stanna inne!

Tydligen ska de bli en orkan här i norrbotten mellan luleå o haparanda mot förmiddan o media har gått ut med att folk ska helst stanna inne pga av att den är mycket kraftig o den är klass 3 som är extremt farlig! Så detta ska bli väldigt intressant o se.. Vilket nyår isåf... hehe.. men lite orolig är man ju alltid!

Är just nu hemma hos annelie o väntar på att hon ska göra sig iordning för vi ska till malin o eventuellt sen ner på stan o ta en fika o handla nå god mat tills ikväll.. Hoppas detta nyår blir bra! Blir att sitta hemma hos malin en stund,käka, fixa oss i ordning o sen börja små dricka.. Ska också ut på hotellet men om de blir sånt väder så lär de återstå o se hur sugen man är plus att jag tänkte ha på mig mina pumps.. haha alltså jag kommer typ flyga iväg med vinden!

Erik skulle väl till luleå och hoppas för deras skull att de inte blir de vädret dom hade lovat! För då kommer man vara orolig om dom åker.. Fy bubblan!


Ni som läser få ha ett Gott nytt år o blås inte bort:)

Seeyaaa

Vad ska jag säga om detta?

Har inte skrivit på en stund nu pga att de har varit så mycket runtomkring  plus att jag har inte haft en dator i närheten så därför är de dåligt med uppdatering...Blame it on me!

Blir nog fest idag igen o nu har de blivit fyra dagars fest o känner mig måttligt sliten så har ingen aning om detta kommer sluta bra! Men de löser sig.. är lite seg idag för de blev för mycket av de goda igår efter att man firat julen hemma hos mor o far!...

ligger just nu iaf i Annelies säng o ska sova för att palla med detta grupptryck moahhaha...

Så jag skriver mera seeen...


ZZzzzZZZzzzZZZZ....Seeyaaa


klockan tickar o snart hemresan!

Sitter nu på soffan o tar de lilla lugna innan erik kommer hem.. Då blir de laga middag, fast som tur är så behöver jag bara koka spagetti pga att jag har redan gjort köttfärssåsen för jag har haft den i frysen sen förra veckan tror jag.. Så de inte blir så mycket disk tänkte jag! Har även kokat ägg o tänkte göra smörgåsar så vi har efter vägen plus kaffe i mammas termos:)

Har även packat minimalt pga att jag o erik hade en diskussion igår om mina saker.. han tror inte de platsar o jag tror de så nu har jag lämnat hälften av alla mina älsklings saker här i lgh bara för han.. Så de är inte mycket nu haha! Men de ska rymmas så de är inga problem.. ibland skulle man vilja vara kille! De verkar så enkelt för dom och packa medans man själv måste BARA måste ha med sig allt.. Men men de löser sig!

Har fixat allting här hemma så de ser städat o rent ut nu när vi ska åka o har planerat allt.. hehe så jag får hoppas att jag inte glömmer soporna bara för de blir inge roligt då! plus att jag är orolig att jag kommer glömma ngt viktigt!..hmm??

Erik är väl hemma närsomhelst och Sara gumman skulle sluta fyra så vi ska o hämta upp henne o nisse i Aneby och de ska bli trevligt med lite sällskap! :) Vad roligt vi kommer att ha.. Helt flummigt bara att imorgon är vi i kalix?? Från ena minuten är man här nere i Borås och sen sitter man hemma i kalix där de är fullt med snö o skit haha.. !

De ända jag vill ha nu är mat.. har ännu inte ätit ngt pga att de finns inget att äta haha.. så Får hoppas på att erik är här snart så man får i sig ngn näring!

De var nog allt o be oss lycka till nu på hemresa.. :) Snart ses vi familj o vänner.. Så jag längtar!!

Seeyaaa

Julklappar , varför så dyrt?

Är bara så glad att jul existerar bara en gång per år för annars skulle vi vara fattiga..Hatar att köpa julklappar för de måste alltid vara en tanke bakom varje julklapp så man inte köper typ ngt som dom kastar eller inte tycker om! Plus att jul är överhuvudtaget bara stressig o jävlig.. Tycker den är mysig när man får vara bland nära o kära iaf så de klagar jag inte på!

Har iaf varit på knalleland o köpt julklappar med erik till hans mamma,pappa o lilla syster plus till mina päron!
Så hoppas ni kommer att gilla dessa julklappar för annars..hehe!;) Synd bara att man inte hade nog med pengar för då hade jag köpt till tjejerna mina också.. känns dumt att inte ge dom ngt men dom förstår nog plus att vi har lovat varandra att inte köpa ngt :) Så hoppas dom inte har köpt ngt till en själv haha..

Sitter nu iaf själv o dricker kaffe o ser på tv.. Imorgon gäller de.. den långa vägen hem till norrland..Väldigt blandade känslor!
De var nog allt..


Snart tjejer ska vi kramas:) Seeyaaa

whatever..

