Ikea köp..

Har kollat på en massa saker nu på ikea,hittade sådär.. får se hur mkt pengar man kan spendera nu! Behöver en soffa,bord,matta,tv bänk.. Tänkte även köra färgerna rött,svart,vitt och kanske guld ? Vet inte riktigt ännu.. ;) Ska kolla på blocket lite mera.. kan ju hända att man hittar ngt bra där :)

Annars har jag suttit på soffan och sett tv och sen hunnit umgås med Boogie ,alltid lika roligt måste jag säga och speciellt när man aldrig träffas.. men han hade inte förändrats ;D haha..

Sen så är jag sjukt täppt i näsan och världens äckel hosta från helvetet.. gör ont i ryggen när jag ska hosta,känns som knivar som trycker på eller vrider runt .. hoppas det inte blir värre nu,då blir jag först less..

Sen så känner jag mig som sju svåra år,har ännu inte orkat gå i duschen... tovigt hår,gammalt smink och luktar hotellets äckel dimma ! ja jisses, nåja.. ska ta och sova eller ngt? känner mig ganska trasig idag nombords.. inte bra !


Sen till ngt roligt,fick höra igår att jag är lik Dakota Fanning ;D haha är jag det eller vad säger ni`?
Ser lite likheter :P



Seeyaaa


Jag var ingen vanlig kanin utan jag var playboy kaninen :D



Seeyaaa


Helgen !

Kom nyss till min sambo Tesse efter att ha varit i sangis och sovit över hos mina päron, har även gått och blivit sjuk vilket inte är något roligt när jag har en massa att göra i veckan ! Men det är bara att härda ut.. grymt skönt att båda dagarna det blev fest så har jag tagit det lugnt.. så härligt.. dock så blir de nyktert nu ett tag eller det känns som det nu iaf :) Hoppas jag får flytta in i veckan i lgh så man kan börja känna sig hemma igen :) Tesse gick ner till grannen och skulle se en film,själv ska jag sova eller se tv.. bara slappa och försöka bli frisk!
Annars en helt galen och rolig helg med flickorna ! tack..



Seeyaaa


En blondin,en svart hårig :)





Seeyaaa


Kör fjortisen i spegeln ;D

Snart drar det igång och jag har alldeles
precis blivit klar ;) Slänger upp bild bevis på hur jag ser ut ikväll :)
Vad tycker ni ? Blev sminket och kläderna fina? Eller några tips som ni tycker jag borde ha tänkt på.. håret ska jag dock tupera upp :D Ha en fin fredag allihopa !







Seeyaaa


When u where young !

They say the devils water , It aint´t so sweet.. But I have to drink right now!



seeyaaa


Hello there !



Seeyaaa


Outfittan i helgen !

Många har frågat var jag har köpt tröjan som jag inhandlade i veckan så tänkte lägga upp bilder på vad jag ska ha på mig nu i helgen... ;)

FREDAGENS OUTFITTA :

Märket på tröjan/toppen/klänningen.. hur man nu vill ha den är från sisters och kostade 250 kr tror jag !
Köpte den i finland på ngn affär som har förkortningen T.E.X :D



Lack leggings från samma märke och afär, 160 kr tror jag :D



Mina killer heeels ;) 460 kr..


 


 LÖRDAGENS OUTFITTA :


En playboy bunny tjej ska jag vara utan silikon bröst på lördag :D Sen samma skor som jag ska ha på fredag ! 


Hoppas ni tycker detta kommer bli fint :D Ha en fin helg allihopa för det ska jag ! 

Seeyaa

Jag idag !



seeyaaa


Då var den min !!!

Var och kollade på en lägenhet på samma område där jag har min stora,den var sjukt stor måste jag säga för att vara 41 kvadrat samt så får jag mig ett badkar :D Kanske inte världens finaste tapeter,men dom var heller inte dumma.. ljus och fin :) Så imorgon är det besiktning på den och till nästa vecka får jag svar när jag kan hämta nycklarna :) Dom skulle även kolla upp mig om jag har skött räkningarna.. haha ville först säga att det behövs inte då jag är så punktlig med räkningar ;P

Lite glädje som rusade in just nu.. härligt :) Nu sitter jag på skolan iaf och ska läsa till provet.. Sen till banken och systemet ;) Ha en bra dag allihopa !



Precis så är det för mig just nu ! :)
Seeyaaa


New home ?

Kom nyss hem efter en hel dag på stan och happis resa nr 2 :D Följde med annelie gumman för att vara smakråd till skor och nå party kläder ;) Så nu blir de att lägga sig i sängen med myskläderna på och plugga,kanske ta sig ett vinglas oxå ;) Köpte mig en dagbok igår med stora röda bokstäver "HEMLISAR " :D Haha fint ändå.. Inköpet idag blev bara eb bh.. satt som handen i handsken eller vad man nu brukar säga ! Har inte riktigt med tid att skriva just nu då jag måste läsa till provet.. ha överseende :D


Ha det bäst alla !

Seeyaaa


Killer heels on !

Strax ner på stan med maja och annelie.. en fika.. eller rättare sakt det blir frukost/lunch för min del.. Sen så har jag världens huvudvärk.. Inte okey !!! Sen så måste jag plugga.. vissa saker har fastnat medans vissa inte har.. så nu är det bara öva,öva och åter öva ! NÄsta vecka börjar den nya kursen "omvårdnad" till vecka 51 sen så tar jag jullov !


Vill bara nu att det ska bli helg så man får gå ut och skaka rumpa,skratta,vara allmänt galen med sina vänner ;)
Känner mig även ganska gråååå idag haha.. har en grå tröja,grå leggings från hm och my new killer heels ! :)


Alla vill ha cash och nu håvar dom in :D





Seeyaaaa


Pepp talk !

Kom igen nina,kom igen.. du fixar detta.. jaaaaaaaaaaa visst det gör jag ! Sjukt mycket just nu som händer,bra eller dåligt ? Hmm det vet jag inte.. bara att jag måste fixa provet på Fredag och att jag ska och kolla på en lägenhet nu på torsdag.. är den första som ska se den,igentligen behöver jag inte se den.. för den är min redan :D Inget snack om saken..

Sen så har jag varit i trean och röjt upp en helvetes massa skit och packat ner saker i lådor,UTAN MAT ! Trodde jag skulle seriöst dö av utmattning när jag gick till bilen.. ni kan ju tänka min energi ggr 10 ! Omg,dom kanske gör susen BEROCCA BOOST .. men dock smakar dom skit så man får kväljningar ! Haha :D


Slänger upp en bild på mig och gumman, blir ju även 2 dagars feeeeest i helgen ;) Nice som fiifan.. Först med tesse och en massa brudar på fredag, sen lördag med annelie gumman och marion mm ;)



Seeyaaa


Inhandlat nya skor/kläder ;)



Detta blir min outfit till helgen samt bröllopet ;;) BLir super.. vad tyckte ni om mitt inköp ;)?


Seeyaaa

Eldsjäl-steker !

Eldsjäl - Steker by hmorsare


Här är en låt av många som kommer från mitt ex Hussni och hans projekt "Eldsjäl" tänkte bara dela med mig lite=)
Spread the word!


Seeyaaa

Life is a mystery !

Somnade klockan fem igår natt pga en massa jobbiga saker,men de löste sig iaf idag.. hade iaf annars en super rolig kväll igår med min kusin och hennes familj i finland/happis.. Åkte sen vidare mot kalix och hämtade min vin flaska och gick över till janne.. blev dock ett glas,snackade en massa skit och sen gick vi ner på stan där det blev ett redigt frasse mål.. kände mig glad för en gångs skull,eller rättare sakt kände mig som 14 år igen.. :P Men det var roligt,sen gick vi hem och sa hej då när han åkte tillbaka till götet idag..

Sen så hände det en massa skumma saker här hemma+ trappuppgången ! Fin jävla alkis gubbe då.. orkar inte skriva ngt mer utförligt :D

Snart blir det sängen för min del,upp tidigt till skolan ! :) Blir i veckan att plugga som ett cp alltså,har ett prov på fredag.. Sen så blir det att börja leta tomlådor på varje affär i kalix och så får jag veta imorgon ifall jag fick lägenheten ;) Håll tummarna..



Seeyaaa


NEw DaY- BaD dAy

Denna dag kändes grå,väldigt grå.. Får se hur kvällen blir men om den inte blir kul så tar jag min vinflaska,häller den upp och ner i halsen så jag kan få sova eller bli så aspackad som möjligt ! Haha är ganska så bitter idag,så tro inte mina ord skrivna här..



