För hon är bra:)

Här kommer en låt som jag tycker om...

Katy Perry - Hot n' Cold




ätit nyss pizza o gott var de men har världens ångest istället.. Hoppas kvällen blir fin för mig o andra:)

Mitt namn är Nina,Nina larsson :)

hehe lite rolig är jag allt...:) Ska nämligen fara o se på Bond filmen idag som har premiär o de lär ju ska vara fullt med folk för i den ena salongen där var de 2 stycken för mycket haha:) Klockan 23.30 börjar filmen.. lite sent men de kan bli kul:)
Är ju inte så mycket för Bond men sen jag såg den senaste filmen så blev jag faktiskt lite fast i Bond:)

Idag är de halloween o då ska man fira dom döda.. hehe tror jag:) Mamma sa iaf att hon skulle fara till mormors grav o tända ngr ljus från mig :) Snällt av henne när man är för långt bort för att göra de själv....

Har ännu inte gjort så mycket förutom att ha tvättat,sminkat mig o plattat håret lite grann:)
Erik slutar tidigt idag så de känns ju skönt så kanske man kan hitta på ngt om nu inte han är jätte trött vill säga!
Jobbar även imorgon samma tid från 21-04 o jag känner på mig att de kommer vara  grymt mycket med folk :)


Annelie,saknar dig vännen! Har inte så mycket pengar på mobilen.. ring mig ifall du vill prata lite hjärtat!:)

Seeyaaa

HAlloween imorgon då..

Ska nog fara på bio imorgon istället för att fara ut o dricka.. Ska fara på premiär för Bond filmen!:)
Är ganska less på bond filmerna men de är som en vana att alltid se dom ändå..plus att denna
Bond filmen verkar väldigt bra!:) Hade tänkt klä ut mig men de orkar jag inte med pga att de är inge
roligt o klä ut sig själv o gå ut haha.. så de får bli nästa år!

Sitter på soffan o funderar på vad man ska göra idag.. Gubben från kiosken sa att han skulle ringa
idag men har ännu inte gjort  så vi får väl se om han gör de eller om han har glömt bort de!
Verkar vara värsta skit stället men de är pengar o pengar är bra :)

Vill börja träna igen ,för i Februari är de ett år sen jag lyfte skrot o börjar förvandla mig själv som en köttbulle vilket inte känns bra alls.. Börjar se ut som en michelin gubbe o ska se till att jag går ner till min idealvikt igen som är 50 kg.. alltså ska 5 kg bort från min kropp. har hittat värsta kuren som jag ska köpa som man går på i 2 veckor som rensar hela kroppen inuti o rör man sig mycket så skulle man tydligen gå ner.. men de känns bara som fusk o ta det.. Är ute varje dag o rör på mig men sen jag slutade träna har vågen börjat gå upp o tidigare hade jag svält mig själv som straff men nu äter jag istället o de får mig bara o må dåligt över..!

Skit samma orkar inte skriva något  mera om de... blir bara deprimerad över hur jag behandlar mig själv!

Saknar mina underbara vänner o familj.. tänker på er dag som natt:)
älskar min underbara erik..:)

Seeyaaa

Hörde att de snöa igår hemma i kalix:)

Maja ringde igår då jag var på väg till Grand o berättade att de snöade,haha o här är de inte ens 1 minus o solen sken igår:)
Tänk vad fult ändå hur stor skillnaden är vars man bor ...Var som sakt på utbildningen igår o de gick jätte bra om ni ville veta. De gick bättre än BRA.. De gick FANTASTISKT :) dom var så stolt o tyckte jag var duktig så de var roligt o höra:)

Min chef sa igår att varför ni sitter på denna utbildningen är för att ni är dom bästa nybörjarna o att vi vill se hur mycket ni kan o vill lära er för att ta alla stegen till att bli kypare m.m. Och jag var den bästa.. mycket skryt nu från mig men jag blev bara så glad för jag vet att jag kan o vill lära mig allt!Fy faan va jag är bra haha...

Har även varit på kiosken idag o lämnat lite tider då jag kan jobba innan julborden börjar..Och där kommer jag få jobba mellan 4-5 timmar ungefär 3-4 dagar i veckan tills julborden börjar så de känns super bra måste jag säga att få lite pengar där ifrån också, men kommer inte att tjäna lika bra på Grand men spela roll!