Sitter på soffan just  nu och väntar på att klockan slå tolv ngn gång så man kan börja tvätta lite smutskläder:)
Sen blir de nog att göra mat,städa upp här hemma lite.. packa de sista o sen gå på knalle land med erik för han skulle köpa lite julklappar! plus att Eriks bror fyller år idag så Grattis Johan:)

Känner mig helt utslagen och vet inte varför? Är otroligt trött idag av ngn konstig anledning fast jag gick o la mig klockan halv elva haha.. lite tidigt man har börja gå och sova ! Men de ska de bli ändring på nu när jag kommer hem till tjejerna! Skönt att få träffa Sara gumman imorgon när vi ska åka upp mot kalla norrland... :) Tur att vi är tre denna gång.. mycket bättre plus roligare framförallt.. bara mina saker platsar men de tror jag för jag har packat mindre o jag ska ha med mig allt därmed BASTA! hihi

Kan inte fatta hur fort tiden går.. tyckte nyss maja sa att de var 18 dagar kvar tills man kommer haha o nu är de bara en dag kvar tilll man åker.. ! Fick även ett sms av maja som jag läste nu imorse att hon o annelie hade gjort de fint i gästrummet nu när jag kommer.. Säger bara att ÅHH va fina vänner jag har , de är sånt här man blir lycklig av att man har såna fina vänner:) Vad skulle jag göra utan alla er??

Nu ska jag börja städa o fixa lite:)
Seeyaaa

Den gravida mannen!

Ser på en dokumentär just nu om en kvinnna som förvandlade sig till en man o som väntar ett barn med en annan kvinna och tycker allt bara är förvirrande så jag orkar knappt se eller tycka ngt ! Många tycker de är äckligt o sjukt men jag tycker bara att de är ju upp till dom och tycker synd att de finns människor som har sånt tragiskt liv att lägga sig i andras privatliv att dom måste göra en dokumentär för att förklara sig till andra! MEN de är ju bara min åsikt så min fråga är: Vad tycker ni? Har jag rätt eller Fel?



Har även idag varit på Grand o fikat och så fick jag mig en julklapp men de var bara choklad så de var inte så mycket att hurra för haha.. vad hemsk jag låter men de är tyvärr sant för jag hatar chokladaskar o speciellt under julen! Vet inte varför men de är bara så.. Sen så for jag hem o laga middag o väntade på erik och vid sex tiden så skulle han o fika med en kompis så jag åkte ner med han till knalleland där jag även köpte två julklappar till mamma o eriks mamma så jag får hoppas dom blir glada,de är inget speciellt men de är ju som sakt tanken som räknas!

Tror även de blir sängen snart för jag börjar bli riktigt trött alltså.. Ska upp tidigt o fixa massa saker här hemma o även tvätta så man inte behöver ta med sig smutstvätt hem till kalix.

De var nog allt...:)

Seeyaaa

50 Cent- Get up



Fel video till låten me de är rätt låt iaf :) Ska börja fara snart ner på stan.. Seeyaa

Belgisk choklad..

Vaknade av att ngt tungt åkte in i postlådan i morse o de var en julklapp från bovärdarna o de var äcklig belgisk choklad!
Daaa, kunde dom inte hitta på bättre?? Fy fan för de...  tror inte erik gillar dom heller men tack ändå! haha va hemsk jag är!

Ska snart gå i duschen o fixa till mig för klockan två ska jag till Grand  på julfika för personalen o säga hej då o God jul!
De är bara de att jag har inga lösa pengar till bussen o känner mig inte alls sugen på att gå ner dit.. haha lat?

Igår när Erik kom hem så for vi och åt på lilla krogen med marcus innan han skulle åka hem med tåget till Göteborg o gissa om de blev tyst här hemma när han hade åkt hehe.. men de har varit jätte roligt att han har varit här! :)Men vi ses ju snart igen om du kommer hem till Kalix vill säga... Sen klockan nio så såg jag på Väärldens bästa film enligt mig haha.. TITANIC!
Tror ni man fick gråta igen??Svar JA.. Älskar den filmen sen jag fick den på VHS av mamma o pappa då jag var typ nio år o har sett den miljoner ggr men sen tre år tillbaka så ggick den sönder o inte sett den sen dess så de var roligt att dom visade den på tv! Den är både lycklig o sorglig... Me Like :)

Nu är de bara 2 dagar kvar till färden hem till kalix o 3 dagar tills man är hemma..

älskar dig erik <3 glöm aldrig de..

Seeyaaa

Jihaaa... Hmm??

är hel knasig idag o vet inte varför.. ?? kan ngn tala om de för mig... haha.. Markus tycker väl att ja är knäpp!

Men men, vaknade klockan nio idag o väckte markus för att höra om han ville komma med mig till tandläkaren men slö som han är ville han stanna under täcket.. men jag förstår han för de ville jag med haha! Så nu har jag gummiband i munnen som går från framtänderna till baktänderna o de ser jätte konstigt ut haha.. men blir de bättre av de så gör de inte mig ngt för vill bara bli fin i min mun tihi... Värt allt besvär i slutändan!