Får väl se vars näsan åker :D
Kanske bort,härifrån ?
FÅr se..


Seeyaaa





Lite trix!

Vad tycks? Försökte göra mitt bästa att färga håret :D Ett litet smakprov innan jag gör ngt ,om jag gör ngt.. sen tack för er som kommenterade och alla som har läst ;)


Seeyaaa


Vetekudden på magen !

FÖr ett tag sen kom min tjej sambo hem efter en hel dag på jobbet :) Så de har varit lite ensamt att se idol själv,men det har funkat :) Har bara myst med mig själv och druckit ett gott vin.. Förhoppningsvis så blir det feeest imorgon :) Vill inviga mina nya skor nämligen och göra mig snygg.. Sen så blir det nog lilla på fredag nästa vecka och så lördag stora.. bara slå klackarna i taket ;D haha !



Hoppas jag får veta resultatet på måndag ;)Kan ni gissa ?
Seeyaaa


Förändring?

Nu har jag en fråga till alla mina läsare, tror ni jag skulle passa med rödbrunt hår och lugg ?
Typ som denna bild eller ska jag ha kvar mitt blonda hår?





Seeyaaa


Little DEmon Rex ;)

min fredag.. Imorgon något helt annat!



Seeyaaa


Highwayman!



I am a highway man
On the road again
Me and my guitar
And my ramblin' band

Starring at the road
Steady gettin' blowed
Carrying my load
'Cause I know I've gotta go my way

Look up to the sky, cities flying by
Im a man alive cause Im pretty sure Im gonna die one day

So I say the road leads back to thee
It always leads back to thee
How can I show my love so you will open your arms to me

So please wont you tell me
Where the road will end
Got me a bottle
As my only friend

Standing in the rain, dealing with the pain
Everythings the same and it doesnt really matter what I say
Picking up the phone, come to take you home
You will say no doubts, the reality of today

So still my thought fly back to thee
They always fly back to thee
Please wont you understand that without you by my side
Theres no meaning

So will you ever love me again, only time will tell
Im in a hurry, cause theyre waiting down in hell

And no matter what I see, say or do
The road lead back to you

seeyaaa


Jag och mina kusiner ;)







Seeyaaa

Lite av det jag köpte igår!

Var som sakt i luleå hela dagen igår med kusin Maria,så det blev ju lite shopping.. Hade en helt underbar dag ;) Tack ännu en gång Maria samt min andra kusin Marika och morbror Dan;)



Seeyaaa


Off To Luleå!

Ska snart bege mig mot bussen, ha en bra dag allihopa !



seeyaaa


SMILE ?



Seeyaaa

one step..

kanske kan få sova i natt, eller kanske inte.. det är frågan! Ajja.. ska kolla buss tider nu.. Drar till luleå i veckan!



Vill kunna le så här igen,på riktigt !
Seeyaaa


Gåtan?

Vad är livets stora gåta
älska… glömma… förlåta?
Vad ska man älska?
Vem ska man förlåta?
Jag har ingen att älska och ingen att förlåta
Vad är då meningen för mig?
 med
livets stora gåta?







seeyaaa


Hjärtat måste antingen härdas eller brista!

Hittade ett citat om att bara för att man ger hela sitt hjärta till någon så ta inget förgivet att dom gör det tillbaka!
Vill bara att denna dag är över,låt mig få sova,somna in.. Jag är levande död.. alla tankar,alla tårar jag spillt idag.. ja det går inte att beskriva.. fan nu sitter jag här och blottar ut mig igen för omvärlden. Varför? det vet jag inte..

Fått spy idag öppet inför alla idag ,på en äcklig toalett .. när folkmassan omkring mig virrade runt för att hämta maten där jag befann mig idag med mina föräldrar så försvann allt.. jag har inga känslor,jag är kvävd. jag har ingen aning hur jag ska ta mig upp i detta svarta hål som jag har blivit knuffad in i..

Är jag värd detta,vad gjorde jag för fel för att hamna här? Tankarna äcklar mig,jag känner mig smutsig.. dum,naiv att tro att någon skulle kunna älska mig,respektera mig .. men samtidigt är jag glad att fått mina ögon öppna för världen och framförallt livet. Jag har sett mycket,varit med om mycket men detta har slitit ut min själ,all min lycka jag har känt i mitt liv.. hur ska jag någonsin kunna bli lycklig och vara den tjejen jag en gång var?

Stod i duschen nyss och försökte tvätta bort minnen,lukt.. allt.. jag försökte känna men jag kände inte ens om vattnet var varmt,kände ingen glädje.. allt är raderat..

Det finns inge kvar.. kommer bli en tung natt och dag framför mig! FRåga mig inte vad det är eller hur jag mår för ni kommer inte få något svvar!

MEn det brukar sägas att tiden läker alla sår,hmm vad vet jag,dumma jag?


Seeyaaa


Erase you..

JAG finner inga ord... Jag blev mördad inombords!




Seeyaaa

JAg vill inte!



En bild säger mer än tusen ord!

Då ligger man här igen med sin ensamhet och hör ekot som finns i mitt hjärta.
SKa bli intressant och se ifall man får någon sömn.. tankar som snurrar,
hjärtat som slår mindre för varje sekund,andetag som känns
som den kallaste vintern.. känns som att det skulle vara skönt
att ha en fjärrkontroll att stänga av sig själv.Känns även som att mitt liv blinkar
fortare än mina ögon,undrar just nu om jag ens kommer få se ett ljus?


God natt.

seeyaaa


Som bästa vänner som har tagit det till nästa level

Inatt så somnade jag klockan tre,vaknade klockan elva idag .. helt död och slut.. ligger forfarande i sängen eftersom att det kändes som att jag skulle svimma av när jag klev upp ! Tesse har en våg här och enligt den så har jag gått ner nu 1,5 kg sen i måndags ! Men det blir så när magen inte klarar av mat.. kaffe,vatten,cigg och lite godis är det som mest går ner.. annars vänder det sig!

Eftersom att detta är första natten jag har kunnat sova lite bättre så kom jag på att det har inte funnits ngr drömmar alls och jag som alltid brukar drömma.. helt sjukt hur kroppen fysiskt och psykiskt kan bli så här när man mår dåligt..


Sen till det andra,tråkigt att man inte kan skriva saker här från djupet av sitt hjärta utan att folk ska vara dumma med en och skriva saker som tex: "Du ville uppnå detta m.m " .. tar inte åt mig över såna saker,
men tar åt mig att jag inte kan skriva ngt mera om sånt som finns långt in i mig som andra kanske verkligen tycker om att läsa som dom kanske känner igen sig i. 


Fick en sån fin komplimang av en vän igår som gav mig glädje,att när hon läser det jag brukar skriva så berör det henne,sen att jag skriver på ett sånt moget sätt och att många känner igen sig kanske i det jag skriver! HAr sen jag var liten älskat att skriva och speciellt om detaljer som tex om man har ont i magen så kan jag förklara den smärtan så ordagrannt som andra kanske inte kan,men när dom väl läser så känner dom igen sig!

Så tack min vän för det du sa :)

Näee nu ska lilla jag slänga mig i duschen.. ha en fin lördag !

Seeyaaa




Maskinen!



Det här är svårt att förklara
Kanske inte bara en vanlig låt om min vardag
Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta
Bara rakt ut, det är min dåliga vana

För det blir så ibland, jag vet
Det tar tid och jag tror jag vet
Vad vi gjorde för fel
Passionerat men okontrollerat, ha - idioter

Och jag vill bara känna hur det känns
Tänka tillbaka, bara minnas konsekvent
På den stunden vi hade, tankar, (ditt eget, din lukt i din nacke)???
Pussar och skratten, sista gången som vi delade en spliff på balkongen, satt uppe på natten

Och jag minns när jag mådde kasst
Du sa: "Jag kan dra vårt lass"
Det kommer funka, måste funka
Nånstans där så finns vår plats

Kommer funka, måste funka
Nånstans där så finns vår plats

Den enda personen som tagit upp min tankekraft 24/7
Baby - Sau Daji, som en brasse sagt
Och jag trodde jag borde va trygg
Vi gör det tillsammans, och hon har min rygg

Åh, shit vad jag älskar dig
Trots att jag knappt visste vad de orden betydde
Och det vet jag typ inte ens idag, det gick för fort, vi vände blad
Från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av

Det bästa sex jag haft i hela mitt liv
Jag nästan, jag nästan skäms över att säga det högt
Ibland så skippar vi snacket, vi bara vet vad vi vill
Det kändes nästan överflödigt att använda rösten, okej

Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion
Vi åt och drack och grät och vi skrattade och vi kom ihop
Som bästa vänner som har tagit det till nästa level
Där vi bara hopppades, men fick se vad som händer


För hon var bäst, försök att överträffa det, ja
För hon var bäst, försök att överträffa det, ja
För hon var bäst, men kommer aldrig mer tillbaks
För hon flyger iväg som ett pappersflygplan


Lilla baby, jag kan inte stanna kvar
Jag fuckar upp ditt organiserade liv
Jag har rappat in en massa pengar
Allt du vill kan du få, men ingen trygg framtid

Jag har packat mina saker
På väg ut från vår lägenhet, men snart är den din
Skulle bara vilja krypa ner i sängen
Och säga, säga förlåt för det blev som det blev

För jag kommer som ett yrväder, med ett (?) runt halsen
Och vinner ditt hjärta, men flyger väg till nästa
Så fort jag som jag anar något ansvar

För jag fattar mycket, mycket väl
Att jag tar din (?)
Och blodet i mina ådror kommer från min pappa
Men jag vägrar starta ny familj så fort det går dåligt

Det sociala arvet får rätt igen
Och det går ut över min bästa vän
Jag älskar dig, så vi kanske, kanske, kanske syns igen


För hon var bäst, försök att överträffa det, ja
För hon var bäst, försök att överträffa det, ja
För hon var bäst, men kommer aldrig mer tillbaks
För hon flyger iväg som ett pappersflygplan

För hon var bäst, försök att överträffa det, ja
För hon var bäst, försök att överträffa det, ja
För hon var bäst, men kommer aldrig mer tillbaks
För hon flyger iväg som ett pappersflygplan





Det som går upp,måste ner..

Du är stark,du fixar det,det kommer lösa sig.. jadajada jada.. visst jag kommer fixa allt,men fan inte nu! Jag orkar inte,eller rättare sakt jag klarar det inte nu.. jag känner mig idag så död inombords,som att ngn slitit ut min själ,stampat på den,spottat på den och slängt ner mig i ett svart hål med en massa jord på..

Känslan av att veta att det enda man får göra är att kämpa kämpa,inget går någonsin bra i mitt liv.. det finns inte en enda rak kurva i mitt liv.. det är hinder på hinder,sen så går det uppåt..men det faller snabbare! Det känns bara som att när,när ska vinden vända? NÄr ska alla mina steg jag tagit i livet gå framåt och inte TIO steg bakåt ?

JAg ler,jag skrattar,jag tänker positivt så gott jag kan ,men jag är så less att ständigt leva i tystnad att jag är "okey".. jag orkar inte ljuga för mig själv.. jag vill bara grååta och gråta och gråta tills det inte finns några tårar kvar.. just nu,precis just nu så känns det som att jag ska ,helt ärligt.. kanske är det pga att jag sitter ensam just nu? har ingen aning.. men jag hoppas maja och johan kommer snart hem igen så man får fördriva tiden ännu mera med dom,tills tesse kommer hem!


Sen så är det sjukt jobbigt att känna och se andras lycka just nu,även om jag glädjs för och med dom.. Men jag antar att detta är det så kallade livet,livet går vidare och sen dör du.. jag hoppas någon kan spå min framtid nån dag eller att en ängel kommer och säger att allting blir bra ,att allting kommer bli lyckligt för mig så jag slipper detta elände som förföljer mig!

Livet är en tragedi full med skit,eller var det glädje?

men samtidigt är det intressant för det som smärtar mest blir ens styrkor!

Seeyaaa


...Error..

Vaknade just efter klockan sju av att det plingade på dörren,då var det tesses syster som kom med Tesses katt rex! Kunde inte somna om efter det,så klev upp med tesse och höll henne sällskap tills hon skulle ta bussen till jobbet! Ska annars snart ta och fixa mig lite innan jag ska ta bussen ner till stan,tänkte fara på folkan och sitta där och gömma mig.. kul att ens sömn och ätvanor helt har försvunnit.. men det blir väl bättre snart!

Ser att statistiken bara sjunker här,lovar att blogga som ett tok sen när jag mår bra och har ork att skriva här..men inte just nu för jag blir bara så djup och skriver en massa som jag kanske inte vill att folk ska veta!



Seeyaaa


Mvg!

Har sovit oroligt i natt med och börjar bli less på detta,kroppen vill inte slappna av ! Vaknade klockan fem super pigg så låg typ bara och vilade tills klockan ringde vid tio.. gick i duschen och stod där i ca 40 minuter för att vakna och ta på sig ett ansikte för att sen åka till skolan och ha en lektion! Det gick så där,följde halvt med.. Fick veta iaf att jag fick MVG på etik kursen.. så det var ju roligt!

Sen så har jag varit hem till mig och hussni och hämtat lite mer saker samt lite mat till kylskåpet hos min nya sambo ! På måndag blir det en jobbig dag,mkt som ska göras.. blää ! Ajja det fixar sig.. Sen så blev det en turkpizza på stan och en kaffe på gallerian.. känns litegrann som att är detta livet innan man bestämmer sig för vad fan ska man göra med det??

Nåja,annars så blir helgen lugn,blir att plugga och se ifall man får jobba.. !



Seeyaaa


Kärlek vid första och sista ögonkastet!

Måste få skriva att det är bara så roligt hur många nu tror att det skulle vara "jobbigt" att vara med hussni,se han på stan blabla.. näee det är inte jobbigt,inte överhuvudtaget! Vi älskar varandra som i kärlek men också vänner.. Har mått så dåligt idag,inte pga av valet vi tog utan pga att vi måste ta det.. Hade man inte varit så vilsna själar som han och jag är i livet så skulle det gå och vi skulle vara lyckliga! Även om vi är olika så är vi så läskigt lika varandra att ibland skrämmer det mig.. kan han höra det jag tänker? kan han se det jag ser? Det är iaf helt sjukt att träffa någon som en själv men samtidigt den underbaraste känslan som finns..

Maten som jag har stoppat i mig idag har gjort ont i min mage,strupe och den har bara velat komma upp.. paniken som följd av att nu ska jag hem och packa lite kläder i en väska och bli inneboende hos min vän från min trygghet,mitt liv,mitt slott,mitt allt .. alltså.. det var sån känsla till slut att jag trodde jag skulle dö av en hjärtinfarkt och slita av mig håret.. skakningar i kroppen.. knivar som skär upp magen! Kan inte beskriva känslan bättre men det var så jobbig..

Igår så sov jag iaf hemma och det var skönt,för det kändes som en vanlig dag.. men samtidigt blev det ett slag i ansiktet på natten efter att vi hade legat länge och bara pratat om livet,oss mm .. kunde inte hålla inne tårarna.. tror inte han kunde det heller även om jag inte såg dom. Vi är ju gjorda för varandra,jag ser,jag hör och känner det djupt inne i mig... men kanske inte just nu,kanske sen i framtiden ännu bättre!

Fick ett sms av min pojkvän att änglar är till för att flyga och att min tid är här,som svar på det fick han att jag kan inte flyga när han är min andra vinge. När jag skrev det och blev alldeles för sentimental så kändes det som att jag skulle seriöst kvävas av mina egna tårar.

Just nu känner jag mig ledsen som jag samtidigt är glad,jag är så delad på känslor.. Ni kanske undrar men varför göra det då,och lalala.. för att det är det bästa för oss två just nu oavsett hur mycket vi inte vill det.. ingen kan nog någonsin försttå när man inte upplever det såhär!


Dom brukar säga efter en separation att livet går vidare,mitt går antingen två vägar:
*tillsammans med han genom hela livet.
*tillsammans med han genom hela livet som bästa vänner.

Aja nu måste jag nog sluta vara så djup och kanske försöka sova.. har skola imorgon!

Du är allt jag har velat ha,du är allt jag har drömt om!

Älskar dig !







seeyaaa


Inneboende!

nu sitter jag hos min vän eller rättare sakt min nya sambo,tesse :) Känns konstigt men intalar mig att det kommer gå och jag är ju stark och sen att jag inte är ensam! Vet nu inte heller om jag kommer ha tid att uppdatera så mkt.. tänkte bara så ni vet :)

Me and tesse!





Strips meny står till middag :D

Seeyaaa


Lady gaga -let love down



Lady gaga är min största favorit,lyssna på denna låt ;) Verkar dock att texten är felskriven !

seeyaaa


magvärk..

