de ...
KÄNNT DIG SÄMST: Ja ,känner mig sämst just nu.
GRÅTIT: Ett ex antal gånger ja...
SKRATTAT: Jao..igår kväll med maja
VARIT SJUK: Börjar bli sjuk..
VARIT UTOMLANDS: Nej..
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: Nej inte de!


KÄNSLOR


GRÅTER DU OFTA: Alldeles för ofta nu för tiden!
SKRATTAR DU OFTA: Jao,då o då..
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: Sömnig, ledsen,förrvirrad
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: sådär..lite fram o tillbaka!
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: nej.
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: Ja en del kanske men inte många..!!
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: nej!
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: Öhm..?
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Tidigare men inte nu!
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: Joo de är jag :)
OM JA, VEM: Vem tror ni`? Erik !
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: Har varit tsm med ERik i 5år o 4 månader!
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: Joooohoo.....
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Joohooo....
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: mystisk,impulsiv kille med humor o omtanke!
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET: både och ;)
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: Lagom!
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: Spelar ingen roll..
FÅR DU MÅNGA KILLAR: Nej inte så värst..Klarar mig !:)


UTSEENDET PÅ DIG


BRUNETT ELLER BLONDIN: Halvblond/brunett
ÖGON FÄRG: Blågröna
LÅNGT ELLER KORT HÅR : typ lite nedanför axlarna
SNYGG ELLER FUL: Snygg tycker jag..iaf litegrann..
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE:Hyffsat..
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: AAA...
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Haha, Nej inte de !
HAR DU LÅNGA NAGLAR:JO ganska
SMINKAR DU DIG: Jooh,varje dag!
VARFÖR? ÄR DU INTE VACKER UTAN ? Joo men är en vane sak att göra varje morgon!

Erik nyttig_?

Erik har farit ut o jogga lite medans man själv är små förkyld o inte orkar ngt haha:)
Sen blir jag nog själv en stund hemma för han skulle tydligen fara o sola o gå på XY o ta sig en öl me
jonas o självklart så får man pengar först imorgon så man kan inte gå ut idag o ta sig en cider!!
Men imorgon då då ,hehe då är de min tur att ha roligt! Ola min chef ringde även idag o sa att jag kunde vara ledig o de
var skönt att höra så jag inte bara åker utan att få svar.. sån är jag! Måste alltid få höra att saker är okey innan jag gör något!

Ska försöka kliva upp tidigt imorgon o packa de sista o ta ut pengar till erik för halva hyran o sen gå ner till buss centralen o fara till jönköping!:) Jag längtar så himla mycket... För detta är sista gången innan jul jag kommer gå ut o ha de skoj för sen blir de jobb varje helg.. Torsdag-lördag typ 12 h pass:) Men de skadar inte för då få man pengar iaf!Men skulle hellre jobba på ett kontor istället för detta jag jobbar med nu, för om vi säger att jag kommer jobba inom detta om ca 10 år så kommer jag vara död haha:) näee kanske inte riktigt men ska försöka mitt bästa o se till att jag blir ngt bra ! Har kommit en ganska så bra bit på vägen!:)


Malin,har hört den låten o den är bra ,men den med Fast Car tilltalar mig mera!Du får ta o skaffa dig en sån här blogg istället men du kan ju även ha kvar den andra!!:) Kram




Blir nog såhär i helgen:) Vin glas i handen.. Eller hur tjejer:)?Tihi
SEEyaaa

Kanye West!

Hörde denna låt på Mtv o tyckte om den på en gång:) Vad tycker ni?

Love Lockdown heter den!


Jönköping Nästa!



Imorgon kommer jag till denna söta tjej o Alexandra:) Sorry Alex men jag har ingen bild på dig.. men du är söt iaf hihi!
Min chef ringde nyss o sa att de går bra o jag är sååå lycklig.. så imorgon klockan 14.20 är jag i Jönköping!
Nu vet ni de..pussss


Snart Fredag:)

Har nyss lagt på en tvätt så man får bort lite smuts tvätt...Sitter just nu o äter 2 ost smörgåsar med en kopp kaffe!
Tänkte göra te men orkade inte haha:) Gick o la mig typ vid elva igår men kunde inte somna pga att erik tog sån plats i sängen o pratade hela tiden i sömnen haha men söt är han iaf:) Så jag fick gå till soffan o surfa ett tag o därför är jag så trött idag plus att jag råkade somna med blött hår o ni vill inte se hur de ser ut nu haha.. som ett skatbo!

Har även börjat bli små förkyld o de känns surt pga att blir jag de så är jag sjuk hela tiden.. dåligt immunförsvar som bara den! Vet inte vem jag släktar på för mamma är alltid frisk o pappa med!!??:) Blir lite små irriterad för min chef ola svarar inte o jag måste få veta så de är okey att jag är ledig.. men då skrev theres att jag inte var med på deras schema så han kanske har tagit bort mig då! Så jag orkar inte gnälla nu så jag åker o blir de ngt svammel så får jag ta de!För de är ju inte de att jag inte har påminnt han haha..så de kan han inte säga !