Sen när erik kommer hem så ska vi fara o käka på Lilla krogen o de var en stund sen vi var där...
Malin gumman är väl framme i stockholm nu också o jag håller tummarna för dig gumman!Lycka till...

Tack sara för de du skrev på bloggen.. ska verkligen stå på mig själv.. jag lovar!:)

Plus att de är bara tre dagar kvar då vi börjar rulla mot lilla kalix.. skönt men ändå inte? Så blandade känslor..
Lycklig över att få se mina bästa vänner o familj... love yaa!

Seeyaaa

Ny ögonfärg??

Man kanske skulle testa att se hur man skulle se ut med en ny ögonfärg? Vad tycker ni?
Har alltid velat testa men pga att man inte har vågat med linser så har jag alltid lagt de på sidan om..
Man kanske skulle beställa ngr stycken.. Finns en bra hemsida Där dom har även bra priser så gå o kolla
in där... www.fargadelinser.com

Så nu vet ni de.. Seeyaaa

Måndagen den 15:e = med Pengar!

Igår så gjorde jag inte så himla mycket.. var ganska trött o sliten efter allt så de blev att ta ett bad o se på tv!
Sen vid halv elva gick ja o la mig för jag var typ övertrött pga att jag har inte sovit så bra dom senaste två dygnen!
Så jag ställde klockan på tio o väntar nu bara på att marcus ska bli klar ngn gång för tänkte vi skulle gå till knalleland o fika plus kanske köpa ngn julklapp till mor o far o eriks föräldrar... tråkigt men sant så får ingen annan en julklapp av mig haha!


Ska även fylla på kortet idag så ni vet om de alla.. ni lär ska märka då jag ringer till er:) plus maja, De blir nog att gå ut den 22 december, ta de lilla lugna på julafton o festa den 25 december för jag tror de var 23 år de 26 december på valhall o DE KOSTAR FAN 180 SPÄNN... DAaaa Lilla jävla hotellet .. dom är ju inte riktigt kloka!

Haha ursäkta mitt språk...
Kan skriva sen.. Seeyaaa

Snö snö..

De är så vitt på backen just nu att de bländar mina stackars ögon.. fy bubblan för snöö.. Efter att jag skrev inlägget igår här så gick ja o la mig o somna och vakna av erik som kom o la sig bredvid mig alldeles kall.. Men somnade om ganska snabbt men de fula är att jag har inte drömt ngt idag??

Vi klev upp tio o erik for för ca 15 minuter sen för han ska o träna paintball o sen skulle de tydligen komma fullt med folk hem till oss o dricka.. har ingen aning om vem ngn av dom är men de lär väl ska märkas om jag slutar tidigt idag förhoppningsvis :) Har ingen lust alls att rodda.. ska höra om jag slipper de!!

Ska nog snart gå i duschen o ta de lilla lugna innan man måste börja gå till Jobbet!



Seeyaaa

Grattis kevin!

Jaaaa vad glad jag är nu.. Kevin vann hela skiten!  Fy fan vad du är bra killen.. U GO!


Sitter på soffan nu o känner sakta men säkert hur tunga mina ögonlock börjar bli.. tror john blund har börjat smyga sig på!
Ska nog gå o sova snart men de är ju bara de att de är massor av filmer nu på tv.. Hmm?? Killarna gick runt halv tio ner på stan för dom var så rastlösa haha.. bara dom inte frös! För de är ganska kallt är idag...

Vet inte varför jag känner som ja gör just nu men är inte alls sugen på att fara imorgon på Grand.. Skulle hellre vara hemma o bara vara... Varför känns de så?? Osäker?Trött?Rädd? inte fan vet jag iaf men vet att jag måste.. känns som att jag valt helt fel utbildning eller så kanske de är för att jag inte får göra de jag vill..haha!

Nå väl Grattis ännu en gång kevin.. detta var du värd!

Hoppas ni får de roligt imorgon mina underbara tjejer.. snart ses vi igen! längtar ..

Seeyaaa

Vem blir Idol 2008??

Klockan åtta ikväll så blir de att se idol.. hoppas kevin vinner .. ska bli riktigt intressant och är typ första året av Idol jag har följt hela programmet! Men men ,de lär ju ska märkas.. hihi!

Kom hem klockan fyra idag för jag har varit o jobbat på Grand från klockan halv tio som julbords nisse o de har gått bra fast de var mycket spring o hände även en incident som slutade BRA! Alla som jobbade var svin nervösa men de blev godkänt!

Så när jag kom hem satt erik o Boogie o drack lite öl o de var tänkt att vi skulle fara o se på bio men de blir nog av på söndag istället.. Så de blir nog att dom ska ut en sväng idag på krogen medans man själv ska vara hemma o känna lugnet innan de blir en ny dag med mycket spring igen för imorgon är de 10ggr mer arbete än vad de var idag ! Men imorgon börjar jag först klockan fyra så jag får mig en liten sovmorgon.. Skönt!