Ajaj säger jag,åt nyss smörgåsar och magen gör uppror.. som att den har vänt sig! hmm inge kul..
Har iaf renskrivit mitt arbetsområde och skickat in det till min lärare samt köpt ett par nya byxor som någon slags tröst.. sen har jag badat och läst nya vecko revyn och druckit pk!

Vet inte vad man ska göra nu överhuvudtaget,dra nå gammalt över sig kanske :P Ska kika om det finns ngt på tv eller om man lägger sig på soffan och ser en film med hussni ! imorgon blir det att ta tag i en massa saker som måste fixas,suck för det oxå.. men blir att slagga hos tesse gumman tills vidare ! :)

Sen så måste jag skriva att tack för alla er som bryr er så mkt,min telefon har gått varm samt här,fejjan mm och har inte direkt orkat skriva tillbaka eftersom det blir för mkt! Skönt och veta att man inte står ensam,sen så har jag ju hussni ändå kvar i denna svåra period och det är jag ju väldigt glad för!

Slänger in en bild på byxorna.. 400 kr från Chili här i kalix :D
Haha lite hjulbent gris man är !!







sen tidningen :D


seeyaaa

Bilder sen förra fredagen!

Ett leende!

 

seeyaaa


Statistiken höjdes!

Ganska roligt att en så här sak kan göra att en statistik höjs till 320 visningar.. helt sjuk ändå! Förväntade mig heller inget annat.. sitter iaf hemma just nu och ska snart ta mig en dusch och försöka bli en människa! Har även lust att dra ner till stan och köpa ngt.. fint ändå för att bli en smula gladare!

Har aldrig någonsin i mitt liv haft sån hemsk huvudvärk som jag har just nu,vill bara att den försvinner.. men så blir det när hjärnan och kroppen inte vill slappna av och sova även hur mycket man vill det. Kan inte beskriva heller känslan som finns i en,den är så delad.. delad på ett sånt sätt att jag känner mig ledsen men samtidigt glad att vi är just vi och kan komma överens.. hmm ni kommer nog aldrig förstå vad jag skriver om ifall ni själva inte kommer uppleva det vill säga!





seeyaaa


Hem snart !

Sitter ännu hos min kompis,blir att hussni hämtar upp mig snart så jag får duscha,äta och fixa till mig !
Kan säga att mitt mående har ju kunnat vara bättre .somnade kring fem tiden och vaknade klockan åtta,men sen halv sovit lite sen dess! Får se vad dagen har att erbjuda.. ska iaf plugga och skicka in ett arbetsområde! Suck..
Seyaaaa

Livets frågor!

Sitter nu hos min tjejkompis och ska slagga på hennes soffa.. Jag vet inte vad jag ska skriva just nu!
Jag känner mig tom på ord och känslor även om just detta beslut vi tog var för oss två och för vår skull tillsammans!
Klart jag inte vill detta,men när saker runt omkring en inte känns som det rätta just nu så kanske man måste ta ett tag att fundera över livets frågor,det är verkligen inte lätt, men när man väl finner svaret på en gåtan så har man vunnit den största skatten .


Vem vet,kanske är det bara en fas i livet för mig och min pojkvän att detta ska ske för oss just nu och att allting blir som det var eller ännu bättre?. Livet är ju inte en dans på rosor och det har man verkligen fått känna på. Jag tycker det bara är lustigt hur jag och min kära kan vara så ödmjuka med varandra och kunna förstå varandra på ett sånt sätt vissa inte ens kommer i närheten av. Antingen så är vi alldeles för perfekta för varandra eller så kanske det är just det felet? Tycker det samtidigt är konstigt hur omvänt detta är, att allting är så bra,vi älskar varandra så djupt mycket och är lyckliga med varandra men att ens drömmar,mål och vem vi är kan göra detta.


Jag kommer klara detta,han kommer klara detta,tillsammans kommer vi klara detta oavsett om det blir vi igen eller bara som vänner. Kommer stå kvar alltid på hans sida och jag kommer definitivt inte ge upp för vår skull,min skull och hans skull.. Låter ungefär nu på mig att jag pratar om Hussni som att han vore död.. men det är han ju inte!

Under tiden vi satt med varandra och skulle göra detta "officiellt" på facebook så fick jag tårar i ögonen bara pga rädslan att andra ska gotta sig i detta.. men som hussni sa att låt dom göra det ifall folk vill snacka då dom inte har någon aning om vad som har sagts här hemma och varför vi igentligen gör det!

Den största frågan för både han och mig är : Hur finner man lycka med sig själv?
Svaret blev: För attt ta reda på det måste man våga chansa,ta ett steg längre med eller utan varandra och det är det vi ska göra nu!

Även om vi skulle vara blinda och inse att lyckan vi söker/sökte redan fanns vid våra fötter så finns det ju alltid en återvändo och göra det ännu bättre än den lyckaan som redan fanns där. Man måste våga riskera vissa saker här i livet och faktiskt försöka leva innan man vaknar upp och ser att det enda man gjorde var att stampa i samma spår i flera år utan att komma någonvart och det vill inte jag och det vill jag inte att hussni heller ska göra.

Han är mitt allt,mitt ljus,min luft ,min kärlek,min bästa vän,min värsta fiende,min själ,mina tårar,mitt skratt,jaa han är precis allting och han kommer alltid vara en del av det! Att älska någon så mycket och sen låta det passera är dumt,då tar jag hellre vara på det!

Ville dela med mig lite av mina tankar/känslor kring det hela och det roliga var att tidigare idag skrev jag ett inlägg om "öppen bok" att det inlägget inte var riktat mot någon och helt plötsligt så sitter man och skriver detta..
Även i det som är ledsamt nu så kan jag iallafall le lite grann ,men samtidigt så är mina ögon fyllda av tårar som vill rinna ner för mina kinder.. men det går inte,inte nu !

Älskar dig !
seeyaaa

Detta är en saga om ett lyckligt slut!

Beslutet:


Har nu gått ut officiellt att jag och min pojkvän har tagit ett val tillsammans att gå skilda vägar som vänner,jobbigt men sant! Just nu är jag bara i en sån chock men vet att detta är det bästa valet att göra.! Till alla er nu som kanske tror att det har hänt något speciellt mellan oss som tex att någon har har varit otrogen mm som kan börja ryktas i denna lilla håla, Så nej så är inte läget!



Vi valde att separera för att fortsätta våra drömmar och mål här i livet men föralltid vara bästa vänner som vi är!
Vi älskar varandra mer än allt,vi är lyckliga med varandra och inget har varit fel förutom en sak att vi måste hitta vem vi är! Genom detta beslut som gör så ont i mitt hjärta att säga att det är inte vi något mera som i kärleken så kan jag bara säga så här att det är vi som bästa vänner.



Bara genom 2 år tillsammans så har vi varit med om mera saker tillsammans än vad någon annan har haft i kanske 5år och vi har nog haft det starkaste förhållandet oxå! Det var inte menat kanske att det skulle vara vi men jag är glad och lycklig inombords att ha fått lära känna han och vara en del av hans liv.


Nu gäller det bara att ta en dag i taget och hjälpa varandra samt respektera varandra och framförallt hitta svaret som både han och jag söker.


En gång tvillingsjäl,föralltid tvillingsjäl! Jag älskar dig av hela mitt hjärta Hussni Mörsare och jag kommer alltid vid din sida stå som din bästaste vän genom ditt liv!

Nu har ni alla vänner/bekanta eller dom som bara är nyfikna fått veta hur läget ser till..
Seeyaaa

Bilder jag har gjort just nu!

 

 

seeyaaa

 

 


Weheartit.com

 

Fin text!

 

seeyaaa


Öppen bok

Suttit nu och pluggat klart ett arbetsområde,ska bara ta och renskriva det sen när jag orkar.. Funderar på att ta mig ett bad och slappna av från ens omgivning och all inre stress som pumpar i mina vener! känner mig inge glad alls idag,konstigt tycker ni som är van att : Nina är alltid så glad,nina hon skrattar,nina hon pratar.. jadajada jada!

Jo se och häpna alla vänner och dom jag inte känner,jag är mänsklig.. jag kan ha en dålig dag ! Jag kan ha hundra miljoner ggr dåliga dagar även om "mitt humör" är så bra.. kanske pga att jag är så otroligt duktig på att stänga ute folk i mitt inre? Har pratat om kommunikation mellan oss människor idag och hur vi kan avläsa varandra genom ansiktsuttryck och gester mm.. Ganska intressant just det där, jag har en väldigt bra förmåga inom mig att se andra hur dom mår,vad dom känner mm utan att ens tala om vad problemet skulle vara.. Sen förmågan att kunna läsa människor mellan raderna.

