GOTT NYTT ÅR!!

FRån mig till er som läsar bloggen..




Jobb 11-21

GUd vad jag skulle vilja ligga under täcket nu o bara sova.. Har drömt en jätte knasig dröm i natt :D
Haha.. Orkar dock inte skriva den för har inte så mkt tid över för de just nu! Ska bli hämtad av linda så man kan fara till jobbet o slava..! Sen är man ledig ända från 30 dec-4januari..


Nåja hade inte tid o skriva hihi.. Ha en bra dag världen :)


Seeyaaa


God jul :)

Då var de jul igen.. Väldigt skönt måste jag säga alltså :) For hem igår tidigt till mina föräldrar o sovit över där tills idag då.. Har myst o firat julen hos mina underbara föräldrar :) Ätit goo mat o öppnat julklappar! Fick väldigt fina julklappar.. Så tack så hemskt mycket :) Var gemensamma klappar till mig o hussni som verkligen kommer till användning :) Sen så skjutsade pappa hem mig till lgh vid halv sex tiden.. Så har hållt på att röja upp efter festen vi hade sen i tisdags :) Kan ju berätta lite om den..

Vi var ett gäng hos oss o hade jätte kul, Skulle inte dricka eftersom jag hade slutat jobbet klockan fem o tänkte bara ta en mysdag hemma som blev helt andra planer.. Fixade till mig,malin o maja litegrann o så kom lite folk hit.
Satt o drack litegrann o pratade en massa strunt.. Hade allmänt trevligt.. Helt plötsligt blev klockan så mkt att vi skulle åka med taxin till hotellet. Fick köa i 25 minuter i -20 grader o höll på att frysa ihjäl.. Redan i kön så sa jag att vi skulle skita i detta o fara hem istället o de hade jag hellre velat än att gå in..

Nåja vi kom in efter många om o men.. Tog av oss jackorna,gick ner till en soffa o satt där en stund o så gick jag o anne o bara dansade hela kvällen o hade de jätte kul.. Drack inte en droppe där inne o så blev klockan så mkt att dom skulle stänga o de vara såå SJUKT mkt med folk att musiken o lyset på stället försvann flera gånger o så begav vi oss mot trappan för att hämta ut våra jackor o gå hem..

Då kommer de roliga, De var så mkt folk som trängdes framåt,bakåt o man fick slag i kroppen överallt o folk knuffades höger o vänster kring en.. Jag hjälpte en tjej upp till sin pojkvän  som stod högre upp i trappan o hon blev så glad o kallade mig för en ängel.. Tänkte att visst ska man släppa fam andra människor o vara snäll..

Efter de kände jag ett tryck i bröstet o sa till min pojkvän o vänner att jag hade svårt att andas o vad händer?
Jo man svimmar i folkmassan .. Har ingen aning om vad som hade hänt först när jag fick tillbaka medvetandet utanför i kylan med vakten o min pojkvän o hamnade i en chock o började skaka.. Så vakten hjälpte mig att försöka andas o tårana bara rann o ville bara där i från.. Jag skämdes så fruktansvärt att jag bara sjönk i hop med huvudet o ambulansmännen kom o kollade hur de var med mig o ville ta mig med men sa att jag bara ville hem.. Hade sån smärta i skallen som en riktigt hemsk huvudvärk o grät för att jag hade inge minne av vad som precis hade hänt.. De är de värsta jag har varit med om.

Jag är en känslig tjej o har analyserat saken i minsta detalj o hoppas ingen tror att jag har varit dyng full för de var jag inte..
Jag hade druckit hemma 6 vinglas o drack inget på hotellet.. var bara glad o smålullig . Har haft dåligt samvete o skämts för de som har hänt.. men vad kunde jag ha gjort? Saken är ju den att de kunde ju ha hänt vem som helst.. Kan ju hända att de var många faktorer som tex: Hade jobbat tre dagar 10 timmars pass,ätit dåligt,stressat o knappt sovit något.. Eller ..aaa jag vet inte !! Skit samma.. de hände!