Har nyss även varit o köpt chips o lite snus.. Pratat även med Min söta gumma annelie o hoppas hennes tatuering blir fin imorgon.. :) De var nog allt jag hade att skriva.. kanske skriver lite mera sen...


Seeyaaa

Duktig är jag :)

Idag har erik varit hemma pga att han mådde inte så bra så han väckte mig klockan nio o drack lite kaffe o fixa till mig lite så gick vi ner till knalle o gissa vad som låg täckt på marken.. SNÖ i massvis haha.. vill inte ha snö ju! Men hemma i kalix går de inte att undvika de.. ! Vi var o fikade på cafet vi alltid är på o sen var vi o strosade i affärer o köpte även en tröja på Gina som jag tänkte ha på mig den 20 december då vi ska på julbord med eriks familj.. längtar! De var även erik som tyckte att jag skulle köpa den för han tyckte den var super snygg på mig..tihi! Thanks babe..

Sen när vi kom hem vid halv tolv tror jag klockan var så började jag städa lite men fick avsluta den för då for vi ner på stan med bilen o åt lunch med Jonas på BB "Borås Burger" Tror jag den heter haha.. allting där är gjort förhand.. burgarna,bröden o de är väldigt gott plus billigt... Tycker bara att burgaren smakar för mycket vitlök men smaken är väl som baken??:) Sen efter de for vi hem igen o fortsatte o städa klart, sen har ja tvättat o även lagat mat o de blev köttfärssås o avlånga makaroner.. har glömt bort va dom heter.. !

Så nu sitter jag på soffan o känner mig super trött.. Så de blir en tidig kväll för imorgon ska jag o jobba på Grand  på lunchen alldeles själv som julbords nisse o känner mig lite smått nervös eftersom jag bara har varit en gång på de..
plus att då var vi flera så hoppas de går bra.. ska nog ta listan på all mat o lägga mig i badet o lära mig hur allting ska vara!

Inte länge bort nu tilla hemfärd.. känns lite konstigt o nervöst! Är nervös  av bilfärden mest för jag hatar att åka bil när de är svart ute o speciellt om de är skit väder o halka! Bläää... nojjig??

Saknar maja ,annelie,Malin o lilla Sara, Mamma o pappa plus eriks söta familj! Love u..


Greys anatomy klockan nio ikväll!

Ja jisses, varit o jobbat idag o de gick bra.. skönt att de var sista gången där innan jag åker hem med erik o sara till kalix:)
Imorgon är jag ledig och då ska jag städa lite,tvätta o laga middag! Vara lite huslig av mig o göra de rent här hemma i lägenheten innan vi åker... Sitter just nu hemma själv för erik är och spelar eller tränar paintball i skara så han är väl hemma runt tio , halv elva ikväll!

Pratade nyss med mamma också o gissa vad som låg utanför deras trappa när mamma skulle ut o röka?? Haha måste få skratta lite.. EN STOR ÄLG PÅ TYP 500 KG .. Mamma hade bara vänt o stängt dörren haha va roligt! Alltid är de ngt som händer hemma hos dom.. Ja jisses!

Måste även bara få skriva att nog finns de folk av alla dess raser.. allt från snälla,otrevliga,alkisar o knäppisar !


Ska se lite på tv nu o äta min fil med musli!

Seeyaaa

9 dagar kvar..

har nyss lagt på luren efter att ha pratat med malin i 2 timmar haha.. vadå mycket vi har att prata om!!:)
Tänk sen när jag kommer hem ... vilket tjatter de ska vara! hehe... Och sen med alla mina andra töser!

klockan fyra idag ska jag o jobba till klockan åtta o de är mitt sista pass innan hemresan vilket ska bli skönt så slipper jag de stället!!     

har så många tankar som snurrar på i hjärnkontoret om allt o inget så vet inte varken in eller ut! Är bara så jobbigt o växa upp o se vad man vill med sitt liv?? De är så svårt..men som jag alltid brukar säga så löser allting sig mer eller mindre o man lär sig av sina misstag som man gör .. ! Man blir bara starkare av de...

kan inte fatta att detta år har gått så snabbt..Snart jul o sen ett nytt år? De har hänt massor av saker detta år o mycket av tiden har gått åt att fundera, fundera o söka jobb o se vad de är man vill ... Jobbigt värre och därför ska de bli så otroligt skönt att komma hem ett tag o känna efter vad man vill..

Nå väl KOMMER inte på ngt mera att skriva.. eller joo erik ska o spela paintball idag o inviga sina nya proto knäskydd o hoppas dom är bättre än dom förra då han skadade knäna!

Seeyaaa


Desperate housewife..