Gym Class Hero- Cookie jar



Saknar er alla:)
SEeyaaa

Tracy Chapman:)


tracy Chapman med Fast Car..Hon är så bra! Speciellt denna låt.



 

Rubrik?..hmm

Sitter framför tvn nu o bara ta de lugnt..jag o erik har varit på en promenad o badat lite , vilket var väldigt mysigt!
Sen har vi också hunnit med att vara på knalle med jonas o fikat o så skulle erik köpa en vit t-shirt tills i helgen:)
Hoppas han kommer få de roligt men de tror jag.. haha bara han inte tappar bort peter vill säga!:)

Längtar som bara den till fredag men nu är de inte länge bort.. blir bara lite små irriterad pga att jag har inte fått tag i Ola ännu o han svarar inte.. o Theres har inte svarat på mitt sms om hon kunde ta de?!!Nå väl de löser sig..:)

Malin, om du läser detta så läser jag din blogg på Imala.se men kan inte kommentera dina inlägg pga av att jag måste bli medlem o jag orkar inte börja med de ..hehe är lat! Men roligt att du läser min.. nog för att jag inte skriver ngt intressant!
Hoppas du har de bra..Kram


Har även hunnit prata med mamma o pappa idag o dom hade bara tagit de lugnt o sett på tv o varit o promenerat i skogen bakom huset deras i Sörn! Pappa ringer typ 2-3 ggr per dag o tror han är orolig över mig eller så har han lite o göra haha men söt är han iaf o mamma säger att låt hon få vara lite i fred så nu blir de bara 1 gång per dag :)hihi.. Saknar dpm så mycket men snart kommer jag o då är de slut på frid o fröjd :)

Ska se lite tv nu innan jag ska sova...
Seeyaaa

Ont i halsen o trött!

Har varit för en stund sen o postat ett brev till Erik o sen har jag inte gjort så mycket mer pga att jag vaknade klockan elva för jag hade inte ställt telefonen på klockan nio! men de var skönt med sov morgon för jag har sovit knasigt inatt IGEN!
Haha,prata med maja igår på msn o gud vad jag fick skratta åt henne så var tvungen att ringa henne vid tolv tiden o jyra med henne:) Du är för söt gumman..."Du vill bara skryta" sa hon åt mig!!haha...

Ska gå o diska snart odammsuga för de är ett piss väder här idag så känner mig inte så motiverad att gå ut!
Sen blir de nog duschen o laga mat som vanligt.. Är Ledig idag som är skönt! Måste även ringa min chef Ola om
Ledigheten i helgen då jag ska fara till jönköping! Får ju nämligen lön på fredag så tänkt unna mig själv att hitta på ngt skoj då med tjejerna:)

Ska försöka äta ngt nu men hoppas de har gått bra för Sara på sin arbetsintervjuv!:)

Saknar maja, Annelie ,mamma o pappa SÅ mycket!:)

Nu har man sett film!

har sett en film som var jätte bra.. rekomenderar den till Annelie:) Den heter "brudens bäste man" o jag brukar inte vara så mycket för såna filmer men denna var jätte bra o den manliga skådespelaren är Patrick Dempsey från Greys Anatomy!
Har ni inte sett den så gör de:)

Blev sugen på lite snarra så jag o babe gick på videokungen som ligger alldeles bredvid oss o blev sugen att hyra en film o de var den enda nyheten typ haha;) Trodde inte först att erik ville hyra den men de ville han såå blev lite förvånad!
Har även börjat se Desperat Housewifes o jag har annars aldrig varit förtjust i den serien men den funkar ;)
Maja tycker jag har varit konstig då jag inte har tyckt om serien hehe.. men nu är jag halv fast iaf!!

imorgonär de en ny dag o då ska jag städa lite grann o gå till knalle för de var en stund sen jag var där nu :)
Haha har även gjort bort mig idag i bloggen... de var terror dåden i USA den 11 september inte den 11 november :)
Hahahaha jag är för jävla rolig.. Tack maja för att du påpeka detta!;)

Seeyaaa
Love u erik

kom just hem!

Sitter hemma nu o känner mig inte alls sugen o ställa mig i köket o laga mat! bläää..
är så grymt less på de haha.. skulle behöva en butler!;)Däremot har de gått jätte bra idag på kiosken
o imorgon är jag ledig så då tänkte jag dona o fixa här hemma o kanske gå ner på stan ! Blev smått
överaskad idag då Erik o Theres ringde från Grand o frågade om jag ville komma på lunch med dom:)
Men tyvärr så var ja i kiosken.. annars hade jag sprungit ner på grand :)haha.. Desperat??