Nå väl ska hitta på ngt nu:) Älskar min Erik sååå mycket!


Utbildning i dag på Grand:)

klockan fem ska jag till Grand på en så kallad utbildning om servering o drycker igen som man fick gå på skolan haha:)
Men de kan ju alltid vara bra o gå de igen för de behöver ju inte vara samma.. nog för att jag inte tror de!Har även fått ett till jobb som bara extra arbetare på en kiosk o de är bara så himla flummigt hur jag fick de haha...

I fredags innan vi skulle dra till Gbg blev Erik sugen på en burgare o frågade om inte jag kunde gå o beställa o de kunde jag så gick dit o beställde o medans kvinnan stod o stekte frågade hon saker om jag var från Borås o hur gammal jag var m.m men iaf så sa hon att personalen som jobbar där hade pratat om mig haha.. Att de fanns en liten tjej som brukar komma dit o köpa snus o hon är så trevlig o pratglad :) Så hon frågade om jag ville ha extra jobb ngr timmar i veckan o varför inte? Så var o lämna mitt Cv där igår o ska tillbaka imorgon ..haha.. så flummigt men de kanske lönar sig o vara framåt ibland! plus att de är hur nära som helst.. bara gå ca 25 steg så är man där typ:) Måste bara kolla mitt schema nu på Grand så hon på kiosken kunde lägga in mig som extra på deras schema:) Jag är så lycklig nu hihi.. Äntligen lite Plus i livet:)

Sitter nu iaf vid tvn o måste gå o diska vilket känns jobbigt för jag hatar o diska! Haha..

De var väl allt jag hade på mitt hjärta...hmm eller jooo maja kom nu tillbaka ner:)Sara med...
Saknar dig annelie gumman min o snart ses vi igen..räknar dagarna! Love u babe

Seeyaaa

upp o ner, ner o upp...

Ja sitter nu framför tvn o ser på en kille som är 230 cm lång.. Shit alltså!haha...
Idag har vi varit o handlat o gjort tacos o de var så gott men åt alldeles  för mycket så jag fick ont i magen...
Hyrde även en film men erik somna som vanligt haha...imorgon ska jag till tandläkaren klockan elva o sen på biblan o kopiera ut ett papper o på tisdag ska jag på en utbildning genom jobbet som jag har skrivit om tidigare så de ska ju bli kul:)
Har varit skönt att få vara ledig i helgen men samtidigt inte..

Nästa vecka är de halloween o funderar på att gå ut på fredagen pga att jag jobbar lördag..men får se hur de blir med det!

älskar alla mina vänner o mina päron!

Seeyaaa

.......

Maja baja nu ska vi inte vara nere gumman:) DU vet att jag finns alltid här för dig.. läste nämligen ditt blogg inlägg nyss o tänk inte på de så mycket! Saknar dig också så himla mycket hjärtat... :)

Sara vad söt du är som skriver så snällt om mig på din blogg.. Vill att du kommer nu nu till mig:)hihi

Dagen igår var helt okey.. mycket mat i en liten mage blev explosion haha:)


lyssna på musik nu o dricka sig ett vin glas.. Seeyaaa





P.s: Nu ser jag ut såhär i mitt hår.. Är mycket nöjd pga att jag själv har gjort de  hihi;)

Grattis Älsklingen min!

Idag fyller Erik 22 år gammal ...Hipp hipp hurrraaaaa:)




Älskar dig hjärtat:)

Imorgon blir han 22 år:)

japp imorgon är de ingen vanlig dag för då är de Eriks födelsedag:)

Då ska vi fara med pendeltåget in till Gbg o äta lite goo mat o gå på bio o massa av affärer o de ska bli så kul:)
längtar tills imorgon .. har varit o köpt mig ett par fina örhängen o en svart lång tröja som är så mysig:) Tänkte jag skulle ha på mig de imorgon.. Orkar ine klä upp mig så värst mycket.