Det som är det sjukt jobbiga med att just vara JAG , är att knappt ingen kan läsa av mig förutom en enda människa som har genomskådat mig rakt in och den personen är betydligt mycket äldre än vad jag är och som jag har släppt in i mitt liv som en familjemedlem och det är min pojkväns mamma. Att hon kan se mig,förstå mig och lyssna på mig för den jag är har hjälpt mig mycket under en kort tid att jag har börjat lyssna på det jag vill och det jag vill säga och försökt få ett begrepp om vem jag är, Vem är nina?..

Sitter jag med en kompetens som ingen annan har? Ska jag ta vara på det jag har fått,att kunna förstå en annan människa utan att den personen talar i ord till mig? jag har hundra miljoner frågor dagligen som jag vill ha svar på men som ingen kan svara på.. eller är det bara jag som inte frågar?

Sen till något helt annat,jag bryr mig inte det minsta om vad folk säger eller tänker om mig eftersom det finns bara en Nina som jag och jag kommer aldrig någonsin vika mig ner för någon annan eller ta åt mig av vad andra tycker och tänker om hur jag är, för jag är inte ute efter att stå i någon annans skor så jag säger bara såhär:
"Håll dig inom dina ramar och prata tyst om du inte har något du vill säga mig"


Nu till alla som läser detta så vill jag bara tala om att det inte är riktat till någon,det har inte hänt mig något utan är bara ett litet utlopp om det som finns inom mig som tankar/känslor! Jag har axeldemoner jag oxå.. tro mig!

Det enda jag begär är att se mig för den jag är och inte för den personen ni tror jag är!

Seeyaaa

Falska vänner?

Har hört ett citat för länge sen att vänner är som skepnader,speciellt falska vänner

"Dom kommer alltid fram i solsken,men försvinner alltid vid dåligt väder!"


Tycker ni att det stämmer ? Det gör jag iaf!

Seeyaaa

Daaaaaaaaaaaa...

Försov mig idag till skolan,handlade bara om 20 minuter men ändå!?!!
Brukar typ aldrig försova mig samt så har jag inte hört väckarklockan överhuvudtaget,den ringde dock på lektionen! Hmm fast en timme efter? Alltså seriöst undrar man då? Sen så har jag sovit som en kratta,känns som att min hjärna har spökat med mig och att den har hindrat mig att få sova.. förstår ni?:P

kan inte riktigt förklara hur men har känts som att jag bara har vilat,sen så har jag kallsvettats hela natten och öppnat ögonen direkt när jag har hört ett ljud. Så min dag är helt förstörd nu iaf.. ska bara plugga hade jag tänkt o vara inne idag och få ut mina tankar på papper i min hemliga dagbok haha :D inte här alltså..

Skriver mera sen..






Seeyaaa

Wihhhoooo !

Det blev 100 kr i vinst för mig på första spelet på bingolotto.. inte mycket men roligt att jag vann så nästa söndag blir det att spela bingolotto igen för tänkte av dom pengarna köpa 2 nya :)

Sen så har jag,annelie,hussni och roger varit och jyrat på med bilen i kol svarta mörkret,skrämt upp oss en massa (som vanligt) haha.. jag är dock den som stannar i bilen ifall dom ska ut! Har även sett en massa stjärn fall vilket var fint.. Nu blir det iaf sängen och sova för lilla jag ska upp imorgon till skolan.. hmm !


Så god natt allihopa där ute i vida världen ;)

Seeyaaa

Bingo, BINGO ska det skrikas!

Nu har jag sett idol i repris och favoriten är Geir,Olle och den där konstiga tjejen ;D Jazz bruden.. Snart blir det Bingolotto.. håll tummarna nu att vi vinner en massa pengar ! Så slipper man vara så F.A.T.T.I.G :D


P.S: Fråga på en massa frågor nu !

Seeyaaa

Frågetecken??


Tänkte göra en frågeställning där ni ska få fråga mig frågor om tex mig,min bakgrund,allmänna saker mm ! Vad ni vill så svarar jag på dom sen ikväll.. ;)



Seeyaaa


Valuing your life!

 

Seeyaaa


Love !

 

seeyaaa


Home sweet home!

Borta bra men hemma bästa brukar man säga och det är sant även om man har varit i sitt föräldra hem !
Så nu sitter jag och min pojkvän på soffan efter att ha ätit middag som blev kebab i pitabröd som vi hade i kylen.. mm va gott det var :) Sen vid sju tiden ska vi spela Bingolotto med 2 kompisar.. hoppas man har turen med sig att vinna :D

Brukar ni spela bingolotto?


Seeyaaa

Hemma i sangis ..

Har hittat mig en dator här i sangis hos min svärmor, jag och min pojkvän åkte iväg hit igår för att vi skulle umgås med våra föräldrar :) Riktigt roligt måste jag säga,sen så har vi sovit över oxå.. han hos sin mamma och jag hos mina föräldrar.. Det roliga är att hans mamma och mina föräldrar bor ungefär 500 meter ifrån varandra haha :D
Nära och bra..

Blir väl att åka hem här på ett tag,funderar på att spela bingolotto och vara gammal ;D

Kan uppdatera sen, seeyaaa

Missade detta igår:



Hade ju tänkt ha fredagsmys igår med Idol så får nog se det i repris imorgon !
Hoppas ni får en rolig lördag!

Seeyaaa

Gårdagen!O.B.S: dålig kvalla

Var en trevlig kväll igår med Amanda och killarna,men slutet av kvällen hade ju kunnat vara bättre! Sitter nu iaf i soffan och väntar på att min pojkvän nån gång ska bli klar och fräsch så vi kan dra mot Sangis då vi ska sova över där och sen umgås med våra föräldrar samt så får jag det jag beställde av annelie snart till mamma som jag skulle ha gett henne när hon fyllde år i veckan ! Ska bli roligt.. Bjuder på någon bild sen igår! Sorry för dålig uppdatering plus att det kommer inte bli mkt imorgon heller :/









Seeyaaa

Me and Amanda!




Seeyaaa

Är på gång..

Massa folk,musiken flödar likaså skrattet.. I just love my life ! Kommer bli en kul fredag..

Sköt om er där ute i blogg världen och ha en super trevlig fredag ;)



Bad min pojkvän att ställa upp på ett kort ;) Just love him too... haha !

Seeyaaa

Fäääst eller ?;)


 

 

Nu är jag redo för feeest ;)
Seeyaaa

Mina 5 tips om lycka!

Här ger jag dig fem stycken tips om lycka och det som jag försöker att uppnå varje dag :

  1. Skratta mycket- Du har säkert någon gång hört att ett gott skratt förlänger livet?
  2. Krama någon-Krama alla du känner som vänner,föräldrar,släkt,utomstående .
  3. Tänk positivt- på allt du har varit med om.
  4. Våga säga nej-prioritera dig själv då och då.
  5. Går rakryggad och le- omgivningen ser dig då som en tjej/kille med utstrålning.

Vad tycker ni om mina tips och vad skulle ni ranka lycka som ?

Är vi någonsin helt lyckliga som människor eller är vi bara halvt lyckliga som människor i dagens samhälle?
om ni förstod frågan ;)!


Seeyaaa

God morgon blogg världen !

Nu har jag fått lite mer tips om denna klänning och skorna.. Tror jag kommer att avvakta med skorna men köpa klänningen ,inte den vita utan den blåa ;D

Sen angående den vita klänningen så visste jag inte att man fick ha vitt på sig, men på ett sätt borde jag ju fatta det när bruden har en vit klännning ;:D haha..

Men däremot har jag hört att man ska aldrig bära rött på ett bröllop för det menas att man har legat med brudens man ;D stämmer det eller?

Idag är det en ny dag och jag är lite fundersam på vad som kommer att ske idag? Det jag vet just nu är att fixa mig,ner på stan och hämta mitt GRaffiti nagel lack av en tjejkompis mamma ;) Så snällt.. Det är nämligen så att detta nagel lack är slut typ överallt! Så hon sa att jag kunde få det.. !
Nu ska jag bli en människa !

Seeyaaa

Min lycka, min kärlek!

 

Seeyaaa


Detta var filmen!

 

seeyaaa


Ursäkta vänte tiden !

Har haft fullt upp hela dagen och har inte hunnit blogga nått,hmm känner jag och ni tycker väl det är tråkigt ?;)
har varit på skolan och fick veta att jag fick 2 poäng under maxpoängen men att min lärare inte hade satt betyg på hela kursen.. nåja vad ska man göra?