Varit o jobbat till klockan åtta och otroligt nog så var de hur mycket folk som helst.. där ett tag så var de så himla lungt o hann inte ens blinka så stod det tio stycken människor som skulle ha mat samtigt.. men de gick fast jag höll på att stressa ihjäl mig pga att allting var slut haha... Och på Fredag o lördag jobbar jag på Grand i julbuffen o de är mina sista pass där innan hemresan till kalix.. kan inte fatta att tiden har gått så snabbt här nere !!

nå väl, sen efter jobbet så åkte jag o erik o handlade mat på Ica o gjorde mig två smörgåsar med te o erik drack en öl o nu kör han lite hem träning haha...Gullig är han! han knöt även ihop mina byxor o kittlade mig så jag kunde inte springa ifrån han så nu sitter jag med trosorna o en tröja! haha

jobbar även imorgon också från 16-20, ledig torsdag, jobbar på grand fredag 10-14 och lördag 16.00-23.00 tror jag kan även bli till klockan två på natten! Vet inte ännu...


De var allt... Seeyaaa

Svammel fram o tillbaka!

Imorse fick jag ett sms att jag inte behövde komma o jobba idag o nu ska jag de helt plötsligt?? Hmm okey...
hatar sånt här svammel.. antingen så är de så man säger o lovar eller så får de vara !! Blir väldigt irriterad nu för jag hade bestämt med erik att vi skulle o handla o laga middag ihop! Men men... om man själv säger att man är sjuk så måste man  säga de dagen före att imorgon är jag sjuk?? Daaa?? Tänk om man blir sjuk på natten då?? Man kan ju aldrig riktigt veta i förväg eller??

Har ingen lust alls o gå dit o sitta på arslet... bläää haha!


De var allt... kommentera bilderna gärna!
seeyaaa



Bilder..lite ego ?

äntligen fick jag mina bilder från telefonen in på datorn haha:) Så Här har ni dom.. kommentera Gärna!:)







Lägger in också en bild som är tagen för ngn vecka sen då jag var hos Alex o Sara :)


God natt i stugan!

Varit o jobbat idag från 16-20 o de var knappt en själ som har varit o köpt ngt.. så slött! Men ganska skönt..Jobbar även imorgon o på onsdag så får hoppas att de kommer ngr fler hihi...Alla sparar väl pengar till jul:)

Tänkte lägga upp bilder på hur jag ser ut nu men datorn våran är lite mongo för tillfället  så ska försöka fixa de imorgon istället för jag är alldeles sömnig i mössan nu.. Erik gick även o la sig nyss så ska snart gå dit o mysa med han!
Mamma ringde tidigare om en sak o HERREGUD vad rädd jag blev om de hon sa.. Hon var i hel chock o de kan jag förstå!
Hoppas hon o pappa kan sova lugnt ikväll o kan bara säga att Sörenborna lär ju ska prata riktigt mycket nu haha..

nyfikna??

Men tur att de löste sig så de inte hände ngt när dom sov..Älskar er mor o far!

Måste bara få skriva att nog är ju lilla Erik ganska så söt ibland så man får fnissa,orkar inte skriva va han har gjort men gulligt är de o så han har hållt på med den saken hela tiden... Sötis <3

Nå väl de var allt..skriver mera imorgon!

Älskar o saknar er alla...glöm inte de!
Seeyaaa

Utmaning som ett tidsfördriv haha:)


Regler:

1. Publicera reglerna på din blogg.
2. Svara på de sex 8-sakerna
3. Meddela de utmanade på deras bloggar



8 favoritprogram

1. One Tree Hill
2. Outsiders
3. Greys anatomy
4. Top Model
5. Desperate housewives 
6. Fear factory
7. Hell´s Kitchen
8. Du är vad du äter



8 saker jag gjorde igår

1. Promenerade
2. Åt frukost
3. Körde bil
4. Åt Middag
5. Såg tv
6. Umgicks med sara
7. Lagade mat
8. sov



8 saker jag ser fram emot

1. komma hem till kalix nu under jul!
2. Nyår
3. Få pengar
4. Sommar
5. Sol
6. Få träffa min familj+vännerna!
7. fylla 20 år
8. Heltidsarbete



8 favoritrestauranger

1. Lilla krogen/borås
2. Kina
3. Vikingen
4. B4
5. Galaxy/borås
6. Grands restaurang/Borås
7. max
8. Trocca/kalix



8 saker på min önskelista

1. Pengar
2. Mobil
3. kamera
4. Bil
5. Dator
6. resa
7. Massage
8. Smink

Utmanar Annelie, Sara, Maja o alla som vill haha;)


 

Nog har man lite o göra.. seeyaaa


Världens Sötaste Maja!