Tack iaf för hjälpen dom som hjälpte mig.. :)

God jul

Seeyaaa- Nina

VÄRLDENS SÖTASTE KISSE :)


Sjuk

Gått o blivit sjuk... Ont i nacken,feber,ont i halsen o väldigt trött.. Tror de är från jobbet när jag har suttit vid ett drag.. Mår sjukt dåligt.. eller så är de svininfluensan :D haha näee de är de inte.. är nog bara vanlig förkylning!
Ska jobba imorgon 11-21 men återstår o ser hur pass jag orkar.. Tror jag stannar hemma o kurera mig så jag mår bättre sen! Typiskt att gå o bli sjuk nu när de snart är jul o allt möjligt.. har inte tid med detta.. !!!

Håll tummarna att jag kryar på mig nu :) ha en bra söndag!



Detta är jag idag.. en riktigt tycka "Tycka-synd-om-dag" !

Ny vecka

Idag klev man upp kl sju,åt frukost,såg lite på Vakna med The voice.. Satt mig vid datorn en snabb sväng o fixade till mig litegrann innan de blev att börja röra på sig.. Tänkte att jag skulle gå till jobbet idag men då när jag gick ut just efter åtta o skulle börja traska iväg så gav jag upp vid snurran haha .. pga att de var snorhalt o hade valt helt fel skor för att kunna gå hela vägen utan att falla på rumpan ! Så blev less o gick hem o väntade på bussen..

Är så himla jobbigt att vara utan bil o speciellt när de är svin dåligt väder med antingen halka eller blötsnö o regn!
Känns ju inte så kul o börja gå då.. hade varit en annan sak ifall de hade varit mkt snö o helst lite kallt så man hade kunnat klä på sig rejält o ta sig en rejäl morgonpromenad så man hinner bli pigg :) Bussen här går klockan 08.40 o är framme just vid nio o jag börjar nio o jag hatar att stressa till jobbet.. man vill ju helst vara ute i god tid :)

Just nu känner jag mig som värsta snålåkaren från jobbet :D Men som sakt får väl tillbaka bilen så snart som möjligt då pappa har fixat sin..

Har gått bra idag på jobbet men formen har varit sämst.. Känt mig vimmelkantig,fryst mkt o så har jag haft ont i magen o blev värre efter lunchen för åt alldeles för fort..Så får hoppas jag mår bättre imorgon! Men de är väl bara att känna efter.. har iaf varit tjurig o bitit ihop ! Har bara annars legat på soffan o sett tv o har nyss badat då jag var så himla frusen av mig.. Så snodde datorn av hussni innan han skulle se ngr avsnitt av någon serie han följer:)

När jag kom hem så var middagen i stort sett klart,janne var även här som matgäst.. Var riktigt gott de min underbara hade gjort :) Du är helt klart bäst mitt allt♥

Nåja kan ju skriva lite mera imorgon.. ska ta o lägga mig snart o sova.. ! :)


Seeyaaa

Söndag

Ska med bussen till töre nu kl 12.55 o sen vidare till morjärv :) har dock ingen aning om hur jag tar mig hem men de löser sig.. haha :D



Ha en bra dag !

Till dig min underbara :


Och om tiden gick att vrida tillbaka, till den dagen jag träffade dig, så skulle jag inte vilja ändra på något.
För varje dag jag har fått vaknat upp bredvid dig, se in i dina ögon som åter slår upp för en ny dag, har för varje morgon, fått mig att le av lycka.
För varje natt när mörkret fallit sig på och vi sagt god natt till varandra,  är en värdefull gåva.
Hand i hand, tillsammans genom livet ska vi alltid vandra.
Jag lovar dig att för dagen som var igår och för dagen som gryr idag, så kommer jag alltid vara din tvillingsjäl.
Precis som från den första dagen, det blev du och jag.
Så min älskade, jag vet inte vad morgondagen bär av, men det jag kan lova dig, här och nu, är att jag kommer att vara din!