Sen efter det så blev det en lunch på stan med Tesse gumman på myggan,åt en lyx toast ;)
Efter det så fördrev vi bara tiden på stan innan hon skulle jobba,sen blev de att hämta upp Amanda..

Blev ett snabbt köp av en tröja med blå ränder samt hår färg ;) Så nu har man just sett en film,en skräckfilm om Exorcismen av Emily Rose ! Jätte hemsk .. hur ska jag kunna sova i natt ?

Får uppdatera mera imorgon.. Hoppas alla har haft en underbar dag ;)

Seeyaaa

ready for som action !

Håret är fixat med plattången
Sminket är på
även kläderna ! :)

Snart blir det att ta bilen ner till stan.. Ha en fin förmiddag/eftermiddag tills vi hörs igen om jag inte har blåsigt bort i detta väder ;)





Seeyaaa

Min vän tesselolita !

Idag ska jag umgås med tesse efter skolan och fördriva lite tid med henne innan hon börjar jobba kl 17.00 och sen blir det nog att umgås med amanda eftersom det inte blev av igår,så ska se ifall hon skulle vilja färga mitt hår ;)

Eller rättare sakt,fixa bajsrännan som har kommit mitt på skallen :D



Förra lördagen när jag och tesse begav oss in i dimman men så blir det inte idag :D

Seeyaaa

Black coffee !

Just vaknat till liv och har drömt så konstiga drömmar inatt så jisses ! Var lite jobbigt när klockan ringde vid nio på telefonen och så kändes det som att det var mitt i natten så hade ganska svårt att kliva upp nämligen !

Sitter iaf just nu och dricker kaffe och försöker vakna till liv.. Sen en annan sak !! Var ju och handlade mat igår på ica och nu när jag skulle göra frukost och kollar på datum så verkar det som att allting går ut inom ca 1-2 dagar.. det är ju för fan gammalt redan nu..

Skinkan går ut i morgon,mjölken den 9/ 10 och det är ju snart.. blääää åh vad less jag blir !

Kan man gå tilllbaka med typ en skinka även om man har öppnat den, men har kvittot med så man får en ny?? ;)

Nåja nu ska jag käka frulle och sen göra mig i ordning till "tha school " :P

seeyaaa

Frågetecken?

Om detta dilemma om skorna och klänningen.. Alternativ B på klänningen så har dom slut min storlek på Small och sen när man läser recentionerna så verkar den vara dålig i storleken och att många har fått skicka tillbaka den.

Alternativ A på skorna så har dom först kommit in idag på nelly så vet ju inte hur storleken är där ännu,men det lutar som att det kommer att bli dom. :)

Sen så är jag väldigt sugen på Alternativ C på klänningen jag la upp,men nu så hittade jag en annan klänning som ser ut så här som då skulle vara skit snygg till skorna..

vad tycker ni om denna klänning och skorna? Skulle man kunna ha detta på ett bröllop och ett snyggt silver armband eller örhängen,svarta strumpor och kanske lockigt hår?



Rockford Zip Dress SEK 259, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COM
259 kr

Reims SEK 289, Nelly  Shoes - NELLY.COM
289 kr

Eller ska jag skippa den vita och ändå köra på Alt C som ser ut såhär:

Melinda dress SEK 349, Jeane Blush - NELLY.COM

Kan man ändå ha denna klänning och dom skorna?

Haha jag blir galen snart..

 


Nåja nu ska lilla jag sussa och hoppas på en massa kommentarer nu ;)

 

 

Följ min blogg med bloglovin


seeyaaa

Graffiti nails by IsaDora!

Imorgon ska jag ner på stan och köpa detta, så himla coolt att man kan göra detta,sen så är de ju snyggt ;)
Kanske skulle använda upp mina nageltippar jag har kvar och lacka dom med detta ;) Tadaa.. haha !



Bilderna är tagna från google.se

Seeyaaa

Beställning!?

Ursäkta om jag inte har skrivit på en stund,har nämligen tagit ett skönt bad samt renskrivit mitt arbetsområde i kursen "människan,socialt och kulturellt" eftersom att jag har skola imorgon. Sen så har jag sett en ny serie med Gordon Ramsey som heter "ramseys best restaurant " .. den var faktiskt ganska bra :)

Har nu fått en massa förslag på skorna samt klänningarna jag la upp tidigare och jag känner mig så osäker ännu på vilken av dom jag ska beställa. Vissa tyckte A och C på skorna och på klänningen så tyckte dom B eller C !

Måste nog sova på denna sak minsann,men är ganska sugen på alternativ C på klänningen och A på skorna :) Men skriv gärna mera så kan jag sammanfatta vilken av skorna och klänningen som fick mest röster ;)

Så får ni se sen vad jag beställde ;)



Bjuder på mitt vanliga jag ;)


Seeyaaa

Nybadad!

 

Nu blir de att skriva klart arbetsområdet som jag skulle ha gjort imorse,sen film ;)

Seeyaaa


Bröllops klänning?

Ska på bröllop snart eller snart och snart.. i november nämligen och behöver en klänning som jag både kan ha där och sen ifall man ska på fest! Vad ska man tänka på,vilken färg kan man ha osv? Kan man ha exempelvis svart klänning?

Här bjuder jag på 4 stycken klänningar från nelly.com som jag tyckte va fina :)
Skriv gärna en kommentar på vilken ni tyckte va fin och kanske vilken jag skulle passa i ! ;)


One Shoulder Mesh SEK 329, Rare Fashion - NELLY.COM

A: 329 kr


Thera dress SEK 349, Jeane Blush - NELLY.COM

B: 349 kr


Melinda dress SEK 349, Jeane Blush - NELLY.COM

C: 349 kr

Price Pasadena Leo Dress SEK 199, Rut m.fl. - NELLY.COM

D: 199 kr

seeyaaa

Nelly shoes ;)

Reims SEK 289, Nelly  Shoes - NELLY.COM

A :289 kr

 

Marble Limited Edition SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

B:399 kr

 

Rimini SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM

C:449 kr

 

Vilken av dessa skor ska jag köpa ?

Heeelp me !

seeyaaa

 


Detta har jag gjort!



Handlat mat på ica för det började eka i kylskåpet :P



Samt ätit skräpmat för orkade inte laga mat :D

Matkoma deluxe !

seeyaaa

Snabb update :D

Dålig kvalla men hoppas det går bra ändå ! ;)
Väldigt studsigt oxå..

 

 

 

 

Följ min blogg med bloglovin


seeyaaa

Städning= inge kul!

Var tänkt att jag skulle ta och plugga direkt efter att jag klev upp men det blev inte av pga strömavbrott.. hmm vad skulle jag då göra? Kanske fundera ut på vad jag skulle ha på mig när jag skulle och fika med en kompis? nepp,då skulle hon bort.. hmm vad skulle jag då göra? :P

Jag började stor städa HELA lägenheten.. nu skiner den ordentligt kan jag säga samt är tvättmaskinen igång!
Så nu kan jag äntligen pusta ut.. eller så inte! Måste handla mat också..

Någon där ute som vill hjälpa mig eller hyra en personlig assistent ? ;) Säg bara till !


tagen från google.se

Seeyaaa

God morgon alla!

Har nyss vaknat till liv och sitter endast med en handduk på mig.. väntar på att kaffet ska bli klart så man kan sätta sig vid den stationära datorn och renskriva sitt arbete till kursen ! Har nämligen skola imorgon från 12.40-14.10 ! :)
Det är även då jag får veta provet.. hoppas det gick bra! Då blir jag såååå glad.. haha :D

Ska ta o kila nu,fixa skolarbetet,sen blir det att sminka sig och vid två tiden åka ner mot stan och umgås med amanda!


Seeyaaa


Tips?

Så där nu har man börjat piffa upp bloggen lite med en massa roliga saker och sen att man får ta del av andra människor som finns ute här i blogg världen ;) Riktigt roligt.. nu blir de tv ett tag och chilla ;)



Några tips på en bra film/serie?

Seeyaaa

Följ mig på ..

Följ min blogg med bloglovin


seeyaaa

Mätt !

Som sakt,glömde helt och hållet bort salladen till middagen så de var ju lite tråkigt.. men kan säga att det vaaaar så gott !;) Haha.. så har fått knäppa upp byx knappen.. !



seeyaaa


Im back !