Sitter även just nu o tänker på annelie ,bara sådär...:) nog för att jag tänker på henne ofta men just nu tänker jag lite extra på henne ..vet inte varför men de är bara så:) Känns som att de är ngt som kanske inte stämmer? Vill bara att mina vänner ska må bra o känna sig älskade.. saknar dom så otroligt mycket!De skär nästan i hjärtat o tänka att jag inte kan få vara med dom nu...men jag kommer snart hem o då lovar jag att vi ska ha de så himla roligt, eller hur annelie:)?

Hoppas de har gått bra för lilla maja gräddbulle idag på sin andra dag som vikare :)Love u babe..


Ska ta o ringa sara gumman o höra hur de går för henne:)







Ni betyder allt:) även andra o ni vet vilka ni är:)

Seeyaaa

11 november!

är inte detta dagen då de hände ngt i USA?? hmm...Datumet känns bekant!

Nå väl, har nyss gjort mig klar innan jag ska fara på kiosken.. har ingen lust men måste!
Får ännu inte betalt..utan ska "Lära" mig hur de går.. Bullshit fan... kan ju allt redan!
bara dom skulle låta mig visa själv...

Prata nyss med Sara gumman o då var hon nära Högakusten bron o de var så roligt att prata me
henne en stund:) Ska ringa henne sen när jag slutar o höra hur de går för henne! Man är ju lite orolig...
Förstår faktiskt inte varför jag skriver nu för mitt hjärnkontor står still?? haha..

Annelie gumman, saknar dig så mycket gumman o nu är de verkligen inte länge bort!;)love u
Maja gumman, samma sak för dig med, maja hiii maja hooo:)love u tooo

Ska äta ngt nu innan jag går..
Seeyaaa

utmaning!


Tre saker som skrämmer mig:
* Ensamhet
* mörker
* döden


Tre personer som får mig att skratta:

* Maja
* Annelie
* Sara


Tre saker jag älskar:
* Erik men han kanske inte är en sak:)
* sommar
* Kläder


Tre saker jag hatar:
* Vinter
* Falska människor
* Att ha för lite pengar!


Tre saker jag inte förstår:
* Alla fördomar som finns
* Krig,varför?
* Mig själv haha


Tre saker som finns på mitt skrivbord:
* Jag
* har
* inget;)


Tre saker jag gör just nu:

* skriver i bloggen
* sitter i soffan
* försöker hänga med i CSI


Tre saker jag vill göra innan jag dör:

* Fara utomlands
* Vinna på lotto
* Veta att jag gjorde ngt bra med mitt liv!


Tre saker jag kan göra:
* Låta som en apa!haha
* duktig på dikter
* Skratta

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:

* Lady gaga
* Katy perry
* T.I


Tre saker jag skulle vilja lära mig:
* sjunga
* få bättre självkänsla
* Dansa


Tre favoriträtter:
* Thai mat
* Köttfärssås o spaghetti
* tacos


Tre personer jag utmanar: Annelie, Sara, Maja

Den här låten är bra också:)

Lyssna på denna låt:) Så bra text och killen har sån bra röst...Mycket stämmer i denna låt ,För kanske många?
kommentera gärna:)



pokerface!

Har nyss badat o de var så himla skönt.. nog för att jag typ gör de varannan dag hehe:) Har blivit som ett beroende innan man ska o soffa..:) bli varm o goo i kroppen när man är så annars är så frusen av sig!

Blev inte att fara idag på volvo för erik orkade inte så de blir ngn annan dag istället... har inte gjort så speciellt mycket idag förutom att vara o jobba,gjort mat o handlat mat .) Sett lite tv o gjort kvällsfika...eller joo haha jag o erik har gjort ett experiment med ett par byxor eriks mamma skickade ner som han hade tänkt ha på sig i helgen då han ska till danmark!
Byxorna måste vara vita men dom hon skickade var typ beige haha så vi la byxorna i klorin för att vi trodde dom skulle bli vita men hahaha skrattar snart ihjäl mig..(HOST) hihi dom blev lila istället för vita så vi gav upp.. Sorry Sivan!

Nu har erik somna på soffan som vanligt.. har blivit hans säng verkar de som! Får väl se om jag orkar väcka han!
Ska på kiosken imorgon från 12-14 o sen 18-21 o lära mig stängningen! Blir så irriterad för dom säger hela tiden att jag är duktig m.m o att jag ska bli självständig så dom kan släppa mig själv men har ju inte knappt fått visa att jag kan själv.. typ som idag så skulle jag göra mat men hon som jobbar där tog över som att jag vore dum??HALLÅÅÅ tänker jag.. hur många ggr har inte jag gjort de där själv utan hjälp???DAAAA???... nå väl ska tänka positivt nu ...

Ska nörda lite nu på internet sen sova...




Seeyaaa

Live u life..

