Imorgon smäller det, Gott nytt år alla!

Imorgon kl 00.00 så har vi fått ett nytt år, vad ska man skriva om det? För det första så kan jag börja med att skriva att guuuud vad detta år har gått fort.. hänger inte med överhuvudtaget! Har varit ett år som gett mig mycket lärodomar och det har varit ett år fullt med glädje,sorg,tårar,skratt,besvikelser och ja nästintill allt.. Blev till och med singel detta år.. mina vänner finns kvar,nya som gamla samt en av dom har blivit mamma till en son som även är min släkting,den andra är gravid och ska föda på några månader.. Tiden bara rusar iväg mellan mina fingrar.

Ibland vill man inte växa upp alls,men samtidigt är jag glad var jag står idag och vem jag är som människa ! Har också insett att man ska inte ta någon/något förgivet utan njuta och ta tillvara på all tid man får med människor och möjligheter man stöter på under livets dagar ! just nu idag kan jag faktiskt säga att jag i min egen person kommer att lyckas med det jag vill göra här i livet och hur än vägen dit kommer att vara så kommer jag definitivt inte ta en genväg och leva i andras lycka.

2011 kommer vara mitt år,ett år med en nyskapelse av mig Nina Larsson,jag kommer göra det jag vill,säga det jag vill,plugga hårt,jobba så mycket jag kan,söka mig ut bland äventyr och nya människor.. helt enkelt bara upptäcka världen och allt jag har missat och varit för feg för att ta emot! Det känns just nu,att detta är som komma skall kommer att vara året med mycket ljus och värme.. Jag blickar framåt istället för bakåt för det hämmar mig bara!

Mitt tips till er alla som läser detta just nu så säger jag bara att lev dagen som den kommer och ta emot allting i din väg med en öppen famn för en dag kommer du få det tillbaka !


Imorgon så ska jag iaf äta middag hos mina föräldrar och sen vidare mot en tjej kompis där det blir att fixa sig,börja små dricka,snacka skit,lyssna på musik och skratta.. Sen vidare till en fest hos min andra tjej kompis och hennes karl ! Blir att fira in det nya året med vänner som jag älskar samt att det sen lutar mot utgång! Dagen efter så hoppas jag att jag vaknar med ett leende på läpparna att "fan vilket underbart slut! "

Detta är min ny års klänning samt en bild sen onsdagen den 22 december :)
Seeyaaa

Annandagens citat från mig lyder så här



"Årets julklapp man kan få är livet- man får det gratis "
Hoppas alla har haft en fin jul helg :)
Seeyaaa

High on life !?

Tror ni man fick någon sovmorgon idag ? Nej inte det,som vanligt.. Plingade på dörren kl sju att någon gubbe skulle fixa mina gångjärn till dörren.. Så där låg man sen i sin säng och försökte somna om medans jag inte hade någon ytterdörr, en gubbe och en massa bankande i en timme ! Daaaa... Sjukt less detta bankande,borrande mm ! Skönt att dom går på julsemster nu haha :D Nog för att jag typ inte kommer vara hemma..

Tog mig iaf en promenad ner till folkets hus och såg ut som tomtegubben själv med röd jacka och en mössa täckt med snö.. Fick t.o.m höra det när jag kom in på folkets hus ! :D Snällt ändå.. jag är ingen tomte :D Efter att jag har varit här så blir det att sola sig lite brunare, är tesselolita som fått mig att börja.. nu kan man ju knappt sluta!

Igår var det en bra dag för mig,fast även tung.. Beror nog på min sömnbrist .. men den var bra ! Fick ju även umgås med Amanda ett tag,solade och sen så kom Annelie förbi mig och fixade min hemska utväxt så det kändes mycket bra.. :)

Imorgon blir det iaf utgång,ska bli kul det med.. blir lugna puckar när man ska och jobba kl 7-12 dan efter! :) Men det är ju inge fel med att gå ut och roa sig fast man ska jobba.. Sen efter jobbet på torsdag så kommer pappa och hämtar mig och då blir det att fara till Sangis,hinna äta julmat och umgås med mor och far innan man ska på julaftons eftermiddag ytterligare fara och jobba 15-21.15 :) Pengar som bara den.. Blir nog att jag åker tillbaka till sangis på kvällen efter jobbet,eller om man stannar kvar i kalix.. får se hur jag gör :)

nåja kommer nog inte åt en dator på länge nu så jag önskar er alla som läser en riktig God jul och ett Gott nytt år!