Nu är jag hemma efter att ha varit hos mina kära föräldrar,var en massa trevligt ;) Sen också när svärmor var med haha :D Blev smörgåstårta,en massa fika och kaffe o så glömde jag knäppa kort.. hmm typiskt! Nåja.. Mamma var glad och tackade för allt.. nu så håller min underbara pojkvän med att laga mat som blir marinerad fläskfile som vi la i marinad igår kväll,klyftpotatis,grönpepparsås men dock så blev det utan sallad, aj då! Men de blir nog bra ändå!



Nu blir de maaaaaaat :)

seeyaaa

Videoinlägg!

ursäkta vinkeln,varje gång jag ska ta o spela in från min mobil så blir det alltid fel när jag för över klippet till datorn!
Nåja :D



Seeyaaa

Hmm,sminket ?

Har helt glömt bort att sminka mig,ska ta o göra det nu iaf ;) Sen så blir de att ta bilen och pojkvännen till Sangis och äta smörgåstårta.. Tjingeling !



I feel happy !

seeyaaa

Hur f*n vågar jag visa detta ?

Min pojkvän gör beats dagligen plus sjunger och ville en dag att jag skulle testa sjunga en refräng på en låt ..
Visst sa jag, och kan inte ens beskriva hur äckligt nervös jag var,huvudvärk,handsvett och hjärtklappning..
Trodde jag skulle dö där ett tag,så nu har jag fått reda på hur det känns för alla som sjunger första gången!


Vill bara tillägga att detta är första gången för mig,det är inget seriöst,bara på skoj,låten är inte klar osv ;D


Omg, varsågoda !



Vad tycker ni? lämna en kommentar! :D

seeyaaa

Nyduschad !

Här kommer den nakna sanningen utan smink, håll för era ögon ifall ni blir rädd :D



Nu blir de att kladda dit ett annat ansikte,föna pch platta håret ;)
seeyaaa

Good morning !

Som sakt idag är det ingen vanlig dag utan det är min mammas födelsedag ;) Grattis älskade mamma!

Själv har man nyss vaknat,kokat kaffe.. så det blir att dricka lite kaffe och sen bege mig till duschen ! Har annars sovit som en ängel.. mee like !


seeyaaa


God natt !

Nu ska lilla jag sova efter en låååång dag .. så god natt till er alla från mig ;)

Så här ser vårat kök ut nu,tänk vad en ny lampa,gardiner och lite växter i fönstret kan göra mkt :)


seeyaaa

Blommor till min mamma!

Kan bara ge min mamma blommor imorgon då jag inte kan ge henne min present ännu :/ men jag vet ju att hon blir glad att vi kommer samt att hon vet att vi älskar henne :) Pappa hade ju iaf köpt henne en present och sen ska det bli gott med smörgåstårta och en massa fika .. :)

Detta har jag o pappa köpt idag till mamma,dom som är högst upp är från mig och hussni och den längst ner är från pappa :) vi köpte blommor som hon kan plantera och ha kvar istället för att dom ska dö,sen så älskar min mamma levande växter så det blir ju perfekt !



seeyaaa

Ghost adventures !

Tror ni på spöken/andar? det gör då jag iaf.. har ett tag nu sett en serie med min pojkvän som heter Ghost adventures med tre stycken killar som åker på dom mest kusligaste ställena och utreder ifall det finns ngn aktivitet av andra själar som inte har fått gå vidare i livet .. ibland får man verkligen gåshud !



Så här ser killarna ut och ni som är skeptiker borde se detta !

seeyaaa

kära mor och far

Har nyss ätit middag med hjärtat som blev kyckling med bacon och taglitlle eller hur de nu stavas ;D Gott var det..
Så nu sitter man mätt som en plätt och väntar på min kära fader som skulle komma till kalix för att köpa smörgåstårta mm tills imorgon då min kära mamma fyller år ;) Så det blir att man ska dit imorgon efter att dom har slutat jobba med hussni och hussnis mamma o gratta henne :) Lite less bara att jag inte kan ge henne den saken jag beställde,så får ge henne en blomma tills vidare och en gigantisk kram..

Pappa är ju då allt för söt som har varit och köpt henne ett thomas sabo armband .. jag har nog världens finaste
föräldrar ! Älskar er av hela mitt hjärta..



seeyaaa

Aldrig mera brunt hår!!

 

Seeyaaa


Hemma hos oss ..

Min pojkvän sitter och gör musik dagligen så här får ni ett smakprov på hur det kan låta :D





seeyaaa

just nu!

Haha ni ska se mig och min pojkvän just nu,som två nördar.. vi sitter med ryggarna vänd mot varandra i datarummet med varsin dator och var sitt skrivbord :D jag uppdaterar här,fejjan och har pluggat ett arbetsområde klart och han håller på med sin musik!



seeyaaa

Kärlek till er !






Uppskatta varandra !

Igår så fick jag en sån stark känsla i min kropp när jag satt i soffan med min pojkvän över hur mycket jag uppskattar att ha han i mitt liv på alla dess ting då vi tar alldeles för mycket förgivet som tex livet,känslor,kärlek,vänner och vårat välmående ! Först så började han skratta åt mig och frågade vad jag hade tagit när jag började prata om så djupa saker.. började själv att skratta åt mig men efter ett tag när vi satt o pratade så kom jag underfund med hur mkt jag älskar han och vilken  underbar vän han är för mig. Det farliga stadiet är ju om man skulle tappa sina känslor för sin partner och bara känna en stark vänskap.. jag känner båda delarna för min pojkvän,dels ser jag han som min bästa vän som jag inte behöver sitta och ha förpliktelser mot att jag måste vara med han,jag måste hela tiden se till att han mår bra,inte är uttråkad mm och det andra stadiet är att jag älskar han mer än allt där han är en pojkvän som jag kan dela hela mitt liv med,genom skratt,sorg,glädje,tårar.. ja precis allt och att han inte dömer mig för den jag är! Att han älskar mig för den jag är..

Det är så lätt att vi människor tar varandra förgivet,varför inte bara ta de vi har lärt oss att uppskatta varandra och vända allt det som är negativt hos varandra till något som är positivt? Klarar vi av att uppskatta,respektera och älska varandra så då har vi skaffat oss en mänsklig kompetens.


Jag sa även till min pojkvän att även om jag har mina vänner,gamla som nya som jag vet finns kvar vid min sida som jag även delar mycket med så kommer det inte i närheten av vad han och jag har som vänskap. Även om en kärlek kan försvinna och att min pojkvän inte skulle vara min något längre så står ju vännerna alltid kvar och där gäller det även att uppskatta dom, och inte ta dom förgivet att de står kvar.. allting har att göra med hur man behandlar andra och hur man själv vill bli behandlad!

Sen när det gäller ett uppbrott som partners så gäller det även där att acceptera och respektera varandra att man var inte menade för varandra men att man åtminstone kan uppskatta tiden man fick och varför det blev som det blev.. Då har du en vän för livet oavsett om man inte har ngn kontakt eller kontakt.. för den man älskat eller älskaar kommer alltid ha en speciell plats i hjärtat ,omedvetet!

Ville dela av mig lite om det jag känner, hur ser ni på detta,utifrån uppskattning ?:)



seeyaaa

vi 2 !


Ny vecka igen!

Gud vad dagarna,sekunderna,timmarna och veckorna går fort, eller hur ? Man hinner inte ens med i svängarna,tycket vi nyss firade att de blev ett nytt år och snart är de julafton och nyår igen ! ja jisses,man ska då verkligen ta vara på all tid man har.. man börjar ju även bara bli äldre och äldre!

Har iaf nyss kommit hem efter att ha varit på skolan,fick sluta lite tidigare så de var ju skönt.. blir att pplugga idag så man får bort ett till arbetsområde samt göra hemuppgifterna vi fick idag.. suck bara att jag var tvungen att tacka nej till ett jobb idag då vi skulle ha en redovisning tillsammans i klassen som ändå inte blev av då dom jag var med var sjuka samt att jag insåg sen att jag inte hade med mig mina papper :D haha nåja.. det kommer mer tillfällen...

Sen så har jag ännu inte fått veta mitt provresultat.. hon lovade att att vi skulle få veta det nu på tordag! alltså våran lärare.. hoppas det stämmer :D Är så nyfiken på hur det gick..

Så idag blir det en hemma dag,plugga,diska o laga mat.. inget annat skulle jag tro!

Uppdaterar sen ;)


seeyaaa

Lite sommar klipp!