Den nya låten med T.I o Rihanna med live u life är så grymt bra tycker jag:) sitter just nu o lyssnar på den på Ztv nämligen hihi..orkar inte lägga upp den nu men de är ju bara o söka den på youtube! tror den heter live u life haha;)
 
Har nyss kommit från kiosken o de gick inge bra idag..kanske för att de är mycket som snurrar på i hjärnan min just nu om allt .. men alla har vi dåliga/bra dagar!Brukar tänka att imorgon är de en ny dag o man måste tänka positivt..
Erik kommer väl snart hem o då ska vi som sakt på volvo o prata med dom o kanske så blir de o beställa den nya bilen!
De kommer att bli en Renault Twingo.. en söt liten bilen som är billig o äga o köra med:)

Har varit världens storm här idag plus att jag tror åskan har gått ..men kan ha hört fel men de tror jag inte!?;)
Jag blir så glad varje gång jag kollar min statistik där man kan kolla hur många som läser ens blogg o mina siffror börjar faktiskt att stiga hihi.. kanske man kan bli den nya blogg drottningen o känna miljoner bara på att skriva onödig fakta om mitt liv haha.. De skulle väl vara ngt eller vad tycker ni??Ajja men roligt är de iaf att ngn läser d man skriver fast man aldrig kommer att göra detta till en stor sak!Tack för alla kommentarer tjejer o Malin(Halv syster)!

Hmm ska kika lite på tv nu innan de blir att far. ta hand om varandra!
lägger in en till ego bild nu haha


seeyaaa

NY Bild




Ganska så ny tagen bild:) den är knäppt den 20 oktober.. hihi!

Killing me killing me!

Roligt väder de är idag..INTE! Spöregnar som igår o kände att när jag vaknade idag ville jag bara stanna under täcket o inte kliva upp! Känns bara meningslöst.. Ska på kiosken klockaan tolv o måste se till att jag får pengar nu från dom:)
Jobbar där imorgon också från 18-22 tror jag..får ju se nu hur allting slutar...! Måste bara berätta att Erik är så rolig ibland haha.. han klev upp o for iväg som vanligt o upptäckte sen när han hade börjat fara att han hade börjat åka ungefär en timme för tidigt så han kom tillbaka o la sig med alla kläderna i sängen förutom skorna då ...åh jävlar vad kallt de var! :)

De tyckte jag var lite roligt...Igår var jag så trött att jag kände mig inte så pigg på att skriva i bloggen!
Sen när erik slutar skulle han eventuellt hämta mig för vi skulle på volvo o beställa en ny bil:)Härligt..


Snart tjejer kommer jag hem till kalix o de ska bli så kul...:) Saknar er pusss



Seeyaaa... lägger in en bild på mig själv haha;)

Stulen av maja gumman:)

[X ] jag är kortare än 160cm.
[X] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ X ] Jag blir lätt brun.
[  ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[X] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[  ] Jag har en tatuering.
[X] Jag är osäker över mitt utseende.
[X  ] Jag har haft/har tandställning.
[ X ] Jag har glasögon/linser.
[ X ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis
[X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar. (om jag ränkar med öronen)
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[  ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[X] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[  ] Jag har rymt hemifrån.
[  ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[  ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[  ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[X] Jag vill ha barn nån dag.
[  ] Jag har barn.
[  ] Jag har mist ett barn.
[X] Mitt/mina syskon har barn
[  ] Jag är gudmor/gudfar (Gudmor X2 :)

SKOLA/JOBB
[  ] Jag studerar.
[X] Jag jobbar.
[X] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[  ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[X] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[  ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[X] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[X ] Jag har pissat på mej av skratt
[X] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[X] Jag har gråtit av skratt.
[X  ] Jag har limmat fast min hand i något.
[X] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ X ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[  ] Jag föddes med en sjukdom.
[X  ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[  ]  Jag har brutit ett ben.
[  ] Mina tonciller har tagits bort.
[X] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[  ] Mina visdomständer har tagits bort.
[  ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[X] Jag har haft vattkoppor.
[ X ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[  ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[X] Jag har flugit.
[  ] Jag har varit i Ryssland.
[  ] Jag har varit i Kina.
[X] Jag har varit i Sverige.
[  ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[  ] Jag har varit i Japan.
[  ] Jag har varit i USA.
[  ] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[X  ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[X] Jag har sett en fallande stjärna.
[X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[  ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas
[X  ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[X] Jag har sparkat en kille mellan benen. (Inte med mening)
[  ] Jag har varit i ett casino.
[  ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[  ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[X  ] Jag har krockat i en bil.
[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[X] Jag har sett norrskenet.
[  ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[X] Jag har aprillat någon.
[X] Jag har åkt taxi.
[ X ] Jag har ätit sushi.
[X] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[  ] Jag är i ett förhållande.
[  ] Jag är förlovad.
[  ] Jag är gift.
[  ] Jag har varit på en blind date.
[  ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[  ] Jag saknar någon just nu.
[  ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[  ] Jag har skiljt mig.
[X] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[  ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[  ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[  ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[  ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[  ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[X] Jag har blivit kysst i regnet.
[X] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[X] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[X] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[X] Jag har smugit ut utan lov.
[  ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[X  ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[X] Jag har fuskat i ett spel.
[X] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[X] Jag har druckit alkohol.
[X] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden. (Det händer väl, kanske inte varje månad)
[ X ] Jag kan inte svälja piller.
[  ] Jag tar mediciner mot depression.
[ X ] Jag har anorexi och/eller bulimi.(PÅVÄG)
[X] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[X  ] Jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[X  ] Jag är rädd för att dö.
[X] Jag hatar begravningar.
[  ] Jag har sett någon dö.
[  ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[  ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[X] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[  ] Jag äger många dyra designerväskor.
[X] Jag äger något från H&M.
[  ] Jag samlar på serietidningar.
[  ] Jag äger något från Benetton.
[  ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[X] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[  ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[  ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ X ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[X] Jag ser på nyheterna. (Ibland)
[  ] Jag dödar inte insekter.
[X] Jag svär ofta.
[ X ] Jag sjunger i duschen.
[X  ] Jag är en morgonperson.
[  ] Jag betalade för min rington.
[  ] Jag är petig med grammatik.
[X] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[  ] Jag är bra på att baka.
[  ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[  ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[X] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[  ] Jag äter snabbmat varje vecka
[  ]Jag är bra på matematik.
[X  ] Jag tror på spöken.
[X] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[X] Jag är väldigt kittlig.
[ X ] Jag älskar mörk choklad.
[ X ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[  ] Jag är bra på att minnas namn.
[ X ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[X] Mina svar är ärliga.