Ska koka lite kaffe nu o sen kanske ta mig en promenad:)Seeyaaa


Jiihaaa

är helt slut i kroppen nu av allt spring i lgh då jag har städat överallt o samtidigt tvättat o ska snart laga mat då erik kommer:)
Men nu är jag nöjd o de blev så himla fint o de luktar så gott.. luktar som en sommardag :)hihi..
Även hunnit ta mig ett bad efter allt städande o en kopp kaffe.. Har ännu inte ätit något o är inte ens hungrig!

pratat ett bra tag med annelie idag o de var så skönt o prata av sig så tack för de gummsan!:)
pratar även med mamma o pappa.. Fan vad jag saknar många o när jag var hemma här nyss så hann jag inte ens hälsa på alla o förlåt för de!!


Dagens låt för mig är : Infinity 2008 kommer inte ihåg nu vad artisten heter:)


Seeyaa

Ungstekt korv med Mos blir de till middag!:)

På ungefär en halvtimme kommer älsklingen hem o då blir de middag..är så sjukt hungrig o har inte gjort av mig med någon energi alls idag men tänkte kanske ta en promenad sedan med älsklingen o handla eller om vi skulle på bio.. Jag vill fara o bad istället men erik hatar o bada så vi får se vad vi hittar på:) Har pratat med både annelie o maja idag plus mina päron o allt var då bra med dom o de gör mig glad !Har även försökt att nå några tjejer som jag har fått kontakt med här men ingen svarar haha.. dom kanske inte vill vara med mig :) Två går i skolan o den andra jobbar hela tiden men de löser sig.

Har även försökt nå en kvinna på manpower sen igår o satan vad svårt de är o få tag i henne.. satt uppe sent igår o ansökte lite jobb på nätet så får se nu hur de går:) Har även tagit lite kort på mig själv hur mitt hår ser ut nu men hittar inte den dumma kabeln till datorn så jag kan överföra bilderna så därför har jag inte kunnat lägga upp några ännu.. men de kommer snart tjejer.. tänkte så maja, annelie o sara fick se:) Saknar er tjejer... ni gör mig lycklig inombords! vad skulle livet vara utan er flickor:)??

Ska se lite tv nu o sen ställa mig bakom spisen som vanligt hehe...Seeyaaa

Flickorna som betyder allt för mig:)




Manpower..

Idag ringde annelie o väckte mig o blev måttligt chockad att hon ringde mig så tidigt hehe men tack för de lilla gumman:)
klev upp,borstade tänderna,klädde på mig o sminkade mig lite innan jag tog bussen in till stan för att leta upp manpower som är ett bemanningsföretag som hyr ut människor till olika jobb som man har valt själv så har gjort mig ett CV som jag har skickat till olika företag så får ju se nu hur de går:) Ska väl eventuellt på möte på onsdag på manpower pga att jag ska nog ta truckkort o jobba på lager hehe;) De ni.....

Sen har jag inte gjort så mycket.. tagit mig ett varm bad o bara myst med älsklingen på soffan o varit o tankat bilen!:)


Nu ska jag ta o nörda tv... Saknar mor o far , Annelie,Maja baja o Sara!<3



Lördag= piss väder!

Sitter nu hemma hos jonas o så konstigt nu när maja gumman inte är här.. hennes dörr är stängd o inget där inne bara en sketen madrass! Skulle gå till jonas men de spö regnade o jag sa till erik att kan vi inte ta bilen istället haha;) Han tycker jag ha blivit lat men mitt hår hade juh förstörts i detta väder.. hihi! Måste ladda upp några bilder på hur mitt hår ser ut nu sen de blev ljust:)


Har inte så mycket på hjärtat bara att jag älskar alla som står mig nära hjärtat o ni vet vilka ni är:)
Ska även o jobba ikväll från 21-04.00 så ring mig före ifall ni vill något..


Seeyaaa

Äntligen Fredag...