Tack älsklings gumman för ditt mejl.. tihi:) Du är så snäll o de gör en så glad att man har vänner som du !!
Förevigt vänner tills döden skiljer åt oss... saknar dig med babe! Love uu

http://www.family.se/vi/1086001.htm

gå in på denna länk o se vad maja gumman har gjort till mig o sara :)

Tandläkaren..

klockan sju ringde väckarklockan o trodde jag skulle dööö haha.. är ju inte van att vakna den tiden på morgonen men de gick bra iaf.. antar de var för att jag o erik gick o la oss typ vid tio för att vi var så trötta! Somna som ett litet barn i eriks famn för de var så himla varmt o mysigt... Vid klockan åtta gick jag iaf ut till bussen o fick vänta på den i 10 minuter o svin kallt var de ute.. regn,dimma o 1 minus tror jag.. brrr va kallt ;) Sen så var jag framme i stan o gick till tandläkaren o där fick jag typ komma in på en gång .. Som vanligt är de inge fel på mina tänder utan har jätte fina tänder.. De enda jag hade var lite tandsten som dom tog bort o sen var ja klar så åkte hem igen med bussen för ja orkar inte vänta tills affärerna öpnnar!

De var de, Igår vid klockan sex så kom sara o lilla nisse förbi o Sara hade värsta dampanfallen..haha vet inte vad eller varför hon hade de men kul var de.. fick skratta åt henne! Sen så blev vi sugna på ngt gott så jag o Sara for med eriks ny bil o var borta ett tag för Vi åkte till saras moster för hon hade glömt ngt där.. Sen så åkte vi till Ica o när vi var på g hem så sa jag till sara att konsigt att erik inte har ringt o fråga var vi var haha :) Efter en sekund efter jag hade sakt de så ringde han till sara men de var bara för att fråga henne om han kunde gå ut med nisse utan koppel.. hehe o vi om trodde han skulle ringa o efterlysa oss.. Skulle även försöka fickparkera utan att erik satt bredvid o visa mig och eftersom de var mörkt,bilen är ny, känslig koppling så fick jag typ kärringstopp tre ggr.. haha så jävla längsen jag fick kärringstop med ngn bil.. men man vänjer ju sig eftersom!

Sen så ringde karln från kiosken o sa att jag ska o jobba Mån-Ons 16-20 o blev irriterad på han för han fattar inte vad jag säger typ... Detta är sista veckan jag jobbar för dom eftersom nästa vecka ska jag hinna uträtta massa saker innan vi åker den 19 december på fredagen! För den 15:e får jag lön o då ska jag se om jag hittar ngt till mor o far, se hur mycket pengar ja ska ge till erik , 16:e ska jag på morgonen till Tandregleringen o sen prata lite med dom om en sak, 17:e är de julfika på grand klockan två o tänkte fara på de o säga hej då o god jul,18:e se så jag har fått med mig allt o betala en räkning o invänta att de ska bli den 19 december så man kan börja rulla mot de kalla Norrland!

De var allt jag hade på hjärtat! Älskar er alla som står mig nära...

Seeyaaa

Söndag...

Igår så var jag hemma hos saras moster o åt middag o fika nybakta lussebullar o de var såå gott:) tack ännu en gång:)
Sen vid typ åtta tiden på kvällen så klippte sara bort de nötta längst ner på topparna o gjorde ljusa slingor på mig o de blev super fint:) Är så himla nöjd att jag börjar få tillbaka den rätta hårfärgen jag annars alltid har haft.. Ångrar mig inte att jag har testat vara brunett fför nu vet jag att jag passar i de med.. men mitt blonda hår är mitt rätta jag :) Nina is back..

Tack Sara för att du alltid ställer upp o gör mig fin i håret:) Sen vid tio var jag hemma o myste litegrann med erik på soffan innan de blev sängen.. Erik väckte mig klockan 10.20 o klädde på mig för vi skulle ta en promenad till knalle för att köpa en vit tuschpenna åt han för han skulle göra ngt fränt på hans paintball mask hihi.. Själv köpte jag mig en tidning men glömde bort de viktigaste jag skulle ha.. tamponger!

Kom hem o gjorde frukost o sen efter de så frågade jag erik om han ville komma med på Willys o rusta så då tog vi ny bilen o åkte dit.. körde även för andra gången nu ny bilen hihi.. plus att erik har lärt mig att fickparkera..har varit svin dålig på de tidigare men nu kan jag :) Duktig som man är..

Nu sitter vi bara på soffan o tar de lilla lugna.. erik ser på tv för att jag snodde datorn ffrån han.. !
Sen efter tre så skulle nog Sara gumman komma o hälsa på innan hon åker hem till jönköping..Så hoppas hon stannar en stund så hon inte har så bråttom hem :)

Imorgon blir de att kliva upp tidigt..huvva! Ska till tandläkaren klockan 8.45 nere på södra torget o kanske jobba också från 16-20 men de får vi se för han har inte ringt ännu.. Sen så jobbar jag mina sista pass på grand nu i helgen innan man åker hem till Norrland o nu är de verkligen inte långt bort.. Måste även den 15 då jag får lönen se på ngn julklapp till mor o far.. dom vill aldrig ha ngt men dom har ändå alltid fått av mig.. mamma är så dyr när hon vill ha presenter.. hehe som när jag frågade henne vad hon ville ha nu i år så sa hon att hon hade hittat en armand för 15 000.. hmm nej nej inte nu lilla mamma men kanske sen när man är rik .. alltså ALDRIG!