Seeyaaa


True Story !




Oh thank u god !

Sitter på skolan just nu och ska komplettera 2 arbetsområden.. inte så mycket att skriva men måste göras :) Har haft en bra helg med en massa jobb, känner mig dock lite halv sliten haha.. men de blir roligt att se när pengarna rullar in i januari ! :) Fick mig ett pass den 23 december också.. samt så jobbar jag ju julafton :) Trivs som fisken i vattnet där jag vikarierar.. alla är så grymt snälla mot mig och för första gången i mitt liv så känns just detta yrke hel rätt där man får vara en egen person som följer rutiner och så när man kan ha kul med sina arbets kamrater :) Just love it..

Blir nog också utgång nu på onsdag då det är hemvändarfest,blir dock lugna puckar när jag ska jobba dan efter men kan ju vara kul att träffa folk och roa sig lite med en vän :) Finns ju inga vänner som har tid att umgås.. Antingen jobbar dom,gravida,blivit mamma mm.. Men de är väl så när man blir "vuxen" och går i från varandra ! Skit jobbigt att man precis just nu ska vara singel när det är så här.. man känner sig inte alls ensam :D haha..

Men jag gör mitt bästa att hålla mig sysselsatt.. Funderar på till årskiftet att sticka ner till göteborg och träffa min kill kompis och bara få komma här ifrån ett tag :) Så man får väl se vad som händer.. Det är då tur att jag har mina studier att tänka på och mitt jobb på sidan om.. tänk om jag inte ha de det ? Fy så tråkigt.. :P

Näee nu ska jag börja göra nå nytta för att sen vid två ta en kaffe med Amnada :)



Bjuder på en gammal bild från Borås tiden 2008 :)

Seeyaaa


Bra, inte vet jag !

Har nyss gjort mitt prov i omvårdnad, sista kursen för detta år.. Känns mycket skönt..Det belv sammanlagt 12 sidor jag skrev .. hoppas nu inerligt att det gick bra,var så himla nervös innan och under provet då jag anser att detta har varit den tyngsta kursen för mig ! Men det blir nog bra.. så länge jag klara det så är jag nöjd :)

Var på detta jag ville skriva.. seeyaaa!


Bakom varje moln finns en blå himmel?

Jahapp ytterligare en dag som ska försvinna,trött som vanligt när man knappt kan sova,ont i hela kroppen.. Tack världen ! Ska iaf ner på stan nu och frysa med en 10 kgs väska på axlarna.. På skolan och skriva ut arbetet och sen hem och slänga mig på soffan för att börja plugga,jippi kommer gååå så bra alltså ! Det måste göras och sen efter fredagen ska jag bara sova eller hoppas på jobb så man får fokusera på något annat ..

Hade jag haft en massa pengar just nu,precis nu så hade jag bokat en resa.. spelar ingen roll var utan bara få komma här ifrån ett tag ! Hoppas nästa år kommer bli bra.. men jag har inga förhoppningar heller ! Som sagt jag tar allt som det kommer.. som en våg så låter jag rinna allt från mig ! :D

Näee men ha en underbar dag allihopa :)


Seeyaaa..


DONE!

Åh så himla skönt,sista arbetsområdet inskickat nu till min lärare.. nu blir det bara att plugga till provet som är på fredag och sen så tar jag jullov :) Himmelriket väntar.. ska bli så skönt att bara ta en paus från pluggandet i någon vecka så man kan andas ut och bara vara.. Hoppas ju även på lite jobb,kommer visserligen jobba på julafton.. ska bli kul och lite nytt då man aldrig har jobbat en julafton men samtidigt vad är julafton till för ? Visst dom som har någon kärlek vid sin sida,familj och en massa släkt kanske älskar julen.. men det enda jag har är min mamma och pappa och inte för att jag klagar men har på dom sista 3 åren hatat julafton.. klarar inte av den !
Förstår inte ens hur jag har lyckats stoppa upp julgardiner hemma mm då jag annars aldrig knappt har gjort det eller haft lust.. Jag vet att den dagen jag finner den rätta och skapar familj ,då kommer jag nog uppskatta julen och kärleken som finns i den !