Blev väckt av att maja ringde o berättade att hon nu var i kalix.. dom hade varit framme vid halv tolv i töre där hon sovde över o nu är de 135 mil ifrån oss.. helt sjukt! Men men, Sara kommer juh snart tillbaka o sen kommer vi hem till annelie:)

Sitter o väntar på att tvätten ska bli klar så jag får hänga in de i tork skåpet o sen diska de lilla som fanns i diskhon och sen bara invänta erik när han kommer från jobbet!:) han slutar alltid tidigt på fredagar nämligen.. så han är väl hemma vid klockan ett.. får se då vad vi ska hitta på för något roligt! Igår bjöd han mig på middag på en restaurang o sen var vi o strosade i affärer o så gick han på bolaget o köpte vin så vi tog ett glas o bara myste! Dock så somnade han efter ett tag haha men söt är han mitt lilla hjärta!:)


Nu ska jag gå till tvättstugan.. SEeyaaa

Regn o regn...

Sitter nu hemma på soffan o har nyss pratat med maja gumman på telefonen o dom var redan i gävle där dom skulle stanna o fika lite...:) Tänkte ta mig en promenad nyss då de inte regnade o gissa om de började spö regna när jag tänkte gå ut ...hehe jävla skit väder! Har inte sovit alls något bra i natt ,utan har mest legat o vänt på mig men som tur är har jag eerik som ändå har legat o hållt om mig o sakt hur mycket han älskar mig ,mitt lilla hjärta!

Ska sminka mig nu, göra kaffe o sen senare gå till netto o köpa smör...


Seeyaaa

......

Sitter nu framför datorn o ska skriva att jag har färgat håret, ni kanske har sett reklamen där man ska tupera håret före man färgar de?Jag har iaf gjort de ljust.. de skulle bara bli ljusa slingor men de blev istället jätte just men tycker de blev jätte fint plus att jag gjorde de själv...

Många tankar som har snurrat runt i min hjärna idag om allt o inget så var tvungen att rensa bort dom hemska tankarna
så bestämde mig då för att fara o köpa hårfärg så jag kunde koncentrera mig på något annat. Detta har varit en tung o jobbbig dag o imorgon kommer de bli ännu tyngre.. men jag ska klara de! Vara stark o inte ge upp...


Älskar er av hela mitt hjärta Maja ,Annelie o Sara ni är världens bästa vänner :)
Älskar även Min lilla Erik som betyder allt o utan dig skulle jag ge upp ...Föralltid vi två!
Mamma o pappa ni är guldvärda,ställer alltid upp för mig o ni är dom bästa föräldrarna man kan ha!


Seeyaaa

Så bra låt...

Videon har inte kommit ännu men är en grymt bra låt....värt och lyssna på!


”Att vinna en vän tar flera år… att mista en tar inte ens en minut”

Varför var du tvungen o fara?Intalade mig själv att inte gråta när du skulle fara från mig, utan intalade mig själv att vara arg för att inte få den kvävande känslan av ensamhet.Jag sa att jag skulle vara stark o tänka att vi ses snart igen .. men undrar varför? För du skulle ju bo här med oss o skaffa jobb o inte lyssna på alla andra...speciellt inte den människan som födde dig! Jag sitter här framför datorn o gråter floder av saknaden av dig.. Vet att våran vänskap inte är över bara för att du flyttar hem igen men tiden du var här kändes som en evighet men som igentligen bara var sekunder...När jag for första gången från er flickor var de något som brast inom mig att jag övergav mina bästa vänner o kände mig egoistisk.. När du kom ner till Borås med sara så var de som att jag satt på nålar av ivrighet för att få se dig o ditt leende som får mig att skina som solen på en sommar dag o idag när du satt dig i bilen så brast de igen o jag hatar verkligen att ta farväl tills nästa gång vi ses...
Jag har haft de så roligt med dig under tiden du har varit här o verkligen inte brytt mig i om att försöka skaffa ngn annan vän för du betyder så mycket för mig att jag har inte ens orkat bjuda på mig själv till andra för de var en trygghet som flyttade med mig hit när du kom o nu står jag ensam kvar o ingen som sträcker sin hand när man har en grå dag...

Du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt liv gumman  o kommer alltid att finnas här för dig!








är du en festprisse?Fick totalt 42 poäng..:)


På fyllan har du...