Tidsfördriv

Namn - Nina Elisabeth Larsson
Födelsedag - 11 april
Hemstad - Född i gävle men klassar kalix som hemstad!
Ögonfärg - Blå/grön
Hårfärg - Orginal blond men har nyss varit brunett o blivit mellanblond nu haha;)
Längd - 157 cm
Högerhänt/vänsterhänt - Höger
Värsta ovanor - vara du mot mig själv!
Stjärntecken - Vädur
Skostorlek - 36-37
Är dina föräldrar skilda - Nix:)
Skor idag -  näe vanliga skor bara
Svagheter - Choklad,chips o snus:)
Rädslor - Ja, spindlar, ormar,spya!
Mål för året - börja träna igen!
Mest använda fras på msn - Msnar inte så ofta :P
Det första du tänker på när du vaknar - hoppas klockan är efter nio.. hahaaha:)
Bästa kännetecken - hmm, jadu...
Mest saknade minnet - Många många!!

Favorit;
Färg - Svart,rosa,vit,röd o grå!
Mat - allätare såå:)
Sport - hmm ingen!
Djur - Hund,katt
Glass - Mangnum almond
Affär - HM,Gina tricot,Vero moda;VILA o Carlings,kicks m.m
Sallad - Kycklingsallad o räk:)
Skådespelare - ingen aning ;)
Låt - Favorit just nu katy perry o lady gaga!
Nummer - 6 kanske ;P hehe
Årstid - Sommar
Parfym - Cascada o paris hiltons Cancan
Kroppsdel på motsatta könet - Leendet :)

Vänner & Livet;
Vad vill du bli när du blir stor - Rik..
Hur vill du dö - lycklig..
Vem av dina vänner är mest lik dig - hmm.. När jag, Nina, Sara och Annelie sätter igång våran humor är vi rätt lika ;) (samma som maja tycker  ,men nog är de mest maja som är lika fjånig som jag:)
Vem är mest högljudd - Haha då blir de nog jag;)
Vem får dig mest att skratta - Maja,sara ,annelie o mamma o pappa!
Vem har du känt längst - Maja baja, av dom jag umgås med mest..
Vem är blygast - Annelie..mot okänt folk!
När grät du mest - Igår,varje dag!
Bästa känslan - kärlek
Värsta känslan - att mista en vän..
Vart vill du bo i framtiden - Hemma
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara - kan nog komma på en massa..
Hur länge tror du att du kommer leva - Tills jag har gjort mitt här i livet!

Har du någonsin;
Varit kär - Jaa, jag är  kär..
Moonat nån - Haha, nej..eller joo haha:)
Blivit dissad - Jo säkert..
Rymt hemifrån - Nej
Föreställt dig ditt ragg naken - Säkerligen..
Skolkat - För lite.
Tänkt på självmord - Njaoo.fjortis tiden!
Sovit utomhus - Jaoo..
Gråtit i skolan - joo de har jag många ggr på toa!
Velat bli modell - Haha jooo
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - Ja en massa. haha
Sett en död människa - joo de har jag o ingen trevlig syn!..
Druckit alkohol - Haha joo..
Använt droger - JO,cigg?
Ätit sushi -Smakat o de var inge bra..fyfan
Varit på scen - Jaaa, mest folk som tittade var väl under mellanstadietiden då jag var med i "Svingelskogen" ;P haha
Snattat - Japp...
Retats - jo, men blir oftast retad själv :P
Blivit nerslagen - Nej, jag är inte typen som slåss..