Haha fin och börja skriva om att jag hatar julen,känns nästan att jag hatar allt.. näee det gör jag inte ! Är bara lite sarkastisk ibland.. om det nu är det rätta ordet ! Jag säger iaf god natt till alla ..Imorgon är det en ny dag med nya tag.. suck !

Nu spikmattan!



PAus ,tar en tyst minut och andas ut !

Tar en liten paus från detta eländiga pluggande, ner på stan nu och sola med tesse,sen färga hennes hår.. sen plugga till sena natten ! Seeyaaa


Crazy.. locco !

Blir galen på detta äckliga arbetsområdet,jag bara skriver och skriver men känns som att jag aldrig blir klar alltså.. har prov på fredag och kan typ inget då tankarna och allt i mig är som bort blåst.. näee vet ni vad nu blir det att andas lugnt och bara ta de lilla lugna för jag får snart en hjärtinfarkt av allt ! Nåja ni får hålla tummar och tår för mig att jag klarar av det :D

Har hjälpt tesse gumman idag i hennes lägenhet att städa.. sitter nu i hennes etta och ska fortsätta renskriva arbetsområdet så jag kan skicka in det och skriva ut det imorgon så det blir bara att vara hemma resten av dagarna och bara nöta gärnet .. ni lär då inte se mig eller höra ngt från mig.. ska bli en enstörning ! :D Sen så var det roliga också att dom ringde och frågade om jag kunde jobba idag.. fint att dom ringer då man har så mycket att man bara vill lägga sig ned och försvinna.. så var ju tvungen säga nej.. annars hör dom ju aldrig av sig.. röv skit!

Nåja ha en fin dag, låter lite bitter idag men de kan vara så ibland..



Haha så här kan man se ut ibland när inget går som man vill :D

Seeyaaa


Rubrik fattas !




Haha jag har verkligen slagits med soffan igår,men jag gav mig fan på att göra allt själv och idag känns det som att jag har varit och tränat :D


Någon som vill ge sin motivation idag till mig att plugga?
Seeyaaa


Liten tjuvtitt .. :)

Idag fick jag äntligen min soffa,tänkte vänta på att få pappas hjälp men tänkte att näee,vet ni vad ! Jag gör det själv! Haha det tog mig endast 3,5 timme med en massa blåmärken och rivsår på köpet.. men de höjde verkligen min självkänsla att jag kan själv så idag blir det att skriva detta i den positiva boken :D Men här får ni lite bilder på hur allt har börjat bli i min lägenhet..är dock inte färdigt ännu men men ! Skriv gärna en kommentar på vad ni tyckte :)

Hall bild 1

Hall bild 2

Köket,en liten del av det :D

Vardagsrummet och min nya soffa,dock inga tavlor upphängda :D


2 av dessa tavlor ska upp imorgon :)

Sov alkoven eller hur det nu stavas :P


Mitt lilla fönster vid sängen :D


Så här ser det ut iaf ut i min crib :D Inge speciellt men nu har ni fått se en tjuvtitt inne hos mig :D Nu ska jag vara social med tesse :)

Seeyaaa


Gör något kul..min identitet !

Att man måste bli sparkad i röven till att sluta sitta inne och bara gömma sig från världen.. nu blir det att göra saker som faller mig in,våga leva och faktiskt våga ha de kul ! Sluta hindra mig själv och sluta tänka på alla andra. En vis kvinna som finns i mitt liv har sagt en massa gånger att jag måste börja tänka på mig i egen person,våga omfamna mig kring människor och händelser i mitt liv och se det som ett positivt tecken att det är okey att ta emot allt med en öppen famn och se var vägen går ! Det ska jag göra.. Jag klarar inte av att sitta hemma med mina tankar,sömnlösa nätter och känna hela tiden att jag ska vara instängd.. instängd i mig själv för jag måste verkligen ta tag i mig själv !