Det jag vill säga till dig, min älskade, är att jag vill tacka dig…
Tack för att du gjort mitt liv helt komplett igen.
Tack för att du får mig att andas.


Raubiter -Hjärteblod!



" Kärlek är som en vässad kniv i onda händer tar den liv"


Seeyaaa

Lördag kväll

Vid kl ett idag begav vi oss från storön in mot kalix, malin o amanda kom med då amanda ville se våran lgh :)
Riktigt snäll o söt tjej de där.. hihi :) Väntade in Hussni som skulle komma hem för vi tjejer skulle fara o beställa pizza till oss alla o så var jag tvungen köpa lite basic saker till kylen .. Träffade på annelie gumman även i kön hehe vilket var kul men dock var de ju så jävla mkt med folk som stod o flåsa en i nacken så kände paniken strömma i kroppen.. Fy fabian!

Efter att vi hade ätit så for tjejerna tbx till storön o skulle fixa till  sig inför kvällen,dom skulle nämligen festa :D
Ovanligt om man heter Malin Nordlund.. haha sorry gumman :D Men sammanfattat så var gårkvällen mkt rolig även om jag inte var så upplagd för de mitt på dagen då humöret var sämst.. men som sakt tänk positivt!

Kan ju säga så här att de gick nog inte ens en minut då jag INTE tänkte på Hussni, saknade han hela tiden o kände att jag ville bara prata med han hela tiden o känna hans värme.. Men de gick bra ändå! Man är ju såå nykär ännu tihi ;)Hade ju gått bra för dom på spelningen o de förstod man ju.. Dock var han väldigt trött när han kom hem så efter att tjejerna hade åkt så la vi oss på soffan o somnade.. vaknade 2timmar efter de.. så mysigt att somna så där o känna hans armar kring en .. naaaaww ;) Älskar dig♥

Nu har iaf jag snott datorn,han har lagt sig på soffan o imorgon blir de att ta bussen till töre o sen till morjärv där sara plockar upp mig.. ska hjälpa henne med håret o så blir man bjuden på mat ;) Hihi inte illa..
Hussni hade oxå velat följa med men de får han väl göra ngn annan gång.. Han skulle umgås med pär o jyra på med han :) ..

På måndag är de dags för arbete igen o så här ser schemat ut :
  • Måndag 09-18
  • Tisdag 11-21
  • onsdag 09-18
  • Torsdag 09-18
  • Fredag 09-17
Och så är jag ledig helgen.. Skönt ! Nåja nu ska jag fortsätta surfa ;)

Seeyaaa

Lördag- Storön

igår vid sex tiden kom malin o amanda o hämtade upp mig då vi skulle ta en tjejkväll i storön då malin
har ett helt hus för sig själv.. Blev att laga middag som blev tacos.. riktigt mumsigt :) Sen efter de blev de idol tittande o tyckte de var helt rätt av svenska folket att rösta ut tove så att calle fick chansen då han har verkligen fått kämpa att få denna plats pga att han har haft 2 st starka tävlare vid sin sida! De var en riktigt bra idolkväll..
Efter att vi hade sett vem som åkte ut.. slö tittade vi på gamla avsnitt från Big brother.. herregud vilket dåligt program.. att dom inte skäms dom som varit med !:D

Vid ett tiden så gick vi alla upp till övervåning o la oss i sängen,jyrade,skrattade o till slut somnade vi alla .. haha!
Lite trött man var alltså.. har sovit som en stock o varmt har de varit när man har legat tre st i en dubbelsäng o alla med duntäcken .. Klev upp just efter nio,ätit frukost o så nu ser vi på ngn B-film.. orkar inte ens kolla så därför sitter jag här just nu o skriver av mig litegrann :D


Längtar tills min underbara kommer hem så man får kramas hihi.. blir nog en väldigt lugn kväll känner jag!
Blir även att ta en låååång sovmorgon imorgon o se ifall de finns ngn tvätt tid.. kommer annars inte att hinna tvätta då man ska jobba hela veckan lång.. Märks att man har klivit upp tidigt varje morgon nu för vaknade pigg som bara den kl halv åtta men orkade inte kliva upp så somnade om :D