Skulle tvätta min och hussnis bil i somras hos mamma o pappa,dock så gick de inge vidare eftersom jag fick allt vatten på mig,samt så hör man min pappa o mamma prata i bakgrunden.. haha pappa tycker jag är en bodybuilder o sitter ungefär och  hejar på mig i bakgrunden :D gulligt..



seeyaaa

...


seeyaaa

hihih


Bakis häng

på soffan hela dagen med sin kära pojkvän,som vanligt blir det ocå en massa onyttigheter samt ångesten av att man ens äter ! Nu ska detta bli en ändring,dags att börja träna igen kanske? tycker jag skriver det hela tiden men nu är det fan ett måste ! :)

Har bara haft en skön söndag med en massa skratt och mys med <3 ;) Du är så underbar mmitt allt..
Som vanligt så får man alltid skratta och busa här hemma, men det blir väl lätt så när man båda två
är dampiga till och från ;) Vem har sakt att man måste växa upp ?:P

Sen så fyller ju även min älskade mamma år på tisdag så ska bli intressant och se när man får det man beställde för hade velat ha det helst före ,men ajja.. får väl skita i den saken o köpa ngt gemensamt med pappa istället så man åtminstone kan ge henne ngt:)


Har väldigt lite just nu att skriva om, så jag tar o uppdaterar sen eller imorgon !':)



seeeyaaa


Haaha :D



Det kan vara lite högt på vissa ställen när man skrattar, så tänk på det!

Härliga tesse och min eviga tjat om klumpigt ;D

party mode gone !;D

HAde en jätte trevlig kväll igår med brudarna som vanligt, dock så blir jag den som försvinner först från dans golvet och hittar min karl.. det har blivit en standard :D Tidigare skulle jag alltid dansa o kunde stå där tills dom stängde men nu har jag helt tappat det där.. sen så är ju hotelllet ingen höjdare o så deras skit,bajs musik !!

Men annars var den super härlig.. Slänger upp ngn bild från min mobil ,dom jag hann knäppa :D






Hahahahahaha kolla min sten ansikte,ser rädd ut :D



Efter dessa bilder så hamnade vi i dimman ;D

seeyaaa

Partymode on!

Trotsar min kvinnliga värk och ger mig ut bland vänner och lite vin istället för att ligga hemma o tycka synd om sig själv! Hoppas den försvinner då :D

lägger upp lite bilder på hur jag ser ut ikväll och min sminkning ;)







Enkelt och naturligt ;)

Ha en fin lördag allihopa 1

Seeyaaa

GOd morgon världen!

Jag har sovit till halv tolv idag,kors i taket.. men jag mår inge bra alls idag,huvudvärk och så fick jag det alla tjejer har en gång i månaden . Har såna smärtor i magen att jag typ måste sitta dubbelvikt för att kunna skriva detta.. helvetes skit!!

Har inga planer än så länge vad dagen har att erbjuda,men som det känns nu så skulle jag kunna lägga mig igen och sova.. hmm eller tar nog en varm dusch ,brukar hjälpa mig när jag har detta ! Här hemma skullle det behövas skuras och dammsuga så får se om det ens blir av.. bläää vilken lördag !!


Snyft!


seeyaaa

Barn?

När jag var och jobbade idag så började vi prata om barn,barnbarn och att en kvinna ska börja tänka kring 25 års ålder om det kanske är dags att börja tänka på familj innan det är för sent och att börjar man vara kring 35 så kanske man skulle börja överväga om man ens ska skaffa barn om man har varit barnlös fram tills dess. Hur som helst, i detta fall får ju man göra hur man vill,tänka och tycka om olika saker i just en sån fråga att : när vill man skaffa barn? då det är helt och hållet upp till var och en..

Men det lustiga i detta fall var att jag började tänka framåt i min egen framtid,hur det skulle se ut den dagen jag får veta att jag ska bli mamma ? Jag tyccker det är det finaste man kan åstadkomma,att skapa en ny människa med sitt eget kött och blod och hur fascinerande det är att detta lilla knyte som kommer till världen har legat i min mage och är skapat av två människor som en gång var främlingar för varandra ,som en dag fann varandra och gjorde sitt liv vackert !

Hur som helst,när jag satt på fika rasten och lyssnade så fantiserade jag mig bort där jag skrev dagbok till mitt barn som fortfarande låg i min mage där jag berättade han/hennes historia om den dagen då jag fick veta att jag skulle bli mamma,vem jag var och hur pappan var,vad vi gjorde för vårat barn redan innan den skulle komma till världen och att pappan alltid tyckte om att sjunga låtar till barnet jag väntade och att den alltid sparkade till som att den lyssnade.

Så den dagen jag får barn,när det nu än blir så kommer jag föra en dagbok om livet innan,under graviditeten och efter som mitt barn kommer att få läsa den dagen hon/han blir lika gammal som jag är idag bara för att veta hur älskade hon/han var redan innan jag lärde känna den människan som skulle bli en del av mig för resten av livet!

Haha förstår ni ens vad jag skriver om ?



Seeyaaa





Texten säger sitt..



Svar på fråga !

En fråga av Erica om mitt inlägg om mina plast tänder :
Hej! jag har också en glugg mellan framtänderna och jag va hos min tandläkare och prata om det. Han sa attt han kunde bygga ut det med plasttänder för porselin är för dyrt eftersom jag är ung, har du också plast?? Hur länge hålelr det?

Svar : Hej Erica, roligt att du kikade in på min blogg måste jag först få skriva! Jag har plast på mina hörntänder som ska se till med en löstagbar tandställning att min glugg som jag har fått av min fasta tandställning ska bli mindre så att mina tänder inte ska åka isär pga att innan jag fick min "fasta" tanställning så drog dom bort 4 tänder eftersom att jag hade för många vilket var ganska onödigt nu vill säga eftersom att jag fick så stora gluggar på sidan och i mitten av framtänderna. Men däremot så är det upp till dig själv och bestämma om du vill ha plast/porslin och sen så vet jag ju inte riktigt hur tandläkar vården är från län till län men hade jag varit under 20 år så hade jag fått det gratis oavsett om det var plast eller porslin, iaf här jag bor :) Plast fyllnad av tänder kan vara hur länge som helst beroende på hur du sköter din munhygien och sen kanske vara försiktig att äta hårda godisar som ett exempel. För vissa har det även hänt att dom kan ha tappat små flisor ,men om det blir en större flisa som skulle skava så är det bara att kontakta din tandläkare så att dom kan återgärda problemet !

Jag hoppas du fick ett bra svar nu på din fråga ;) /Nina

Seeyaaa


videoinlägg!



seeyaaa

just kommit..

hem från jobbet,har gått bra som vanligt ;) Alltid roligt att jobba o speciellt om man trivs med sitt arbete o sen så känns det så kul att äntligen få göra det man vill arbeta med,att ta hand om andra människor ;) Så nu sitter man hemma på soffan o vilar sin mage efter den stora middagen som blev nudlar :D orkade inte laga mat.. haha !!

Måste bara få skriva en sak som min pojkvän sa igår när jag testade mina arbetskläder, han sa att hade inte han känt mig o sett mig i dom kläderna så hade han tyckt att jag var snygg o hade velat känna mig ;) Fan va söt han är ibland.. haha o jag retades med han o sa att han får passa sig så det inte kommer ngn het läkare :D det enda han sa va: tssss... hhaha ;D


Det blir en promenad sen iaf när det blir lite mörkare o så idol ;) det kan man inte missa.. väldigt roligt att Geir eller vad han nu heter gick vidare .. han är nog den som har den bästa rösten av alla enligt mig iaf o skit samma att hans ålder är 47 år!! han kan ju åtminstone sjunga..

Sen så har vi då morgon dagen,marion vill att jag ska komma o festa med henne,hade varit super skoj men jag vet inte? jag är både sugen o inte,sen så känns de som bortkastade pengar o hotellet suger ! hmm .. jobbigt ! får känna efter imorgon o se vad planerna blir.. !

seeyaaa


En bild som min kära pojkvän har gjort till mig ;)


jag i somras ;D

Hos mamma o pappa, testar mina gamla inlines ;D Hussni filmar,dock så kan jag inte vända filmen på rätt sida :/


seeyaaa

är hemma just..

nu på en lunch rast .. älsklingen har fixat till i data rummet med det nya skrivbordet,blev faktiskt mkt bättre men dock skulle man verkligen behöva fixa till där inne då det är bara en massa skit saker där :D Sen så har han även tvättat, han är ju allt för underbar ;)

Sen så blir det en promenad lite senare efter att man har ätit middag,tänkte även passa på att dammsuga o skura hela lägenheten oxå ;) Får se annars vad man gör i helgen om det blir work eller inte .. det är frågan :D

Nåja uppdaterar sen :D



En seriös undersköterska ska jag bli ;D går det?

seeyaaa

RSS 2.0