Livet i allmänhet är ganska så konstigt eller så är det bara vad man gör det till och jag är en sån tjej som gör allt mer komplicerat än vad det ska vara eller behöva bli.. men nu måste jag bryta mig ur detta mönster och köra på mina känslor .. ta fram glöden och min spontanitet som jag en gång hade och göra den ännu bättre! Som tex om jag vill åka en sista minuten till thailand så ska jag göra det utan att känna efter.. utan bara göra det ! Bara leva i nuet och ta dagarna som dom kommer..

Mitt motto i livet är att "jag är" och det har fallit in på dom senaste veckorna,månaderna.. jag tänker inte på framtiden,eller vad jag ska göra om en timme,vem jag ska vara med mm.. utan varje sekund får bli som det blir helt enkelt.. finns ingen just nu som gör mig orolig förutom mig själv ! Skulle jag falla ner i det mörkaste hålet, sooo what ? Jag har ändå varit där och kliver alltid upp..

Antar att det beror på mitt mod där jag har en förmåga att våga möta svårigheter på vägen och att jag aldrig krymper undan eller drar mig undan då jag alltid ska utmana mitt öde oavsett vad mitt öde blir. Eftersom jag älskar att lära mig om människan och framförallt mig själv så inser jag just nu att jag ska inte vara rädd för något som kommer att ske i mitt liv oavsett om det är framgång eller bakslag då det endast kan göra så att det stärker oss/mig som egen person samt så gör det oss till bättre människor eller tänker jag helt knasigt ?

Jag ska just nu bevisa för mig själv att jag kan uppnå mina drömmar/mål och an se till att överträffa alla andra.. Jag anser mig själv faktiskt som mycket annorlunda än alla andra,inte på ett egoistiskt sätt eller för att trampa på någon utan jag har börjat känna att jag betraktar livet i helt andra ögon än någon annan med allt som handlar om det andliga och kulturella runt mig samt allt det matriella.. Antar att det beror på att jag vill se eller ha en djupare förmåga att förstå varför världen är som den är och varför vi är som vi är ?? Om ni hänger med på vad jag skriver..

Så det känns som just nu i detta ögonblick att det blir att utvecklas ännu mera,vidga mina vingar,möta andra människor mm för att göra sånt som gör mig lycklig och tillfredsställd i livet ! Jag tror att om jag bara gör detta så kommer jag kunna lära andra och att detta är ett viktigt steg i mitt öde.

Nåja blev alldeles för inne att skriva om djupa saker,inget ovanligt måste jag säga.. skulle nästan behöva skriva en självbiografisk bok snart haha :D

Men hoppas ni tycker om eller förstår det jag skriver eller om det faktiskt finns någon som känner eller ser saker samma som jag :)? Kommentera gärna.. och snälla skriv vem ni är :) Mycket roligare!

Nu ska jag hitta på nå roligt,hela helgen för min skull  !

Seeyaaa


Hang with me !

Ligger hemma på sängen med tesses dator,hon ska nämligen låna min säng typ hela helgen då hon har gått och blivit hemlös.. men de gör mig ingenting ! :) Nu är hon iaf på jobbet och jag ligger fortfarande i sängen med pyjamasen på.. ska snart slå på kaffe,plugga och hoppas innerligt att soffan kommer ikväll.. annars blir jag sjukt less ! Sen så får man se vad som händer.. inget planerat så att säga ! :)

Vad ska jag annars skriva om? Är ju ganska mycket som händer i mitt privatliv,både bra och dåliga saker.. men har väl iaf börjat ta små steg till att bli hel och normal... men de är ju en bit kvar så att säga ! Orkar och vill inte skriva något här .. men jag lever och kan tydligen skratta och vara glad på riktigt vissa stunder ! Men så faller det ganska snabbt.. speciellt när man sitter i sin skrubb hemma och hör bara ens äckliga tankar och tv ljudet.. men är ändå skönt att vara ensam från allt och alla.. men jag försöker att inte isolera mig även om det känns som att jag verkligen vill det hela tiden.. men de funkar ju inte så heller !




seeyaaa


Hmm ?