[x] Däckat

[x] Spytt

[ ] Vaknat upp hos en främling

[x ] Tappat bort mobilen

[x] Haft minnesluckor

[x ] Tagit emot alkohol från en främling

[x ] Liftat

[x] Dansat på ett bord

[ ] Strippat

[x] Bråkat med ordningsvakten

[x] Kissat utomhus

[x ] Tappat skorna

[ ] Åkt ambulans

[ ] Varit i slagsmål

[x] Kysst en person av samma kön

[ ] Haft sex med en person av samma kön

[x] Varit inne på krogen

[x] Varit inne på krogen och varit under 18

[ ] Åkt in i fyllecell

[ ] Blivit tagen av polisen

[x] Hickat

[x] Kört öl-spelet

[x ] Somnat utomhus

[ x] Nakenbadat

[ ] Tappat trosorna/kalsongerna

[x] Ljugit för dina föräldrar

[x] Berättat en hemlis

[ ] Festat utomlands

[ ] Vaknat upp på annan ort

[ ] Blivit målad i ansiktet

[x ] Målat nån i ansiktet

[x] Festat fram till morgonen

[ ] Sovit i tält

[x] Haft sönder nånting

[ ] Busringt

[ ] Spytt i en bar

[x ] Tappat alla dina pengar

[x] Åkt taxi

[x] Sett ett slagsmål

[ ] Förstört en fest

[x] Druckit med en familjemedlem

[x] Rökt

[x] Snusat

[x] Rökt cigarr

[ ] Hoppat från en balkong

[ ] Velat dö

[ ] Tagit medicin tillsammans med alkohol

[x] Slängt en glasflaska i marken

[x] Blivit ovän med någon

[x ] Ramlat i vatten

[ ] Varit på en festival

[x] Sluddrat

[ ] Somnat i ett badkar

[x] Raggat

[x] Blivit uppraggad

[x] Sjungit högt

[ ] Rakat bort allt hår

[x] Haft sex

[ ] Kört bil

[x] Snubblat

[ ] Dragit ner byxorna för att visa rumpan

[ ] Visat brösten

[x] Träffat roliga människor

[x] Beställt mat

[x ] Sovit på en parkbänk

[ ] Festat själv

[ ] Snattat alkohol

[ ] Sovit i en trappuppgång

[ ] Varit med om en bilolycka

[ ] Sett någon dö

[x] Gråtit

[x] Skrattat

Totalt: 42

0-20= HÖRRU MAMMAGRIS, VET DU ENS VAD FEST ÄR?!

21-59= PARTY MED DEJ SKULLE INTE VA FEL :)

60-75= ALKIS, TA DET LUGNT MED SPRITEN!


Tråkigt!

Tråkigt att maja ska fara imorgon pga massa skit men vad ska man göra??Hade gärnat velat att hon skulle stanna men de är helt o hållet hennes val för jag förstår att de är tungt utan pengar! Så då blir man själv tjej igen men de ska nog gå..Så fort jul borden börjar f¨år jag lära känna mera tjejer för jag jobbar nämligen bara med killar.. Ä r bara så irriterad att hon ska behöva åka så jag vill skrika! Suck...

Har idag varit med maja nere på stan o köpt en Mc bok åt erik för han ska ta tung Mc o så har vi varit o fikat o sen tog jag bussen till knalleland o skickade iväg ett paket till eriks mamma med tyget som hon ville ha :) Så får hoppas på de bästa att de duger.. Har även pratat med min gumma annelie o saknar henne redan så himla mycket så de är inte klokt plus mina päron! Men snart julafton så då kommer man hem igen.. Var o hämta erik också igår på landvetter o de gick bra o köra dit fast de var typ spöregn o såg inget o sen så var eriks flyg försenat så fick sitta en timme extra o guuud vad glad jag var att få se han.. Så när vi kom hem till borås hyrde vi film köpte godis o handlade lita mat o bara myste sen på soffan o de var så skönt...Älskar han så mycket så ingen förstår.. :)


Ska vila ett tag nu men vi hörs... SEEyaaa


Måndag den 13:e:)

Vaknade av telefonen idag klockan nio då älsklingen ringde o vi pratade ända till klockan halv elva då jag gick i duschen vilket var otroligt skönt pga av att jag är så frysen av mig!Ska hämta han sen på landvetter o jag gruvar mig som fan för att fara pga av att de spö regnar här o kopplingen är typ hel slut på bilen så de känns lite piss men men..Vill juh ha han hem så de är väl bara att fara o hämta han hihi;) Skickade hem maja o peter igår vid klockan tio pga att jag var super duper trött o inge roligt sällskap o somnade på soffan en halv timme efter jag hade varit i badet...Har sovit så skönt i natt o utvilad känner jag mig verkligen nu hihi:)


Nu ska jag dricka kaffet o bara gloo på tv o vänta tills lilla Erik kommer hem igen:) love him..