Tycker igentligen inte om Erik från idol för tycker han är för mallig men denna låt gjorde han jävligt bra :)


De var allt för idag tror jag.. hehe :D

Seeyaaa

Fredag

Fan va less jag blir på Försäkringskassan, skulle ha fått mina pengar idag men icket de!
Hade tänkt shoppa o handla en massa mat idag då jag ändå skulle till Hpda till tandläkaren!
Typiskt nog o så har man även tagit ledigt från jobbet.. Oless för fan! Nåja får väl pengarna på Måndag!
Sitter nu iaf här hemma o ska ta mig ett bad,vila en stund för mitt humör är inte på topp.. Känner mig oerhört
sliten o less idag! Är även hemma ensam nu då min underbara ska till Umeå o ha en spelning där:)
Hoppas de går bra för dom ..men de skulle jag allt tro :) Får se hur jag gör ikväll om jag åker till storön eller om jag bara tar en mysdag hemma framför tvn .. KÄnner mig just nu som världens osocialaste människa men så kan de vara ibland! Man kan inte alltid ha bra dagar.. Men de löser sig nog!

Pratat med min Kusin Marika idag även o de var mkt kul.. har inte pratat med henne på hundra år tror jag :D
Men som sakt man vet ju alltid vars hon finns.. Måste ta o hälsa på ngn gång så att man har en anledning o fara dit!
mycket man har gått miste om som tex att hon har fått en till unge :) Men saken är den att man har ju ingen kontakt med ngn i släkten nog för att de är skönt då hälften är dumspån haha.. Tur iaf att man har ngn i släkten som är normal som Marika.. hon är en rolig filur ;D hihi..


Nåja angående mitt jobb, Säljer iaf premie fonder så att människor ska kunna förvalta sina penisonspengar !:)
Sitter iaf o tar samtal o pratar med mer än hundra människor per dag.. Många har sakt till mig att de är ett skit jobb bla bla.. Men de tycker inte jag, jag tycker de är spännande o ett helt nytt område för mig.. Visste inte att jag var duktig inom försäljning.. Jag känner så att är man positiv o är villig att lära sig ngn nytt så blir de roligt!
De är helt upp till en själv hur man mkt man tror på sig själv o vilken inställning o syn man har på livet!

SÅ ska ge detta en chans.. Är ju fin arbetsmiljö,snälla människor så finns inte så mkt att klaga på!
De enda jag kan tänka mig är att tiderna är inte så fina men jag känner ändå så här att de blir lik förbannat en
vanlig arbetsdag som vilket annat arbete pga av att de försvinner typ en o en halv timme av lunch o 2 raster.. :)
Sen så är man ju även ledig helger,varannan söndag jobbar man.. men de tycker jag inte är så farligt:)
Man ska tacka o ta emot de som finns just nu när de är så dåligt med arbete.. De är ju ett krävande jobb på många sätt men de är ju många arbeten..

Varför jag är så positiv just nu inom detta är att jag stressar inget,har inga krav på mig själv eller ngn press!
Så jag gör bara så gott jag kan o de har gett resultat på bara ngr få dagar o jag är väldigt snabblärd för satte mig redan nästa dag o började sälja! Härligt härligt.. ;D

Nåja de var allt jag hade att skriva,, skulle ju inte bli sä här mkt just nu.. SKa ta o lägga mig i badet nu :9

Seeyaaa

Whiii

Har börjat nu på Kalix finans o trivs som fisken i vattnet o de går oerhört bra för mig:)
Kan inte bli bättre.. DE får gå så här bra alltid tycker jag ;) haha.. Nåja hade inte så mkt mer att skriva än
att jag mår bra o är jätte lycklig :)



(hehe så här ser de ut typ ) ;D
Seeyaaa

RSS 2.0