Haha har ju börjat bli sugen på att göra en tatuering men vet inte om jag vågar .. får helt enkelt se ! Men är sugen på att göra ett citat på latinska nerför ryggraden och två ängla vingar :) Hittat ett citat som var fint.. Detta hade jag tänkt :



Och detta citat : Tempora mutantur, nos et mutamur in illis.     
Tiderna förändras och vi förändras med dem

Vill att vingarna ska vara så levande som möjligt och ha texten i ett gammalt teckensnitt :)
Vad tror ni om detta ?



Sen till dig som skrev anonymt,vad menar du med "olika vinklar" ? Förklara dig bättre om du ska lämna spår.... !!

Seeyaaa


sleep over party at my house ! :)

Jahapp vad ska man skriva här då? mycket som har hänt men samtidigt ingenting.. låter ju lite förvirrat måste jag säga men så kan det vara ! :) Idag har jag inte haft någon energi till någon eller något.. har bara varit hemma i min skrubb och donat på här samt städat ! Har varken haft lust eller ork till att gå ut genom dörren.. men det kan ju vara så ibland oxå ! Fick iaf nattligt sällskap av tesse ikväll vilket jag uppskattar väldigt mycket då kvällarna och nätterna är värst för mig.. så ska kramas med henne ikväll :)

Imorgon får jag min soffa som jag har beställt från ikea så det ska bli mkt kul.. äntligen får man säga ! Men kommer ju sakna att ligga i sängen och se på tv.. är ju så mysigt! Sen så blir det att knäppa bilder på resultatet !
Sen så får man se vad som sker i helgen,men nog ska man allt kunna hitta på något roligt :) Tråkiga inlägg blir det varje gång nu när jag skriver .. men det får ni ta :) Tänkte jag ska slänga upp en bild på mig och marion sen förra helgen då vi tog en spontan utgång på b4 :) och så en liten ego bild..





Nåja får fixa mig en dator snart.. detta går ju inte !

Seeyaaa


Lite ego bilder !







Tycker det ser ut som att jag har blivit lite mindre,iaf i ansiktet jämfört med dom två bilderna ovan !?
Eller jyrar jag bara :D Dåliga bilder att jämföra med..men men !

Seeyaaa


Svagheten är din starkaste fördel! eller är det så?

Sitter på skolan och har gjort det sen tio,skrivit klart näst sista arbetsområdet och skickat in det.. sen tagit en fika med annelie på skolan medans hon hade lunchrast från jobbet ! Just nu sitter jag och väntar på maja gumman,ska hitta på nå bus med henne och försöka le då jag är bara ett kaos invändigt.. som det precis känns nu iaf !

Mitt mående är som en berg och dalbana.. Hur ska jag kunna få detta att gå över,hur länge ska det ta? Blir snart galen alltså.. Kallsvettningar,hjärtklappning,svårt att andas,tårar som vill rinna men som inte kommer fram alls! Men samtidigt kan jag le,skratta och bara vara.. men det är svårt.. jag försöker iaf ! Just nu i detta ögonblick skulle jag vilja försvinna,där ingen kan hitta mig .. där jag får hitta mig själv.. det är precis det jag behöver just nu.. att hitta mig ! Har helt sjuka drömmar på nätterna,vaknar samma tider och har sån stark vätskebrist.. häller i mig massa vatten men inget hjälper.. nästan som att kroppen stöter ut det lika fort.. inget förtjänar att komma i mig ! Inte ens vatten.. haha omg alltså.. så deprimerande detta inlägg kändes.. men var tvungen att skriva känslan som strömmade i min kropp.. !

Näee nu måste jag skärpa mig,tänka positivt.. detta går ju inte.. trallalalalala upp med humöret ! Ger mig själv lite pepp talk på bloggen.. fin man är ändå ! Lyckans väg kommer nog en dag att finna mig för jag orkar då inte leta den.. inte just nu !


Mellan mina väggar ekar ett tomrum.. tomrummet är mig själv ! Tror jag !?

Ha det fint vänner och kära..

Seeyaaa


RSS 2.0