De var allt.. saknar er.
seeyaaa

Ozzy Osbourne- Dreamer



Tillägnat till Erik, mina vänner o familj.. älskar er av hela mitt hjärta:)

mycket bättre idag...

Idag mår jag mycket bättre än tidigare i veckan o mycket bättre än igår:) har även sminkat mig lite idag.. har varit utan smink sen i tisdags o de är länge för mig haha .. men är man sjuk varför sminka sig då?

Igår kväll så såg jag en komedifilm på trean som väldigt rolig o sen somnade jag på soffan efter att ja hade pratat med maja på telefonen.. saknar dig mitt lilla stjärna! Blir så glad o prata med dig.. Men iaf somnade o klockan två vaknade o tänkte : hmm, var är erik? Ringde han men bara efter ngr minuter så var han hemma o kan säga att han var inte i bästa form haha.. kastade sig på sängen o somnade dirr! Jag själv hade dock svårt o somna om o klockan halv åtta väcker erik mig klarvaken varje gång han har varit ut o festat o tyckte jag skulle kliva upp.. haha nej nej själv tog ja mig en sovmorgon så han kom tillbaka i sovrummet o prata lite med mig om igår o de var skönt.. Så de var bara o ta på sig kläderna för han ville att jag skulle köra han till ica o handla frukost o allt skräpmat han ville ha som chips,dip o godis haha:)

Sen så ringde sara när vi var på väg hem så hon o hennes lill kusin marcus på tio år kom hit o "fika" o sen for dom eftersom hon ska på bio med han klockan tre o efter de ska hon komma o hämta mig här hemma så ska vi åka till hennes moster o färga/klippa mitt hår.. De ska bli roligt:) Igentligen är jag inte i bästa form ännu men jag är ju iaf inte ute o ränner så de är ju lugnt ifall jag åker med henne dit plus att de kan vara roligt o träffa lite folk:)

Hihi, gissa vem som har somnat på soffan?? Erik..!!

De var allt.. älskar er mina flickor o familj:)

Seeyaaa

Sara kom förbi..

Sara kom o såg Idol med mig o de kändes jätte skönt att hon hann komma förbi för min skull så tack för de lilla hjärtat!
Ni ska bara se hur jag ser ut haha.. ser ut som ett spöke alltså.. likblek o röd kring ögonen! Ser ut som att jag är döende men de är inte så konstigt när jag är sjuk.. suck men bara de blir bättre tills på söndag iaf:)

Sara skulle nog klippa o färga mitt hår imorgon så jag får bli lite fin iaf.. tänkte köpa hårfärg idag när jag ändå skjutsade erik till tåget.. de ända jag har varit ute sen i tisdags så de var skönt med lite frisk luft! Så de blir nog ljusa slingor tänkte jag!:)

Måste bara skriva att SHIT vad bra idol var idag... Alice var grym fast jag aldrig har tyckt om henne så speciellt mycket ..
Så de kommer nog bli riktigt jobbigt för dom för alla tre var super bra men jag hoppas de står mellan Robin o kevin !
Men man tycker ju olika.. hehe

Så nu blir de att se sen vem som åker ut o sen sova.. o se när erik ringer !

Seeyaa


panik..

Sitter hemma o börjar få spader.. mitt hjärta slår ett slag mer, skallen håller på att sprängas o mitt blodtryck är lågt!
panik börjar jag få.. varför?


Känner mig svag,trött och less på allting omkring mig idag o vill bara lägga mig på marken o känna hur jag sakta åker ner i den för att ta bort allting som gör mig att jag mår så här.. visst , alla har vi dåliga dagar men INTE jag!

Alla sömnlösa nätter gör mig knäpp,ligga o stirra på ett dörrhandtag o drömma mig bort till ett ställe där jag kan få finna mig själv o få vara den tjej jag igentligen är.. inte denna tysta,stirrande o svaga Nina! måste finna den styrkan igen ...

hoppas Sara kommer snart så jag slipper känna mig så himla ensam...


Saknar mamma o pappa så mycket o maja, annelie o malin ... ni finns varje dag i mina tankar, mina drömmar o även om ni är 135 mil från mig så känns de som att ni är här med mig! De får mig att inte tycka så jävla synd om mig själv...:)

klockan 20.00 Idol..

Seeyaaa

Häxan i tvättstugan!

Herregud säger jag bara till kärringen i tvättstugan.. orkar inte skriva om vad som hände men kan säga att jag hade velat kasta in henne i en tvättmaskin haha!

