Vädurens stjärntecken..:)

Väduren styrs av Mars som ansågs vara romarnas krigsgud. Vilket innebär att du som vädur måste försöka utveckla din medfödda beslutsamhet, detta kommer du att tjäna på. Du ska även akta dig för att göra saker utan att tänka dig för.

Du är ett eldtecken och det betyder att du är aktiv, initiativrik och självsäker. Visa detta när du vill göra intryck.

Du är det första tecknet zodiaken och det är därför inte konstigt att du är utrustad med en stark självkänsla och tycker att det är naturligt att stå i centrum. Du är djärv, social, ambitiös, energisk en typisk ledare. Du får en kick av äventyret och testar det mesta. Ärlighet är viktigt för dig och du ogillar skvaller och förtal. Utnyttja din charm, optimism och gå på anda när du fått något i sinnet. Då är du omöjlig att stoppa.

 

Du kan bli ganska pådrivande. Takt och smidighet är inte din starka sida. Försök att inte vara allt för framfusig och bråka inte med som har andra åsikter än du. Lägg band på din otålighet.

 

Ingen kan anklaga dig för att vara hämmad när det gäller kärlek. Du är eldig och tar ofta första steget. Du attraheras av starka personligheter som också tar vad de vill ha. Ni ska vara jämlika i en relation för du skulle aldrig kunna underordna dig den du älskar. Det är viktigt för dig att kärleken inte går på rutin, för då ledsnar du snabbt. Ditt förhållande måste utvecklas och behålla sin sprakande gnista av förälskelse, för att funka.ingen:

Du är mycket omtyckt, då du är varm, mänsklig, en bra kompis och kul att umgås med. Visst kan ditt häftiga temperament skrämma slag på somliga, men du är aldrig långsint. Ett hett tips är att be om ursäkt när du känner att du gått för långt . Framhäv ditt mod och din entusiasm i kontakten med nya vänner.ngen:

Du är rapp i käften och vågar alltid säga ifrån.

Du är intelligent och ambitiös, men stundom alltför otålig för att dra nytta av dessa egenskaper. Du har dessutom svårt att organisera din tid och är ofta ute i sista minuten med dina arbetsuppgifter. Fokusera dig på en uppgift i taget och planera din tid.

Eftersom du är en energisk tävlingsmänniska passar snabba sporter som tennis, basket och fotboll dig bra. Ditt problem är att du har svårt att dra ner på tempot, du stressar för mycket och äter ofta för lite. Därför är det viktigt att du vilar och äter regelbundet och får tillräckligt med sömn. Yoga hjälper dig att stressa ner.

 

Lite att göra just nu..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0