Seeyaaa

Imorgon ny vecka:)

Ni anar inte hur trött jag är idag.. denna helg har inte bestått av så många timmars sömn och skulle kunna somna sittandes:) Kom nyss hem iaf från Ica maxi.. jag o jonas har varit o handlat medans maja har farit bort ett tag så sitter o väntar på att hon ska höra av sig!..Har sovit över hos maja i natt och snäll som hon är mötte hon mig på vägen hem till henne för jag ides inte ta bilen pga av att dom bor bara 5 minuter ifrån!Har även pratat med älsklingen idag o han verkar ha de roligt hemma i kalix o de är juh bra hehe...Söt är han :) Men ska hämta honom imorgon på landvetter klockan åtta o vi får juh se hur de kommer att gå o köra dit när jag är så ovan med motorväg o sånt.. men de löser väl sig!! Fick även 300 kr i dricks igår vilket var bra när man inte ens ägde 50 öre hehe:)Nu ska jag slööö glo på tv ....


Nåväl en sista sak.. saknar alla ni som står mig nära hjärtat o ni vet vem ni är:)


Seeyaaa

Lördagen den 11:e

Sitter på soffan hemma o har världens huvudvärk o har försökt dricka vatten ifall de är vätskebrist men har inte blivit bättre!
Känns som att jag har varit ute o festat igår hehe.. har sovit till halv tolv idag o de var skönt så man är utvilad till att jobba bland fylla ,skrik,hög musik som pumpar på i högtalarna och allt springande fram o tillbaka som att de skulle vara ett marathon lopp!:)

Dåligt väder är de ute också o känner mig inte alls sugen på att gå ut men måste de så man får lite frisk luft :)
Måste imorgon fara o kolla på tyg åt eriks mamma för hon skickade med mig pengar till någe linne tyg som hon skulle sy kläder av...hehe hoppas jag köper rätt nu bara men de löser sig! Nästa vecka ska jag på en utbildning genom jobbet o de ska bli kul om de nu blir vill säga.. tycker dom svammalr så mycket.. förhoppningsvis så kanske de blir en flytt till Gbg i stället o där har dom mycket mera att erbjuda inom jobb... men man är juh fortfarande ung så de är väl lika bra o passa på!


Nu har jag inge mera på hjärtat...

Seeyaaa

Stulen av annelie gumman:)

01. Kan du fixa en punktering och byta torkarblad själv?
Haha kanske torkarblad men annars har jag tummen mitt i handen;)
02. Hur äter du ett äpple?
Skär de i skivor.. vem fan vill veta hur jag äter ett äpple?
03. Är du rädd för små svarta kryp med många ben?
Jag är rädd för alla kryp speciellt spindlar!!!.
04. Big Brother eller Sportnytt?
BB
05. Rent spontant, om du får välja en present till dig själv, vad skulle det bli då?
Flera miljoner kr...
06. Är du mörkrädd?
Jeooo lite
07. Resmål som fascinerar?
Till din mamma:)
08. Ditt senaste telefonsamtal?

Min Erik:)
09. Om du får välja en artist som kommer och spelar för dig på din födelsedag, vem blir det?
Hmmm ja tror de blir Justin Timberlake o Timbaland
10. Förrätt eller efterrätt?
Efterrätt, så klart:)
11. Bästa stunden på dagen?
På morgonen när erik ger mig en puss på kinden o säger att han älskar mig:)
12. Tre saker du alltid har med dig?
Mobilen,nycklarna, snus
13. E-post eller snigelpost?
Snigel så klart:)
14. Den senaste komplimangen du fick?
Hmm vet inte.. maja sa snygging för att jag skulle ha ngt o skriva!
15. Senaste gången någon skällde på dig?
Maja skriker på mig varje dag!