Slut..

Är så sjukt trött så jag orkar knappt hålla öppna ögonen!Var så sjukt mycket med folk igår men de gick bra ändå! Men kan säga att de var en utmaning för mig igår o jobba så konstant hela tiden men spring överallt men de var roligt tills jag blev sne på en idiot..tror ja aldrig har varit så arg eller fräst ifrån till ngn haha ;) Stackarn...

Nästa helg blir de jököping o de ska bli såååå roligt..jag riktigt längtar!:) Då ska vi hitta på bus hihi..


Skriver mera imorgon..är inte så skrivsam idag! Jobbar på kiosken imorgon från 12-16 tror jag;)

seeyaaa

life sucks sometimes!

Börjar klockan fem idag på Grand o får hoppas på att de går bra..kommer vara döö slut sen när ja är hemma för de kommer nog bli så att jag går hem efter jag har slutat klockan fyra pga att mina pengar är slut samt alla små pengar för jag gav dom till erik när han skulle sola iförrgår...! Efter klockan sex är de gratis att stå men dom är som hökar lapplisa här i borås o tänker då inte betala böter! Och Erik is väl inte hämta mig antar jag så då blir de att gå eller om jag kan åka med ngn från jobbet:)Men de löseer sig ...


Om Sara ,Maja eller Annelie läser detta så vill jag att ngn av er ringer mig före klockan fem om ni vill prata:)
Är prat sugen som bara den..:)


älskar min familj,vänner o Erik:)

Seeyaaa

7 November!

Har nyss slutat från jobbet o de har varit grymt mycket att göra.. har fått vara buffenissa o servitris o de har gått helt okey tycker jag! Var lite oberedd på att jag skulle vara i buffen då allt var nytt .. är inte så nöjd över min prestation idag men man lär ju sig eftersom!:) Så har jobbat från 17-23.30 idag så imorgon är jag ledig om inte ola ringer och ber mig komma för de skulle vara sjukt mycket folk imorgon också..kan inte fatta hur bra Grand går alltså.. förra veckan hade dom alla rum upptagna o de är typ 900 rum haha:)

Ringde erik o fick värsta chocken.. han var på XY o drack med jonas! Hmm säger jag.. de trodde jag inte!
Men men låt killarna roa sig tänker jag.. bara jag får ledigt nästaa lördag så man själv får gå ut eller bara vara med
Sara o alex:) Ola skulle höra av sig närmare uti den helgen!hoppas hoppas.....;)

Har även idag varit med erik o tagit en fika nere på stan o sen knallade vi hem o hämtade bilen för att fara o prov köra lite bilar o provkörde faktiskt själv en Polo o den vill jag såå gärna ha.. de var en bra o liten bil för lilla jag:) Erik tyckte även om den så vi får väl se nu om man kanske bilar hem med en ny bil..:) Sen efter allt körande så for vi hem o lagade mat o tog de lugnt innan jag började jobba! Erik körde ner på stan o gick o sola o jag gick sen på jobbet o nu sitter jag här o tänker se lite tv o invänta honom o se hur full han är :) Men tror han är ganska nykter för de lät som de...!!

Nu ska jag se tv o kanske somna på soffan:)

Älskar alla mina vänner o familj..ni vet vilka ni är:) Saknar er av hela mitt<3

Seeyaaa

Måste skriva igen haha :)

Tror jag har blivit beroende av bloggen nästan.. skriver flera inlägg per dag!
Erik babblar bara i telefonen så jag får inge uppmärksamhet nu av han att jag vill göra ngt haha:)
Sitter o läser tjejernas bloggar o måste bara säga att fan vad fina vänner ni är:) Jag blir så glad att jag betyder såå mycket för er flickor.. ni är världens bästa vänner o snart snart kommer jag hem till lilla kalix igen ..då ska vi hitta på galenskap!

Nu slutade erik prata i telefonen o ska nog fara o fika..jippii!,) tihiii...
Så nu måste jag sluta skriva puss pusss


seeyaaa

JAG VILL HAAA

JAG vill ha en hundvalp nu o speciellt den lilla valpen jag hittade på blocket som ligger i Norrköping!
Alltså inte så långt borta.. Dom skulle vara leverans klara vecka 48 o kostar bara 3000 kr vilket var bra för min börs:)
Måste ringa sivan nu o fråga ifall erik tål den lilla rackarn.. ååååh va söt hon är jag vill sååå ha:)

Vaknade klockan nio idag för erik har varit hemma idag nämligen o vila upp sig :) De behöver han..
Funderar starkt på vad man ska göra innan man ska på Grand sen senare!? Måste även komma ihåg o fråga ola om ledighet nästa helg så jag kan fara till Sara gumman o Alex :)Hoppas att de blir av:)


Nu ska jag försöka hitta på ngt ...:) Älskar alla som står mig nära:) Ni vet vilka ni är..



Seeyaaa

Dagen..!!