Klockan halv elva ringde telefonen o de var lilla pappa som ringde o frågade hur jag mådde ..han har alltid varit orolig då jag har varit sjuk! Tack för att du bryr dig så mycket pappa lilla... Sen efter att jag hade pratat med han så rann de bara gegg från ögat o skallen kändes som en vattenfylld ballong o kände att jag inte alls hade lust att kliva upp men var tvungen för att jag skulle tvätta  m.m! Och tvätten blev katastrof o nu ligger jag i soffan tjurig,sjuk o fryser som vanligt..

Funderar starkt på att ta mig ett varm bad o bara ligga där en bra stund o drömma mig bort:) Pratat även med erik o tror han skulle beställa nå goo mat idag så jag slipper stå o laga mat när man mår som man mår.. Han ska även imorgon på julbord i Gbg med jobbet klockan sju o sen så skulle han tydligen på lördag o spela paintball! Roligt att han har så mycket att göra medans man själv ligger hemma o mår piss o längtar hem haha:)

lägger upp en bild på han som togs i veckan eller förra ... Brun o nyklippt är han!



haha dock är han inte så himla beredd att han blev fotad för han öppnade just dörren :)
MEn fin är han iaf... love u!

Sjuk??

ligger hemma på soffan o mår piss.. huvudet värker,lederna värker,trött och fryser! Kan de bli bättre??
Varit vaken ännu en natt sent , men somnade klockan 4 i morse o sen så ringde erik vid elva o då sov jag som en stock!
Har haft en filt på mig o två täcken ..först har jag fryst sen börjat svettas o sen frysa igen så tror jag har feber eller nåt??

Nu är de BARA 16 dagar kvar tills man åker  till kalix o de ska bli så otroligt skönt att få komma hem igen så ni förstår inte!
Till alla mina underbara vänner,familjen m.m! Ska ta o stöka om i mitt rum hemma hos mamma o pappa för att se vad som ska kastas o sparas o göra de lite finare o kanske måla om?? Får se...

De är så mycket jag skulle vilja skriva om i denna blogg men som jag känner är alldeles för privat för att ngn ska läsa!
Hihi.lite hemlisar!



Hmm, blir ensam hela dagen idag med typ.. erik ska o träna! Kul för han,tråkigt för mig...;)

Snälla bli den 19 december så vi kan åka!

Seeyaaa

Utmattad ...

Sitter just nu på soffan o har nyss kommit från duschen o de var så himla skööönnt:)
Mår inge bra o har inte gjort de nu på typ två dagar.. så ska känna efter lite imorgon om hur jag ska göra i helgen om jag ska jobba eller inte.. min kropp har börja säga ifrån helt o hållet plus att hela jag fryser så mycket att hela jag är lilablå på kroppen o måste snart gå till doktorn o fråga hur jag ska göra om jag ska äta järn tabletter eller ngt?? Blir störd på detta för jag mår inge bra av de.. o nu har de blivit alldeles för mycket! Men men ska avakta iaf ...

Har även varit o jobbat idag o de gick bra fast jag kände mig som jag gjorde.. men har ju även fyllt på kortet idag så ringde lite till mamma,maja o sara.. Sen så är jag orolig för lilla pappa som ännu inte har kommit hem med lastbilen pga oväder så man får ju hoppas att de går bra! Han sluddrade typ när jag pratade med han o jag förstår de..lite sömn o mycket jobb. Han är igentligen alldeles för gammal för de jobbet men man tar ju som sakt de man får..plus att han har dåligt hjärta o högt blodtryck så mamma var orolig att han hade glömt att ta tabletterna!

pratat även med lilla malin gumman i 1 o en halv timme idag o vi hade mycket att prata om kan jag säga!
Saknar dig gumman... plus alla andra flickorna o familjen men snart kommer jag hem o då ska vi leva bus!

Nå väl de var allt... Älskar erik!

Seeyaaa

lite bilder sen helgen:)

Visar lite bilder sen helgen då jag var hos alisa,lördagen den 29 november...


Jag dra en liten pose i min nya klänning som har spets där bak:) skit snygg..



Alisa bruden i sin nya klänning:)



Jag själv, i köket hos alisa innan dom andra tjejerna kom:)



Jag själv:)


Jessica o Sandra tror jag dom hette:)

Hade jätte roligt..tack för de Alisa:)

Seeyaaa

1 december..

Nu börjar nedräkningen.. bara 18 dagar kvar tills man kommer hem till kalix!:) Så jag längtar...
känner mig inte så laddad o köra hem men de går nog bra för vi blir tre sycken som kör..:)

Ska o jobba nu klockan fyra o känner mig inte alls i bra form.. de går influensa överallt o jag känner mig hänig ,trött o frusen idag o skulle jag blunda nu så skulle jag somna på en gång! Känns som att jag inte har ngr krafter alls kvar...Därför känner jag mig inge motiverad till att jobba men blir de inte bättre så stannar jag hemma hellre!

har inte så mycket på hjärtat idag bara att jag känner mig sjuk...


Saknar er alla där hemma...

seeyaaa

RSS 2.0