Ålder: 19
Längd: 157cm
Vikt: De ni.. för FEEET!
Favoritkändis: MAmma
Skostorlek: 36-37
Hårfärg: mörkblond
Ögonfärg: gröna
Favoritfilm: Ingen som jag kan komma på!
Favoritskor: Alla:)
Drömjobb: VD för ett hotell
Favoritbutik/Sverige: HM
Favoritbutik/utomlands: No idé!
Favoritkaffe: vanligt med mjölk
Ebba eller Sofi: Ingen av dom,
Favoritstövlar: Har inga:P
Hur mycket lägger du i månaden på kläder: ingen koll
Hur många skor har du: ca 5 par
Louis Vuitton eller Gucci: Gucci,
Kilklack eller stilett: Kilklack
Favoritdesigner: hmmm?
TV-program:  One tree hill, Idol,Cops,Christine
Drömutseende: Vara som victoria secrets modellerna...
Fulaste plagget i din garderob: ha rensat bort allt sådand:P
Klänning eller kjol: klänning
Favorittidning: Hänt bild,aftonbladet
Länder du varit i: Sverige, Finland, Italien
Favoritplats i hela världen: Hemma
Favorithändelse i ditt liv: Har många!
Husdjur:Har inga
Drömbil: Bmw


Personfakta:
Namn: Nina
Kön: Kvinna
Ålder: 19.
Längd: 157
Smeknamn: Niiiiinnnnaaa
Hårfärg: Mörkblond
Ögonfärg: gröna

Har du någonsin:

Ätit sushi: Nej, och tänker inte göra det heller.
Stått på scen: Ja.när ,man hade småstjärnorna som,liten:)
Varit ihop med någon som varit otrogen: NEEEJ
Klättrat på berg: Säkert när ja var liten
Sett vita huset: Nej, bara på tv och bilder.

Antingen eller:
Kallt eller varmt: Varmt!!
Spets eller satin: Spets självklart, sexigt värre!
Svart eller rött: Svart
Regn eller snö: Snö!
Rosor eller tusensköna: Rosor
Vår eller höst: Vår!
Matte eller engelska: Engelska

Motsatta könet:
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: HIHI jooo
Vet den om det: Kanske!;)
Vad tittar du på hos en man:ALLT

Inom de 48 timmarna:
Kramat någon: Jopp
Kommit sams med dina föräldrar: Har inte bråkat med mina föräldrar så-.
Bråkat med en kompis: JOOO maja hehe

Gillar du att:
Ge kramar: Givetklart!!Fins de nå bättre:)
Ge massage: Jorå:)
Gå promenader i regnet: Ja de kan vara rätt mysigt:)

Övrigt:
Vad gjorde du förra sommaren: JObba,umgicks med familj o vänner m.m
Svär du för mycket: NJaa ..jooo
När duschade du senast: Idag
Vilken färg är det på dina byxor just nu: BEgie
Vilken låt lyssnar du på just nu: olika
Vad är bredvid dig just nu: Maaajaaa
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): har inget:).
Vad var det sista du åt: Mackor med ost
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Erik såklart
Har du en lavalampa: Nej,
Hur är vädret just nu: Kallt, regn o blåsigt
Vad gjorde du igår kväll: Satt på tåget hem till borås
Vem pratade du sist med på telefon:Erik
Vad gör dig glad: När jag umgås med mina älskade vänner,Erik o familj
Vart skulle du vilja du åka: Någonstans där det är varmare än här iaf!
Vill du ha barn: Klart, men inte nu iaf..
Vad ska dom heta: Viggo,maximus,Martina o emma

 


Hemma från Hemma:)

Idag klockan halv ett steg jag av tåget från boden till Borås o var så trött att jag var på väg att somna när jag gick haha;)
Blev ledsen i ögat igår när jag skulle vinka av mamma o pappa på tåg perrongen o de var samma gamla känsla jag fick i kroppen som den dagen jag åkte ner första gången  till borås men nu vet jag iaf att de inte behöver gå 5 månader tills jag får träffa dom igen! Snart Jul o nyår juh...:) Har haft så kul med annelie gumman o även träffat malin gumman o lea som trodde att jag hade glömt bort henne.. men hann iaf träffa henne en stund o vad fint hon hade gjort hemma hos sig:) Tänka sig o komma o tapetsera hos mig med:)??