Pratade nyss med annelie gumman o jag blir varje gång lika glad att få höra hennes röst:)
Idag har jag varit på kiosken o sen så ringde erik o sa att han var nere på stan o hade inga små pengar till parkerings avgiften så var tvungen att springa till bussen o möta honom nere på stan för han skulle på ett möte o sen for vi o käkade pizza vilket var gott men onödigt.. Sen for vi på knalle o letade vita byxor till erik när han ska på Sensation white i danmark nästa helg.. haha ni vill inte veta vad han köpte för vita byxor o vars han köpte dom :) han är bara för söt haha...

Imorgon ska jag till Grand som sakt o jobba o på fredag vet jag inte vad jag ska göra? Bara ta de lilla lugna..
Funderar starkt på att ta mig ett varm bad o bara vara.. Ta en stund för sig själv:)


Saknar mamma o pappa så hemskt mycket att de är jobbigt samt alla mina underbara vänner som finns alltid för en :)

De var allt.. seeyaaa

Obama:)

De blev han ändå som vann valet:) Grattis till de iaf...Han verkar kunna sin sak o hade jag röstat hade jag röstat på honom också:)

Såg nyss på min statistik att de hade varit 78 stycken o kollat min blogg bara igår haha.. helt skjukt ändå så många som kollar ens blogg!  Plus att jag fick en chock igår när de stod att jag hade 6 kommentarer på ett inlägg :) Men de är ju roligt att ngn läser den än bara ens vänner!Kommer aldrig någonsin bli ngt stort med denna blogg men man kan ju drömma! Lite roligt om Blondinbella tycker jag att hon blev värsta kändisen av en blogg där hon bara skrev om vardagliga saker o mode!
Men endel har ju tur medaans andra får jobba häcken av sig för att ens få mat o tak över sig!

Nog om det nu , Ska på kiosken klockan 12 o har ingen aning när jag slutar! Trivs hyfsat där än så länge men de är ju ine glamoröst direkt men jag klagar inte! Cheferna är från Iran o dom är så roliga haha.. "Nina mår bra?"Goodag Goodag"
"Ninas Pojke jobba?" hahaha tycker de låter så roligt.. men trevliga som bara den :)

Ska på Grand imorgon så måste fråga min chef om jag kan ta ledigt vecka 46 så jag kan åka till jönköpng eller överhuvudtaget få hitta på ngt en helg:)  Längesen nu sen sist plus att då får man träffa lilla sara o alex:)

Sist men inte minst.. Saknar Maja O annlie såååååå mycket:)
Mamma o pappa med:)hihi


Seeyaaa

jooohooo...

Kom från kiosken klockan 15 o har sen dess varit i tvätt stugan o förberett maten o duschat vilket var sååå otroligt skönt!
Sitter nu o väntar på att erik ska komma hem ngn gång så man får äta.. :) Ska tillbaka på kiosken imorgon o sen på torsdag på grand o jobba...Skulle snål ringa idag till pappa men kom aldrig fram o halebop har tagit min sista krona så jag kan inte ringa till ngn ifall jag vill prata! Så om ni vill mig ngt får ni ringa till mig ...:)

Hmm, sitter o funderar på allt o har svårt att somna nu på nätterna o de är skit jobbigt! Vet inte varför.. ??
Har aldrig haft så förut....


Nå väl hoppas de händer ngt roligt idag.. kanske ta en fika på stan !

Seeyaaa

Fuck vad tröttt jag är nu...!

Gud vad trött jag är.. orkar knappt hålla ögonen öppna!Funderar på att gå i duschen men känns lite meningslöst när jag ska o jobba vid tolv tiden då jag sen kommer lukta hamburgare haha:)Hoppas lea läser mitt inlägg nu som jag skrev igår.. :)
tihi....

Sen efter jobbet blir de nog inte att göra så mycket skulle jag tro.. laga mat o bara ta de lugnt :)
Sara, om du läser DETTA ring mig gumman ...måste prata med dig!:)



Ska äta frukost nu.. seeyaaa

Till Lea:)

Vaknade av ditt sms då jag just hade somnat o trodde de var ngn annan o blev chockad över att du skickade denna tid!När Jag läste ditt sms blev jag jätte rörd över de du skrev o blir så glad att du bryr dig så mycket om mig fast de känns som att jag har svikit dig som kompis!Just nu mår jag inte så bra psykist av massa olika anledningar o de är just en av anledningarna du skrev om! När du skrev att såna som jag växer inte på träd o att jag äär guld värd får mig lycklig o känna att jag någonting bra o att jag ska vara stolt över de jag har o de jag gör! När jag var hemma i kalix dom få dagarna när du skrev ett inlägg på min blogg blev jag nervös o fick en ångest inom mig att jag var tvungen att fara till dig på en gång för att förklara att jag inte har glömt dig som vän o de får du inte tro heller för du har funnits för mig under en tuff period o vi har haft de så roligt tsm även om de har varit perioder då vi hela tiden har varit med varandra eller om de har tagit ngn månad innan vi ens umgicks igen o du är en sån vän åt mig att jag vet vars jag har dig o hoppas att du tycker det samma! Du är en av många saknade vänner för mig även om jag inte skriver de här..! Du är en speciell tjej som har ett stort hjärta o är mycket klok tjej o även om ngn hatar dig eller älskar dig så är du speciell i mina ögon fast jag aldrig har sakt de åt dig eller kanske visat de! Jag blev så glad över ditt fina o långa sms att jag var tvundgen o kliva upp från den varma sängen o skriva av mig i ord så du förstår! De är såna här vänner som du som man ska vara rädd om...Tack så mycket för att du finns!!

Saknar våra spring i korridoren fram o tillbaka hos varandra..Saknar våra pratstunder! De är bara o ringa när du än vill o svarar jag inte så förstår du nog varför... Hoppas du har de bra gumman! Nu säger jag god natt.. KRam i massor till dig!

Hej svejs:)

De gick jätte bra på kiosken som jag förstod att de skulle göra så ska tillbaka där imorgon klockan 12 vilket är en bra tid så man hinner vakna o göra lite saker innan man börjar jobba:) känner mig dock inte så laddad att jobba på lördag från 17-04 men hinner nog ladda upp mig inför det passet:) Sen blir de att jobba tors,fre o lördag ända fram till den 19 december då jag o älsklingen bilar hemåt mot kalix! Hade jätte gärnat vilja åka tåg eller flyg men de fanns inget av dom o annars så kostar en biljett sjukt mycket så orkar inte lägga ut så mycket pengar på de! Så då får de bli bilen...

prata nyss med maja som har dissat mig sen igår haha (Skämt) Saknar dig babe..


Skriver mera imorgon ska nu gå o ta bort min ansiktsmask..:)
Jo,köpte en t-shirt i dag på Gina för 49 kr.. skit snygg!


Seeyaaa

Då var helgen över:)

I helgen har jag jobbat o de har varit grymt jobbigt för de var så mycket folk o så hade vi en ny kille som man var tvungen o hjälpa samtidigt som man själv var stressad så man arbetade för två men de gick bra tyckte jag!:) han ville ju lära sig så de var ju bra... Men vi blev ändå snabbt klart vilket är konstigt men de kanske var för att vi höll efter så bra o bara ville hem i slutet av natten.. var hemma fyra ungefär o vid fyra brukar vi vara klara med städningen! Ska även jobba Torsdag denna vecka o sen lördagen från 17-04 så då kan man snacka om lång pass haha men de gör inge då rullar de in pengar:)

Ska på en timme till kiosken första dagen o se hur de funkar o de ska bli kul tycker jag, de enda är att dom är halv dålig på svenska så man får lyssna lite extra plus att dom snackar så fort ! Men de kommer säkert o gå bra..är ju van vid kiosk o grill!
Skulle så jätte gärna vilja sitta på ett kontor o jobba 8-16 varje dag eller bli chef över ett hotell eller en restaurang! Fan vad najs de skulle vara men de är ett tag bort eller så händer de aldrig haha , men man får ju ha drömmar!

Sara ,om du läser detta så tänkte jag ta ledigt vecka 46 för Erik är borta den helgen plus att jag har fått pengar då o undrade om jag skulle komma till jönköping eller du till oss så skulle vi kunna ta en tjej kväll me lite fika,shopping, mat o dricka o kanske gå o svänga våra lurviga haha:) ?? Vad sägs om det? jag är så sugen på att hitta på ngt o få umgås med ngn i sitt eget kön haha...


De var allt.. Eller Joo annelie vad fin du var i din nya klänning.. hoppas du hade roligt:)Miss uu soo
Maja ta de lugnt nästa gång med alkoholen..Dissarn ;) Hihi

Seeyaaa

I brist på annat!

Sitter nu o väntar på att snart få fara o jobba vilket känns bra men samtidigt jobbigt pga att jag tror de kommer bli ganska så mycket att göra ikväll för att de är halloween helgen! Skulle ha varit ledig denna helg men tog detta pass av alisa för de är alltid bra med extra Cash! Erik går bara omkring som en jyr höna här hemma o vill också fara haha:) Han ska följa med ner på stan för han ska o sola o sen fara till jonas o se film antar jag:) Love u...

Maja, Sara o annelie har säkert öppnat skumpan nu o göra sig fina innan dom ska o dansa  på Hotto:) Avis...

Bond filmen var helt okey igår men kan säga att man var måttligt less o förbannat trött o vänta på att den skulle börja o den var slut vid halv två på natten o erik somnadee typ mitt i filmen haha.. vad söt han var men han var ju inte den ända som somnade på bion :) Nå väl den får 3 av 5 plus av mig....


Skriver mera imorgon men ha de så skoj alla idag !

Seeyaaa

RSS 2.0