Med klumpen i halsen tog jag hej då åt annelie dagen före jag for o eriks päron men hann inte träffa Linnea men hon har väl fullt upp med killarna o vännerna hehe.. Saknar dig lill gumman! Hoppas du har de bra linnea...


Sitter ny duschad på soffan med maja o vad glad jag var o träffa henne ..INTE! Skojja bara...Mitt hjärta!
Idag blir de idol o mys o imorgon jobb:)

Saknar dig så mycket ERik men du kommer juh hem på måndag så de ordnar sig!;)
Älskar mina vänner o ni vet vilka ni är plus min mamma o pappa plus min älskling!

Seeyaaa

God natt:)

Ja vad ska man säga.. sitter just nu hemma hos annelie i kalix för jag åkte nämligen tåg hem från Borås till Kalix pga att min mamma fyller år imorgon o ville överraska henne plus annelie o malin o gissa om dom blev de:)Orkar inte skriva hur glada dom blev hehe....

Helt sjuk kväll idag iaf... Visste inte vad vi skulle göra idag så då ringde malin o sa att om man skickade ett mess före klockan sex så kom man in gratis så de gjorde vi pga att vi är fattiga,,, klockan närmade sig elva o malin kom över till annelie o hann dricka en cider innan vi bestämde oss för att fara iaf...:) Nykter var man o kul hade jag o annelie...Dansade typ hela kvällen lång o varmt var de! Nyttiga som vi är promenerade vi hela vägen hem i kylan....så nu sitter man framför tvn o har ätit smörgås o ska sova snart...

Hade god lust att ringa till erik o berätta massa saker men tänkte att han sover nog så sött nu mitt lilla hjärta!
Saknar han så mycket redan fast de är bara ett dygn sen jag for.. o även lilla maja!:)Älskar er...pusss


Imorgon blir de fika får man hoppas:)Nå nu säger jag god natt...

Seeyaaa

Imorgon...DåDå:)

sitter hos jonas nu o dricker lite kaffe.. killarna har nämligen lämnat mig o maja hemma för dom skulle o kolla på något gym! Blev måttligt irriterad igår så mitt hjärta gick i 110 km i timmen... Hur fan kan man säga något sådant??Pucko nöt...
Jag brukar ofta inte tänka på saker som kommer från min mun men de där var fan droppen...Nå väl orka bry sig om de!
Falskt...

På söndag fyller min kära moder 54 år o man får hoppas på att hon blir glad av sin present..tihi:)men de tror jag...
Snart fyller Erik år också...den 24 oktober blir han 22 år gammal... min lilla älskling! Han är bara för goo o snälll.. mitt lilla hjärta.. Tänk vad åren har gått fort för oss två o ångrar inte en minut med honom! Älskar han av hela mitt hjärta..


Saknar dig annelie gumman...men vi syns snart;)pusss
Saknar sara gumman också... Maja saknar jag också... hehe INTE!:)Min lilla sockertopp


Seeyaaa

Dra åt F**N!!

Jag är så irriterad på att gå som en fattig jävel som inte ens har råd med två små räkningar och TV avgiften kan gå o ta sig i röven säger jag bara.. Överklaga att jag inte har ngn tv? Plus att om jag gör de så måste jag ändå betala.. jävla tattare!
Klart jag har en tv men har inte dom pengarna just nu o vill juh inte hamna hos Kronofogden pga av en skit räkning plus att de är inte min jävla tv!!Banan Byxa...

På söndag fyller min lilla mamma 54 år o ska överraska henne med något som jag vet att hon kommer bli lycklig över:)
Kan bara se hennes ansikts uttryck när hon får den överraskningen! Fan va jag saknar dom o eriks familj:)

Idag kommer peter förbi oss o ska se film o antar att han ska sova över på våran stora soffa:)
Maja gick hem för ett tag sen också o tråkigt var de men killarna kommer juh snart :) Då blir de att slava framför spisen...



Har inge mer på hjärtat.. Jooo Ge mig miljoner:)

RSS 2.0